Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα και από εμένα, μανούλες (μέλλουσες & υπάρχουσες)!!!!! εγώ γέννησα την 2.12 στο ΜΗΤΕΡΑ με φυσιολογικό τοκετό μια πανέμορφη κόρη 3.450 γραμμαρια (το μεγαλύτερο μωρό του 4ου ορόφου)!!!! τα συναισθήματα ... απερίγραπτα! η αλήθεια είναι ότι δεν ταλαιπωρήθηκα ιδιαίτερα στον τοκετό (μέσα σε 3 ώρες από τη στιγμή που έκανα τους τεχνητούς πόνους, είχα γεννήσει)! είχα πάει βέβαια αρκετα χαλαρή, αφού ήξερα ότι ήδη ε'ίχα διαστολή 3 και το μωρό είχε κατέβει, οπότε απλά περίμενα να ... σπρώξω! η εμπειρία αξέχαστη όταν μου έδωσαν τη μικρή μόλις βγήκε από την κοιλιά -δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. επειδή ήταν και ο σύζυγος παρών στον τοκετό, εκλαιγε και αυτός, οπότε καταλαβαίνετε το πανηγύρι που έγινε! και τώρα που σας τα γραφω αυτά, δεν μπορώ να σταματήσω να δακρύζω. δεν ξέρω σε πόσες έχει συμβεί αυτό, αλλά πραγματικά νομίζω ότι τη στιγμή του θαύματος της νέας ζωής, δε θεωρώ ότι θα μπορούσα να αντιδράσω διαφορετικά (το γράφω εγώ αυτό που δεν έχω κλάψει σχεδόν ποτέ από χαρά - πάντα αντιδρώ πιο ευχάριστα)!!! πραγματικά, δεν πιστευα ότι αυτο το πλασματακι (το οποίο μου μοιαζει πολύ) είναι δικό ΜΑΣ δημιούργημα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζηλευει αρκετα.. αν κ δεν το πολυδειχνει, ομως φαινεται.. αλλα ειναι αναμενομενο.. ειμαστε κολλητοι τοσα χρονια. Και επειδη λειπει ο αντρας μου ειμαστε οι δυο μας..

v1j0p2.png

aiUQp2.png

συνεχίζω το προηγούμενο μήνυμα, το οποίο διέκοψα επειδή νομισα ότι η μικρή έκλαψε και ήθελε φαΪ!

βέβαια, τα συναισθηματα είναι έντονα, δυνατά, απίστευτα, αλλά και ο πόνος ... παραμένει ! όταν πέρασε η δράση της επισκληριδίου... άρχισαν τα όργανα. δε δίνω ανατριχιαστικες λεπτομέρειες γιατί μπορεί απλά ο δικός μου οργανισμός να είναι υπερευαίσθητος, αλλά μέχρι χθες οι μέρες ήταν βασανιστικές και οι νύχτες ακόμα χειρότερες! να σημειωθεί ότι έπαιρνα και παυσίπονα (όλων των ειδών). σήμερα είμαι αρκετα καλά, ακόμα περπατάω σαν την κοτα, δεν μπορω να κατσω γιατί με πονάνε τα ράμματα, αλλά έχω την κόρη μου, στην εικόνα της οποίας μόνο μπορώ να υπομείνω πολλά! έβλεπα και τις άλλες 2 κοπέλες στο δωμάτιο που είχαν γεννήσει με καισαρική τη 2η μέρα να πηγαίνουν για καφέ και εγώ να θέλω βοήθεια να πάω μέχρι την τουαλέτα, οπότε καταλαβαινετε οτι μου έφταιγαν όλα!

σε ό,τι αφορά εντυπώσεις από το ΜΗΤΕΡΑ που γέννησα, το μόνο αρνητικό ήταν η έλλειψη ενημερωσης για το θηλασμό. δεν υπήρχε κοινή πολιτική, κάθε μαία και κάθε γιατρός έλεγε τις θεωρίες του, δεν ήρθε κανένας να μας δείξει πώς στην ευχή βάζεις το μωρό στο στήθος σου. αποτέλεσμα αυτού να βρεθώ από την πρώτη κιόλας μέρα με πληγωμένες θηλές και πεσμένη διάθεση. βέβαια, τώρα θηλάζω αποκλειστικά το μωρό, αν και ακόμα δεν ξέρω αν εχω αρκετό γάλα κτλ, αλλά θα το παλέψω όσο μπορώ για το χρονικό διάστημα που δε θα δουλεύω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιρενα μου να σου ζησει και πάλι το γλυκούλι σου. Τον πόνο θα τον ξεχασεις...

