Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κ απο μενα....

σημερα δεν ειμαι κ στα πολυ καλα μου ... τελος παντων ευτυχως καταφερα κ μπηκα για να ξεχαστω λιγο!!!

για τις πυτζαμες που λετε, δεν θα σας βολεψουν πρωτη μερα. ακομα κ μονο το επανω να φορεσετε θα νοιωθετε αβολα. εμενα το μεσημερι με εβγαλαν απο την ανανηψη κ ηρθαν αμεσως να με ντυσουν κ να με πλυνουν. το βραδυ ηρθαν να με σηκωσουν για 2-3 βηματα. ειχα ακομα ορους κ καθετηρες, φανταζεστε να σηκωνομουν κ γυμνη??? προσωπικα δεν θα σηκωνομουν με τιποτα!!!! την επομενη μερα το πρωι με ξανασηκωσαν για 2-3 βηματα κ το μεσημερι μου εβγαλαν τα σωληνακια κ μου ειπαν οτι μπορω να αρχισω τις βολτες.

baJfp2.png

Κορίτσια μου 2 ώρες ξεποδαριάστηκα,το σουβλατζίδικο που έλεγα ήταν κλειστό και την έβγαλα με μισή κρέπα από τα everest.

Πριν 3/4 με έπιασε λίγος πόνος περιόδου χαμηλά αλλά από κει και μετά τίποτα.

Εβίτα μου κι εγώ έχω κουραστεί με την κοιλιά,στο μεταξύ όοοοολοι να με ρωτάνε πότε και πότε,μου έχουν σπάσει λίγο τα νεύρα...

Καλή ξεκούραση σε όλες εύχομαι!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι μου, στα δυσάρεστα δεν είμαι καθόλου καλή... Απλά, δεν υπάρχουν λόγια, ό,τι κι αν έγινε...

doraki, αυτό το πότε και πότε που σε ρωτάνε, καλά θα κάνεις απλά να μην του δίνεις σημασία, γιατί πραγματικά όταν κοντεύουν οι μέρες, θα ρωτάς κι εσύ πότε!!!

Εγώ τι να πω... Βασικά, το πολύ μέχρι Τετάρτη γεννάω (έστω και με πρόκληση) αλλά όλα αυτά τα πονάκια, οι συσπάσεις κτλ μου έσπασαν τα νεύρα! Χώρια τα τηλέφωνα!!!

Σήμερα έκανα άλλη μια δόση μελομακάρονα Ελίνας. Ωραία βγήκαν, αλλά νομίζω ότι τα πρώτα ήταν καλύτερα.

Επίσης, νομίζω ότι σήμερα μ' επιασε μια γκρίνια άνευ προηγουμένου...

Σκατα!!!!! Βαριέμαι.... Πάω για λίγη tv και ύπνο.

Φιλάκια κοριτσάρες!

15y6xxxv0qx3picm.png

Σοφάκι προσπάθησε να σκέφτεσαι τις μπουμπούδες σου τώρα που θα παρεις σε λίγες μέρες στο σπίτι!!!

doraki καλή και η κρέπα!!!εστω και μισή!!

Ξύπνησα πριν απο λίγο μουσκεμα στον ιδρώτα, ξύπνησε και η κοιλιά μου που ήταν αρκετά ήσυχη το βράδυ και τώρα πάει περα δώθε!!

Διαφημίσεις

Μαρινα δεν μπορω να "κοψω" κ τους γονεις μου μιας κ η μανα μου προς το παρον μενει μαζι μου για να με βοηθαει..επισης δεν μπορω α υποχρεωσω κανεναν να κανει ενα εμβολιο που ουτε κι εγω δεν θα το κανω..

Θεωρω πως οτι κ να κανουμε το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο για το νεογεννητο.. Καποια στιγμη θα βγει κ αυτο εξω κ ποτε δεν ξερεις τι γινεται.. Αλλωστε για το νεογεννητο ειτε αυτη η γριπη, ειτε οποιαδηποτε αλλη ειναι εξισου επικινδυνη..

Για τα νυχτικα τωρα.. για τον ΦΤ δεν ξερω τι βολευει.. η κοπελα διπλα μου φορουσε πιτζαμες αμεσως κιολας μολις την εφεραν στο δωματιο κ μια χαρα μου φαινοτανε..

Για την καισαρικη ομως δεν εξυπηρετει καθολου ειδικα τις πρωτες 1-2 μερες

Περαν του οτι την πρωτη μερα εχεις καθετηρα αλλα μπορει να σηκωθεις, μετα εξακολουθεις κ εχεις την τομη, που ειτε σε ποναει πολυ ειτε οχι δεν παυει να ειναι ενα σημειο το οποιο δεν μπορεις να το πιεσεις.. Επισης μην ξεχνατε οτι ποναει γενικα η κοιλια εφοσον η μητρα δεν εχει επανελθει ακομα.. η μπορει να εχετε προβλημα με το εντερο οπως κ εγω που αργησε να λειτουργησει κ ειχε γεμισει η κοιλια μου με αερια κ πονουσα μεχρι ψηλα στο στηθος κ το τελευταιο που ηθελα ηταν κατι να μου σφιγγει την κοιλια..

