Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για να πω την αληθεια σημερα δεν του το ειπα αλλα συνηθως οταν ειναι με την μαμα μου δεν δημιουργει προβλημα αλλα μαλον εχεις δικιο γι αυτο φρικαρε το μωρακι μου.Ευτυχως για την γεννα του το έχω πει οτι θα φυγω για λιγες μερες και θα του φρω τον αδερφο του τωρα στην πραξη δεν ξερω

νομίζω οτι αυτό φταίει που αντέδρασε έτσι...γενικά τα παιδιά οταν ξέρουν τι θα γίνει αντιδρούν πολύ καλύτερα...μην ξεχνάς να του υπενθυμίζεις οτι θα φύγεις για λίγες μέρες.Κανόνισε να του δώσεις και ένα δωράκι οταν γυρίσετε και να του πείς οτι είναι απο το αδερφάκι του, θα του αρέσει!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια!!!!

απο οτι ειδα δεν γεννησε καμια σημερα...

Μαρινακι κ maliv με το καλο τα μωρακια σας!!!

τυχερουλες κανονιζετε συναντηση στο ΛΗΤΩ κ θα εχετε παρεα, ε????:-):-):-)

ελινακι κοντα εισαι .... σε βλεπω κατα την Κυριακη!!!

Σοφακι να μας ειδοποιησεις, ε????

baJfp2.png

τι κανουν οι νυφουλες μου??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τι κανουν οι νυφουλες μου??

διατηρουμαστε ακομα στην κατηγορια μοντελου:tongue::tongue::tongue::tongue:

αχ! προσπαθουμε βρε Αλεκα να παρουμε κανενα γραμμαριο!!! ευτυχως ειναι φαγανες , αλλα ειναι κ μοναντερες:tongue:! απο την μια το βαζουν απο την αλλη το βγαζουν!!! το χεσιμο παει συννεφο!!!! το καλο ειναι οτι πλεον κ οι δυο βρισκονται στην μοναδα 1 , δεν εχουμε κανενα προβλημα κ περιμενουμε να παχυνουμε!!!

εσυ απο οτι καταλαβαινω εχεις βρει τους ρυθμους σου, ε? ο μικρος ξυπναει το βραδι?

baJfp2.png

Τι έχω βρει βρε??? αγγουρια!!! αλλα τι να πω?? Όλες οι μανες τα ιδια τραβανε.... Πρέπει να βρω νταντα, ο Αγγελος δεν καθεται με τιποτα στη μανα μου γιατι ξεσυνηθισε. πρπει να τρεχω πανικοβλητη από το γραφειο -σπίτι, Η μανα μου, οι αδερφες μου κλπ είναι όλοες άρρωστες οποτε είμαι όλη μερα σπίτι μονη μου και γενικα με έχουν γραψει κανονικα... τι άλλο??? α! Περναω από καθρεφτη και λεω δε μπορει να ειμαι εγω αυτη!!!! Το ξαναπαθαινω! Πότε θα ξαναγινω όπως πριν???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ο μικρος τωρα έμεινε ξυπνιος κανα τριωρο και ηθεε αγκαλιτσα. από την ωρα που κοιμηθηκε έπρεπε να κανω μπανιο, πλυνω-αποστειρωσω μπιμπερό, ετοιμασω τον Αγγελο για υπνο, σιδερωσω κανα ρουχο... μεχρι ναξανξυπνησει να φαει! Οέο!!!!

καλα να ειναι τα παιδακια μου και τιποτα άλλο. Πόσο ειναι τωρα οι μικρες??? σε βαρος εννοω

221882cb0gkyh7q4.gif

ο μικρος τωρα έμεινε ξυπνιος κανα τριωρο και ηθεε αγκαλιτσα. από την ωρα που κοιμηθηκε έπρεπε να κανω μπανιο, πλυνω-αποστειρωσω μπιμπερό, ετοιμασω τον Αγγελο για υπνο, σιδερωσω κανα ρουχο... μεχρι ναξανξυπνησει να φαει! Οέο!!!!

καλα να ειναι τα παιδακια μου και τιποτα άλλο. Πόσο ειναι τωρα οι μικρες??? σε βαρος εννοω

πω,πω τρεξιμο!κουραγιο, τι να πω??? τουλαχιστον καμια βοηθεια στις δουλειες?

εμενα ευτυχως το μαγειρεμα το εχει αναλαβει η πεθερα μου κ μου κανει που κ που κανενα σιδερο , γιατι με τα δρομολογια που κανω δεν προλαβαινω να φτυσω!!!

με τον καθρεφτη καλε, τι προβλημα εχεις???? αφου τα χανεις , το εχουμε πει!!! εγω θελω αλλα 6 για να γινω οπως πριν μεινω εγκυος αλλα εχω βαλει στοχο τα -11 , για να ξαναφτασω στα κιλα πριν παντρευτω...