Ντόρα πως σου δειχνει ότι ζηλευει δηλαδη?? Να σου πω και εγω πιστευω ότι βοηθησε πολύ που έκανε η αδερφη μου την κορη της (είναι 1.5 χρονων τωρα). γιατι όταν γεννηθηκε η μικρη ο Αγγελάκος ψιλοζηλευε αλλα επειδη τωρα παιζουν μαζι, έχει όλο χαρα που θα έχει και άλλη παρεα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κορίτσια μόλις γύρισα από το γιατρό.

Για τα κιλά δε μου είπε κάτι τραγικό τελικά,έτσι κι αλλιώς είμαστε στο τέλος.

Δε μου έβαλε χέρι από κάτω,μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος και ότι αυτό θα γίνει στον τοκετό,για να δει πώς πάνε τα πράγματα.

Ο οποίος τοκετός θα αργήσει πολύ ακόμα όπως φαίνεται...Μου λέει 30/12 το νωρίτερο και ότι μπορεί να πιάσουμε και το νέο έτος........ΦΡΙΚΑΡΑ..........Εκτός κι αν προκύψει κάτι από μόνο του.Οπότε θα ξεκινήσω το σεξ,δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο,αφενός μετά δε θα γίνεται,αφετέρου θα βοηθήσω τα πράγματα όσο γίνεται και θα ευχαριστηθούμε όλοι μας!!!

Στο μεταξύ,από την ώρα που κατούρησα πριν μπω στο ιατρείο έχω πονάκια κατά διαστήματα...

Μιρένα μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!!!!

Dora κάνε λίγη υπομονή,μην σταματήσεις αν δεν τα έχεις δει όλα.

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Μιρελα να σου ζησει η μπουμπουκα σου κοριτσακι μου..

Για το θηλασμο μην περιμενεις κ πολλα απο τα μαιευτηρια.. εδω εγω που γεννησα στο ΑΤΤΙΚΟΝ που υποτιθεται ειναι απο τα νοσοκομεια που προωθει το θηλασμο (το υπερηφανευονταν κιολας στα μαθηματα ανωδυνου που καναμε εκει) κ παλι κανεις δεν περασε να μας ρωτησει αν θελουμε καποια βοηθεια η να μας δειξει κατι.. Να ναι καλα το φορουμ που εχουμε παρει απο εκει αμετρητες πληροφοριες..

Αλεκα θα σου πω.. επειδη τον ξερω καλα τον χαρη καταλαβαινω οτι ζηλευει.. Καποιος που θα τον δει για λιγο θα πει οτι μαλλον δεν ζηλευει καθολου..

Δεν την πειραζει καθολου τη μικρη, ζηταει να την παρει αγκαλια συνεχεια κ του τη δινουμε κ σκαει τεραστια χαμογελα υπερηφανιας που ειναι μεγαλος αδελφος..

Αλλα οταν τη θηλαζω (κ περναω αρκετες ωρες με το συγκεκριμενο σπορ) ερχεται κ κολλαει διπλα μου κ θυμαται οτι θελει να φαει.. κ ειναι απο τα παιδια που δεν εχουν ζητησει ποτε να φανε.. Αν τον αφησεις 24 ωρες νηστικο το πολυ πολυ που θα ζητησει ειναι ενα "μπισκοτακι".

Κ ομως αυτο το παιδι εφαγε προχτες 2 πιατα ψαροσουπα (κ εγω τον ταιζα με το μωρο στο σλινγκ) κ ζητησε δευτερο πιατο, ενω το πρωτο ηταν ηδη τεραστιο για τα δεδομενα του, μονο κ μονο για να μην σταματησω να σχολουμε μαζι του..

Κ σημερα και ενω ειχε φαει πριν μια ωρα, ξαναζητησε να φαει με την εξης ατακα "εμενα δεν θα μου δωσεις φαγακι?" την ωρα που ξυπνησε η μικρη κ επρεπε να την ταισω..

