Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πωπω πολλα γεννητουρια ειχαμε..

να σας ζησουν τα ζουζουνια σας κοριτσακια.. Με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας κ να περασετε τα πιο ομορφα χριστουγεννα φετος.

Βλεπω λεγατε για επισκεψεις...

Εγω παντως ακομα δεν εχω δεχτει κανεναν.. Περαν απο τους στανταρ πμ τον μπαμπα μου (που ερχεται αναγκαστικα θελει δεν θελει εφοσον η μανα μου μενει εδω για να φαει ο ανθρωπος) κ τη θεια μου που ερχεται κ καθεται μαζι μου οταν χρειαζεται να φυγει η μανα μου, δεν δεχομαι κανεναν αλλο..

Ειναι κ τα πεθερικα που θελουν να ερθουν αλλα δεν γουσταρω καθολου..

Αλλωστε δεν εχει νοημα.. Η μικρη θηλαζει αποκλειστικα.. Αυτο σημαινει σε απλα ελληνικα οτι οταν ειναι ξυπνια ειναι στο βυζι.. Οποτε δεν παιζει να την δουν ξυπνια γιατι αν ξυπνησει θα την παρω κ θα παω σε αλλο δωματιο για να θηλασω.. Κ οταν τελειωσουμε θα εχει ξανακοιμηθει..

Επισης οταν κοιμαται η μικρη συνηθως κοιμαμαι κι εγω.. κυριως τις απογευματινες ωρες 5-8 (ωρες επισκεπτηριου δηλαδη) γιατι απλα εκεινη την ωρα νυσταζω..

Δυστυχως το προγραμμα μας ειναι πιεσμενο για να δεχτουμε επισκεψεις..

Κ το λεω σε ολον τον κοσμο κ σκασιλα μου αν καποιος ειναι ζωον κ παραξηγηθει.

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά τους κάνεις dora,δε χρειάζονται και πολλά πολλά,δεν πάει να είναι και τα πεθερικά που "αδημονούν" να δουν το μωρό...

Δεν πήγα σε άλλο μάθημα,μόνο σε αυτά που είχαμε βρεθεί μαζί...

Ε ψιλοβαρέθηκα μετά,βλακεία μου ίσως,αλλά δεν...

Τη Γιάννα θα τη δω τη Δευτέρα που θα πάω για το γιατρό.Θα της τα πω σίγουρα,γιατί κι άλλη μια κοπέλα που γέννησε όταν ήμουν εγώ εκεί,της ζήτησαν φορμάκι για το μωρό ενώ αν θυμάσαι μας είχε πει ότι δε χρειάζεται να πάρουμε τίποτα.

Οπότε κι εγώ ξαναματαφόρτωσα τη βαλίτσα με όλα όσα είχα πριν,pampers,σερβιέτες,κυλότες μιας χρήσης,φορμάκια,κορμάκια,καλτσάκια κλπ.

oCxsp2.png

Καλα εκανες κ τα φορτωσες..

Τα βρακια μιας χρησης που ειπε οτι χωρηγουν αυτοι, περιοριζονται στο ενα κ μοναδικο βρακι που σου βαζουν οταν σε βγαζουν απο την ανανηψη.. μετα πρεπει να βαλεις δικο σου..

Κ αντε να εχεις γεννησει κανονικα.. Αμα εχεις κανει καισαρικη κ πονας παντου πως το βαζεις το βρακι σου??

Εγω μεχρι κ πριν 4 μερες κ οντας στο σπιτι μου φορουσα βρακια μιας χρησης επειδη ειναι εξαιρετικα μαλακα κ δεν μου πιεζαν την κοιλια..

Το θεωρησα ηλιθιο να παω να αγορασω κιλωτες σαν της γιαγιας μου για να τις φορεσω μια φορα.. Τι θα τις εκανα μετα??

Τωρα ειμαι μια χαρα κ φοραω τα κανονικα μου...

Παμπερς παρε.. Γιατι ναι μεν εχουν αλλα τις μερες που ημουν εκει ξεμειναν για 2 μερες κ βαζαμε δικα μας..

Κ σερβιετες επισης γιατι αμα τις δεις αυτες που εχουν θα τρομαξεις.. ειναι 10Χ20 εκατοστα.. κ εγω δικες μου φορουσα.. Ασε που τις δινουν με το σταγονομετρο..

Φορμακια ρουχαλακια σεντονακια κλπ κλπ δεν εχουν τιποτα.. Θα τα παρεις ολα μαζι σου..

