Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλέ τι πρωινά είναι αυτά που λέτε???

Εγώ κλασικά ψωμάκι με βούτυρο και μέλι και φυσικά την νταμιτζάνα με το γάλα μου!!!

Αχ βρε inaki με αυτό το άγχος τι θα κάνουμε?Χτες στριφογυρνούσα,το ξέρετε ότι έχω φτιάξει τη βαλίτσα εδώ και μήνες με ευλάβεια να μη λείπει κάτι και όλο σκεφτόμουν αρνητικά,ότι μου λείπουν πράγματα,πώς θα βρω το γιατρό στο μαιευτήριο,αν θα μπορώ να φοράω τις κάλτσες μου (!!),όταν θα μου κάνουν το κλύσμα αν θα με πιάσει αμέσως και μήπως χ..ω καμιά νοσοκόμα στη μούρη....Αχ φρίκη....

doraki μην αγχωνεσαι!!! αμεσως θα σε πιασει το κλισμα!!!!! τρεχοντας θα φυγεις!!!! ;)

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...έχω φτιάξει τη βαλίτσα εδώ και μήνες με ευλάβεια να μη λείπει κάτι και όλο σκεφτόμουν αρνητικά,ότι μου λείπουν πράγματα,πώς θα βρω το γιατρό στο μαιευτήριο,αν θα μπορώ να φοράω τις κάλτσες μου (!!),όταν θα μου κάνουν το κλύσμα αν θα με πιάσει αμέσως και μήπως χ..ω καμιά νοσοκόμα στη μούρη....Αχ φρίκη....

:lol: :lol: :lol:

Καλέ τι αγχώνεσε???? Κοίτα να ηρεμήσεις λιγάκι!!!!! Με το τόσο άγχος δεν θα ευχαριστηθείς τίποτα!!!!!!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Doraki cool kale!

Oti kai na ginei (pou den 8a ginei), pistepse me, den 8a pareis xabari kai den 8a einai h prwth fora pou 8a sumvei se maies kai giatrous.

Oso gia th kouvertoula mh to parakaneis giati genika sta maieuthria mesa exei zesth kai ta mwrakia xreiazodai mono ena layer rouxwn parapanw apo emas.

Evita

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Καλημερα κι απο μενα....Κι εγω εδω ειμαι ακομη...Πονακια ελαφρια εχω σε κατι φασεις αλλα η πιεση χαμηλα απο τον μπεμπη δεν περιγραφεται...Αυτος σπρωχνει σιγα σιγα κι εγω νιωθω οτι θα πιασω κανα κεφαλι σε λιγο....Δυσκολος κι ο υπνος πια...Κι εγω θελω να γεννησω κουραστηκα πολυ ....Ειμαστε στην πριζα ολη μερα με τον αντρα μου μηπως και γεννησω απο στιγμη σε στιγμη...

Ντορακι μου μην αγχωνεσαι εχεις ακομη κι εγω απο τοτε που ειχα μπει στο μηνα μου ενιωθα καθε μερα πως δεν θα αργησω,και κοιοτα παρολο που ειναι χαμηλα κι ετοιμος ο κυριος εδω και πολλες εβδομαδες με εχει φτασει λιγες μερες πριν απο την πητ...Οποτε χαλαρωσε και κανε υπομονη γιατι ισως και να σε παει εως τελους!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Οσο για τα κλυσματα κτλ εγω το πηρα αποφαση δε θα ασχοληθω αλλο εκεινη την ωρα θα μαστε σε αλλη φαση,ας κανουν οτι θελουν,αρκει να πανε ολα καλα και να κρατησω επιτελους γερο τον μπεμπη μου που πλεον ανυπομονω να το δω το πουλακι μου,να δω πως ειναι αυτη η φατσουλα που με κλωτσαει τοσους μηνες ασταματητα!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Πραγματικά με τη διάθεση που έχω από χτες,δεν είμαι για πολύ παραπάνω,άντε 10 μέρες ακόμα...(ακούς μικρή μου???)

Με έπιασε ξαφνικά αυτό το πράγμα,τις προηγούμενες μέρες ούτε που το σκεφτόμουν...

Λέω τελικά να πάρω και την πικέ και τη βαμβακερή και αν δούμε ότι καμία δε μας κάνει,ε 10' είναι το νοσοκομείο,θα πεταχτεί ο Γιώργος να φέρει την κατάλληλη!!

Όταν θα πάτε στο μαιευτήριο,έχετε σκεφτεί τι θα φοράτε?Φόρμα,ρούχα???

oCxsp2.png

Καλα η ψυχολογια τωρα ειναι περιεργη μην το ψαχνεις κι εγω μια ετσι μια γιουβετσι νιωθω..Εχθες σκεφτομουν πως θα ξαπλωσω που ποναω παντου και δεν μπορω να κουνηθω κι ηθελα να βαλω τα κλαμματα...

