Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφία είδα ότι είχες γράψει ότι αντλείς με θήλαστρο, σε βοήθησαν;;; χρειάζεσαι κάτι;;; Είμαι στην διάθεση σου..

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία είδα ότι είχες γράψει ότι αντλείς με θήλαστρο, σε βοήθησαν;;; χρειάζεσαι κάτι;;; Είμαι στην διάθεση σου..

στον ουρανο σε γυρευα στη γη σε βρηκα!!!!!!!!!

οταν γεννησα την δευτερη μερα με πιεσε η γιατρος μου να βγαλω με το θηλαστρο για να εχω γαλα οταν χρειαστουν τα παιδια... οποτε τραβαγα ανα 3-4 ωρες εκτος το βραδυ οπου δεν σηκωνομουν για να παλευω με το μηχανημα:tongue:... μεχρι την Παρασκευη (5η μερα απο την γεννα) ειχα αυξητηκη ταση... καλα μην φανταστεις κ παραγωγη αλλα κάθε φορά κ καλυτερα... απο το σκ κ μετα παλευω παλι αλλα με το ζορι σε καθε αντληση βγαζω 50-80ml:-(... το θηλαστρο που εχω ειναι το mini electric της medela κ οι ωρες που κανω ειναι 9 το πρωι (μετα παω στο μαιευτηριο..) 2μμ που γυρναω , 5.30 πριν ξαναφυγω κ 9.30 που επιστρεφω παλι... μονο το βραδυ δεν σηκωνομαι η γαιδουρα! λες να φταιει αυτο???

σε ευχαριστω για την βοηθεια:D:D:D

Επεξεργάστηκαν by Sofia_m

baJfp2.png

κορίτσια η melsas γέννησε!!!!!

στις 7 περίπου ήρθε το πολυπόθητο ραντεβού με το μπέμπη της!!! 52 εκατοστά και 3250 γραμμάρια...

μου στειλε μήνυμα άλλες λεπτομέρειες δεν ξέρω όταν μάθω αύριο θα σας ενημερώσω!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Σοφακι μου δεν νομιζω οτι φταιει το οτι δεν σηκώνεσαι το βράδυ απλώς δεν έχεις πολυ δεν πειράζει όμως ότι καταφερνεις τώρα δεν είναι και λίγο

βρε μαρινακι ισως για ενα παιδι να εφτανε, αλλα με τα δυο ουτε για δειγμα!!!!!!!!

μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες , γιατι ειμαι ετοιμη να αρχισω τα ξενυχτια κ χωρις να εχω παιδι στο σπιτι:tongue::tongue::tongue:!!!!!!

baJfp2.png

γεια σας κοριτσια !

λες σοφια να γεννησω αποψε???αντε να δουμε γιατι μονο 6 μερες εμειναν και εχω γινει σαραβαλο,νιωθω οτι τριζω.:D:D:D

το θηλαστρο που χρησιμοποιεις ειναι νοσοκομειακο?????γιατι στην φαση που εισαι μονο αυτο μπορει να κανει κατι για την παραγωγη σου.δυστηχως το θηλαστρο δεν ειναι το ιδιο με το να θηλαζεις,δεν μπορει να κανει κατι ουσιαστικο για την παραγωγη σου,μονο ο θηλασμος.σου ειπαν τιποτα καινουργιο για τις μικρες?για το ποτε θα τις παρεις σπιτι????

επιτελους η μελινα γεννησε!να σου ζησει μελινακι,παντως δεν μπορεις να πεις....8/12 η πητ σου,8 εμφανιστηκε!

στον ουρανο σε γυρευα στη γη σε βρηκα!!!!!!!!!

οταν γεννησα την δευτερη μερα με πιεσε η γιατρος μου να βγαλω με το θηλαστρο για να εχω γαλα οταν χρειαστουν τα παιδια... οποτε τραβαγα ανα 3-4 ωρες εκτος το βραδυ οπου δεν σηκωνομουν για να παλευω με το μηχανημα:tongue:... μεχρι την Παρασκευη (5η μερα απο την γεννα) ειχα αυξητηκη ταση... καλα μην φανταστεις κ παραγωγη αλλα κάθε φορά κ καλυτερα... απο το σκ κ μετα παλευω παλι αλλα με το ζορι σε καθε αντληση βγαζω 50-80ml:-(... το θηλαστρο που εχω ειναι το mini electric της medela κ οι ωρες που κανω ειναι 9 το πρωι (μετα παω στο μαιευτηριο..) 2μμ που γυρναω , 5.30 πριν ξαναφυγω κ 9.30 που επιστρεφω παλι... μονο το βραδυ δεν σηκωνομαι η γαιδουρα! λες να φταιει αυτο???

σε ευχαριστω για την βοηθεια:D:D:D

Σου στέλνω πμ... για να μην φάμε όλο το τόπικ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

γεια σας κοριτσια !

λες σοφια να γεννησω αποψε???αντε να δουμε γιατι μονο 6 μερες εμειναν και εχω γινει σαραβαλο,νιωθω οτι τριζω.:D:D:D

το θηλαστρο που χρησιμοποιεις ειναι νοσοκομειακο?????γιατι στην φαση που εισαι μονο αυτο μπορει να κανει κατι για την παραγωγη σου.δυστηχως το θηλαστρο δεν ειναι το ιδιο με το να θηλαζεις,δεν μπορει να κανει κατι ουσιαστικο για την παραγωγη σου,μονο ο θηλασμος.σου ειπαν τιποτα καινουργιο για τις μικρες?για το ποτε θα τις παρεις σπιτι????

επιτελους η μελινα γεννησε!να σου ζησει μελινακι,παντως δεν μπορεις να πεις....8/12 η πητ σου,8 εμφανιστηκε!

