Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα.

Inaki συμφωνώ μαζί σου, κανένα μπουφάν ή παλτό δεν κλείνει μπροστά και κρυώνω και εγώ. Χθές που βγήκα μια βόλτα πούντιασα και συναχώθηκα!!!!!! Όσο για τα παπούτσια, εμένα μόνο ένα ζευγάρι μπαλαρίνες μου κάνει και εκείνο με το ζόρι. Και δεν μιλάμε για μπότες, δεν μπαίνουν με τίποτα από το πρήξιμο.

Δυστυχώς ούτε και σήμερα θα πάω στον γιατρό, η γραμματέας του λέει πώς είναι στην Αθήνα και έχει γέννες και μου έκλεισε την Δευτέρα ραντεβού. Να πώ την αλήθεια δεν την πίστεψα γιατί πήρα κάποιες πληροφορίες από άλλες μανούλες ότι συνήθως την κοπανάει και πηγαίνει διακοπούλες. Και επειδή όλα μου τα χρόνια δούλευα ως γραμματέας ιατρικών εταιρειών, ξέρω πολύ καλά πότε λένε ψέματα. Δηλαδή δεν μπορεί να γέννησαν όλες μαζί!!!!!!!! Έλεος πια!!!!!!! Δεν θα νευριάσω όμως, έτσι και αλλιώς τώρα πια είμαι στο τέλος και ας κάνει ότι μ@@@@ίες θέλει!!!!!!! Όταν θα με πιάσουν οι πόνοι τότε να δούμε πώς θα τσακιστεί και θα έρθει!!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααααααα κοριτσια.....

απο οτι διαβαζω ολες μια απο τα ιδια ειμαστε.... και εγω εχω αγχος γενικα για την γεννα, χαλασε και ο καιρος και εχω τρελαθει.... αν χιονισει πολυ και δεν μπορω να παω στο μαιευτηριο τι κάνω? σημερα θα παω στον γιατρο και απο οτι ειχαμε πει την προηγουμενη φορα, αν δεν με πιασουν πονοι στο σ/κ θα παω την Τριτη το πρωι με προκληση..... απο την μια λεω καλα κανει και δεν περιεμενει γιατι οπως μου ειπε ειναι μεγαλο και το μωρακι και δεν υπαρχει λογω να το καθυστερουμε..... απο την αλλη σκεφτομαι μηπως πιεζουμε την κατασταση? χθες γεννησε μια γνωστη μου και ειχε παρει 12 μερες απο τον 10ο και μαλιστα στο 3ο της παιδί....

Ο θεος βοηθος λοιπον και σιγουρα θα κανω οτι μου πει ο γιατρος....

a84026bdda.png

Μάχη μην στενοχωριέσαι για την πρόκληση. Και εγώ αν δεν γεννήσω αυτήν την εβδομάδα που μας έρχεται, το πιο πιθανό είναι να μπώ με πρόκληση στις 20 του μηνός. Δηλαδή 2 μέρες πριν την ΠΗΤ.

eH1op2.png

LMcjp2.png

καλημερα!!!!

μαχη μου εγω την δευτερα μπαινω στον 10ο και ο λογος που δεν θελω να το τραβηξω ειναι το βαρος του μωρου.την δευτερα θα κανω υπερηχο,αν το μωρο ειναι 3,500 κιλα τι να κανω?να το αφησω?και που θα παει??????

εγω τα ιδια,πηγα και μου πηραν την πιεση,ειχα 15 και 8,χειροτερα απο χτες.περιμενω και την γενικη ουρων στις 12 και θα παρω την γιατρο να δουμε τι θα γινει.

και κανει και ενα ψοφοκρυο εξω παναγια μου!!!βγηκα στις 8 το πρωι και τα ειδα ολα!και φυσικα εχω το ιδιο προβλημα με εσας,δεν κλεινει κανενα μπουφαν και μπαζει απο παντου!

Νατασουλα και Σοφακι με χαλαρωσατε λιγο....

Σοφια και εγω για ενα διαστημα ειχα ανεβασμενη την πιεση.... ειναι φυσιολογικο να ανεβαινει στην εγκυμοσυνη αλλα εμενα με επηρεαζε πολυ το αγχος στην δουλεια... και οσο την μετρουσα τοσο ανεβαινε... ειχα συνεχεια το μυαλο μου εκει.... κανε ενα μπανακι, χαλαρωσε και ηρεμησε.... ο γιατρος σου θα σου πει τι πρεπει να κανεις... αλλα χαλαρωσε και θα βοηθησει παρα πολυ....

