Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νομιζω οτι αν ηταν καιρο αυξημενη θα το έιχες καταλαβει.Και σταματα τις βλακειες αφου η ιδια η γιατρος σου λεει οτι κανεις λαθος.Αν υπηρχε εστω μια υποψια για το μωρο δεν θα σου ελεγε ελα τωρα αμεσως?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ευχαριστω σοφια και μαρινα.δεν με νοιαζει να μου την παρουνε αλλωστε ειμαι 39+5,ποσο πια?????απλα να μην εχει επηρεαστει απο τιποτα η μικρη σε περιπτωση που η πιεση μου ηταν απο καιρο υψηλη και δεν την ειχα παρει χαμπαρι.τωρα ψαχνω να δω για το ουρικο οξυ αν ειναι αυξημενο πως επηρεαζει το εμβρυο και γενικα με πιανουν τα δακρυα:-(:-(:-(:-(,ειναι και τα ορμονικα στην μεση.....

Sofaki δεν θελω να σκεφτεσαι αρνητικα! η μικρη σου δεν εχει παθει τιποτα!!! κ πιστεψε με αν ειχε θα το ειχες καταλαβει!!! οντας παθουσα καταλαβα οτι σε αυτην την παθηση το κακο συμβαινει σε ολους κ οχι μονο στο μωρο!!! οποτε ολοι μια χαρα εισαστε!!! κ η πιεση απο μονη της δεν ειναι σημαδι... πρεπει κ το ουρικο αλλα κ το λευκωμα να ειναι υψηλο. καταρχην θα επρεπε να εισαι υπερβολικα πρησμενη , αλλα υπερβολικα ομως!!!! κ αυτο θα σας εβαζε σε υποψιες... οποτε δεν εχεις τιποτα κ η μπεμπα σου ειναι μια χαρουλα κ περιμενει να βγει!!!!

baJfp2.png

ευχαριστω που μου απαντατε κοριτσια.....

μπα πρησμενη δεν ειμαι σοφια,ελαχιστα ως καθολου,καποιες φορες μαλιστα φοραω και το κανονικο νουμερο παπουτσιου χωρις να με πιεζει.

να μην σας ζαλιζω αλλο,αυριο θα ξερω...απο οτι διαβαζω καλο ειναι να παιρνουμε την πιεση πρωι νηστικες,θα παω και για την ουρων και το μεσημερι θα ξερω.αααα και το λευκωμα στην τελευταια ουρων γραφει "ιχνη".

ευχαριστω που μου απαντατε κοριτσια.....

μπα πρησμενη δεν ειμαι σοφια,ελαχιστα ως καθολου,καποιες φορες μαλιστα φοραω και το κανονικο νουμερο παπουτσιου χωρις να με πιεζει.

να μην σας ζαλιζω αλλο,αυριο θα ξερω...απο οτι διαβαζω καλο ειναι να παιρνουμε την πιεση πρωι νηστικες,θα παω και για την ουρων και το μεσημερι θα ξερω.αααα και το λευκωμα στην τελευταια ουρων γραφει "ιχνη".

η εξεταση για το λευκωμα γινεται χωριστα απο την ουρων κ ειναι ουρα απόλο το 24ωρο... βλεπεις εγινα εξπερ απο το παθημα...:-(:-(:-(

baJfp2.png

Σοφακι μην αγχωνεσαι βρε! έχεις όλα τα συμπτωματα προεκλαμψιας. Για εσενα ειναι επικινδυνο όχι για το μωρό. Θα γεννησεις και όλα θα επανελθου. Επίσης να σου πω ότι επιινδυνοι παλμοι και πιεση για το μωρό, είναι άνω των 200 (παλμόι) και άνω του 16(πίεση).

Άντε με το καλό βρε!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Σοφακι μην αγχωνεσαι βρε! έχεις όλα τα συμπτωματα προεκλαμψιας. Για εσενα ειναι επικινδυνο όχι για το μωρό. Θα γεννησεις και όλα θα επανελθου. Επίσης να σου πω ότι επιινδυνοι παλμοι και πιεση για το μωρό, είναι άνω των 200 (παλμόι) και άνω του 16(πίεση).

Άντε με το καλό βρε!

