Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαλλον Lucy επειδη το εχεις δει το εργο γι αυτο αγχωθηκες~~1!!! Ετσι κι εγω στο πρωτο ειχα μοα απαθεια οταν πηγαινα στο μαιευτηριο τρομερη!! Αφου κοροιδευα ολους τους υπολοιπους που ηταν αγχωμενοι !! Ε τωρα που πλησιαζουν οι μερες ειμαι να με κλαιν οι ρεγγες!!!

ELENAK ετσι ακριβως κι εμενα απο αριστερα ο ποπως και δεξια τα ποδια και μου ειπε αυτη ειναι η πρωτη καλυτερη θεση για φυσιολογικο τοκετο ενω η αμεσως επομενη ειναι απο δεξια το κωλαρακι και αριστερα τα ποδια! τωρα γιατι αυτο θα σας γελασω!!!!!!!

΅Εχω ενα πονο ρε κοριτσια δεξια στην πλατη απο το πρωι που ξυπνησα και φοβαμαι μην ειναι το νεφρο! Βεβαια αντε να καταλαβεις που ειναι το νεφρο στην παρουσα φαση αλλα τελοσπαντων

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεννάω σε 10 μέρες και αγχώθηκα, παρόλο που είναι η δεύτερη φορά... Μου φαίνεται τελείως εξωπραγματικό...Δεν ξέρω γιατί... :-(

Ki egw ta idia Lucy..Tha ta kataferoume omws kai meta 8a kratame ta mwrakia mas kai ola 8a fainodai toso fusiologika..

Ti se agxwnei omws akrivws? H genna h to oti apo th mia stigmh sthn allh 8a gineis mama 2 paidiwn?

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Μαλλον Lucy επειδη το εχεις δει το εργο γι αυτο αγχωθηκες~~1!!! Ετσι κι εγω στο πρωτο ειχα μοα απαθεια οταν πηγαινα στο μαιευτηριο τρομερη!! Αφου κοροιδευα ολους τους υπολοιπους που ηταν αγχωμενοι !! Ε τωρα που πλησιαζουν οι μερες ειμαι να με κλαιν οι ρεγγες!!!

ELENAK ετσι ακριβως κι εμενα απο αριστερα ο ποπως και δεξια τα ποδια και μου ειπε αυτη ειναι η πρωτη καλυτερη θεση για φυσιολογικο τοκετο ενω η αμεσως επομενη ειναι απο δεξια το κωλαρακι και αριστερα τα ποδια! τωρα γιατι αυτο θα σας γελασω!!!!!!!

΅Εχω ενα πονο ρε κοριτσια δεξια στην πλατη απο το πρωι που ξυπνησα και φοβαμαι μην ειναι το νεφρο! Βεβαια αντε να καταλαβεις που ειναι το νεφρο στην παρουσα φαση αλλα τελοσπαντων

Μάλλον έτσι είναι... Νιώθω πιο πολύ αγχωμένη τώρα στις τελευταίες μέρες σε σχέση με την πρώτη φορά...

Από πόνους άλλο τίποτα τωρα τελευταία. Έχω βιώσει όλων των ειδών τους πόνους και βέβαια πονάω και εγώ στην πλάτη. Είναι επειδή είμαστε στην τελική ευθεία...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Αχ βρε κορίτσια,τι να πούμε κι εμείς που περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι???????

Χτες το συζητούσαμε με τον άντρα μου και θυμόμασταν πώς από τις άκαρπες προσπάθειες,σε λίγες μέρες θα κρατάμε στα χέρια τον πιο πολύτιμο θησαυρό μας.

Κι εγώ νομίζω ότι κάποια άλλη θα πιάσουν οι πόνοι,κάποια άλλη θα γεννήσει κι όχι εγώ...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Ki egw ta idia Lucy..Tha ta kataferoume omws kai meta 8a kratame ta mwrakia mas kai ola 8a fainodai toso fusiologika..

Ti se agxwnei omws akrivws? H genna h to oti apo th mia stigmh sthn allh 8a gineis mama 2 paidiwn?

Λοιπόν, με αγχώνουν:

- το χειρουργείο

- νιώθω ότι κάτι θα πάει στραβά (με εμένα) και ότι θα έχω κάποια επιπλοκή

- το ότι δεν θα δω την κόρη μου για 5 μέρες

- πως θα το πάρει η κόρη μου (δεν θέλω να νιώσει παραγκωνισμένη)

-το ότι θα έχω πλέον 2 παιδάκια με διαφορετικά ωράρια και διαφορετικές ανάγκες στην παρούσα φάση

- Οι ιώσεις κτλ κτλ:(

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Πιστεύω πως είναι μισό μισό. Τουλάχιστον σε μένα. Από τη μια η γέννα και από την άλλη η αλλαγή στην ζωή μας. Και εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο έτσι? Έρχεται ένα καινούριο πλασματάκι και μπαίνει ανάμεσά μας και οι ευθύνες που έχουμε 2πλασιάζονται από τη μια στιγμή στην άλλη.

Εγώ, ευτυχώς, δεν έχω αγχωθεί καθόλου.:tongue:

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Λοιπόν, με αγχώνουν:

- το χειρουργείο

-το ότι θα έχω πλέον 2 παιδάκια με διαφορετικά ωράρια και διαφορετικές ανάγκες στην παρούσα φάση

Ektos apo to xeirourgeio..ta idia skeftomai ki egw. :( Epishs genika fovamai oti den 8a boresw na vrw tis isorropies pou prepei kai 8a eimai mia edelws anikanh mama..Kati tetoies skepseis mou erxodai sunh8ws mesa sth mavrh nuxta kai meta to glentaw monh mou..

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Εμείς σε μια ωρίτσα πάμε στο γιατρό...