Οσο εμεινε μαζι μου η μανα μου (μεχρι χτες βραδυ δηλαδη) κοιμοταν μαζι του κ εγω ειχα κατασκηνωσει στον καναπε στο σαλονι με τη μικρη γιατι με βολευει καλυτερα ο καναπες στο θηλασμο απ οτι το κρεβατι..

Το πρωι που ξυπνουσε συνηθως με εβρισκε με το μωρο στο στηθος.. καθοταν απεναντι κ με κοιταζε με ενα υφακι πολυ θλιμμενο κ δεν πλησιαζε.. Περιμενε να του πω "ελα αγαπη μου, σου εκανα χωρο.." κ μολις το ελεγα αυτο ετρεχε κοντα μου κ με αγκαλιαζε..

Γενικα δεν με ενοχλει οταν ταιζω τη μικρη η την αλλαζω κλπ.. Αλλα το βλεπεις το παιδακι πως ειναι μελαγχολικο τις ωρες αυτες.. που καλως η κακως ειναι αρκετες οι ωρε ςπου πρεπει να αφιερωσεις στο νεογεννητο.

v1j0p2.png

aiUQp2.png

αχ παιδακι μου... καλα μη νομιζεις και ο δικός μου τα κανει αυτα καμια φορα. Αλλα ξέρεις τι κανω? Την ώρα που ταιζω τον Αγγελο ή παιζω με αυτον, αν κλαψει το μωρούλι του φωναζω και καλά 'δε μπορω τωρα, τωρα ταιζω τον Αγγελο' Και βλεπεις ο Αγγελάκος με κοιταζει όλο ικανοποιηση. Ή τον έχω αγκαλια το μικρό και μου ζηταει κατι ο Αγγελος και του λέω 'αχ μωρό μου μπορεις να περιμενεις λίγο να τον αφησω αυτόν στην κουνια γιατι με κουρασε?' Και αυτός όλο χαρα, λέει ενταξει. Μου λεει μαλιστα ' μαμα ειναι μωρο για αυτο σε κουρασε'. Μια φορα που επέμενε ο Αγγελος να του φερω ένα παιχνιδι εκεινη την ωρα, του λέω 'αν ειναι να κανεις ετσι, να δωσουμε το μωρακι στην Πόπη (την αδερφη μου) γιατι έτσι δε μπορω. Εγω το έκανα για να έχεις παρεα, αν δεν το θέλεις να το δωσουμε'. Αυτός τρελαινεται με το που ακουει ετσι, σταματαει αμεσως. Βέβαια εγω δεν θηλάζω, άρα δεν τον έχω τόσες πολλες ώρες αγκαλια. Επ΄σιης ο αγγελακος ειναι λίγο πιο μεγαλος.

Δεν ξερω αν ο τροπος που το χειριζομαι ειναι σωστος πάντως στην περιπτωση μου πιανει. Όπως και να έχει, μια χαρα το έχουν πάρει μωρε... ξερεις τι έχω ακουσει με άλλα παιδακια? άρνηση φαγητου, κλάματα, κατακρατηση αναπνοης, εμετους, μέχρι και πυρετους. Οπότε καλα ειμαστε

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Και εμεις ετσι κανουμε Αλεκα μου.. νομιζω ειναι ο κλασσικος τροπος.. Το μεσημερι την ταιζα κ ηταν ετοιμη να κοιμηθει κ ειχε ερθει φωναζε κοντα μου κ του λεω "κανε ησυχια να κοιμηθει η μπεμπα μας για να παμε βολτα οι δυο μας μερα.." Μουγκα ο Χαρης.. μπηκε ο αντρας μου στο δωματιο κ του λεει "Σουτ μπαμπα"

Γενικα προσπαθω τις ελευθερες ωρες που μου αφηνει η μικρη φαγανα να ασχολουμε μαζι του κ γι αυτο πλεον δεν με βλεπεται κ τοσο συχνα.. Τωρα κοιμαται κ γι αυτο καθισα λιγο.. Αλλα ετοιμαζεται να ξυπνησει το τερατακι Νο2 τωρα ..

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Α οντως καλα ειμαστε.. Δεν μου κανει επεισοδια..