αληθεια????εγω μονο για την μικρη αγχωνομαι!το πρωι θα δω παλι την πιεση και ελπιζω αυτο το εξωφρενικο γλυκοζη ουρων 300 mg/dl να ηταν μονο λαθος του εργαστηριου.γιατι εχω πραγματικα φρικαρει.οπως και το 99 ζαχαρο αιματος μου φαινεται πολυ(αν και το οριο ειναι 115).

αχ... έτσι ειναι οι μανούλες... όλο άγχη!!! Όπως και να έχει, όλα θα πανε καλά. Το άγχος σου επιβαρυνει πιο πολυ τη μικρουλα σου από τα αποτελεσματα.Υπάρχει ένα σαιτ το gyn.gr. εκει ο γιατρος λεει ότι πολλες αναλυσεις στο τέλος της εγκυμοσυνης εινα πλασματικες.Αν θέλεις στειλε του μηνυμα να σου πει και αυτος την άποψη του.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω ειμαι ξυονια από τις 05.00!!!!!! Έβαλα για υπνο το μικρο που ειχε ξυπνησει και ξυπνησε ο Αγγελος...και τι να τον κανω??? ον λυπαμαι και αυτόν τον καυμενο. Έχει σκυλοβαρεθει!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

επισης δεν μου αρεσει αυτος ο καιρός!!!!! ακούς Ντορακι??? Θα μου άρεσε αν μπορουσα να βγω λιγο στα μαγαζια, στα σολισμενα κλπ... Τωρα που να παω με τα μικρα?? Ειναι και οι παλιοιωσεις... α πα πα. καλυτερα στον Αγγελο που ειχα γεννησει καλοκαιρι. να το ξερετε για το επομενο!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

συμφωνώωω!! Επίσης δεν έχω πάρει και μπουφάν να χωράει την κοιλούμπα και κρυώνω με την ζακέτα που κυκλοφορώ.Οι μόνες μπότες που μου χωράνε μπάζουν νερά. Και γενικά η πρέπει να γεννήσω άμεσα ή να σταματήσει να βρέχει, έλεος!!!

Καλημερα φιλεναδακια μου.Εμενα για να μου αρεσει αυτος ο καιρος Αλεκα θα κανω αυτο που μολις ειπες μια βολτα στα στολισμενα μαγαζια θα αφησω τον μικρο στην μαμα μου εχω πει ψεμματα οτι θα παω στο ληξειαρχειο να παρω λιγο αερακαι να κανω τιποτα τελευταια ψωνια για τον μικρουλακο μου.Τωρα αυτες τις μερες περιμενω τη Φαμ να σκασει μυτη

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχα!!! καλα να μην πω ότι οι μποτες μου ακομη δεν μου κανουν, της αρκουδας!!! Προχθες μετα το εμβόλιο ήμουν λιγο χαλια, οπ0΄τε ειπα να σταματησω την διατουλα κανα διήμερο γιατι ενιωθα πολυ αδυναμη. Και μιλάμε μου πέχουν σπασει τα νευρα εδω και 3 μερες που δεν έχω χασει γραμμαριο. Εχθες ξαναξεκινησα βεβαια. Πω πω... από την άλλη λέω τουλάχιστον εγω πήρα μονο μια εβδομαδα από τον 9ο...πάλι καλά γιατι θα εφτανα τα 50 +

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημερα φιλεναδακια μου.Εμενα για να μου αρεσει αυτος ο καιρος Αλεκα θα κανω αυτο που μολις ειπες μια βολτα στα στολισμενα μαγαζια θα αφησω τον μικρο στην μαμα μου εχω πει ψεμματα οτι θα παω στο ληξειαρχειο να παρω λιγο αερακαι να κανω τιποτα τελευταια ψωνια για τον μικρουλακο μου.Τωρα αυτες τις μερες περιμενω τη Φαμ να σκασει μυτη

Μαρινακι μου εμενα ειναι όλες άρρωστες... μανα και αδερφες! Άσ'τα... και το λυπαμαι και το νεογεννητο να το αφησω!!!!

Η ΦΑΜ ειναι καλα έχετε φιλια πολλά. Θηλαζει όλη την ώρα και δεν έχει χρονο. Θα προσαρμοστει και θα μπει λεει

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...