Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου.Κανενα νεο απο το Μελινάκι μάθαμε ή όχι ακόμα?

Για το εμβολιο σκεφτομουν μεχρι το μεσημερι να το κανω τωρα δεν ξέρω πήγα και στην ξαδέρφη μου που δουλευει μαζι μετην αδερφη αυτουνου που εχει το εμβολιο για την Ελλαδακαι μεχρι αυτοι δεν το έκαναν υποστηριζουν ότι όλη η ιστοριαέίναι μουφα και γινεται καθαρα για αλλους λογους αυτοι που εχουν χασει την ζωη τους ειναι άτομα με βεβαρημενο ιστορικο υγειας που σε αυτη την ομαδα ειναι επικυνδυνος οποιοσδηποτε ιος ακομα και της κοινης γριπης.Μετα απο αυτα δεν γνωριζω τι θα κανω αλλα ρε κοριτσια και κανεις να μην ακουμπήσει το μωρο δεν είμα ο άνθρωπος που θα κλειστει 5-6 μηνεςμεσα στο σπιτι ολο και κατι θα χρειαστουμε δεν θα παςς σε μια τραπεζα μια Δεη κατι?Μηπως πρέπει να χαλαρώσουμε με το θέμα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρινακι, επειδη εσυ θα γεννησεις μέσα στον Δεκέμβριο και μέχρι να 40ήσεις φανταζομαι δεν θα βγεις έξω, πάμε Φλεβαρη!! Εγω δεν θα το έκανα. Το έκανα μόνο και μόνο γιατι τελος Δεκεμβρη αναμενεται μεγαλο κυμα και εγω ειμαι έξω στους δρόμους. Από Φλεβαρη και μετα δε νομιζω ότι θα υπάρχει θέμα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ακουγα προχτες στην τηλεοραση εναν παιδατρο που ελεγε οτι καθε χρονο στο εποχικο της γριπης χρησιμοποιηται ο ιος της γριπης που εχει χτυπησει την προυγουμενη χρονια.. Οποτε λεει του χρονου το εποχικο θα περολαμβανει κ αυτον τον ιο.. και δεν εχουμε λογο να μην το κανουμε φετος εφοσον του χρονου θα το κανουμε..

Δεν ξερω πως ακουγεται αυτο.. εμενα για το μονο που με επεισε ειναι να μην ξανακανω ποτε ουτε κι εγω ουτε κ τα παιδια μου κανενα εμβολιο κατα της γριπης..

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Ναι Ντορα, ισχυει αυτο. Αλλά γιατι να κανεις εποχιακό του χρόνου αν δεν υπαρχει λόγος???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

και όχι μονο η γριπη... χιλια δυο!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Εμενα με ενοχλει πολύ που εχω γίνει τόσο μιζερη που με έχουν βάλει όλοι σε αυτο το τριπακι της παραπληροφόρησης και της τρελας και τελικα δεν θα πάθω κατι απο την γριπη αλλα θα παιξουν τα νευρα μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσάκια καλησπέρα και από μένα!!!!

Μιρένα να σου ζήσει το μπεμπουλίνι, Μελινάκι άντε περιμένουμε τα δικά σου τα ευχάριστα!!!

Inaki, θα σου στείλω και εγώ με πμ τα στοιχεία μου!Εγώ βέβαια κατά 99%μπαίνω για πρόκληση την Παρασκευή, αν δεν προκύψει κάτι νωρίτερα, καθότι σήμερα είδα και εγώ αρκετή βλέννα στο εσώρουχο!!!Μακάρι να συμπέσουμε, εγώ θα είμαι σε τρίκλινο αλλά μπορούμε να βρεθούμε!Ούτως ή άλλως δεν νομίζω να έχω πολλές επισκέψεις αυτή τη φορά, τους έχω πει ότι δεν θέλω να έρθει κανείς, μόνο ο μπαμπάς, άντε και η γιαγιά και αυτοί με μάσκες!!

Σοφία κι εγώ άρρωστη είμαι ακόμη, βασικά μου χει μείνει ένα βηχαλάκι...μίλησα χτες με την παθολόγο και μου συνέστησε να πάρω για καλό και για κακό amoxil, αλά δε νομίζω να το πάρω....δε συμπαθώ τις αντιβιώσεις και φοβάμαι μήπως μου ρίξει το ανοσιοποιητικό και έχω χειρότερα μετά...κάνε γαργάρες με αλατόνερο, φυσιολογικό ορό στη μύτη, πολλά υγρά, σούπες και ζεστά!Σε δυο τρεις μέρες περδίκι θα είσαι!!!