Απλα διεκδικει κ αυτος με τον τροπο του μερος απο τον χρονο μου ..

Στον χαρη καθισα σπιτι 20 μερες πηρα μιση σαραντηση κ παλι 2-3 φορες βγηκα απ΄το σπιτι, μονο για κανα σουπερ μαρκετ κ γραφειοκρατικες δουλειες..

Τωρα εχω ηδη βγει απο προχτες εξω.. γιατι ο μικρος δεν θελει να βγει κ να παει πουθενα χωρις εμενα κ ειχε λαλησει το παιδακι μεσα στο σπιτι..

Οποτε βγαινουμε λιγο, εστω για μια βολτιτσα μεχρι την πλατεια, να παρουμε ψωμι κλπ..

Ενταξει σε κλειστους χωρους δεν παω ακομα, ουτε σε παιδικες χαρες (ακομα ψιλοτραβανε τα ραματα) κ θελω παντα κ αλλον μαζι μου γιατι κουραζεται να περπαταει κ ζηταει αγκαλιες αλλα μια μικρη βολτιτσα την κανουμε..

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Μιρένα να σου ζήσει ή κορη καταλαβαίνω απόλυτα τα συναισθηματα σου και σου λεω με σιγουρια οτι θα δακρύζεις για πολλα χρόνια όταν σκέφτεσαι την στιγμη

Ντορα έτσι μα έτσι ακριβώς φανταζομαι τις αντιδρασεις του γιου μου γιατι και έμενα ο άντρας μου λείπει είναι πολυ κολημενος επανω μου αλλα εκει που θα γίνει το μεγάλο πανηγυρι θα ειναι με τον παππου του που θα παθει μεγαλο σοκ όταν θα πάρει αγκαλια το μωρο.Εν τω μεταξυ δεν ειμαι θετικη σε μερικες που λενε να μην δινουμε πολυ σημασια στο μωρο γιατι έτσι νομιζω δεν θα κατλαβει ποτε οτι δεν ειναι αυτος το κέντρο του κόσμου και θα πρεπει να μοιράζεται ακόμα και την μαμα, τώρα τι να πω θα δείξει η πορεία μια φορα πάντως θα συνηθισει οπως και ολοι μας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Οσο κ να μην θες να μην δινεις σημασια στο μωρο δεν γινεται..

Κ εμεις δεν της πολυδινουμε σημασια.. Πχ οταν ειναι ο χαρης μπροστα της μιλαμε μεν αλλα αποφευγουμε τις "εκδηλωσεις λατρειας" κ τα πολλα κοσμητικα .. Αυτα τα κανουμε οταν κοιμαται ο μικρος η οταν λειπει.. Αλλα κ παλι οι ωρες που απαιτει ενα νεογεννητο ειναι πολλες.. Ειδικα καποιες μερες που δεν κοιμαται πολυ..

v1j0p2.png

aiUQp2.png

και εγω δεν 'αδιαφορω' και καλα για το μικρό. Μιλάω και στους δυο με γλυκολογα, χαιδευω και τους δυο, και αυτό δειχνει να μην ενοχλει τον αγγελο. μάλιστα μου λέει τωρα έχεις δυο αγορακια. θα συνηθισουν μωρε... θα μας ευγνωμονουν μετα που έχουν αδερφακι

221882cb0gkyh7q4.gif

Το λέω γιατι μου ειχε πεια κοπελα καποτε ότι το μωρο που ήταν τοτε 7 μηνων ο άντρας της δεν το ειχε πάρει ελαχιστα αγκαλιά για να μην ζηλεψει το μεγάλο και λεω ένταξει για να μη ζηλεψει ο μεγάλος θα αποριψω τον μικρό ? Μου φάνηκε κουλο πρεπει να κρατησουμε ισσοροπιες νομιζω οτι μετα απο πολυ λιγο καιρο θα μαθει ο καθενας τον ρολο του και την θεση του

[sIGPIC][/sIGPIC]

ηρθα κ εγω!!!

αχ ειμαι ερωτευμενη!!!!! οχι οτι δεν το ηξερα....

σημερα μου εδωσαν την μια κ την πηρα αγκαλια!!!! στα κλεφτα βεβαια γιατι δεν επιτρεπεται εφ΄οσων εχουν το ρινοκαθετηρακι...

