Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας και απο μενα κοιλουμπιτσαρες..:D:Dτι κανετε?εγω χαλια εχω 2-3μερες νιωθω συνεχεια κουρασμενη και με εχει πιασει μια οξεια τεμπελιτιδα..

καλώς την ... και είχαμε την κουβέντα σου προηγουμένως!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα!!!! πολυ γρηγοροι οι τυποι!!! 20΄να ξεφορτωσουν κ να στησουν!!!! πολυ ωραια ομως!!!!! να σας πω ενα κουφο??? μου εχει ερθει καπως περιεργα που βλεπω 2 κουνιες μεσα στο δωματιο.....

baJfp2.png

ήθελες τρεις???? χιχι!!!!! Και εγώ όταν ξαναέστησα την κούνια μου ήρθε κάπως!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ήθελες τρεις???? χιχι!!!!! Και εγώ όταν ξαναέστησα την κούνια μου ήρθε κάπως!!!!

χαχαχα!!! οχι βρε!!! αλλα με δυο κουνιες μεσα , θυμιζει κατι απο στρατωνα , οπως ειπε κ ο αντρας μου!!!!

baJfp2.png

και εμένα ο άντρας μου με τόσα αγορια εδώ μεσα, είπε να βάλουμε ΚΨΜ στην κουζίνα!!!! Όταν μπουν τα ζουζουνια σου μέσα, θα βλέπεις μόνο αυτά και δεν θα σου φαίνεται τίποτα περίεργο

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Γειας σας κ ηρθα.. ειπα πως δεν θα γραφτω αλλα τελικα δεν μου πηγαινε η καρδια να σας χασω επειδη δεν μου αρεσε το ολο συστημα..

Βεβαια δεν καταφερα να μπω απο την πρωτη μερα καθως το μειλ μου ηταν ανενεργο οποτε δεν πηρα κ το μυνημα.. Το ενεργοποιησα ξανα κ μου ηρθε σημερα.

Τι κανετε?? Δεν πιστευω να γεννησε καμια?

v1j0p2.png

aiUQp2.png

ηρθα!!!! πολυ γρηγοροι οι τυποι!!! 20΄να ξεφορτωσουν κ να στησουν!!!! πολυ ωραια ομως!!!!! να σας πω ενα κουφο??? μου εχει ερθει καπως περιεργα που βλεπω 2 κουνιες μεσα στο δωματιο.....

Αν σου φάνηκε περιεργο με τις κουνιες σκέψου πόσο περίεργο θα σου φανεί με 2 μωρά

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλώς την!!!! εσένα σκεφτόμουν μπας και γέννησες!!!! είσαι καλά?? Η ΔΗ+ ΧΡ είχε ένα θέμα με πρόωρη ρήξη μεμβράνων αλλά από ότι έχω καταλάβει είναι υπό παρακολούθηση. δεν έχει γεννησει ακόμη. Εγώ πρώτα ο θεός μπαίνω την άλλη τετάρτη! Η Ρικά δεν ξέρω τι κάνει... οι υπόλοιπες, όλες εδώ!

221882cb0gkyh7q4.gif

γεια σας κορίτσια!! τι κανετε? εγω τώρα βρήκα δύναμη να γράψω γιατι ήμουν αρκετά κουρασμένη σήμερα ή μαλλον αρκετά αδύναμη.

διάβασα τις συζητήσεις σας .. πραγματικά ειναι αξιοθάυμαστο η ενέργεια μερικών απο εσάς .. σας χαίρομαι πραγματικά !! και λιγουρευομαι απιστευτα τα γλυκάκια που αναφέρετε !! αχ τι τραβάω για τον γιο μου ακόμη δεν βγήκε απο την κοιλιά :)

να ρωτήσω κατι κορίτσια, έχει παραγγείλει καμια απο εσάς ή ξέρετε αν γίνεται παραγγελία pampers apo internet site? και αν ναι, το έχετε κάνει ή σκοπεύτετε να το κάνετε ? γενικά μου έλεγε μια κοπέλα οτι συμφέρει πολύ οικονομικά αλλα δεν ήξερε περισσοτερα να μου πει γιατι και σε εκείνη της το είχε πει αλλη κοπέλα.