οι μικρες ειναι τωρα 1790 η μικρη κ 168ο η μεγαλη. χασανε παρα πολυ στην αρχη αλλα ευτυχως μεσα σε μια εβδομαδα πηραν σχεδον 300γρ!!! πιστευω αλλες 10 μερες θα τις φαμε....

baJfp2.png

Άντε ωραια, τα Χριστουγεννα θα εισαστε σπιτακι σας!!! Βοήθεια έχω μονο με τις δουλειες του σπιτιου που έχω γυναικα 2 φορες την εβδομαδα. πιστεψε με όμως, αυτη την περιοδο δεν φτανει!!!!

Αχ εγω πήρα 34... και 8 που ειχα παραπάνω = 42!!!!!!!! Βγαλε τα 17 που έχασα, έχω ακομη κανα τονο να χασω!!!! και εκτος των κιλών έχω και τη χαλάρωση! Το βυζί δεν έχει προηγουμενο μιλάμε

221882cb0gkyh7q4.gif

Άντε ωραια, τα Χριστουγεννα θα εισαστε σπιτακι σας!!! Βοήθεια έχω μονο με τις δουλειες του σπιτιου που έχω γυναικα 2 φορες την εβδομαδα. πιστεψε με όμως, αυτη την περιοδο δεν φτανει!!!!

Αχ εγω πήρα 34... και 8 που ειχα παραπάνω = 42!!!!!!!! Βγαλε τα 17 που έχασα, έχω ακομη κανα τονο να χασω!!!! και εκτος των κιλών έχω και τη χαλάρωση! Το βυζί δεν έχει προηγουμενο μιλάμε

ετσι θελω να πιστευω κ εγω, οτι θα ειμαστε σπιτι μας....

μην μιλας για την χαλαρωση!!!! το βυζι ειναι στα πατωματα, αλλα το εχω προγραμμα να παω κααααποια στιγμη για ανορθωση κ σμικρυνση!

με την κοιλια δεν ξερω τι να κανω:confused:...αυτο το πραγμα μαζευει??? σκεφτομαι να παρω λαστεξ αλλα κανει δουλεια???

baJfp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!με πηρε ο υπνος στον καναπε δυστηχως και τωρα ξυπνησα.να δω πως θα κοιμηθω παλι!

στενοχωρεθηκα αποψε.:-(:-(:-(.την δευτερα μου πηραν την πιεση στο ελενα και ειχα 14 και 8 και σημερα το απογευμα που πηγα στο φαρμακειο ειχα 14,5 και 8 και αυξημενους καρδιακους παλμους(97).επισης ειδα τυχαια στην γενικη ουρων οτι η γλυκοζη μου ειναι 300mg/dl:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: το οποιο απλα δεν υπαρχει!!!!!!!πηρα την γιατρο και μου ειπε να ξανακοιταξω παλι το πρωι την πιεση και να κανω παλι γλυκοζη ουρων και ουρικο οξυ γιατι δεν μπορει να ειναι 300!!!!!!!πρεπει μου λεει να εχει γινει λαθος.αλλα πρεπει να το κοιταξω:-(:sad::-(.μου ειπε να κοψω αλατι και γλυκα μαχαιρι και απο εκεινη την ωρα δεν εχω αγγιξει τιποτα απο την τρομαρα μου.μονο την μικρη σκεφτομαι να ειναι καλα και δεν με νοιαζει για εμενα ουτε και αν μου πει για καισαρικη.μονο η μικρη μου να ειναι καλα:-(:-(.

Διαφημίσεις

Σοφια μου χαιρομαι που οι μικρες σου είναι ολο και καλυτερα και να δεις και εγω πιστευω οτι θα τις έχεις σπιτι τις γιορτες.Για το στηθος που λες αν σου πω οτι ειοναι το μονο που δεν επανηλθε επανω μου αλλα και στην κουμαπρα μου χασαμε τοσα κιλα εγω 30 χαλαρωση πουθενα ουτε καν στη κοιλια εκτος απο τους 2 μηνες και ημουν κανονικοτατη χωρις γυμναστικη αλλα το στηθος χαλια ειχα και μικρο και δεν εμεινε τιποτα τωρα βλεπω λιγο βυζι αλλα μετα φοβαμαι θα ειμαι σαν τους γιους μου στο θεμα αυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα κοριτσια!!!με πηρε ο υπνος στον καναπε δυστηχως και τωρα ξυπνησα.να δω πως θα κοιμηθω παλι!

στενοχωρεθηκα αποψε.:-(:-(:-(.την δευτερα μου πηραν την πιεση στο ελενα και ειχα 14 και 8 και σημερα το απογευμα που πηγα στο φαρμακειο ειχα 14,5 και 8 και αυξημενους καρδιακους παλμους(97).επισης ειδα τυχαια στην γενικη ουρων οτι η γλυκοζη μου ειναι 300mg/dl:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: το οποιο απλα δεν υπαρχει!!!!!!!πηρα την γιατρο και μου ειπε να ξανακοιταξω παλι το πρωι την πιεση και να κανω παλι γλυκοζη ουρων και ουρικο οξυ γιατι δεν μπορει να ειναι 300!!!!!!!πρεπει μου λεει να εχει γινει λαθος.αλλα πρεπει να το κοιταξω:-(:sad::-(.μου ειπε να κοψω αλατι και γλυκα μαχαιρι και απο εκεινη την ωρα δεν εχω αγγιξει τιποτα απο την τρομαρα μου.μονο την μικρη σκεφτομαι να ειναι καλα και δεν με νοιαζει για εμενα ουτε και αν μου πει για καισαρικη.μονο η μικρη μου να ειναι καλα:-(:-(.

sofaki μην στεναχωριεσαι!!! το πολυ πολυ να μπεις πιο γρηγορα.... αλλα τι σημασια εχει αυτο αφου εχεις φαει κ την ουρα!!! το μωρο γιατι να μην ειναι καλα βρε??? μην σκεφτεσαι τετοια πραγματα!