Όσο για το νέο εμβόλιο ούτε που το σκέφτομαι να το κάνω.Άλλωστε και στις ειδήσεις λένε συνέχεια ότι το κύμα θα κορυφωθεί την άλλη βδομάδα και μετά αναμένεται ύφεση.Ενδέχεται δε, να μην υπάρξει άλλο πανδημικό κύμα....σαν να αρχίζουν να νερώνουν το κρασί τους μου φαίνεται, στην αρχή λέγανε ότι περίμεναν κορύφωση μέσα στις γιορτές, τώρα λένε την άλλη εβδομάδα!!!!Ε, μα πως θα ζήσουν και οι επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων, καφετεριών, εστιατορίων, ξενοδόχοι κτλ, κτλ,....τις γιορτές περιμένουν να βγάλουν κανένα φράγκο οι άνθρωποι.Δε γίνεται να τους το χαλάσει η νέα γρίπη!!!!Για αυτό είπαν να μεταθέσουν την κορύφωση νωρίτερα ώστε μέσα στις γιορτές να είμαστε λιγότεροι φοβισμένοι και να το ρίξουμε και λίγο έξω....τι να πω...όλο και πιο πολύ πιστεύω αυτούς που μιλάνε για μια τεράστια μούφα!!!!

Ibphp2.png

gJpep2.png

κορίτσια, επειδή μαλλον δεν ξερω να ψάχνω σωστά, θυμάμαι που είχαμε συζητήσει το θέμα βλαστοκύτταρα αλλα δεν μπορώ να το βρώ.

εσείς τι έχετε αποφασίσει και τι θα κάνετε? θα κρατήσετε? και αν ναι, σε ποια τράπεζα?

Κοριτσάκια καλησπέρα και από μένα!!!!

Σοφία κι εγώ άρρωστη είμαι ακόμη, βασικά μου χει μείνει ένα βηχαλάκι...μίλησα χτες με την παθολόγο και μου συνέστησε να πάρω για καλό και για κακό amoxil, αλά δε νομίζω να το πάρω....δε συμπαθώ τις αντιβιώσεις και φοβάμαι μήπως μου ρίξει το ανοσιοποιητικό και έχω χειρότερα μετά...κάνε γαργάρες με αλατόνερο, φυσιολογικό ορό στη μύτη, πολλά υγρά, σούπες και ζεστά!Σε δυο τρεις μέρες περδίκι θα είσαι!!!

Σοφία, να συμπληρώσω και χαμομήλι!! κάνει καλό και ειδικά αν μπορείς να βάλεις και λίγο μελάκι μεσα .. εμένα μου εκανε πολυ καλό (αν και δεν επιτρεποταν να βάλω μέλι) μου έκανε πολυ καλο

Διαφημίσεις

και εγω αρρωστη είμαι σας το είπα? Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι θα έχω καισαρική και βήχα όυτε στον έχθρό μου.Πίνω σιρόπι και σπρει για τη μύτη.Τώρα βρέθηκε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Angie, εμείς μετά από πολύ σκέψη αποφασίσαμε να τα κάνουμε δωρεά στη Δημόσια Τράπεζα!Την πρώτη φορά τα δώσαμε προς φύλαξη σε ιδιωτική τράπεζα....

περα απο το οικονομικό θέμα, η διαφορά ποια είναι?

Λητώωωωωωωωωωωω τί κάνεις γλυκειά μου;;;

Αντζι η διαφορά είναι ότι στην δημόσια τράπεζα είναι σαν να γίνεσαι δωρητής οργάνων, τα δίνεις για το κοινό όφελος. Φυσικά δωρεαν. Από αυτά μπορούν να επωφεληθούν χιλιάδες παιδιά. Στην ιδιωτική τα φυλάς για τυχόν ανάγκη δική σου... Βέβαια το θέμα είναι λίγο πιο πολύπλοκο οπότε καλύτερα να ψάξεις τα σχετικά τόπικ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

να μαι κ εγω!!

Σοφακι λες να βγει σημερα η μπουμπου???? αντε βρε με το καλο!!!!!!

η Μελινα γεννησε???

μιας κ εχετε ξαναπιασει αυτο το θεμα, να σας πω οτι σημερα στην μοναδα ακουσα τις μαιες να λενε σε μια μητερα οτι απο την στιγμη που εκανε το εμβολιο δεν θα δωσουν δικο της γαλα στο μωρο.... οποτε αυτο που ελεγαν "καντε το για να περασετε τα αντισωματα στο μωρο" , δεν ισχυει... μονο για να μην κολλησεις κ εσυ , ισχυει κ αυτο.... δεν νομιζω οτι χρειαζεται αν εισαι μεσα στο σπιτι οπως λεει κ η dr. μας;)!!!! ασε που παιζει να την εχουμε περασει κ ελαφρια χωρις να το εχουμε καταλαβει!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...