Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τόσο ηλιθια ήταν η κοπελα που του έκατσε 2η φορα και έκανε παιδι μαζι του επιτρεπονται αυτα στην Ελλαδα του 2010?

Για τα μωράκια που λες ...δεν θα προσπαθησω να σε παρηγωρισω ναι είναι άσχημο αλλα θα περασει θα τις έχεις στο σπίτι και σε λιγο καιρο θα σου καλυφθουν ολα τα κενα εσυ έκανες οτι μπορουσες και προσπάθησες για οτι καλυτερο και τα καταφερες.Δεν θελω να σου φερω παραδειγματα για τα χειροτερα που υπαρχουν γιατι δεν έχουμε γεννησει ακομα ολες και δεν είναι ότι καλύτερο.Ενταξει Σοφακι μου? μην στεναχωριεσαι

βρε δεν στεναχωριεμαι ( τουλαχιστον οχι πια)... η αληθεια ειναι οτι στην αρχη το πηρα βαρια το θεμα αλλα βλεποντας τι γινεται εκει μεσα συνηλθα!!!! το ξερω οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα , ειδα κ πολλα απο μεσα οπως σου ειπα... αν στα γραψω θα σε πιασει η καρδια σου... ενα μονο θα σου πω, ειχα παει στο επισκεπτηριο κ αντι να βλεπω την μια την μικρη κοιταγα στην διπλανη θερμοκοιτιδα ενα μωρακι... οταν το σκεφτομουν μετα εκλαιγα...

τελος παντων! απλα πριν ηθελα να περιγραψω την χαρα μου( που δεν περιγραφεται:D:D:D!!!) κ το πως ενοιωσα περνωντας την για πρωτη φορα αγκαλια μετα απο τοσες μερες!!!! αχ! κ τωρα καταλαβαινω τις κουκουβαγιες!!!!!! ε, ναι λοιπον καθε φορα μου φαινονται πιο ομορφες βρε κοριτσια:oops::oops::oops:!!!!!

οσο για την κοπελα τι να πω??? κ εγω το ιδιο αναρωτιομουν!!! κ οχι τιποτε αλλο, εβλεπα πως εκανε ο δικος μου , εβλεπα κ το αλλο το παληκαρι ( ημασταν 3) κ κοιταγα κ στο τελος τον μ.... που δεν εδινε σημασια κ τρελαινομουν!!!!!!!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο σοφακι μου... βρε σε λιγο που αθ σε ζουρλαινουν τα βραδυα, θα τα λέμε πάλι!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

kalhmera koritsia!

Poia exei seira shmera?? :)

dora mou kouragio me to 8hlasmo. Stis 40 meres panw arxizoun sunh8ws na bainoun se kapoio ri8mo ta mikroulia..opote krata gera!

doraki mh skas kai ase thn beboula na akolou8hsei to programma ths. An vevaia exete thn energeia na voh8hsete ligo th fush..tote ormate!

sofaki ti lene oi giatroi gia tis bouboukitses sas? Pote 8a boresete na tis parete spiti? Isxuei auto pou lene oti prepei na ftasoun ta 2kg?

Deuteromanoules mou dinete polu kouragio me auta pou grafete. Apo th stigmh pou sigoureuthke kapws h eggumosunh mou, o Oresths einai h megaluterh mou ennoia. Makari na adidrasei opws kai ta agorakia sas. Gia thn wra einai polu en8ousiwdhs kai milaei sunexeia gia to "mwraki mas" pou erxetai alla fovamai gia to poso megales 8a einai oi allages sth routina tou kai th zwoula tou. Eutuxws o Markos 8a einai mazi mas gia 2 evdomades opote elpizw na ta kataferoume..

Sas afhnw na kanw kamia doulitsa kai meta 8a vgw gia doulitses!

makia polla se oles kai sth barbie mas me to kalo!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!!!

Σήμερα μπορώ να πω κι εγώ ότι δεν έχω κοιμηθεί καλά,όλο το βράδυ στριφογυρνούσα όσο αυτό είναι εφικτό στο κρεβάτι,στις 4 σηκώθηκα για τουαλέτα και μετά πάλι δεν καλοκοιμόμουν...