Σοφια μου χαιρομαι που οι μικρες σου είναι ολο και καλυτερα και να δεις και εγω πιστευω οτι θα τις έχεις σπιτι τις γιορτες.Για το στηθος που λες αν σου πω οτι ειοναι το μονο που δεν επανηλθε επανω μου αλλα και στην κουμαπρα μου χασαμε τοσα κιλα εγω 30 χαλαρωση πουθενα ουτε καν στη κοιλια εκτος απο τους 2 μηνες και ημουν κανονικοτατη χωρις γυμναστικη αλλα το στηθος χαλια ειχα και μικρο και δεν εμεινε τιποτα τωρα βλεπω λιγο βυζι αλλα μετα φοβαμαι θα ειμαι σαν τους γιους μου στο θεμα αυτο

βρε μακαρι να μικρυνει κ το δικο μου!!! εγω φορουσα 5 νουμερο προ εγκυμοσυνης κ στο 2 να παει ευχαριστημενη θα ειμαι! αλλα αυτο δεν εχει πεσει ουτε μισο νουμερο!!!! μονο προς τα κατω πεφτει χωρις να μικραινει:-(:-(:-(! αλλα να ΄ναι καλα οι πλαστικοι!!! οποτε λες οτι της κοιλιας το χαλι φευγει, ε???

baJfp2.png

Τι ειναι αυτα βραδιατικα φυσικα και θα ειναι καλα το πολυ πολυ να στην παρουν λιγο πιο νωρις.Κουραγιο θα πανε ολα καλα δεν μπορει ειμαστε γουρλιδικο παρεακι δεν θα παει σε καμια κατι ασχημο και ειμαι σιγουρη .Ενταξει Σοφακι μου μην φοβασαι καθολου γιατι ετσι με το αγχος σου κανεις περισσοτερο κακο στη μπεμπα.Τωρα θα μου πεις αν ήσουν εσυ στη θέση μου?Αν μου το έλεγαν στο πρωτο δεν θα φοβομουν (δεν το λεω εκ του ασφαλους μου ειχαν πει κατι δυσαρεστο και δεν το πιστεψα λεπτο και καλα εκανα)τωρα μπορει και εγω να τρομαζαΑλλα τωρα τελειωσες χειροτερα θα ηταν 5 μηνα νομιζω.ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΦΑΚΙ

[sIGPIC][/sIGPIC]

sofaki μην στεναχωριεσαι!!! το πολυ πολυ να μπεις πιο γρηγορα.... αλλα τι σημασια εχει αυτο αφου εχεις φαει κ την ουρα!!! το μωρο γιατι να μην ειναι καλα βρε??? μην σκεφτεσαι τετοια πραγματα!

βρε μακαρι να μικρυνει κ το δικο μου!!! εγω φορουσα 5 νουμερο προ εγκυμοσυνης κ στο 2 να παει ευχαριστημενη θα ειμαι! αλλα αυτο δεν εχει πεσει ουτε μισο νουμερο!!!! μονο προς τα κατω πεφτει χωρις να μικραινει:-(:-(:-(! αλλα να ΄ναι καλα οι πλαστικοι!!! οποτε λες οτι της κοιλιας το χαλι φευγει, ε???

Ρε χαζο ακομα θηλαζεις περιμενε και μην λες να μικρήνει τι καλα γιατι εσενα κατι θα μεινει εμας που εγινε σαν αδειο πορτοφολι και εχουμε δοκιμασει ολες τις ενισχυσεις με νερο με αερα μονο με σιδερα δενεχω βαλει και ειναι τα ατιμα παντα μεγαλα για να μην μιλησω για παραλια με τριγωνακι σαν να βλεπω βρεφος

[sIGPIC][/sIGPIC]

σας ευχαριστω σοφια και μαρινα.δεν με νοιαζει να μου την παρουνε αλλωστε ειμαι 39+5,ποσο πια?????απλα να μην εχει επηρεαστει απο τιποτα η μικρη σε περιπτωση που η πιεση μου ηταν απο καιρο υψηλη και δεν την ειχα παρει χαμπαρι.τωρα ψαχνω να δω για το ουρικο οξυ αν ειναι αυξημενο πως επηρεαζει το εμβρυο και γενικα με πιανουν τα δακρυα:-(:-(:-(:-(,ειναι και τα ορμονικα στην μεση.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...