Οσο για τα ρουχα εγω τα χω ετοιμα κι αυτα σε μια γωνιτσα,τη φουστιτσα μου κτλ...κι εχω κι αυτα με τα οποια θα βγω σε μια τσαντουλα γιατι ο αντρας μου δε θα ξερει τι να μου φερει οποτε θα ταχω κι αυτα μαζι μου...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κι εγώ σκεφτόμουν να ετοιμάσω αυτά με τα οποία θα βγω αλλά μήπως ξέρω πόσα κιλά θα έχουν φύγει ή πώς θα είναι το σώμα μου??

Το πιο πιθανό ότι θα βάλω ένα φορεματάκι που και για εγκυμοσύνη κάνει αλλά και για μετά γιατί κάτω από το στήθος είναι μεν σε ίσια γραμμή αλλά πολύ μαλακό.

Οπότε τα βάζω και αυτά κοντά στη βαλίτσα!!!

oCxsp2.png

Το καλο βεβαια ειναι οτι εκανα ωραι επιλογη σε φουστες στην εγκυμοσυνη και ολες φοριουνται ανετα και χωρις κοιλια ειναι πολυ χαμηλες και με καλο κοψιμο,γενικα τις ευχαριστηθηκα και δεν ειναι και γιαγιαδιστικες...:P

Μονο αυτη που θα φορεσω για ναβγω εχει λαστιχο πανω απο την κοιλια αλλα ειναι ωραια απλα στον τελευταιο μηνα δεν μπορουσα να τη φοραω γιατι με ενοχλουσε οταν καθομουν η ραφη χαμηλα λογω του οτι εχει κατεβει τρελα η κοιλια...Ομως για οταν θα βγω θα ειναι ιδανικη πιστευω...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ από τα ρουχαλάκια μου δεν έχω παράπονο,όλες οι φούστες βέβαια είναι με "μπάσκα" αλλά τις καταευχαριστήθηκα!!

Το καλό είναι ότι σήμερα τελειώνω και το 2ο μάθημα που θα δώσω το Φλεβάρη,οπότε αυτό το άγχος τουλάχιστον φεύγει...

oCxsp2.png

Αντε με το καλο!Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε και οπως ειπαμε υπομονη οσο μπορεις και θα ρθει η μπουμπου...Εγω τωρα πουτ μπηκε η τελευταια εβδομαδα λαλησα λιγακι γιατι ειναι τοσο περιεργο να ξερω οτι εχουν μεινει τοσο λιγες μερες...Τωρα<θα παω να κανω 2 φαγητα να χουμε γιατι δεν ξερω ποση ορεξη θα χω στις επομενες ωρες για μαγειρεματα ...Παω να κανω ενα λεμονατο κοτοπουλακι στην κατσαρολα με ρυζακι κι ενα παστιτσιο που εχω να κανω 9 μηνες!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα κουκλες!!

Και γω μια απο τα ιδια, πονακια, αιματακι, δυσφορια αλλα τιποτα παραπανω...Α, και πολλες και δυνατες κλωτσομπουνιες, νιωθω οτι πλεον τρωω ξυλο καθε φορα που αποφασιζει να τεντωθει ο μικρος:D

Οσο για τα κλυσματα κτλ εγω το πηρα αποφαση δε θα ασχοληθω αλλο εκεινη την ωρα θα μαστε σε αλλη φαση,ας κανουν οτι θελουν,αρκει να πανε ολα καλα και να κρατησω επιτελους γερο τον μπεμπη μου που πλεον ανυπομονω να το δω το πουλακι μου,να δω πως ειναι αυτη η φατσουλα που με κλωτσαει τοσους μηνες ασταματητα!

Ελινα, αυτη σου η φραση με αντιπροσωπευει απολυτα!!! Ακριβως ετσι αισθανομαι!!!

Καλημερα κουκλες!!

Και γω μια απο τα ιδια, πονακια, αιματακι, δυσφορια αλλα τιποτα παραπανω...Α, και πολλες και δυνατες κλωτσομπουνιες, νιωθω οτι πλεον τρωω ξυλο καθε φορα που αποφασιζει να τεντωθει ο μικρος:D

Ελινα, αυτη σου η φραση με αντιπροσωπευει απολυτα!!! Ακριβως ετσι αισθανομαι!!!

Ε μα ναι!!Αντε κοριτσαρες μου τελειωνουμε λιγη υπομονη ακομη και θα κραταμε αυτα τα φατσουλακια στην αγκαλια μας!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

maliv εσύ ΚΑΙ αιματάκι???Ε είσαι πολύ τυχερή!!

Εγώ μόνο λίιιιιιιιιιγη βλέννα περισσότερη και ελάααααχιστα πονάκια....

Ρε Ελινάκι χαρά στο κουράγιο σου...Η αλήθεια είναι πως κι εγώ έλεγα "θα κάνω μελομακάρονα,κουραμπιέδες κλπ κλπ" και τελικά δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα,αφού η μαμά μου μαγειρεύει κάθε μέρα και έχει κάνει και 8 ταψιά μελομακάρονα....

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...