Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερούδια και να μας ζήσουν τα νεα μωράκια της παρέας !!

εγω απο χτες το βράδυ είμαι σε μια ανησυχία .. πως θα παει με την γέννα, αν τα εχω προμηθευτει όλα για το μαιευτήριο, αν μου λείπει κατι απο την τσάντα, μήπως να πάρω αλλο ενα νυχτικό, μήπως είναι λίγα τα ζιπουνάκια που έχω στοκάρει για τον μικρό, και πως θα τα καταφέρω όταν γυρίσω απο το μαιευτήριο με το καλό .....

εχω ξετινάξει κάθε βιβλίο που είχα και διάβασα ξανα και ξανα ...

σήμερα έχουμε και γιατρό .. μακάρι να μας πει όλα καλα και προχωράμε ακάθεκτοι !!

ααα, και επίσης ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Κι εγώ δεν έχω καλοκοιμηθεί σήμερα...

Από την ώρα που ξάπλωσα μέχρι τις 2 και κάτι είχα πονάκια διάφορα,περιόδου,λεκάνης κλπ και αγχώθηκα πολύ,σηκώθηκα και τακτοποιούσα κάτι ρούχα μου στην ντουλάπα,έβγαλα το μουστάκι μου,έπλυνα κάτι πιάτα που είχαν μείνει στο νεροχύτη...Μετά που κοιμήθηκε ο άντρας μου είπα να κοιμηθώ κι εγώ αλλά πούουουουουου...Η μικρή κουνιόταν συνέχεια,εγώ πονούσα και είχα την ιδέα ότι κάτι λείπει από τη βαλίτσα του μαιευτηρίου και προσπαθούσα να σκεφτώ ε και κάπου εκεί με πήρε ο ύπνος...

Σήμερα είμαι κομμάτια,το μεσημέρι με βλέπω για 3ωρο ύπνο!!!

oCxsp2.png

aaaaaa

Ante vre koritsaki! Psuxraimia kai me to kalo! Na mas kratas enhmeres!

Καλημέρα κι από μένα!

Κατά τις 7 που σηκώθηκα για τουαλέτα είχα και τα πρώτα κοκκινάκια μου! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗΛΟΥΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! (με μουσική...)

Αλλά τον μικρό τον νιώθω ακόμα ψηλά. Υπάρχει περίπτωση να είναι μικρός και ο ομφάλιος λώρος, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε. Έχω και τα πονάκια της περιόδου, αλλα αφού ο μπέμπης είναι ψηλά, δεν τους δίνω σημασία. Μην τρέχω πάλι χωρίς λόγο, όπως την Παρασκευή! Ούτως ή άλλως, το απόγευμα θα ξανακατέβω στο γιατρό να δούμε πού βρισκόμαστε ή μάλλον, πού βρίσκεται ο μπέμπης.

Θα φάω το πρωινάκι μου, θα κάνω το μπανάκι μου να είμαι έτοιμη (just in case) και θα κάνω καμιά δουλίτσα, αν και βαριέμαι...............................

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Angie μου νομίζω οι πιο πολλές έχουμε βαρεθεί την κοιλιά,ακόμα κι εγώ που είμαι πολύ φαν του να έχεις το μωρό μέσα να σε κλωτσάει!!!

Μελίνα κοπέλα μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!Κοκκινάκια!!!!

Άντε να δούμε πια...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Κοκκινάκια, κιτρινάκια, πρασινάκια, μπλεδάκια, εγώ το πήρα απόφαση!

ΔΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΟΤΕ!!! ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΓΓΥΟΣ!!! :(

Ante kale ti les?? Vasika ekei akrivws pou apelpizetai kaneis..tote erxetai kai to beboulini! Eisai se kalo dromo! Sou dinw 2 meroules maximum :)

Εβιτάκι μου, τόσο μου δίνει και ο γιατρός!!! Δεν πάει άλλο! Κοίτα το τικεράκι μου... 1 μέρα μόνο λέει... Εμένα μου λες? Αν μέχρι αύριο δεν έρθει φυσιολογικά, την Τετάρτη μάλλον πάμε με πρόκληση.

Άσε, έπεσα σε ξεροκέφαλο πόντιο και δε λέει να βοηθήσει λίγο τη μανούλα! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

:tongue: Λοιπόν.... το πρωινό μου, που το ξετίναξα πριν λίγο, ήταν.... πατάτες τηγανιτές με μπαστουνάκια λαχανικών και κεφτεδάκια! μμμμμμμμμ! :tongue:

Μήπως να πιω και λίγο γάλα??????:rolleyes:

Melsas μακάρι να ήμουν στην θέση σου ΤΩΡΑ! Κουράστηκα.....