Διαφημίσεις

Γεια σας εγκυούλες!!

Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας και μου φτιάχνει η διάθεση.

Ηθελα να σας ρωτήσω κάτι:

Οταν λέτε ότι κάποιες από εσάς δυσκολεύεστε στον ύπνο, τι εννοείτε;

Λόγω κοιλιάς;;

Ρωτάω γιατί εδώ και 2 ημέρες δυσκολεύομαι να κοιμηθώ γιατί με πονάνε τα πλευρά μου της αντίστοιχης πλευράς που έχω ξαπλώσει.

:PΟ ΦΑΣΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 19/12/09 :)

Για το θεμα που λετε παραπανω (το γνωστο...)

Πηγα σημερα στο πρωτο μαθημε του ανωδυνου στο ΑΤΤΙΚΟ.

Η μαια μας ειπε οτι μπορουμε να το κανουμε οποτε θελουμε.. εκτος αν υπαρχει συμβουλη απο το γιατρο να μην γινει οπως πχ στην περιπτωση μου που δεν θελω να γεννησω ακομα) Απλα πρεπει να γινεται με αυστηρα με προφυλακτικο. Αυτο ομως μεχρι την 38η εβδομαδα. Απο εκει κ περα πρεπει να γινεται καθημερινως κ ανελλειπως κ χωρις προφυλαξεις. Γιατι βοηθαει στην επιτευξη του φυσιολογικου τοκετου ..(κ θελουμε να ερθει φυσικα απο την 38η κ μετα)

Αν βεβαια υπαρχει καποιος ιατρικος λογος που πρεπει σωνει κ ντε να κανεις καισαρικη κ το ξερεις καλυτερα να το αποφυγεις..

Γιατι λεει το σπερμα περιεχει την ιδια ουσια με αυτη που σου βαζουν στον ορο οταν σου βαζουν τεχνιτους πονους.. Με το να το κανεις καθημερινα την παιρνεις φυσικα κ σε μικρες δοσεις κ σε βοηθαει στο να γεννησεις πιο ευκολα κ πιο γρηγορα..

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!:P Είμαι κι εγώ εδώ, υπάρχω ακόμα, ναι, και όλα πάνε μια χαρά!

μπράβοοο... και αν μας πεις πώς έβαλες το τικεράκι θα έχεις πιο πολλά μπράβο!!!!!

Γεια σας εγκυούλες!!

Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας και μου φτιάχνει η διάθεση.

Ηθελα να σας ρωτήσω κάτι:

Οταν λέτε ότι κάποιες από εσάς δυσκολεύεστε στον ύπνο, τι εννοείτε;

Λόγω κοιλιάς;;

Ρωτάω γιατί εδώ και 2 ημέρες δυσκολεύομαι να κοιμηθώ γιατί με πονάνε τα πλευρά μου της αντίστοιχης πλευράς που έχω ξαπλώσει.

Εγώ λόγω κοιλιάς, καούρας, βάρους, δύσπνοιας... αυτά νομίζω!!:confused:

221882cb0gkyh7q4.gif

πολλες παρουσιες βλεπω σημερα!!! αντε να μαζευομαστε!!!

για την Ρικα που λετε , καπου πετυχα ενα προσφατο post της κ καταλαβα οτι ολα ειναι καλα!!!

Αλέκα εκτος απροοπτου μας κανεις ποδαρικο την αλλη εβδομαδα!!!!!

Αν σου φάνηκε περιεργο με τις κουνιες σκέψου πόσο περίεργο θα σου φανεί με 2 μωρά

marina μαλλον αυτο που λες ισχυει... δεν πρεπει να το εχω συνειδητοποιησει ακομα....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...