Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!Σε όσες γέννησαν συγχαρητήρια και να σας ζήσουν!!Γερά και καλότυχα να είναι πάντα!!Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας γιατί ο μικρός έχει "κρίσεις" μοναξιάς σήμερα και με θέλει όλη μέρα δίπλα του.Λείπει και ο μπαμπάς μας σε υπηρεσία.......οπότε καταλαβαίνετε:DΕγώ με την καισαρική που έκανα την επόμενη μέρα έβαλα πυζάμες.Δεν πονούσα καθόλου στην τομή.Στο χειρουργείο μου φόρεσαν μια δική τους νυχτικιά και τίποτα άλλο και την άλλη μέρα με βοήθησαν οι μαίες να βάλω τα δικά μου(εφόσον έβγαλα τον ορό)Αυτά βέβαια στο Ιπποκράτειο.Στα άλλα δεν ξέρω τι ισχύει.Α!Στο μωράκι του φορούσαν αυτοί φορμάκι και pampers δικά τους.Την ημέρα που θα φεύγαμε τους πήγαμε δικά μας

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια,εγώ ζαλιζω τον άντρα μου να παει να πάρει μελομακαρονα..για κάλτσες που συζητατε εμένα μου βάλανε στο μαιευτήριο που ήταν σαν ζαρτιερες και πολύ σφιχτες και ήταν ειδικές για τους κιρσους και αυτά,γιατί λένε όταν γεννας και μετά από την τόσο απότομη αλλαγή βάρους κανείς φλεβιτιδα.τώρα δεν ξέρω αν τις δίνουν σε όλα τα μαιευτηρια.και ινακι πάρε για καλό και για κακό μια νυχτικια μαζί σου γιατί αν τύχει και έχεις καθετηρα η πιτζαμες δεν θα σε βολεψουν.

:-D

πωπω κορίτσια πολύ ησυχία σήμερα!!!

Να ρωτήσω κάτι χαζά...στην αίθουσα των ωδίνων σου βάζουν μπλούζα χειρουργείου;; κάλτσες επιτρέπεται να φοράμε;; Αν δεν πάρω καθόλου νυχτικιά θα δυσκολευτώ;; Δεν τις φοράω καθόλου...εχω πάρει φαρδιές πιτζάμες που δεν νομίζω να με ενοχλήσουν στην κοιλιά... Σε περίπτωση που γίνει καισαρική θα μπορέσω να φορέσω και την πρώτη μέρα; (κάτι για ορούς θυμάμαι λέγαμε)

την πρωτη μερα νομιζω ότι χρειαζεται μια νυχτικουλα, αν κανεις καισαρικη

inaki απ'ό,τι είδα στο Αττικό σου φοράνε μπλούζα χειρουργείου στην αίθουσα ωδίνων.

Επίσης,για μένα τουλάχιστον,είναι δεδομένο ότι θα φοράω κάλτσες γιατί τα πόδια μου κρυώνουν πολύ,ελπίζω να μη μου τις βγάλουν γιατί είναι και πολύ ωραίες,ροζ μωβ με καρδούλες!!

Νυχτικιά έχω πάρει μια μαζί μου αλλά πραγματικά δε νομίζω ότι θα τη φορέσω.

Τη μέρα που πήγα στο νοσοκομείο οι 2 κοπέλες που ήταν στο θάλαμο μαζί μου είχαν κάνει καισαρική και απλά δε φορούσαν το κάτω μέρος της πυτζάμας,όχι νυχτικιά όμως!!!

και σε εμενα η διπλανη μου. Αλλά δεν ένιωθε καθολου άνετα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κοριτσια καλησπερα, ευχαριστουμε πολυ για τισ ευχεσ με το καλο και στα κοριτσια που ακομη περιμενουν, τελικα ειναι τοσο ωραιο το συναισθημα που ξεχνασ τα παντα μετα, ο κουκλακοσ μου βγηκε μετα απο 12 ωρεσ, 2900γρ. 50 εκ. Φυσικα ειναι ιδιοσ εγω αντικειμενικα!

