Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλεκα εισαστε ο ενας πιο ομορφος απο τον αλλο!!! το ινακι παντως εχει δικιο!!! μεγαλη η διαφορα κ οχι μονο απο τις τελευταιες φωτο αλλα κ απο τοτε που σε ειδαμε...

εγω εχω ενα μισοστολισμενο δεντρο παρατημενο στην μεση απο το Σαββατο!!! ελπιζω οτι σημερα θα καταφερω να το τελειωσω.....

Ελινακι αν ο αντρας σου εχει αγχωθει απο τωρα που να δεις οταν θα πιασει τον γιο του αγκαλια:tongue:!!! εμενα δεν με αφηνει να τις πλησιασω! τις εχει μονοπωλιο!!!! χθες τον ειχα αφησει επιτηδες γιατι δεν θα τις δει αυριο κ μεθαυριο κ καποια στιγμη τον ακουω που τους λεει "δωσε ενα φιλακι στον μπαμπα" και αλλα τετοια κ αμεσως μετα συνειδητοποιησε την κατασταση του κ παραδεχτηκε οτι οι μικρες του εχουν παρει τα μυαλα κ τα σωβρακα που λενε, απο τωρα!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!

Melsas να σου ζήσει ο γιος!!!Να είναι πάντα υγιής και να τον δείτε όπως έχετε ονειρευτεί!!

Κι εμένα τρίζει όλη η λεκάνη μου,θα το πω στο γιατρό σήμερα,γιατί φοβάμαι μην σπάσει τίποτα εκεί μέσα και τραυματίσει το μωρό.

Τα πόδια μου έχουν πρηστεί λίγο και δε μου αρέσουν καθόλου,ειδικά τα δάχτυλα είναι σαν λουκανικάκια κοκτέιλ...

aleca μου τέλειες οι φωτογραφίες στο δέντρο!!!

Ελινάκι ανησυχίες που τις έχει κι ο άντρας σου!!!!!Πλάκα έχει!!!

Αλλά κι εγώ προχτές που νόμιζα ότι μπορεί να γεννήσω σηκώθηκα στις 2 το βράδυ και έβγαλα φρύδια-μουστάκι,μην είμαι απεριποίητη και δε με θέλει η μπέμπα!!!!

(Γέννησε και η Αλεξία????)

oCxsp2.png

sofaki mou!

Den xerw kan an sou exw pei sugxarhthria gia tis koritsares sou mesa se olo to xamo :) Na'ste kala kai ligh upomonoula akoma mexri na tis parete spiti!

H8ela na sou pw pws to 8hlastro pou xrhsimopoieis einai gia peristasiakes antlhseis mono opote to gala pou vgazeis einai kator8wma! Tha sou sunistousa na noikiaseis ena nosokomeiako 8hlastro gia auth th periodo. Tha glutwseis xrono kai 8a krathseis kai thn paragwgh sou se upsila epipeda. Ama psaxeis ta posts ths Aglaias 8a vreis leptomereies ( h pes mou na koitaxw egw!)

Filakia polla polla

Αλεκα εισαστε ο ενας πιο ομορφος απο τον αλλο!!! το ινακι παντως εχει δικιο!!! μεγαλη η διαφορα κ οχι μονο απο τις τελευταιες φωτο αλλα κ απο τοτε που σε ειδαμε...

εγω εχω ενα μισοστολισμενο δεντρο παρατημενο στην μεση απο το Σαββατο!!! ελπιζω οτι σημερα θα καταφερω να το τελειωσω.....

Ελινακι αν ο αντρας σου εχει αγχωθει απο τωρα που να δεις οταν θα πιασει τον γιο του αγκαλια:tongue:!!! εμενα δεν με αφηνει να τις πλησιασω! τις εχει μονοπωλιο!!!! χθες τον ειχα αφησει επιτηδες γιατι δεν θα τις δει αυριο κ μεθαυριο κ καποια στιγμη τον ακουω που τους λεει "δωσε ενα φιλακι στον μπαμπα" και αλλα τετοια κ αμεσως μετα συνειδητοποιησε την κατασταση του κ παραδεχτηκε οτι οι μικρες του εχουν παρει τα μυαλα κ τα σωβρακα που λενε, απο τωρα!!!!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

hehe, plaka exoume me tis ennoies mas!

Ki egw 8a paw avrio na ftiaxw malli kai frudi, mh me dei o mpemphs kai tromaxei! ntroph!

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!

Melsas να σου ζήσει ο γιος!!!Να είναι πάντα υγιής και να τον δείτε όπως έχετε ονειρευτεί!!

Κι εμένα τρίζει όλη η λεκάνη μου,θα το πω στο γιατρό σήμερα,γιατί φοβάμαι μην σπάσει τίποτα εκεί μέσα και τραυματίσει το μωρό.

Τα πόδια μου έχουν πρηστεί λίγο και δε μου αρέσουν καθόλου,ειδικά τα δάχτυλα είναι σαν λουκανικάκια κοκτέιλ...

aleca μου τέλειες οι φωτογραφίες στο δέντρο!!!

Ελινάκι ανησυχίες που τις έχει κι ο άντρας σου!!!!!Πλάκα έχει!!!

Αλλά κι εγώ προχτές που νόμιζα ότι μπορεί να γεννήσω σηκώθηκα στις 2 το βράδυ και έβγαλα φρύδια-μουστάκι,μην είμαι απεριποίητη και δε με θέλει η μπέμπα!!!!

