Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επεστρεψα κι εγω...

Σοφακι φανταζομαι τι εχει παθει ο αντρας σου με τις μικρες!!!Κι εμενα σα χαζος κανει απο τωρα....

Ντορακι μου δεν νομιζω να χει γεννησει ακομη η Αλεξια τουλαχιστον χθες που συναντησα τη μαμα της και τον μπαμπα της στο σουπερ μαρκετ,δεν ειχε γεννησει ακομη...Αλλα κοντα ειναι κι εκεινη!Αυτη που γεννησε ειναι η Αννα του Θοδωρη εαν την ξερεις!Ηταν μια βδομαδα μεγαλυτερη απο μενα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι καλέ,πώς δεν την ξέρω,την είδα και σε φωτο!!!Γλύκα είναι!!!

Άντε ρε παιδί μου πια,να πάρουμε σειρά και οι των τελευταίων ημερών.

Δηλαδή πρέπει να αλλάξει ο χρόνος για να γεννήσω????

oCxsp2.png

Φοβερο οτι εχει κι εκεινη το μωρακι της αγκαλια πια!!!

Αν γεννησει και η Αλεξια γρηγοροτερα θα τραβηξω τις κοτσιδες μου!!!Θα μεινω τελευταια!!!!!

Με χει πιασει!Ασε κι εγω ειμαι συνεχεια στην περιποιηση,φτιαχνω το μαλλι συνεχεια μονη μου βεβαια αλλα μη με πιασουν οι πονοι και ειμαι και αλουστη...Γενικα ανα λιγες μερες κανω γενικο ρεκτιφιε για παν ενδεχομενο...:tongue::tongue::tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Η Χριστίνα μου είχε πει ότι σήμερα είναι η τελευταία της μέρα,μήπως πάει για πρόκληση???

Κι εγώ μια από τα ίδια κάνω,προσπαθώ να είμαι όσο πιο περιποιημένη γίνεται κάθε μέρα.Αλλά την μπουμπού δεν τη βλέπω να βγαίνει.

Έχω πολλή αγωνία για το βράδυ να δω τι θα μας πει ο γιατρός...

oCxsp2.png

Έχω πολλή αγωνία για το βράδυ να δω τι θα μας πει ο γιατρός...

Και γω το ιδιο Ντορακι, με εχει φαει η αγωνια...

Επισης εδω και 4-5 μερες δεν ακουω το μωρο τοσο συχνα οσο πριν...Σκεφτομαι οτι ισως εχει στριμωχτει πολυ πλεον ή οτι εχει σφηνωσει στη λεκανη αλλα με τρωει η αγωνια καθε φορα που περνανε αρκετες ωρες και δεν νιωθω τιποτα...Ειναι πολυ ψυχοφθόρο, θελω να δω τι θα μου πει ο γιατρος και γιαυτο...

Διαφημίσεις

Δεν πιστεύω ότι θα είναι κάτι ανησυχητικό,βέβαια εγώ πριν 2 βδομάδες πήγα στο νοσοκομείο για το λόγο αυτό και το μωρό είχε πολύ υψηλούς παλμούς (200 το λεπτό) αλλά μετά από λίγο ήταν όλα οκ,μάλλον την είχαν επηρεάσει κάτι εισπνοές που έπαιρνα για το βήχα..

Και μένα σήμερα δεν κουνιέται πάρα πολύ αλλά πόσο χώρο να έχουν κι αυτά τα καημένα για να κάνουν τούμπες?Μου αρκεί που τουρλώνει τον πισινό της,ξέρω ότι είναι καλά όταν το κάνει!!Α και τώρα έχει λόξιγκα!!

oCxsp2.png

Τελικά κατάφερα να κοιμηθώ 1 1/2 ωρίτσα και είμαι άλλος άνθρωπος τώρα!

