Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ τι ωραια που γεννατε!!! ΄ντε ν αρχισουμε τις καινουριες μας ανησυχιες (πόσο γαλα ήπιε, χρωμα στα κακακια, βαρος κλπ). Εγω έφυγα το πρωί και 'αφησα τα παιδια στο Νικ΄πο, γυρισα πριν από λίγο και έφυγε εκεινος. Μάλλον έτσι θα το κανουμε μέχρι τα Χριστουγεννα. Τον βρηκα με μια χειρουργική μάσκα πάνω από το εντελως κατουρημενο νεογεννητο!!! Το κοιταζε λες και θα του κανει εγχειριση... πολύ γελιο. Ας ειναι.. τουλάχιστον βρηκα τα παιδακια μου αρτιμελη!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Φυσικά ειναι ΟΚ. Το βαρος τα μωρα το παιρνουν από 36η εβδομαδα μέχρι 40. Σε αυτο το διαστημα παιρνουν κατα μέσο όρο ένα κιλο. Άρα μιλάμε για ένα φυσιολογικό μωρακι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

όταν μιλαει η φυση, όλα γινονται. Μην ανησυχεις

221882cb0gkyh7q4.gif

βρε ντορακι μην ανησυχεις εμενα στις 36βδομαδες ηταν 3085η μαρια και γεννηθηκε 3700και μια χαρα την εβγαλα φυσιολογικα κι ολας..για αυτο οπως ειπε και η αλεκα οταν μιλαει η φυση ολα γινονται..γιατι μην ξεχναμε η γεννα ειναι κατι φυσιολογικο..

:-D

Ναι επισης στο τελειωμα της εγκυμοσυνης, μετα την 38η εβδ., αν το μωρακι δεν έχει πολύ χωρο στη μήτρα, δεν αναπτυσσεται και πολύ. Για αυτό μετα με το που γεννιεται του δινει και καταλαβαινει!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάκια μου.Μελινα σε βαρεθηκα θα γεννησεις??????

Σοφια μου δεν ξερω αν ειναι παρηγορο αυτο που θα σου πω αλλα τωρα που εισαι μανουλα θα καταλαβεις οτι αφου τα παιδακια σου είναι καλά ολα τα αλλα ειναι δευτερη μοιρα τωρα σου φαινεται σκληρο αλλα στην πορεια που θα τα ζησεις θα καταλαβεις ποσο δικιο εχω.

Ντορα εγω εχω γινει ψυχοπαθης ε το θεμα γριπη χωρις να το θελω και γενικα δεν ειμαι ετσι ειμαι πολυ πολυ χαλαρη αλλα αυτη τη φορα δεν ξερω γιατι μου βγαινει ετσι ισως επειδη μετα απο κατι γεγονοτα καταλαβα οτι τα ασχημα δεν συμβαινουν μονο εξω απο την πορτα σου.Για το εντερο που ειπες στον πρωτο οιχι μεχρι το στηθος μεχρι το χερι μου παρελυσε και κοντευε να μου πεσει το μωρο αν δεν μου εκαναν κλισμα επιτοπου θα πεθαινα απο τον πονο.

Γενικα μην αγχωνεστε βρε με τις καλτσες με τις πυζαμες ολα θα πανε καλα τον φαγαμε τον γαιδαρο αν κανουμε ετσι δεν θα το απολαυσουμε αν λειπουν και 2 πραγματακια σιγα δεν ειναι το τελος του κοσμου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως αν ξαναμεινω εγκυος θα προτημισω τη γιατρο Αλεκα για τα παντα την ρωταμε δεν μπορει θα μου κανει και καλυτερη τιμη και θα με προσεξει λιγο παραπανω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρινα μου....στο τελος θα μου κανει μηνυση κανενας αληθινος γιατρος!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...