(Γέννησε και η Αλεξία????)

sofaki mou!

Den xerw kan an sou exw pei sugxarhthria gia tis koritsares sou mesa se olo to xamo :) Na'ste kala kai ligh upomonoula akoma mexri na tis parete spiti!

H8ela na sou pw pws to 8hlastro pou xrhsimopoieis einai gia peristasiakes antlhseis mono opote to gala pou vgazeis einai kator8wma! Tha sou sunistousa na noikiaseis ena nosokomeiako 8hlastro gia auth th periodo. Tha glutwseis xrono kai 8a krathseis kai thn paragwgh sou se upsila epipeda. Ama psaxeis ta posts ths Aglaias 8a vreis leptomereies ( h pes mou na koitaxw egw!)

Filakia polla polla

σε ευχαριστω εβιτακι μου!!!

με βοηθησε η fellinidoc παρα πολυ γιατι ειχα χαθει στα ποστ... οπως ειπα κ σε εκεινη , αν θα νοικιασω θα ειναι απο βδομαδα... γιατι ελπιζω την μια να την παρουμε σπιτι την αλλη εβδομαδα, οποτε σιγουρα θα ειναι καλυτερα με ενα παιδι... ασε που οικονομικα δεν ειμαστε κ στα καλυτερα μας , οποτε λεω να προσπαθησω λιγο ακομα ετσι...

μου αρεσει παντως που προλαβαινετε να κανετε beaute!!! τυχερες! οχι σαν εμενα που μπηκα σαν αρκουδα μεσα:tongue::tongue::tongue:!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Μελινακι να σας ζησει το μωρακι, υγεια και μονο ευτυχια να σας χαριζει!!!

Αλεκα, πολυ ομορφη φωτογραφια, και του χρονου!!!

Εβιτα, υπομονη, σημερα και καμια!!!:lol:

εγώ έκανα μποτέ στο μπικίνι προχτές και το έχω σκυλομετανιώσει πάλι!!! Τόσο πολύ έχει ερεθιστεί το δέρμα που ψάχνω να βρώ τρόπους να ανακουφιστώ..σήμερα έβαλα χαμομήλι και νιώθω καλύτερα μπορώ να πώ!

Βρε κορίτσια σταμάτησα να νιώθω τόση πίεση στο ηβικό οστό, λέτε να έφυγε το κεφάλι της απο εκεί και να έχουμε ιστορίες τελευταία στιγμή;;;

Κι εγώ έβλεπα στον ύπνο μου ότι έβγαζα γάλα με το θήλαστρο και μάλιστα με πολύ μεγάλη άνεση!!!!

Έχω λαλήσει λέμε!!!

inaki ελπίζω η μπουμπού σου να είναι στη θέση της και να πάνε όλα καλά.

oCxsp2.png

σε ευχαριστω εβιτακι μου!!!

με βοηθησε η fellinidoc παρα πολυ γιατι ειχα χαθει στα ποστ... οπως ειπα κ σε εκεινη , αν θα νοικιασω θα ειναι απο βδομαδα... γιατι ελπιζω την μια να την παρουμε σπιτι την αλλη εβδομαδα, οποτε σιγουρα θα ειναι καλυτερα με ενα παιδι... ασε που οικονομικα δεν ειμαστε κ στα καλυτερα μας , οποτε λεω να προσπαθησω λιγο ακομα ετσι...

μου αρεσει παντως που προλαβαινετε να κανετε beaute!!! τυχερες! οχι σαν εμενα που μπηκα σαν αρκουδα μεσα:tongue::tongue::tongue:!!!

Ti beauté kale! Ta vasika pame na swsoume..Etsi ki alliws otan erthei o mpempoulhs xerw pws den 8a exw xrono oute gia ena douche! Parolauta ..anupomonw! :tongue:

Διαφημίσεις

Ντοράκι , κι εγώ αυτό ελπίζω!!!

Σοφια οταν τα μωρούλια είναι πρόωρα πολλές φορές δεν κάνουν σωστά τις θηλαστικές κινήσεις και δεν βοηθούν την κατάσταση. Ελπίζω η "μεγάλη" σου να είναι αρκετά δυνατή για κάτι τέτοιο οταν την πάρετε σπίτι γιατι σίγουρα θα σου αυξήσει την παραγωγή και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους μετά. Πάντως απο την στιγμή που το παλεύεις αν δεις τα σκούρα μην σκέφτεσαι τόσο το οικονομικό. Αν νοικιάσεις για ένα μικρό διάστημα το επαγγελματικό θήλαστρο θα σου κοστίσει λιγότερο απο το γάλα σκόνη που θα παίρνεις αν δεν καταφέρεις να τις θηλάσεις.

Επεξεργάστηκαν by inaki

κορίτσια, επειδή μαλλον δεν ξερω να ψάχνω σωστά, θυμάμαι που είχαμε συζητήσει το θέμα βλαστοκύτταρα αλλα δεν μπορώ να το βρώ.

εσείς τι έχετε αποφασίσει και τι θα κάνετε? θα κρατήσετε? και αν ναι, σε ποια τράπεζα?

Αποφάσισα να δωρίσω στη δημόσια τράπεζα ομφαλοπλακουντιακό αίμα και να κρατήσω μεσεγχυματικά κύτταρα (προσωπική φύλαξη).

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...