Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μάλλον...χαχαχαχα!!!

Εντάξει το καροτσάκι δεν νομίζω να το χρησιμοποιήσουμε άμεσα...αλλά την καλαθούνα???? Άσε τα μελομακάρονα και την σφουγγαρίστρα και πιάσε τα μπεμπεδοπράγματα!!!!!

Μα αφου εχω τον αντρα τον αναβλητικο ειπαμε....Λειπουν και οι βιδες..Σωθηκαμε!!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάλλον...χαχαχαχα!!!

Εντάξει το καροτσάκι δεν νομίζω να το χρησιμοποιήσουμε άμεσα...αλλά την καλαθούνα???? Άσε τα μελομακάρονα και την σφουγγαρίστρα και πιάσε τα μπεμπεδοπράγματα!!!!!

Μπορεί μα σας φανει περίεργο αλλα το καροτσάκι εγω το χρησιμοποιησα πολύ και μες το σπιτι με το πορτ μπεμπε και σας λεω οτι με βολεψε και πολυ καθομουν στον καναπε τον κουναγα λιγο και ξερος ο μικρος. τωρα μαλλον οχι γιατι βλεπω να τον κανει ο γιοςμου σουζες μες το σπιτι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ααααα Μαρίνα εδώ αν είχες μπει πιο παλιά θα έβλεπες ότι δεν επιτρέπονται οι αρνητικές σκέψεις!!!! Όλα πάνε καλά στην ομαδούλα μας γιατί είμαστε πολύ γουρλούδες!!!! Και δεν έχουν περάσει και λίγα κάποιες από τις φουσκίτσες μας...

Για πάμε θετική σκέψη παρακαλώ!!!!!!!

ΥΓ Προσπαθώ εδώ και ώρα να βάλω τικεράκι, αλλά...

Ευχαριστω με συνεφερες δεν θα ξαναπω τετοια πραγματα ποτε αλλα το σκεφτηκα τωρα και μαυρισα κακως το εγραψα.γραψτε λαθος. μονο θετικες σκεψεις. Αντε επιτρεπω στην Ελινα να πει και καμια συνταγη;);););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί μα σας φανει περίεργο αλλα το καροτσάκι εγω το χρησιμοποιησα πολύ και μες το σπιτι με το πορτ μπεμπε και σας λεω οτι με βολεψε και πολυ καθομουν στον καναπε τον κουναγα λιγο και ξερος ο μικρος. τωρα μαλλον οχι γιατι βλεπω να τον κανει ο γιοςμου σουζες μες το σπιτι

Μακάρι να το χρησιμοποιήσουμε κι εμείς πολύ το καρότσι Μαρίνα μου, (αν και δεν έχουμε πορτ-μπεμπε), γιατί το χρυσοπληρώσαμε!!!!

Ελινάκι χωρίς βίδες δεν γίνεται δουλειά και να υποθέσω ότι αναβάλει ο αντρούλης να πάει να αγοράσει, ε????

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΧΡΥΣΟ" ΜΟΥ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ????????? ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΟΟΟΟΟΣ?? ΒΗΜΑ_ΒΗΜΑ ΤΟ ΠΑΩ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!

Διαφημίσεις

Μακάρι να το χρησιμοποιήσουμε κι εμείς πολύ το καρότσι Μαρίνα μου, (αν και δεν έχουμε πορτ-μπεμπε), γιατί το χρυσοπληρώσαμε!!!!

Ελινάκι χωρίς βίδες δεν γίνεται δουλειά και να υποθέσω ότι αναβάλει ο αντρούλης να πάει να αγοράσει, ε????

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΧΡΥΣΟ" ΜΟΥ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ????????? ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΟΟΟΟΟΣ?? ΒΗΜΑ_ΒΗΜΑ ΤΟ ΠΑΩ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!

ΦΑΜ μου εδω μας ειχαν καει οι μισες λαμπες απο το σπιτι και μονο οταν φτασαμε στα προθυρα να βαλουμε κερια σαν το κρυφο σχολειο καταλαβε οτι πρεπει να παει να παρει...Λιγο ακομη και θα τρωγαμε τα μουτρα μας στις σκαλες απο τη σκοτιδα...

Ασε για τις βιδες θα παει οταν σπασουν τα νερα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εμενα μου το είχε παρει δωρο η μανουλα και το ειχε χρησοπληρωσει αλλα εκανε τρομερη αποσβεση κοιμοταν εκει οτν βγαιναμε εξω επινε το γαλα του το χρησιμοποιησα σαν καρεκλακι φαγητου!!! και φορτωνα κατι ψωνια τι σουπερ τι λαικη τι ρουχοπαπουτσα οταν βγηκε απο το καροτσι 2 και κατι μου εκοψε τα χερια ασε που ηταν δεμενος σημαντικοοοοο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω με συνεφερες δεν θα ξαναπω τετοια πραγματα ποτε αλλα το σκεφτηκα τωρα και μαυρισα κακως το εγραψα.γραψτε λαθος. μονο θετικες σκεψεις. Αντε επιτρεπω στην Ελινα να πει και καμια συνταγη;);););)

Οχι δεν θα λεω θα βαζω λινκ απευθειας...Χωρις λογια...:cool::cool::cool:χι χι!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εγώ, πάντως, αυτό το σημείο πηδούσα και δε μου έβγαινε στην αρχή... "Upload Signature Picture" Αφού βλέπεις το τικεράκι στο πλαισιάκι, το πατάς το κουμπάκι και σκάει μύτη εκεί που πρέπει...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

ΦΑΜ μου εδω μας ειχαν καει οι μισες λαμπες απο το σπιτι και μονο οταν φτασαμε στα προθυρα να βαλουμε κερια σαν το κρυφο σχολειο καταλαβε οτι πρεπει να παει να παρει...Λιγο ακομη και θα τρωγαμε τα μουτρα μας στις σκαλες απο τη σκοτιδα...

Ααααααα! Τόόόόόόόόόσο αναβλητικός... Θα πρέπεινα βρεις το μαγικό κουμπί...Σίγουρα θα υπάρχει... Εγώ εντωμεταξύ έβαλα το τικεράκι σαν φωτογραφία....ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Απιστευτο νομιζα οτι αυτο το κανει μονο ο δικος μου ο αντρας 1μηνα δν ειχαμε λαμπες σε κρεβατοκαμαρα χωλ και στο μπανιο εκαναν σαν φωτορυθμικα απιστευτο μου δινεις κουραγιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλύτερα αυτά να είναι τα ελατωματάκια τους παρά άλλα...

Άσε που αν δεν είχαν κι αυτά, θα ήταν τέλειοι και θα τους μάτιαζαν συνέχεια!!!!

Το σβήνω το ρημάδι Jade μου, τώρα τα έχω κάνει μπάχαλο...

Τα κατάφερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...