Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια ελπιζω να κοιμηθηκατε εσεις γιατι εγω μαυρο υπνο απο τους χειροτερους της εγκυμοσυνης μου ολης...Ξεχαρβαλωμενη και στους γοφους και τωρα και στο χερι να μη μπορω να γυρισω να βολευτω πουθενα...χθες ξεμπερδεψα αργα απο τον γιατρο ειχε πολυ κοσμο μαζεμενο...

Με ειδε μου ειπε οτι μια χαρα ο τραχηλος ειναι μαλακος και οτι εχει εμπεδωθει το κεφαλακι (γιαυτο κανω δυο βηματα και νιωθω οτι θα βγει το παιδι...:tongue:)και ....περιμενουμε....παλι...Σας εχω πει οτι δεν κανει προκληση...Λεει τωρα να ξαναπαω το σαββατο να με δει στο μεταξυ εαν δω οτιδηποτε να τον παρω αμεσως τηλεφωνο...Αυτα...τον ρωταγε και παντρας μου ποτε το βλεπει και του λεει δεν αποκλειουμε τιποτα αλλα εως σαββατο,κυριακη,δευτερα.Αν συνεχισω να κοιμαμαι τοσο χαλια ωσπου να βγει,θα φρικαρω Αυτο το παιδι θελει να παρει ολες τις μερες εως και την τελευταια να με σκασει...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελίνα μου ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!Κι εμένα μου είπε χτες ότι θα πάρουμε μάλλον όλο το μήνα,πρόκληση δεν τον είδα πολύ "πρόθυμο" να κάνει οπότε καταλαβαίνεις πώς ήμουν χτες,έτοιμη να σκάσω...

Τουλάχιστον σου έχει μείνει λιγότερο από μια βδομάδα.........

oCxsp2.png

Έλενα, για το Ιασώ το ξέρω εδώ και 2-3 χρόνια, ότι δεν αφήνουν κανέναν μέσα παρά μόνο ειδικές εξαιρέσεις αφού εγκριθεί η παρουσία από ΔΣ ή κάτι τέτοιο... Επέμεινε να δεις τί μπορεί να γίνει.

Ντοράκι, μου αρέσει ο ήλιος τον χειμώνα, αλλά τώρα που είμαι σπίτι θέλω βροχή...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Κοίτα να δεις που θέλουν και έγκριση από το ΔΣ για να είναι ο πατερούλης μέσα στον τοκετό...Το ίδιο ισχύει και για τις διάσημες??????????

Στα λόγια μου έρχεσαι!!!Πώς να ανάψεις τα φωτάκια στο δέντρο με τέτοιο ήλιο?Ή πώς να κάτσεις στον καναπέ με ζεστή σοκολάτα όταν η μέρα σου λέει "Σήκωωωωωωωωωωω"???

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

μόλις γύρισα από το γαληνό!!!

η melsas είναι μια χαρούμενη συγκινημένη χαζομαμά και ο μπέμπης είναι ένας κούκλος!!!! αλήθεια σας λέω... όχι επειδή είναι δικό μας!!!

i1lzp2.png

καλησπερα κοριτσια..ελινα η κουνιαδα μου γεννησε το σεπτεμβρη στο ιασω και ο αντρας της ηταν παρων στην γεννα δηαδη στους πονους και σε αυτα γιατι τελικα εκανε καισαρικη και δεν επιτρεπετε στον συζυγο να ειναι μεσα,να το αλλαξανε τοσο συντομα δεν ξερω..συζητησε το παντως με τον γιατρο σου..

:-D

γεια σας φιλεναδιτσες μου!!! κοριτσαρες υπομονη περναει ο καιρός. Τα λέω για να τα ακουω και γω γιατι έχω ζοριστει αρκετα οπότε περιμενω να περασει το διμηνο για να ειμαι πιο ήσυχη!!!

Δεν ειχα καμια αμφιβολια ότι το μικρούλι της ελίνας μας θα ήταν κουκλος!!! και η μελίνα, κουκλα ειναι.

Ρε γμτ... που ειναι η ανεργια?? Ψαχνω νταντα και δε βρισκω τιποτα καλο μιλάμε...

Σοφακι εχθες έτρεχα και δε σου απάντησα. Από τον 6ο-7ο μηνα της εγκυμοσυνης μέχρι να παει το μικρό 3 μηνων ΚΑΜΙΑ μανουλα δεν κοιμαται!!! Αν ειναι τυχερη, κοιμαται μετα!!! Εγω πάντως μέχρι να γινει 2 ο Άγγελος, ζήτημα να ειχα κοιμηθει σερι 3 με 4 φορες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γεια σας κοριτσαρες μου.Πηγα και εγω σημερα στον γιατρο ολα καλα μπαινω Δευτερα στις 6 το πρωι και εχω ενα αγχος για τον μεγαλο σημερα σηκωθηκε και εεοειδη δεν με βρηκε στο σπίτι εκλαιγε 1 ωρα τι θα κανω 4 μερες?

