Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Μελίνα θα γεννήσεις σήμερα??Δεν το κατάλαβα!!!

Επιτέλους ήρθε η ώρα και μην παραπονιέσαι αν είναι βραδινό,θα "ξεκουραστείς" αύριο,εννοώ δε θα έχεις το άγχος να γεννήσεις μες στη μέρα και το βράδυ να σου φανεί δύσκολο.

Άντε με το καλό!!!!!Σου εύχομαι να σε κρατήσει μέσα ο γιατρός!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Meslas, πιστευω πως θα σε κρατησει μεσα, τι στο καλο, αυριο ειναι η ΠΗΤ σου!!! Με το καλο κοπελα μου!!!

Συγχαρητήρια και στις αλλες κοπελες με τα γεννητουρια!!! Να σας ζησουν κοριτσια!

:P που το ξερεις βρε???? Να σου πω επειδη έχω χαζεψει... γιατι πμ?? δεν καταλαβα!!:cool:

Για να δώσουμε ραντεβού στο Λητώ!!!!:tongue:

Βρε θηρίο, δουλεύεις κιόλας, μπράβο φτου σου, από κιλά πως πάει;;; εγώ είμαι στο απροχώρητο...

Κοίτα την Άννα την γέννησα στην ΠΗΤ, και τώρα έτσι βλέπω, τπτ δεν κουνιέται δλδ νιώθω πίεση αλλά τίποτα άλλο.....

Και ξέχασα, Μελίνα γεννάααααααααααας άντε με το καλό και αύριο θα έχεις ξεχάσει κα την κούραση...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Για να δώσουμε ραντεβού στο Λητώ!!!!:tongue:

Βρε θηρίο, δουλεύεις κιόλας, μπράβο φτου σου, από κιλά πως πάει;;; εγώ είμαι στο απροχώρητο...

Κοίτα την Άννα την γέννησα στην ΠΗΤ, και τώρα έτσι βλέπω, τπτ δεν κουνιέται δλδ νιώθω πίεση αλλά τίποτα άλλο.....

Και ξέχασα, Μελίνα γεννάααααααααααας άντε με το καλό και αύριο θα έχεις ξεχάσει κα την κούραση...

αααααα... καταλαβα! Λίγο το ξενυχτι, λίγο η βλακεια δεν θέλω και πολύ!

Από κιλά έχασα 17 προς το παρόν... έχω άλλα τοσα!:D Δεν πτοουμαι όμως... κιλάκι κιλάκι θα τα ξεπαστρεψω! Το απροχωρητο γλυκεια μου είναι μονο τα δικά μου κιλά... όλες οι άλλες παιρνετε αυτα που παιρνω εγω σε ένα Πασχα!!!

Με τη δουλεια ασ'τα μεγαλη πίκρα τραβαω...από το άγχος μου θα πάω τελικά, ούτε από το παχος ουτε από τη γριπη :-( ήθελα shipping τρομαρα μου...που να'ξερα ότι θα γινω μάνα καποια στιγμή, έ??? :rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

sofou και sophiep να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!

Κορίτσια πονάω!!!!!!! Πόνοι περιόδου και συσπάσεις, αλλά τον νιώθω τον μικρό ψηλά ακόμα. Ευτυχώς που στην περίοδο είχα γενικά πολύ δυνατούς πόνους και τώρα την παλεύω. Πήρα και buscopan plus!

Το αιματάκι συνεχίζεται ακάθεκτο... Πήγα και τουαλέτα 4 φορές σήμερα... Έλεος!!!!

Τώρα πάω να ετοιμαστώ για το γιατρό. Ελπίζω να μη με κρατήσει μέσα σήμερα. Βέβαια, θα έχουμε και τη βαλιτσούλα μαζί μας έτοιμη, αλλά δε το θέλω το βραδινό... Σνιφ...

Μην τον διώχνεις καλε τώρα που έρχεται!!!! θα ξανακάνει τα δικά του πάλι :tongue:

να ΄μαι κ εγω!!!!

sofou & sophiep να σας ζησουν τα μωρακια!!

μελινακι με το καλο κοπέλα μου!!!!!

