Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καποια αποκλιση θα εχει ο υπερηχος... δεν νομιζω να πεφτουν 100% μεσα....

Να ρωτησω βρε κοριτσια... σας εχει πιασει αγωνια? εγω ενω ειμαι ψυχραιμη εχω αρχισει και βλεπω κατι χαζοονειρα και με πιανουν φοβιες για το μαωρακι... αν θα ειναι ολα καλα... ειναι φυσιολογικο ή θα μου σαλεψει?

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καποια αποκλιση θα εχει ο υπερηχος... δεν νομιζω να πεφτουν 100% μεσα....

Να ρωτησω βρε κοριτσια... σας εχει πιασει αγωνια? εγω ενω ειμαι ψυχραιμη εχω αρχισει και βλεπω κατι χαζοονειρα και με πιανουν φοβιες για το μαωρακι... αν θα ειναι ολα καλα... ειναι φυσιολογικο ή θα μου σαλεψει?

Φυσιολογικοτατο ειναι Μαχουλα ολες ετσι εχουμε παθει σκεφτομαστε διαφορα γενικα ειναι αναμικτα τα συναισθηματα!!Ολα καλα θα πανε!!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κι εμένα ο γιατρός που μου κάνει τους υπερήχους μου έχει πει ότι υπάρχει απόκλιση 10%.

Στις αρχές της εβδομάδας ήμουν πολύ χάλια,αγχωμένη όσο δεν πάει...

Τώρα έχω ηρεμήσει αρκετά,δεν ξέρω πώς έγινε.

Είχα δει και ένα όνειρο που μου έφεραν την μπέμπα και ήταν πολύ μεγάλη με μαλλί σχεδόν καρέ και μάτια που δεν έχει κανένας μας στην οικογένεια...Ε τρόμαξα λίγο να σου πω,γιατί περιμένω ένα μωρό-γατουλίνι και όχι ιπποποταμάκι!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ νομίζω οτι ούτε το 10% απόκλιση ισχύει! Εχω ακούσει για διαφορές 500 γραμμαριών!!!

Τι διαφορά έχει βρε κορίτσια αν είναι ο κορμός αριστερά ή δεξιά, δεν μπορώ να καταλάβω!! Πάντως και στην δική μου αριστερά είναι ο κορμός

Ελενα μάλλον το έντερο σου είναι αυτό που σε πιέζει τόσο!! Σκέψου οτι δεν έχει και χώρο εκει μέσα πλέον....

Καισαρική γίνεται όταν το μωράκι είναι είτε με τα ποδαράκια προς τα κάτω, είτε κάθετα. Η σωστή θέση είναι στο πλάι, οκ?

Ευχαριστηθείτε τις τελευταίες ημέρες αυτής της εγκυμοσύνης! :P

Εγκυούλες ηρεμήστε!!!!! Όλα καλά θα πάνε!!!! ;)

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Ντορακι κατα φωνη μου στειλε η Αλεξια μυν.εχει κι αυτη γιατρο σημερα να δει πως παει και μου λεει να την περιμενω να γεννησουμε παρεα!!Η μια περιμενει την αλλη!!Χαχαχα!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελενα μάλλον το έντερο σου είναι αυτό που σε πιέζει τόσο!! Σκέψου οτι δεν έχει και χώρο εκει μέσα πλέον....

Μάλλον έχεις δίκιο! Και να σου πω και την αλήθεια, δεν έφαγα σαν άνθρωπος! Έφαγα ακριβώς όσο και ο αντρούλης μου, 2 πιάτα μέχρι πάνω και δεν μπορώ να πω πως έσκασα κιόλας! Τι να κάνω? Είμαι φαγανούλα :rolleyes:! Είμαι λίγο καλύτερα πάντως. Είναι ώρα φαγητού μάλλον γι'αυτό....;)

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Μάλλον έχεις δίκιο! Και να σου πω και την αλήθεια, δεν έφαγα σαν άνθρωπος! Έφαγα ακριβώς όσο και ο αντρούλης μου, 2 πιάτα μέχρι πάνω και δεν μπορώ να πω πως έσκασα κιόλας! Τι να κάνω? Είμαι φαγανούλα :rolleyes:! Είμαι λίγο καλύτερα πάντως. Είναι ώρα φαγητού μάλλον γι'αυτό....;)

ΑΧΑΧΑΧα, μην ξαναφάς όμως γίγαντες έτσι;;:tongue::tongue:

Μελίνα να σου ζήσει ο παίδαρος!!!!:lol:Πάντα γερός και δυνατός να είναι:PΚορίσια ηρεμήστε!!!Απολαύστε τις τελευταίες μέρες σαν εγκυούλες γιατί μετά θα σας λείψει να μην έχετε κάποιον στην κοιλίτσα να σας κλωτσάει.Ναι εντάξει δεν συγκρίνεται με το να το έχεις αγκαλιά αλλά ένα περίεργο συναίσθημα"οτι κάτι λείπει" θα υπάρχει.Οι υπέρηχοι έχουν απόκλιση.Στην δική μου περίπτωση 500γρ(ευτυχώς!!)Μου τον έβγαζαν οι υπέρηχοι 1650 ή 1800 και τελικά γεννήθηκε 2030

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Ρε Εβιτακι εγω μια χαρα περιμενα η καημενη εως τωρα αλλα με το που ειδα να κατεβαινω τις 10 μερες επαθα κατι...Τωρα καθε βραδυ ξαπλωνω και σκεφτομαι οτι ισως αποψε ισως αυριο να γενναω...Ειναι πολυ περιεργο το συναισθημα...Ασε που δεν βολευομαι σχεδον καθολου πια και κοιμαμαι αθλια...Ποναω οπως και να γυρισω...Καμια φορα θελω να κλαψω επειδη σκεφτομαι οτι θα παω να ξαπλωσω και θα υποφερω ολο το βραδυ!!Κατα τα αλλα ειμαι καλααααα!!!!!!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...