Αλεκα και εγω την ανεργια δεν την εχω δει εψαχνα περυσι κοπελα για το μαγαζι 6 μηνες ακριβως και οχι μονο δεν ερχοταν κατι καλο δεν ερχοταν τιποτα μαλλον θελουν ολοι να γινουν διευθυντες με ενα χαρτι λυκειου δεν ξερω τι να πω.Ψαξε μεσω ΤΕΙ για καμια φοιτητρια που θελει αλλα ειναι το θεμα οτι θα συναστρεφεται με πολυ κοσμο

[sIGPIC][/sIGPIC]

...

Σοφακι εχθες έτρεχα και δε σου απάντησα. Από τον 6ο-7ο μηνα της εγκυμοσυνης μέχρι να παει το μικρό 3 μηνων ΚΑΜΙΑ μανουλα δεν κοιμαται!!! Αν ειναι τυχερη, κοιμαται μετα!!! Εγω πάντως μέχρι να γινει 2 ο Άγγελος, ζήτημα να ειχα κοιμηθει σερι 3 με 4 φορες

Εγω κοιμομουν απο την αρχη αντε να ξυπνησε 4-5 φορες ηταν αγιο μωρο τωρα εχει γινει δαιμονας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια..ελινα η κουνιαδα μου γεννησε το σεπτεμβρη στο ιασω και ο αντρας της ηταν παρων στην γεννα δηαδη στους πονους και σε αυτα γιατι τελικα εκανε καισαρικη και δεν επιτρεπετε στον συζυγο να ειναι μεσα,να το αλλαξανε τοσο συντομα δεν ξερω..συζητησε το παντως με τον γιατρο σου..

Στους πόνους μπορεί να μπει από όσο ξέρω. Δεν μπορεί να μπει όμως στο τελικό στάδιο, δηλαδή στην εξώθηση...

μαρινακι και Λουσυ όλα καλα θα πανε με τα ζουζουνια σας...σας καταλαβαινω αλλα πιστεψτε με, εκεινες τις ημερες που θα λειπετε θα ειναι τα πιο ησυχα παιδακια... λες και καταλαβαινουν!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μαρινακι και Λουσυ όλα καλα θα πανε με τα ζουζουνια σας...σας καταλαβαινω αλλα πιστεψτε με, εκεινες τις ημερες που θα λειπετε θα ειναι τα πιο ησυχα παιδακια... λες και καταλαβαινουν!!!!

Για να δούμε... :D Θα σας πω σε λίγες ημέρες...

Στους πόνους μπορεί να μπει από όσο ξέρω. Δεν μπορεί να μπει όμως στο τελικό στάδιο, δηλαδή στην εξώθηση...

Εκεί είναι που τον θέλω μαζί μου βρε Lucy :(. Και το θέλει κι εκείνος δηλαδή! Είναι απίστευτη εμπειρία και θέλω να την ξαναζήσω μαζί του. Κακό είναι? Θα γίνει χαμός έτσι και δεν μας αφήσουν :evil:!

Με το καλό κοριτσάκια μου να πάνε όλα και σε όλες μας :D................

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Εκεί είναι που τον θέλω μαζί μου βρε Lucy :(. Και το θέλει κι εκείνος δηλαδή! Είναι απίστευτη εμπειρία και θέλω να την ξαναζήσω μαζί του. Κακό είναι? Θα γίνει χαμός έτσι και δεν μας αφήσουν :evil:!

Με το καλό κοριτσάκια μου να πάνε όλα και σε όλες μας :D................

Το ξέρω και σε νιώθω... Και εγώ ήθελα τον άντρα μου μέσα και το ήθελε και εκείνος πολύ και είχαμε συμφωνήσει και με τον γιατρό (στο ΜΗΤΕΡΑ), αλλά τελικά κατέληξα να κάνω καισαρική, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μπει, γιατί είναι χειρουργείο.

Προσπάθησε να πιέσεις λίγο. Πες να υπογράψει καμιά υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνει την ευθύνη αν συμβεί κάτι. Είχα ακούσει (δεν ξέρω αν είναι αλήθεια), ότι στο ΙΑΣΩ παλιά, ένας πατέρας λιποθύμησε έπεσε και έσπασε το κεφάλι του και μετά έκανε και μήνυση στο μαιευτήριο..

Με το καλό σε όλες! :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...