Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας εγκυούλες!!

Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας και μου φτιάχνει η διάθεση.

Ηθελα να σας ρωτήσω κάτι:

Οταν λέτε ότι κάποιες από εσάς δυσκολεύεστε στον ύπνο, τι εννοείτε;

Λόγω κοιλιάς;;

Ρωτάω γιατί εδώ και 2 ημέρες δυσκολεύομαι να κοιμηθώ γιατί με πονάνε τα πλευρά μου της αντίστοιχης πλευράς που έχω ξαπλώσει.

εμένα τα πλευρά μου με πονάνε περισσότερο όταν είμαι καθιστή όταν είμαι ξαπλωμένη οχι αλλά δεν μπορώ να κοιμηθω από τις καούρες και γενικά μια ανεξήγητη αυπνία ενώ νυστάζω και θέλω πολύ να ξεκουραστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω πρωτα απο τις καουρες κ τη δυσπνοια... σχεδον καθιστη κοιμαμαι για να αναπνεω... αλλα μετα απο μιση ωρα σηκωνομαι πιασμενη!!! κατα τα αλλα αν καταφερω κ κοιμηθω καποια μισαωρα συνεχομενα χωρις να νευριασω (προσθεσε κ τα πηγαινελα στην τουαλετα ) ειμαι ευτυχισμενη!!!!

baJfp2.png

Βρηκα κ το Doraki σημερα στο νοσοκομειο. Την πετυχα μολις μπηκα μεσα κ την αναγνωρισα αμεσως (κ αυτη εμενα).. Λες κ γνωριζομασταν χρονια.. ειχε παει γιατι ειχε ραντεβου με το γιατρο κ μετα καθησε κ αυτη στα μαθηματα..

Κ εχετε ολες πολλα φιλια κ χαιρετισματα κ μαλλον απο βδομαδα θα εχει κ παλι ιντερνετ στο σπιτι.

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Εγώ "ξαπλώνω" σχεδόν καθιστή, παίρνω ένα maaloxάκι και σιγά-σιγά γλιστράω στο κρεβάτι και ξαπλώνω κανονικά. Απλά πρόσθεσα ένα μαξιλάρι για να είναι το κεφάλι μου πιο ψηλά (για ξινίλες).

Αλλά από χθες δε μπορώ να κοιμηθώ λόγω αναπνοής. Μπούκωσε η μύτη μου... Σήμερα πιστεύω ότι εκτός από μπούκωμα θα έχω και καταρροή, όπως τώρα (πώς γίνεται να τα έχεις ταυτόχρονα???)

Ναιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το έβαλα!!!!!!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

πειτεεεεε μουυυ κλαψψψψψψ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Είναι ακριβώς το λινκ που έβαλε το inaki, αλλά δε μπόρεσα να το κάνω με το ticker που είχα πριν, μόνο με το lilypie.

Από douar...

Κορίτσια στο Lilypie αφού φτιάξετε το τικεράκι όπως το θέλετε, επιλέξτε τη μορφή "For websites ---> Image URL" Από κάτω στο "Code snippet: Image URL" επιλέξτε εκεί που λέει "The ticker URL:" το κομμάτι "http:// κτλ.... " Και κάντε το Copy/Paste (αντιγραφή/επικόλληση) στην υπογραφή σας εκεί που λέει "Upload Signature Picture", "Option 1 - Enter the URL to the Image on Another Website"... Πατήστε "Ανέβασμα".... Θα ανανεωθεί η σελίδα... και πάνω από το "Upload Signature Picture" θα εμφανιστεί το τικεράκι... Στη συνέχεια "Αποθήκευση υπογραφής".....

Ελπίζω να σας βοήθησα... :)

Τόσο απλά!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

testttt

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

το βρήκα αλλά δε μπορώ να βάλω δύο τικεράκια ρε γμτ. Μόνο ένα λέει έχω δικαίωμα...

221882cb0gkyh7q4.gif

Dora εγώ πολύ χαίρομαι που παρέμεινες στο παρεάκι!!! Είσαι καλύτερα με το "θέμα" σου???

Μelsas περαστικούλια...πόσο θα κρατήσει?? 2ημέρες? Τρεις? Υπομονή και γαργάρες (και να σε ανακουφίσουν και να μας θυμάσαι-Χιχιχιχιχιχιιχιχι!!!)

Φασόλι οι λόγοι που δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε είναι πολλοί: καούρες, συχνοουρία, πόνος στη μέση, πόνος στους γοφούς, όνειρα, το να γυρίσουμε απλά πλευρό(:επιχείρηση ολόκληρη!), δύσπνοια.... Σου φτάνουν!!! ελπίζω να μην έχεις τίποτα από αυτά!!!!

Καλώστην Jade!!!

Angie εμένα με συμβούλευσαν γονείς με μωράκια να μην πάρω ποσότητα από καμία μαρκα πανών για να δω πρώτα με ποιές θα βολευτούμε αλλά και το μεγεθός μας, τυχόν ερεθισμούς, και λοιπά. Έτσι κι αλλιώς λένε ότι στο μαιευτήριο θα μας δώσουν δείγματα...

Διαφημίσεις

Εριξα κι εγω τον υπνο μου και επεστρεψα....Αληθεια ειμαι η μονη που δεν εχει συναρμολογησει το καροτσακι της και την βαση της καλαθουνας?Γιατι εχει μια βαση που θελει κατι βιδες οι οποιες λειπουνε.....Ενω θα πρεπε να ναι μεσα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εριξα κι εγω τον υπνο μου και επεστρεψα....Αληθεια ειμαι η μονη που δεν εχει συναρμολογησει το καροτσακι της και την βαση της καλαθουνας?

Μάλλον...χαχαχαχα!!!

Εντάξει το καροτσάκι δεν νομίζω να το χρησιμοποιήσουμε άμεσα...αλλά την καλαθούνα???? Άσε τα μελομακάρονα και την σφουγγαρίστρα και πιάσε τα μπεμπεδοπράγματα!!!!!

MOY ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ.

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΥΩ.

Ααααα Μαρίνα εδώ αν είχες μπει πιο παλιά θα έβλεπες ότι δεν επιτρέπονται οι αρνητικές σκέψεις!!!! Όλα πάνε καλά στην ομαδούλα μας γιατί είμαστε πολύ γουρλούδες!!!! Και δεν έχουν περάσει και λίγα κάποιες από τις φουσκίτσες μας...

Για πάμε θετική σκέψη παρακαλώ!!!!!!!

ΥΓ Προσπαθώ εδώ και ώρα να βάλω τικεράκι, αλλά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...