Αρα δεν ειναι μονο ο δικος μου γιατρος που λεει για προκληση..... και εμενα περισσοτερο λογω βαρους του μωρου... την προηγουμενη Παρασκευη 3700 ητανε... σημερα ειναι το τελευταιο μας ραντεβου στο γιατρο....

Να ρωτησω αποστειρωτη και θηλαστρο πειρατε? εμενα απο το μαιευτηριο μου ειπανε να μην παρω ακομη.....

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες!!!

Τελευταια μου μερα ως εγκυος και τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα...

Υπομονη σε ολες ευχομαι, σιγουρα υπαρχει καποιος λογος που οι γιατροι σας αφηνουν να φτασετε μεχρι τελους. Ολα θα πανε καλα, για ολες μας, το παρεακι ειναι γουρλιδικο!!!

Φιλια!

Καλημέρα κορίτσια!!!Μανούλες to be ψυχραιμία!Τον φάγατε το"γαίδαρο".Τώρα θα αγχωθείτε???Σκεφτείυε οτι τα Χριστούγεννα θα είστε με το μικρό σας θαυματάκι να σας τρελένει!!!Να ρωτήσω τις δευτερομανούλες:Το γάλα μου έχει μειωθεί πάρα πολύ.100γρ με το ζόρι σε άντληση μιας ημέρας!(δεν κατάφερα να θηλάσω γιατί δεν έπιανε ο μικρός)Θα σταματήσει μόνο του το γάλα ή πρέπει να πάρω κανένα χάπι?Θα πάρω και το γιατρό μου το απόγευμα αλλα θα ήθελα και τα φώτα σας!!Πολλά φιλάκια σε όλες:P

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Δημητρα για ρώτα στο parents στην ενότητα του θηλασμού. Απο οτι έχω διαβάσει δεν χρειάζονται τα χάπια πάντως!!

Γέννησε η felinidoc λίγο μετα τα μεσάνυχτα! Να σου ζήσει ο μπέμπαρος felinidoc!

Απο την bebe-q εχουμε κανένα νέο;;

κοριτσαρες ψυχραιμια!!!!!! νατασσουλα του γιατρου σου του τα'χουμε μαζεμενα!! φελινιντοκ να σου ζησει το μωρουλι! δημητρα οι γνωμες διίστανται. Ο γιατρό μου το δινει το χαπι γαιτι δεν θέλει να υπαρχουν υπολειματα. Άλλες κοπέλες λένε όχι γιατι η αληθεια ειναι ότι ειναι πολυ τοξικό. Μαχη περιμενε να δεις αν θηλαζεις ευκολα και αποφασιζεις μετα.

Φιλια σε όλες!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

25.11.09.......Aleca.................ΙΑΣΩ......... ....αγοράκι 18.11.2009

25.11.09.......Dora................AΤΤΙΚΟΝ........ ..κοριτσάκι 25.11.2009

30.11.09......gioulies..............IAΣΩ................ κοριτσάκι 21.11.2009

4.12.09........rica..................ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ.... ... ...........κοριτσάκι 05.12.2009

4.12.09........BARBIE BARBIE..........ΙΑΣΩ..................κοριτσάκι 04.12.2009

4.12.09........Maria-il..................ΕΛΕΝΑ....................αγορά κι

5.12.09 ......ΓεωργίαΦ...............Ιασώ................. ..........αγοράκια

8.12.09........melsas.............ΓΑΛΗΝΟΣ-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ...........αγοράκι 08.12.2009

10.12.09......felinidoc............ΛΗΤΩ(?)........ ...........αγοράκι 11.12.2009

12.12.09.......Sofou...............ΙΑΣΩ........... .....κοριτσάκι ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

12.12.09.......ΦΑΜ................ΙΑΣΩ............ ..........αγοράκι 02.12.2009

13.12.09.......EλίναΖ..............ΛΗΤΩ........... ..........αγοράκι

14.12.09.......floraM...............ΙΑΣΩ......... ...........κοριτσάκι

14/12/09.......sofaki1978.....ελενα.....κοριτσι........γ εωργιαδου

14.12.09..... Μιρένα 2009 ... ΜΗΤΕΡΑ .... κοριτσάκι 02.12.2009

15.12.09........marina mimi......ΛΗΤΩ........αγοράκι...Σταγκουδης

16.12.09.......BebeQ..............ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ..... ..........αγοράκι

17.12.09.......doraki...........ΑΤΤΙΚΟ...........κ οριτσάκι..........Μπουρνάς

17.12.09.......ΜΑΧΗ...............ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗ.....αγοράκι

18.12.09.......gilaki................ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ.....αγοράκι

18.12.09.......ΛΗΤΩ...............ΛΗΤΩ............ ..........κοριτσάκι(?)