Τωρα βεβαια κ η νυχτικια δεν ξερω κατα ποσο θα σας εξυπηρετησει..

Πχ.. στο Χαρη που δεν πονουσα πολυ την φορουσα ανετα..

Τωρα που πονουσα περισσοτερο, την πρωτη μερα δεν ηθελα να με ακουμπησουν καν για να με ντυσουν..

Φορεσα ενα φανελακι με ραντακι για να μην ειμαι γυμνη απο η μεση κ πανω (χωρις σουτιεν χωρις τιποτα ηταν λικρα το φανελακι κ τα κρατουσε τα ..μπιζια:tongue:)

Την αλλη μερα λοιπον που επρεπε να σηκωθω για να περπατησω, δεν μπορουσα να ειμαι ξεβρακωτη.. Ομως κ παλι η νυχτικια δεν με βολεψε καθολου.. Κ η ρομπα που ειχα μαζι ηταν πολυ χοντρη (για τα χιονια) Οποτε ειπα στον αντρα μου κ μου εφερε μια σατεν ρομπιτσα (μακρυα μεχρι τη μεση της γαμπας) με το ασορτι τιραντε νυχτικακι..

Οποτε φορεσα το νυχτικακι που ηταν σουπερ μινι κ δεν με ενοχλουσε οταν ημουν ξαπλα κ οταν ηταν να σηκωθω φορουσα απο πανω τη ρομπα..

Βεβαια εννοειτε οτι περιοριστηκα με αυτο μονο μεσα στο δωματιο.. δεν πηρα σβαρνα τους διαδρομους.. κ αυτο για μια μερα μεχρι να μπορεσω να βαλω πιτζαμα..

Και δεν ηταν ουτε διαφανες, ουτε περιεργο ;) Μαλλον εντελως μαμαδιστικο ηταν, γαλαζιο με μωβ λουλουδια.. (δωρο απο μια θεια μου πριν καμια 10 χρονια)

Γιατι ηταν καποιες με αναλογη αμφιεση (κ χωρις ρομπα) που εκοβαν βολτες στους διαδρομους κ τις σχολιαζε ολος ο οροφος..

Ομως αυτο τελικα με βολεψε.. βεβαια πονουσα πολυ αυτη τη φορα κ ειχα θεμα εστω κ στο να κουνηθω ελαχιστα κ ηθελα να φοραω οσο το δυνατον λιγοτερα για να διευκολυνομαι με το θεμα του θηλασμου..

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας μανούλες και να είναι καλότυχα!

Εγώ δεν έχω νέα να σας πω, πέραν του ότι αύριο θα πάω για έναν υπέρηχο στο ΙΑΣΩ και να δούμε τι θα μου πει και η γιατρός μου. Πονάκια: Ναι, Ξενύχτια: Ναι, Μέση: Ναι, Καούρες: ΝΑΙ!

Αυτά!...

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Kalhmera koritsia!

Me to kalo ola ta mwrakia pou perimenoume auth thn evdomada! Telika 8wro upno h8ela alla mallon prepei na sumvivastw me ta 5wra. 5 fores shkw8hka gia toualeta kai alles 2 gia ton Oresth pou olo kai kati h8ele..Eleos!

Me ola auta emeina na doulepsw apo to spiti kai shmera kai elpizw na xeklepsw kamia writsa kai na kleisw ta matakia mou argotera.

makia polla

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Καλημέρα κι από μένα!

Κατά τις 7 που σηκώθηκα για τουαλέτα είχα και τα πρώτα κοκκινάκια μου! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗΛΟΥΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! (με μουσική...)

Αλλά τον μικρό τον νιώθω ακόμα ψηλά. Υπάρχει περίπτωση να είναι μικρός και ο ομφάλιος λώρος, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε. Έχω και τα πονάκια της περιόδου, αλλα αφού ο μπέμπης είναι ψηλά, δεν τους δίνω σημασία. Μην τρέχω πάλι χωρίς λόγο, όπως την Παρασκευή! Ούτως ή άλλως, το απόγευμα θα ξανακατέβω στο γιατρό να δούμε πού βρισκόμαστε ή μάλλον, πού βρίσκεται ο μπέμπης.

Θα φάω το πρωινάκι μου, θα κάνω το μπανάκι μου να είμαι έτοιμη (just in case) και θα κάνω καμιά δουλίτσα, αν και βαριέμαι...............................

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...