Ελενα τι πόνος είναι αυτός που νιώθεις;;;

Λοιπόν ο πόνος που νοιώθω είναι ο κλασικός της περιόδου. Περπατάω και σχεδόν διπλώνομαι. Τώρα όμως που το σκέφτομαι εχθές το μεσημέρι φάγαμε γίγαντες. Μήπως φταίνε αυτοί?

Μου λέει λοιπόν η γιατρός μου πως το μωρό μου έχει την πλατούλα του στο αριστερό μέρος της κοιλιάς μου (όπως την βλέπω εγώ), είναι στο πλάι δηλαδή. Και λέω οκ, έχουμε ακόμα. Αλλά το ξέρατε πως έτσι πρέπει να είναι τα νινάκια μας για να γεννηθούν? Εγώ δεν το ήξερα!!!!

Άκου 3000g!!!! Που έχει σκοπό να φτάσει??????

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Καλημερα καλημερα...

Εδω χειμωνιασε.... αρχισε και να ψιλοχιονιζει.... μου αρεσει πολυ το χιονι αλλα τουλαχιστον να μην ριξει πολυ και αποκλειστουμε....

Και εγω Ντορακι τα ιδια παθαινω με τον μπεμπη.... πεταει πισινο και βγαινει κανα ποδαρακι και ηρεμω....

Την Παρασκευη παμε στον γιατρο και αν μεσα στο σ/κ δεν εχουμε κανενα νεοτερο την Τρίτη (κατα πασα πιθανοτητα) θα μπω με προκληση γιατι μεγαλωσε πολυ...

Αχ! καλε να σας ζησουνε τα μπεμπακια σας.... με το καλο να επιστρεψετε ολες σπιτακι σας και να γιορτασετε τα πιο ευτυχισμενα χριστουγεννα...

a84026bdda.png

Εμενα αυτο το παιδι δεν ξερω αλλα κινειται παρα πολυ...

Ντορακι ετσι σου χε πει η Χριστινα?Δεν ξερω!!Μονο οτι την ειδε η μαια ξερω και εως χθες ακομη δε γενναγε...Ο γιατρος μας δεν ειναι υπερ της προκλησης αλλα ξερω οτι η Αλεξια ηθελε να ξεμπερδευει εαν γινεται...Για να δουμε θα μαθω απο κανα τηλ...Ε αμα γεννησε κι εκεινη ειμαι η τελευταια των μοικανων!!!Αντε μπεμπη αντε!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Α Ελενάκι μου έδωσες μεγάλη χαρά,γιατί κι εμένα η μπέμπα μου έτσι είναι,κεφαλάκι κάτω και κοιτάει προς τα δεξιά,πλάτη-ποπός αριστερή πλευρά μου και ποδαράκια στα δεξιά πλευρά μου!Άρα είναι καλό αυτό εεεεε????

ΜΑΧΗ μου πόσο έχει πάει το μικρούλι σου??

oCxsp2.png

Α Ελενάκι μου έδωσες μεγάλη χαρά,γιατί κι εμένα η μπέμπα μου έτσι είναι,κεφαλάκι κάτω και κοιτάει προς τα δεξιά,πλάτη-ποπός αριστερή πλευρά μου και ποδαράκια στα δεξιά πλευρά μου!Άρα είναι καλό αυτό εεεεε????

ΜΑΧΗ μου πόσο έχει πάει το μικρούλι σου??

Κι εμενα ετσι ακριβως ειναι,στη σωστη θεση!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εμενα βρε κοριτσια νομιζω πως ειναι δεξια ο κορμος του και αριστερα τα ποδαρακια... λετε να εχουμε προβλημα στην "εξοδο"?

Ντορακι την προηγουμενη παρασκευη που ημουνα στον γιατρο ητανε 3700... αλλα γενικα μου ειπε ο γιατρος πως δεν παιρνουν και πολυ βαρος τωρα... αλλα δεν γινεται και να το αφησουμε για πολυ...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...