18.12.09 .... ΑΝΤΟ ................ΕΛΕΝΑΣ ........................(;;;

18.12.09.......caterinaki......euromedica(ΚΟΖΑΝΗ). ..αγοράκι...03.12.2009

19.12.09......mvarela............ΓΑΛΗΝΟΣ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ......κοριτσάκι-ΜΙΚΟΣ

19.12.09......inaki...................ΛΗΤΩ........ ... ............κοριτσάκι

20.12.09.......EvitaT...............Middelares (BE)................αγοράκι

21.12.09.......Giala.................ΛΗΤΩ......... . .............αγοράκια (δίδυμα)

22.12.09.......Νατασούλα.........ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ......κοριτσάκι

22.12.09.......sofia_m..............ΜΗΤΕΡΑ........ ...........κοριτσάκια (δίδυμα) 29.11.2009

22.12.09.......ΜAROU..............ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ....... ..........????????????

23.12.09.......ΔΗ+ΧΡ...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣ/ΚΗ....... ....Αγοράκι 15.11.2009

24.12.09.......irsa....................ΑΤΤΙΚΟ..... .....αγοράκι.............26.11.2009

25.12.09......fasoli...................ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.. .........αγοράκι(μάλλον)

25.12.09......Joanna-I.............ΜΗΤΕΡΑ........................κοριτσ άκι

25.12.09......manoula...............ΥΓΕΙΑ......... ..................????????

26.12.09.......mamageor...........ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ.... . αγορακι Πραπας

26.12.09.......maryboy..............ΙΑΣΩ.......... ...........αγοράκι

27.12.09.......Νικη1................ΙΑΣΩ.......... .............αγοράκι 05.12.2009 ?

27.12.09.......Sophiep............ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ή ΛΗΤΩ.......αγοράκι ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

27.12.09......αλεξία+δημήτρης...ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.......αγοράκι

28.12.09.......Daddy cool........IΑΣΩ........................κοριτσάκι 20.11.2009

28.12.09.......CHRYSHA29.......?????.............. ..........κοριτσάκι

28.12.09........Maliv................ΛΗΤΩ......... .............αγοράκι

28.12.09........jade.................ΙΑΣΩ......... ...............κοριτσάκι

28.12.09.......ελευθερία μ........ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ................αγοράκι

29.12.09.......Lucy.................MHTEΡΑ........ ...... ...κοριτσάκι

29.12.09.......sakissmaro.........Γεννεσις........ ...........κοριτσάκι

01.01.10.......IOASMA............ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ..... ....????

2.1.10 ....... angie2009.............IASO......................ag oraki

02.01.10.......ΕlenaK..............IΑΣΩ........... ..... .....αγοράκι Σαριτζόγλου

06.01.10........iliaxtida11........ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗ....αγοράκι

08.01.10.......annia...............ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ...... .........αγοράκι χασιακος

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Δεν αντέχω άλλο... Κοιμάμαι χάλια το βράδυ. Πονάω ολύ σε λεκάνη, ισχία, μύες κτλ και θέλω ολόκληρη διαδικασία για να αλλάξω πλευρό... Και όλα αυτά χωρίς να έχω πάρει κιλά... Δεν καταλαβαίνω γιατί πονάω τόσο... :-(

Εσείς τί κάνετε? Είχαμε τίποτα γεννητούρια???

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

πάντως η δευτερη εγκυμοσυνη δεν έχει σχεση με την πρωτη, έτσι. Στη δευτερη, η πρωτη σου φαινεται περιπατος!! Συγχαρητηρια στις μανουλες που κανουν και τριτο παιδακι!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

πάντως η δευτερη εγκυμοσυνη δεν έχει σχεση με την πρωτη, έτσι. Στη δευτερη, η πρωτη σου φαινεται περιπατος!! Συγχαρητηρια στις μανουλες που κανουν και τριτο παιδακι!