ποτε δεν ξερεις;)!!!! να μας ειδοποιησεις, ενταξει????????

δεν ειναι νοσοκομειακο, μου το εχει δανεισει φιλη η οποια ειχε το μωρο κ εκεινη για καποιες μερες μεσα κ εβγαζε κ το πηγαινε....

οι μικρες πανε καλα, δεν εχουν καποιο προβλημα, βασικα κανενα πλην του βαρους!!! ειμαστε ακομα κατηγορια γατιου!!!! η μια ειναι στην 1 αλλη στην 2! μου ειπαν οτι στην 1 πας πανω απο 1700 κ αυτη ειναι 1650 οποτε περιμενω απο μερα σε μερα να παει να βρει την αλλη!!!! οσο για αυτην περιμενω να παρει κανενα γραμμαριο να αρχισει μπιμπερο!!!!! κ μετα σπιτι!!!!

το καλο ειναι οτι ειναι φαγανες (απο που πηραν , αραγε:lol::lol::lol:)

το ζορι ειναι οτι μαλλον θα παρω την μια κ μετα την αλλη , οποτε εκει θα τα δω ολα με ενα μωρο σπιτι κ ενα στο μαιευτηριο!!!!!!!!!!!

να σε ρωτησω ... παιζει να μην τις ταιζουν καλα μονο κ μονο για να μεινουν μεσα? γιατι κατι τετοιο ακουσα για ενα αλλο μαιευτηριο...

παντως οι κοπελες μεσα ειναι πολυ καλες ( οι περισσοτερες τουλαχιστον...)!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

βρε μαρινακι ισως για ενα παιδι να εφτανε, αλλα με τα δυο ουτε για δειγμα!!!!!!!!

μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες , γιατι ειμαι ετοιμη να αρχισω τα ξενυχτια κ χωρις να εχω παιδι στο σπιτι:tongue::tongue::tongue:!!!!!!

Ρε Σοφία όχι μην κάνεις έτσι βέβαια καλα κανεις και το προσπαθείς και έγω μαζι σου αλλα μην τρελαίνεσαι σε περιπτωση που δεν τα καταφέρεις ούτε η πρωτη ούτε η τελευταια δεν σημαίνει ότι τα μωρακια θα είναι λιγότερο καλά.

Δεν ξερω αλλα βλεπω ένα άγχος στην ομάδα η καθεμια για δικους της λογους αλλα να χαλαρωσουμε ρε κοριτσια δεν θα την ευχαριστηθουμε την στιγμή

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφία νομίζω ξέρω για πιο μαιευτηριο μιλας και έχω ακούσει και εγω διάφορα αλλα για αυτο που γεννησες εσυ ισα ισα εχω ακουσει οτι έχουν ην καλυτερη περιθαλψη για τα προωρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε Σοφία όχι μην κάνεις έτσι βέβαια καλα κανεις και το προσπαθείς και έγω μαζι σου αλλα μην τρελαίνεσαι σε περιπτωση που δεν τα καταφέρεις ούτε η πρωτη ούτε η τελευταια δεν σημαίνει ότι τα μωρακια θα είναι λιγότερο καλά.

Δεν ξερω αλλα βλεπω ένα άγχος στην ομάδα η καθεμια για δικους της λογους αλλα να χαλαρωσουμε ρε κοριτσια δεν θα την ευχαριστηθουμε την στιγμή

μαρινακι τελικα παντα θα υπαρχει ενα αγχος!

εγω δεν αγχωνομουν για την γεννα , αλλα μολις μου το ειπε , παρε το κλαμα!!!! τωρα αγχωνομαι για το ποτε θα παρουμε τις μικρες.... μετα θα αγχωνομαι για αλλα.... ολες το ιδιο ειμαστε!!!!

οσο για το μαιευτηριο εχεις δικιο, ετσι ειναι... βλεπω περιπτωσεις μεσα που πραγματικα ηταν πολυ "κακες" κ ομως τα καταφεραν... αστο!!! απλα μου εβαλαν την ιδεα...

καληνυχτα κοριτσακια...

καλα γεννητουρια σε οποιες γεννησουν το βραδυ απροοπτα:P;)

baJfp2.png

Καλημερα κοριτσια! Πηγαμε κι εμεις χτες στον γιατρο και ειδαμε τομ μπεμπη...3100 ...γομαρακι ,grade II ο πλακουντας και γενικα ολα καλα! Εχει παρει λεει πολυ καλη θεση για φ.τ. δεν εχει εμπεδωθει ακομα αλλα αυτο μπορει να γινει και την ωρα του τοκετου. Μου ειπε οτι σε καμμια 10 αρια μερες θα γεννησουμε! Τωρα που το καταλαβεεεε τεσπα! Μηπως επειδη και η Γεωργια γεννηθηκε εκει κοντα στην 38 εβδομαδα??? Εμενα με βολευει παντως!!!!!!!

Αυτα τα νεα και απο μας! Φιλια

Λοιπόν ... οι διαφορές μας Manageor (το μεσημέρι πήγαμε ΙΑΣΩ) είναι: ο δικός μου ο μπεμπάκος είναι 3000 g και grade I. Όλα τα άλλα ίδια! ΜΑ ΟΛΑ!

Melsas ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

περα απο το οικονομικό θέμα, η διαφορά ποια είναι?

Angie μου με κάλυψε ήδη η felinidoc!!!

Ψαξτο κι εσύ γιατί όντως το θέμα είναι πολύπλοκο και οι απόψεις διαφέρουν.Υπάρχει σχετικό topic στο άλλο forum!!!!

Melsas, να σου ζήσει κοριτσάκι μου!!!!!

Ibphp2.png

gJpep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...