Έχω πολύ άγχος,κυρίως για τα κιλά,πάλι θα μου βάλει χέρι,ζυγίστηκα,αφήστε πόσα έχω πάει...

Θα το ρίξω στην τρελίτσα,ότι έχω αγχωθεί και το ρίχνω στο φαί...

Αχ ας μου πει ότι Δευτέρα ή Τρίτη γεννάω...

oCxsp2.png

Γιατι εγχωνεστε κοριτσακια μου????

Λοιπόν, με αγχώνουν:

- το χειρουργείο

και εγω έτσι ένιωθα... το πρωι που ξεκινησα για το νοσοκομειο άφησα μια λίστα στον άντρα μου, τι να κανει σε περιπτωση που εχω επιπλοκή...φτάνω εκει και μου λέει ο γυναικολόγος μου 'είσαι τρελή? ρουτινας επέμβαση ειναι, σε νοσοκομειο μέσα εισαι, τι φοβασαι?' Και του λέω ΄σε εσενα έχω μια μικρη εμπιστοσυνη αλλά στο Θεό έχω μεγαλη'. Στην πλάκα του το ειπα αλλά μόλις το άκουσα αυτο που ειπα ένιωσα καλυτερα. Μη φοβασαι καλή μου. Θα πάνε όλα καλά!!! Όταν είχα πάει να γεννησω τον Άγγελο σκεφτόμουν Θεούλη μου το παιδακι μου να ειναι καλά και δε με νοιάζει τιποτα άλλο. Τώρα σκεφτόμουν 'αχ να είναι καλά το μωράκι, να μην πάθω τιποτα και να ειναι το Αγγελάκι μου ΟΚ όλες αυτες τις μέρες'.

Από την ώρα που άκουσα του κλαμα του μπέμπη, μου έφυγαν όλοι οι φόβοι, σταματησα να σκεφτομαι οτιδηποτε κακό, ήμουν σίγουρη ότι ο Αγγελος θα ειναι μια χαρά. περιεργο πράγμα αλλά η άσιθηση της νέας ζωής έδιωξε όλους τους φόβους μου μακρυά.

Η κόρη σου θα ειναι καλά με τους δικους σου. Αν νιωθεις καλά και δεν έχει το μικρακι ίκτερο μπορεις να φυγεις πιο νωρις όπως έκανα και εγω. Μπηκα Τεταρτη πρωι και βγηκα Σαββατο πρωι... τρεις μερούλες. Η μα΄να μυ του έλεγε ότι έκανα το μωρακι αλλά επειδη χτυπησε λίγο τον αφαλουλη του πρεπει να το κανει καλά ο γιατρός και μετά να έρθουμε στο σπίτι. Έτσι ο μικρος καθε μέρα με ρωταγε 'ειναι καλα το μωρακι?' Όταν γυρισαμε εκτος ότι δεν παραπονεθηκε καθολου που έλειπα, ήταν πολυ προστατευτικός με το μωρο.

Το πρωτο τριμηνο είναι δυσκολο για όλες μας... κουραση, επαναπροσδιορισμος ρόλων και ιωσεις... προσεχουμε λίγο, κανουμε υπομονη και περναει ο καιρός. Εγω σκεφτομαι το Πασχα και πάιρνω δυναμεις;)

Εξ΄ άλλου μετα την εβδομαδα αρχιζει και το μικρουλι και γινεται κομματι της ζωης σου και δε μπορεις να θυμηθεις πώς ζουσες χωρις αυτο!!!!!

Όλα καλά θα πάνε!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

και δε μπορεις να θυμηθεις πώς ζουσες χωρις αυτο!!!!!

α ρε Αλέκα, παλι με τελείωσες!!!!!

αααααααααααααχχχχχχχχχ

Δευτερομάνες για χαλαρώστε λιγάκι, εμείς απο εσάς παίρνουμε κουράγιο που τα έχετε ζήσει μια φορά, μην μας το χαλάτεεεε!!!

doraki και χέρι να σου βάλει για τα κιλά λίγο εμεινε, τι νόημα έχει;;;κάνε την τρελλή οπως λες. Περιμένουμε νέα σου λοιπόν!

Αυτο είναι το standard συναισθημα που θε έχετε όλες μετα από λίγες μερες... δεν θα θυμόσαστε την προηγουμενη ζωή σας... θα ειναι πολύ λίγο αυτο που ειχατε ζησει. Όταν μας πιανουν τα διόλια μας βεβαια θα λεμε τι ωραια που περναγαμε αλλά ευτυχως μας περναει ευκολα!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ντορακι μπες στο ιατρειο με μια σοκολατα στο χερι να τελειωνουμε. Το έχω κανει εγω... και λεει του άντρα μου 'κοιτα την!!!' και λέει ο άντρας μου 'εγω της ειπα, να πάρει λακτα!' Δεν ξαναμιλησε ο γιατρος!

221882cb0gkyh7q4.gif

Γεια σας κοριτσκια μου..

Πως πατε?? εμεις τα εχουμε παιξει εδω με το θηλασμο.. ολη μερα στο βυζι ειναι η μικρη.. χτυπαει μεχρι κ 12 ωρες συνεχομενα. Εχω απελπιστει..

Δε με βλεπω να συνεχιζω για πολυ ακομα.. Αντε να φτασουμε στις 40 μερες.. μετα δεν ξερω αν θα την παλεψω.:-(

Και τωρα με το μωρο αγκαλια σας γραφω

v1j0p2.png

aiUQp2.png

12 ωρες στο βυζί?? Μπράβο ντορα... εγω το μόνο που έχω να πω για το βυζι είναι ότι σε τετοια χαλια δεν το έχω ξαναδει!! χαχα!!!!

Ο γιόκας σου τι λεει??? Ζηλευει καθόλου???

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...