Διαφημίσεις

Μαχη μου, με το καλο κουκλα μου, εν τω μεταξυ ειχα πλακα γιατι θυμομουν που ειπεσ οτι στισ 4 θα ερχοσουν κοζανη κ καθε φορα που φερνανε καποια κοπελα για γεννα ειχα στο νου μου μηπωσ εισαι εσυ, ηθελα να σου πω πωσ προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο την κλινικη ειδικα απο τα κοριτσια,τισ μαιεσ με βοηθησαν τοσο πολυ που ενιωθα οτι τισ ξερω χρονια!

ινακι εγω στο πρωτο δεν ειχα παρει νυχτικια και εκανα καισαρικη απλως δεν φοραγα το κατω την πρωτη μερα.Οσο για τις επισκεψεις Ντορα εχεις δικιο μονο που εγω εκοψα και γονεις γιατι δηλαδη αυτοι απαλλασονται εχουν αντισωματα?Μονο οποιος εμβολιαστει εχω γινει υποχονδρια και υστερω δεν το περιμενα ποτε απο εμενα.Και κατι αλλο ειδικα οι δευτερομανουλες θελω να μου πουν ειχαε καταλαβει οτι θα ερθει ενα μωρο στο σπιι τωρα που ειχατε ξεφυγει απο αυτα μου φαινεται παραξενο να εχω ενα νινακι ακομα εχ συνηθισει το παιδι μου να ειναι 3 ετων και συγκεκριμενη φατσα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μρινακι μου έχεις δικιο για τις επισκεψεις. ¨Οσο για το δευτερο μωρακι, θα ειναι σα να μην πέρασε μια μερα!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλησπερα κοριτσακια...Εγω ειμαι σε περιεργη φαση ειμαι στην αναμονη οπως εχετε καταλαβει ειμαι πολυ κοντα κι εχω αρκετες ενοχλησεις...Περιμενουμε...Δεν πολυγραφω αλλα σας διαβαζω...

Α να σας πω κιολας αγορασαμε ενα καλο συστημα ιονιστη καθαριστη ειδικο για μωρακια στο δωματιο να το εχουμε και ενα αλλο που το βαζεις στο σαλονι ειδικο για τους ιους και την γριπη κτλ...Ειναι με κλιβανο και καθαριζει πολυ καλα τον αερα ετσι για να μαι λιγακι υσηχη με οποιον απο τους λιγοστους ερθουν σπιτι να δουν το μωρο και μιλαω για κοντινους συγγενεις μονο...Φυσικα θα το απομακρυνω οσο το δυνατον περισσοτερο απο κοσμο και παλι αλλα οσο να ναι νιωθω καλυτερα...Ητανε ακριβουτσικα αλλα χαλαλι του.Επισης μας εκαναν δωρο και ενα φιλτρο νερου για το μπανιο του μπεμπη.Αυτα τα νεα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μρινακι μου έχεις δικιο για τις επισκεψεις. ¨Οσο για το δευτερο μωρακι, θα ειναι σα να μην πέρασε μια μερα!!!

Τωρα εχω αρχισει να συνηδειτοποιω οτι θα εχω ενα μωρο στο σιτι σε λιγες μερες μου φαινεται τρελο ειχα την αισθηση οτι τελος περασε ενω ηθελα να κανω και αλλο μωρο απο την αρχη νομιζω οτι θα σοκαριστω όταν ερθει στο σπιτι.Οσο για τις επισκεψες ειναι ολοι καλοδεχουμενοι αφου εχουν παρει τα μετρα τους(εμβολιο) διαφορετικα κανεις ακομα και ο αντρας μου που λεει ο λογος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

http://www.water-air.gr/

Μπες στο σαιτ να το δεις εμεις τα αγορασαμε οταν ηρθαν και μας αλλαξαν το φιλτρο του νερου που θελει αλλαγη καθε χρονο και μας εδειξαν και τι αλλα εχουν.Ηρθαν σπιτι μας τα φεραν τα ειδαμε σε λειτουργια και τα αγορασαμε.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Evitaki πλάκα θα έχει να σου έρθει ο μικρούλης αύριο ή και...σήμερα!!!

Μετά από 2,5 ώρες ύπνο,νιώθω σαν κουνουπίδι!!

Fadazesai doraki? A pa pa..Sto metaxu eimai koureli, alla ola einai sth 8esh tous! Ax na prolavw na koimh8w ena 8wro kai as erthei mwre, arxizw kai kourazomai na sernw th koiloumpa!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...