Πράγματι... Έτσι νιώθω και εγώ... Νόμιζα ότι θα είναι πιο εύκολα γιατί τα έχω ήδη περάσει. Αλλά είναι το πρώτο παιδί που χρειάζεται την φροντίδα και προσοχή σου, είναι και το σώμα που έχει ήδη υποστεί καταπόνηση..:(

Βρε παιδιά, εγώ είμαι περίεργη??? Πειτε μου σας παρακαλώ... Έχουν λυσσάξει κάποιοι να μας έρθουν επίσκεψη στο σπίτι (να μην μπω σε λεπτομέρειες - σημείωση : σε 1 εβδομάδα το πολύ γεννάω -. Άντε εντάξει λέμε, αλλά τα παιδιά τους ας μην τα φέρουν για το φόβο των ιώσεων. Ήδη είμαι σε απομόνωση τόσο καιρό, ας προσέξω άλλη μια βδομάδα μέχρι να γεννήσω. Εμ, όχι, θέλουν να φέρουν και τα παιδιά μαζί και παρεξηγούνται... Πέρα από τις ιώσεις (που εντάξει μας έχουν κάνει και υστερικούς αυτή την εποχή), είμαι σε θέση να δεχτώ κοινωνικές επισκέψεις 1 εβδομάδα πριν γεννήσω, που δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου?? Εγώ έχω επιμείνει να επισκεφτούμε καμιά ετοιμόγεννη οικογενειακώς? Γιατί το κάνουν αυτό σε εμένα? Προφανώς δεν έχουν σκοπό να έρθουν στο μαιευτήριο, αλλιώς προς τι η βιασύνη???

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Νατασουλα και Σοφακι με χαλαρωσατε λιγο....

Σοφια και εγω για ενα διαστημα ειχα ανεβασμενη την πιεση.... ειναι φυσιολογικο να ανεβαινει στην εγκυμοσυνη αλλα εμενα με επηρεαζε πολυ το αγχος στην δουλεια... και οσο την μετρουσα τοσο ανεβαινε... ειχα συνεχεια το μυαλο μου εκει.... κανε ενα μπανακι, χαλαρωσε και ηρεμησε.... ο γιατρος σου θα σου πει τι πρεπει να κανεις... αλλα χαλαρωσε και θα βοηθησει παρα πολυ....

Αρα δεν ειναι μονο ο δικος μου γιατρος που λεει για προκληση..... και εμενα περισσοτερο λογω βαρους του μωρου... την προηγουμενη Παρασκευη 3700 ητανε... σημερα ειναι το τελευταιο μας ραντεβου στο γιατρο....

Να ρωτησω αποστειρωτη και θηλαστρο πειρατε? εμενα απο το μαιευτηριο μου ειπανε να μην παρω ακομη.....

Όχι ακόμα γιατί δεν ξέρω τελικά αν θα θηλάσω ή όχι. Άν τα καταφέρω, δεν νομίζω ότι χρειάζεται ο αποστειρωτής τουλάχιστον, για το θήλαστρο δεν ξέρω. Άν όμως δεν θηλάσω, στέλνω τον αντρούλη μου να τον αγοράσει.

Μεγάλος ο μπέμπης σου, θα κοντεύει τα 4κιλά μέχρι να γεννήσεις!!!!!!!!!!!

Felinidoc να σου ζήσει το μωράκι σου, εύχομαι κάθε ευτυχία!!!!!!!!

Αλέκα τον γιατρό μου τον έχω γραμμένο κανονικά όπως καταλαβαίνεις γιατί διαφορετικά θα είχα σαλτάρει ως τώρα. Η αλήθεια είναι πώς έχει και πολλά καλά αλλά με κάτι μ@@@@ίες που κάνει γενικότερα (και τα ξέρεις πολύ καλά) με χαλάει ιδιαίτερα.

Κορίτσια να σας πώ ότι χθές έβγαλα και την πρώτη μου ραγάδα, είναι ακριβώς πάνω από τον αφαλό!!!!!!!!!!! Σε όλη την εγκυμοσύνη δεν έβγαλα ούτε μια και τώρα στο τέλος άνοιξε το δέρμα μου. Μόλις γεννήσω θα βάλω την Kelosoft, έχω ακούσει ότι κάτι κάνει.

eH1op2.png

LMcjp2.png

βρε μη δινεις σημασια. Και εγω πάντως δεν δεχτηκα κανενα!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...