το μικρουλι μολις το πηρα ανοιξε τα ματακια της κ κοιταζε καλα καλα!!! μετα οταν το αφησα ηταν τοοοσο ησυχη κ μου εκανε εντυπωση γιατι αυτη ηταν η ζωηρη!!!!

κοριτσια μη με παρεξηγητε αλλα σκεφτητε να εχεις γεννησει εδω κ 10 μερες κ να μην εχεις παρει τα παιδια σου αγκαλια.....

μιρενα να σου ζησει το μωρακι σου!

εγω βγηκα στις 3 του μηνα απο το Μητερα, αν το ηξερα θα περναγα μια βολτα απο σενα! για το σεμιναριο που γινοταν κατω για το θηλασμο δεν σε ενημερωσαν?

Το λέω γιατι μου ειχε πεια κοπελα καποτε ότι το μωρο που ήταν τοτε 7 μηνων ο άντρας της δεν το ειχε πάρει ελαχιστα αγκαλιά για να μην ζηλεψει το μεγάλο και λεω ένταξει για να μη ζηλεψει ο μεγάλος θα αποριψω τον μικρό ? Μου φάνηκε κουλο πρεπει να κρατησουμε ισσοροπιες νομιζω οτι μετα απο πολυ λιγο καιρο θα μαθει ο καθενας τον ρολο του και την θεση του

(ασχετο με το θεμα συζητησης) ετσι οπως διαβαζα το ποστ σου θυμηθηκα μια κοπελα που ηταν στο δωματιο μαζι μου, δευτερη γεννα , δευτερη κορη κ μας ελεγε οτι ο αντρας της εκανε 6 μηνες να πιασει το παιδι γιατι ηθελε αγορι εκεινος κ του βγηκε κοριτσι:shock::shock::shock:

baJfp2.png

ηρθα κ εγω!!!

αχ ειμαι ερωτευμενη!!!!! οχι οτι δεν το ηξερα....

σημερα μου εδωσαν την μια κ την πηρα αγκαλια!!!! στα κλεφτα βεβαια γιατι δεν επιτρεπεται εφ΄οσων εχουν το ρινοκαθετηρακι...

το μικρουλι μολις το πηρα ανοιξε τα ματακια της κ κοιταζε καλα καλα!!! μετα οταν το αφησα ηταν τοοοσο ησυχη κ μου εκανε εντυπωση γιατι αυτη ηταν η ζωηρη!!!!

κοριτσια μη με παρεξηγητε αλλα σκεφτητε να εχεις γεννησει εδω κ 10 μερες κ να μην εχεις παρει τα παιδια σου αγκαλια.....

μιρενα να σου ζησει το μωρακι σου!

εγω βγηκα στις 3 του μηνα απο το Μητερα, αν το ηξερα θα περναγα μια βολτα απο σενα! για το σεμιναριο που γινοταν κατω για το θηλασμο δεν σε ενημερωσαν?

(ασχετο με το θεμα συζητησης) ετσι οπως διαβαζα το ποστ σου θυμηθηκα μια κοπελα που ηταν στο δωματιο μαζι μου, δευτερη γεννα , δευτερη κορη κ μας ελεγε οτι ο αντρας της εκανε 6 μηνες να πιασει το παιδι γιατι ηθελε αγορι εκεινος κ του βγηκε κοριτσι:shock::shock::shock:

Τόσο ηλιθια ήταν η κοπελα που του έκατσε 2η φορα και έκανε παιδι μαζι του επιτρεπονται αυτα στην Ελλαδα του 2010?

Για τα μωράκια που λες ...δεν θα προσπαθησω να σε παρηγωρισω ναι είναι άσχημο αλλα θα περασει θα τις έχεις στο σπίτι και σε λιγο καιρο θα σου καλυφθουν ολα τα κενα εσυ έκανες οτι μπορουσες και προσπάθησες για οτι καλυτερο και τα καταφερες.Δεν θελω να σου φερω παραδειγματα για τα χειροτερα που υπαρχουν γιατι δεν έχουμε γεννησει ακομα ολες και δεν είναι ότι καλύτερο.Ενταξει Σοφακι μου? μην στεναχωριεσαι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...