εμενα απο οτι εχετε καταλαβει με εχουν φαει οι δρομοι με το πηγαινε ελα στο μαιευτηριο... το καλο ειναι οτι η μικρη (σε ηλικια) πηρε κ αλλη προαγωγη κ πηγε στην μοναδα 1, η μεγαλη (μικρη σε βαρος) παραμενει στην 2 αλλα χωρις προβλημα. περιμενουμε να παχυνει λιγο να παει κ αυτη να βρει την αδερφη της....ευτυχως μας βγηκαν φαγανες οι μικρες!!!! δεν σας μπερδεψα, ε????

τωρα που αλλαξαμε κ μοναδα θα τρεχω ακομα περισσοτερο μιας κ δεν εχουν ιδιες ωρες επισκεπτηριο, αλλα ετσι οπως παμε θα τα χασω όλα τα κιλά:tongue::tongue::tongue::tongue: εχω φτασει στο -12 κ συνεχιζω!!!!

Αλεκα θα τα χασουμε βρε τελικα!!! δικιο ειχες!!!!!

baJfp2.png

Κοριτσια καλησπερα, ευχαριστουμε πολυ για τισ ευχεσ με το καλο και στα κοριτσια που ακομη περιμενουν, τελικα ειναι τοσο ωραιο το συναισθημα που ξεχνασ τα παντα μετα, ο κουκλακοσ μου βγηκε μετα απο 12 ωρεσ, 2900γρ. 50 εκ. Φυσικα ειναι ιδιοσ εγω αντικειμενικα!
Μαχη μου, με το καλο κουκλα μου, εν τω μεταξυ ειχα πλακα γιατι θυμομουν που ειπεσ οτι στισ 4 θα ερχοσουν κοζανη κ καθε φορα που φερνανε καποια κοπελα για γεννα ειχα στο νου μου μηπωσ εισαι εσυ, ηθελα να σου πω πωσ προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο την κλινικη ειδικα απο τα κοριτσια,τισ μαιεσ με βοηθησαν τοσο πολυ που ενιωθα οτι τισ ξερω χρονια!

Μπράβο Κατερινακι.... να σου ζησει και παλι ο αγοραρος.....

Εγω σημερα εκανα και την τελευταια ετοιμασια....

Το μπικινι.... ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.... μπορω να πω πως πονεσα αρκετα αλλα το άξιζε.... οποτε ειμαστε ετοιμες... τωρα μπεμπη μπορεις να βγεις.... δεν θα σε "γρατσουνισω" ;)

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Κατερινακι.... να σου ζησει και παλι ο αγοραρος.....

Εγω σημερα εκανα και την τελευταια ετοιμασια....

Το μπικινι.... ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.... μπορω να πω πως πονεσα αρκετα αλλα το άξιζε.... οποτε ειμαστε ετοιμες... τωρα μπεμπη μπορεις να βγεις.... δεν θα σε "γρατσουνισω" ;)

μπραβο βρε Μαχη που τα καταφερες!!!! εγω εγινα ρεζιλι γιατι δεν ημουν προετοιμασμενη κ δεν ειχα ξυρισει τιποτα!!!!! σαν αρκουδα ημουν!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

το μονο που ημουν βαμενη κ τους λεω ¨" δεν θα με ξεβαψετε???" κ μου :tongue:απαντανε "ελα καλε , πως κανεις ετσι??? αλλες ερχονται επι τουτου βαμενες!!!!!"

baJfp2.png

τι βάρος έχουν τώρα Σοφία;;; Χαίρομαι πολύ για την "προαγωγή" , και που είναι φαγανές!!

α, ειναι υπερβαρες!!!!! η μια ειναι 1740 σημερα (αυτη γεννηθηκε 1900 κ καποια στιγμη εφτασε τα 1600) η αλλη ειναι 1520 ( γεννηθηκε 1700 κ εφτασε μεχρι 1390) γατακια ειναι τα πουλακια μου!!!! αλλα καθε μερα τους αυξανουν πιο πολυ το γαλα κ ελπιζω οτι θα παρουμε κ κανενα γραμμαριο παραπανω!!!! προς το παρον όπως λεει κ ο αντρας μου ειμαστε στα πιτς!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μετα τις προγραμματισμενες βελτιωσεις δεν θα μας πιανει κανενας!!!!!!

baJfp2.png

πωπω τα μικρουλινογατάκια!!!! να χάσεις εσύ τα κιλάκια και να τα πάρουν εκείνες!!!!

αχ μακαρι ινακι μου!!!! ας μην τα παρουν κ ολα τα δικα μου δεν πειραζει... 2μπορουν????

καληνυχτα κοριτσακια....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...