Barbie με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!

oCxsp2.png

Καλημέρα σε όλες!!! :-)

Aleca ευχαριστώ πολύ για τα εμψυχωτικά σου λόγια! Αυτό που είπες, ότι δηλαδή μετά δεν θα θυμόμαστε πως ήταν η ζωή μας πριν, είναι μεγάλη αλήθεια. Και τώρα δεν μπορώ να θυμηθώ πως ήταν η ζωή μου πριν την κόρη μου... Λες και ήταν πάντα εδώ. Όλα τα υπόλοιπα έχουν σβηστεί και είναι μόνο σαν πολύ μακρινή ανάμνηση...

Για να βγω νωρίτερα από το μαιευτήριο, δεν νομίζω. Ο γιατρός μου είναι από τους τυπικούς και δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να βγω νωρίτερα από το προκαθορισμένο.

Mirena συγχαρητήρια!!! Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

καλημερα!!!

bebe-q με το καλο το μωρακι σου!!!!

evitaki ναι δυστυχως ισχυει:-(:sad::-( .ευτυχως βεβαια που εμεις δεν εχουμε αλλο προβλημα πλην των κιλων, οποτε απλα περιμενω να παχυνουν οι τσουπρες!!!:tongue:

βρε μην αγχωνεσαι... μπορει να μην ξερω αλλα πιστευω οτι αν μοιραζετε την προσοχη σας αναμεσα στον Ορεστη κ στο μικρο ολα καλα θα πανε!!! κατι αλλο που εχω ακουσει ειναι να βαλετε στο "παιχνιδι φροντιδας" του μπεμπη ,κ τον Ορεστη. να τον αφησετε να συμμετεχει στο μικρο, να το δει "μεγαλος αδερφος". πιστευω οτι κατι τετοιο πιανει σαν λυση χωρις πολλες ζηλιες!

κοριτσακια θα σας δω μετα! παω στις αγαπες μου!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Βαριέμαι πάαααρα πολύ σήμερα,έχω κάνει ό,τι δουλειά έπρεπε και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.

Αν ο καιρός είχε παραμείνει συννεφιασμένος θα είχα πολύ καλή διάθεση αλλά αυτός ο ήλιος χειμωνιάτικα μου τη σπάει.

Το μόνο καλό είναι ότι στεγνώνουν τα ρούχα γρήγορα...

oCxsp2.png

Εγώ έχω ανοικτό το Pc, αλλά ταυτόχρονα προσπαθώ να κάνω δουλειές (με ρυθμό χελώνας όπως καταλαβαίνεις)... έχω και έναν απίστευτο πονοκέφαλο... Ότι είναι να στεγνώσεις, στέγνωσέ το τώρα, γιατί άκουσα ότι θα βρέξει πάλι το απόγευμα...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημέρα κορίτσια.

Μου είπε η γιατρός μου πως πλέον δεν επιτρέπουν στους μπαμπάδες να είναι μέσα στη γέννα, στο ΙΑΣΩ τουλάχιστον. Γέννησε καμιά σας στο ΙΑΣΩ και ξέρει κάτι παραπάνω? Δεν αφήνουν μας είπε λόγω του ότι έχουν ράψει πολλά κεφάλια από πτώσεις. Ο δικός μου όμως ήταν στο πρώτο μου αγγελάκι, τώρα γιατί να μην είναι? Το βρίσκω λίγο υπερβολικό. Δεν ξέρω... θα το απαιτήσω να είναι μαζί μου!!!!!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Αχ μακάρι να βρέξει,ρε κορίτσια δεν καταλαβαίνω χειμώνα με τη λιακάδα που έχει σήμερα....

Ε κι εγώ έτσι,ψιλοσιδερώνω,ψιλοτακτοποιώ...μέχρι να έρθει μεσημέρι να φάω και να ξαπλώσω λίγο μέχρι να έρθει το αγόρι μου.

ElenaK δυστυχώς δεν το ξέρω αυτό,αλλά αν κρίνω από τους γνωστούς μου που δεν άντεχαν να βλέπουν τη γυναίκα τους να πονάει και τους έσερναν έξω,μάλλον κάτι θα ξέρουν!!!!

Από την άλλη,αν ο άντρας σου αντέχει,συζήτησέ το με το γιατρό σου,κάτι θα μπορεί να κάνει...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...