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Εβιτάκι μου, τόσο μου δίνει και ο γιατρός!!! Δεν πάει άλλο! Κοίτα το τικεράκι μου... 1 μέρα μόνο λέει... Εμένα μου λες? Αν μέχρι αύριο δεν έρθει φυσιολογικά, την Τετάρτη μάλλον πάμε με πρόκληση.

Άσε, έπεσα σε ξεροκέφαλο πόντιο και δε λέει να βοηθήσει λίγο τη μανούλα! :)

Kala exoume na fame antrikh xerokefalia..me to koutali! To paidi paei me to stavro sto xeri kai 8a vgei tsoup panw sthn hmeromhnia tou, mhn to apopairneis! Kouragio manoula!

Ax ante na pairnoume seira giati eilikrina exw kourastei..

Διαφημίσεις

:tongue: Λοιπόν.... το πρωινό μου, που το ξετίναξα πριν λίγο, ήταν.... πατάτες τηγανιτές με μπαστουνάκια λαχανικών και κεφτεδάκια! μμμμμμμμμ! :tongue:

Lenaki mou respect! Ki egw xtuphsa kati koutalitses kri8araki pou eixan meinei apo x8es kai isiwsa! Pies kai ligo galataki na exeis kalupsei oles tis diatrofikes omades! :tongue:

Καλέ τι πρωινά είναι αυτά που λέτε???

Εγώ κλασικά ψωμάκι με βούτυρο και μέλι και φυσικά την νταμιτζάνα με το γάλα μου!!!

Αχ βρε inaki με αυτό το άγχος τι θα κάνουμε?Χτες στριφογυρνούσα,το ξέρετε ότι έχω φτιάξει τη βαλίτσα εδώ και μήνες με ευλάβεια να μη λείπει κάτι και όλο σκεφτόμουν αρνητικά,ότι μου λείπουν πράγματα,πώς θα βρω το γιατρό στο μαιευτήριο,αν θα μπορώ να φοράω τις κάλτσες μου (!!),όταν θα μου κάνουν το κλύσμα αν θα με πιάσει αμέσως και μήπως χ..ω καμιά νοσοκόμα στη μούρη....Αχ φρίκη....

oCxsp2.png

Α! Πείνασα κι εγώ! Έφαγα 2 μελομακάρονα με το που ξύπνησα (τελικά πάλι ωραία έγιναν...) αλλά τι να σου κάνουν 2 μελομακάρονα?

Πάω για καφεδάκι, πιτσούλα (που έμεινε από χθες) και να μη φάω και καμιά φετούλα με βιτάμ και μαρμελάδα ροδάκινο της γιαγιάς? ε? Αμαρτία! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

καλημερα!

Καλημέρα κι από μένα!

Κατά τις 7 που σηκώθηκα για τουαλέτα είχα και τα πρώτα κοκκινάκια μου! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗΛΟΥΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! (με μουσική...)

Αλλά τον μικρό τον νιώθω ακόμα ψηλά. Υπάρχει περίπτωση να είναι μικρός και ο ομφάλιος λώρος, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε. Έχω και τα πονάκια της περιόδου, αλλα αφού ο μπέμπης είναι ψηλά, δεν τους δίνω σημασία. Μην τρέχω πάλι χωρίς λόγο, όπως την Παρασκευή! Ούτως ή άλλως, το απόγευμα θα ξανακατέβω στο γιατρό να δούμε πού βρισκόμαστε ή μάλλον, πού βρίσκεται ο μπέμπης.

Θα φάω το πρωινάκι μου, θα κάνω το μπανάκι μου να είμαι έτοιμη (just in case) και θα κάνω καμιά δουλίτσα, αν και βαριέμαι...............................

αντε βρε μελινα!!! με το καλο!!!

αχ! αυτο που εχω ευχαριστηθει αυτες τις ημερες , ειναι οτι οι λιγουρες(μαζι με τις καουρες βεβαια) δεν ερχονται απο μενα!!!! βασικα δεν πειναω καθολου:roll::roll: τρωω κατ΄αναγκην:oops:!!!!

α!!!!! κ κοιμαμαι χωρις να σηκωθω το βραδυ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...