Μην σου πω για καλο κ για κακο παρε κ κανα σεντονι δικο σου.. εγω δικα μου χρησιμοποιουσα.. Γιατι λερωθηκαν την πρωτη μερα που γεννησα κ δεν ειχαν να μου τα αλλαξουν.. Οποτε εβαλα δικα μου. Ηρθαν να μου αλλαξουν σεντονια τι Σαββατο..(γεννησα τεταρτη)

v1j0p2.png

aiUQp2.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θα φάω τις κοτσίδες μου!!!

Τι μου λες τώρα???

Βασικά,προτιμώ να τα πάρω όλα από το σπίτι,και σεντόνια δικά μου και ΣΙΓΟΥΡΑ το μαξιλάρι μου,που θα μοσχοβολάνε κιόλας!!Ε πιστεύω μια κουβέρτα να μου δώσουν!!!

Καλά,κι αυτές οι tena που έχω πάρει μεγάλες είναι,αλλά φαντάζομαι όχι 10x20!!

Ε ναι,σιγά να μην πηγαίνουμε να παίρνουμε σωβράκες για 2 βδομάδες,εσώρουχα μια χρήσης είναι ό,τι πρέπει...

Ευτυχώς σεντονάκια-πετσέτες-πάνες αγκαλιάς δεν τα είχα βγάλει καν,οπότε τώρα νομίζω είμαστε ΟΚ!!

Να δούμε μόνο πότε θα αποφασίσει η μικρή να βγει!!!

oCxsp2.png

πωπω κορίτσια πολύ ησυχία σήμερα!!!

Να ρωτήσω κάτι χαζά...στην αίθουσα των ωδίνων σου βάζουν μπλούζα χειρουργείου;; κάλτσες επιτρέπεται να φοράμε;; Αν δεν πάρω καθόλου νυχτικιά θα δυσκολευτώ;; Δεν τις φοράω καθόλου...εχω πάρει φαρδιές πιτζάμες που δεν νομίζω να με ενοχλήσουν στην κοιλιά... Σε περίπτωση που γίνει καισαρική θα μπορέσω να φορέσω και την πρώτη μέρα; (κάτι για ορούς θυμάμαι λέγαμε)

Διαφημίσεις

inaki απ'ό,τι είδα στο Αττικό σου φοράνε μπλούζα χειρουργείου στην αίθουσα ωδίνων.

Επίσης,για μένα τουλάχιστον,είναι δεδομένο ότι θα φοράω κάλτσες γιατί τα πόδια μου κρυώνουν πολύ,ελπίζω να μη μου τις βγάλουν γιατί είναι και πολύ ωραίες,ροζ μωβ με καρδούλες!!

Νυχτικιά έχω πάρει μια μαζί μου αλλά πραγματικά δε νομίζω ότι θα τη φορέσω.

Τη μέρα που πήγα στο νοσοκομείο οι 2 κοπέλες που ήταν στο θάλαμο μαζί μου είχαν κάνει καισαρική και απλά δε φορούσαν το κάτω μέρος της πυτζάμας,όχι νυχτικιά όμως!!!

oCxsp2.png

ααα καλή ιδεά Ντοράκι...γιατί δεν με βολεύουν καθόλου μα καθόλου!!! έτσι θα το κάνω κι έγω αν τύχει!! Για τις κάλτσες, να μην σου πώ οτι θα φοράω 2 ζευγάρια :D

Την έκλεισα λοιπον την βαλιτσούλα μου...

είμαι κάπως σήμερα....με έχει πιάσει μια ψιλοαγωνία...σκέφτομαι την αναμονή, τον τοκετό, τη δουλειά...

Αχ εγώ είμαι έτσι εδώ κι ένα μήνα περίπου...

Σκέφτομαι βασικά αν θα καταλάβω ότι έχει έρθει η ώρα,κάθε βράδυ ξαπλώνω και δεν ξέρω αν θα κοιμηθώ μέχρι το πρωί ή αν θα τρέχουμε μες στη νύχτα,ε μετά έχω τις δικές μου σκέψεις για τον τοκετό αλλά και για το μετά,αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρω,αν θα κουτουλάω και θα βρίζω κάθε φορά που το μωρό θα ξυπνάει και θα θέλει γάλα,γενικά όοοοοοοοοολο αυτό το πράγμα που θα ζήσουμε σε λίγες μέρες..

oCxsp2.png

παρόμοια αγωνία ένιωθα και στο πρώτο τρίμηνο..αν θα πάει καλά η εγκυμοσύνη..τελικά ο πρώτος και ο τελευταίος μήνας είναι ο πιο πιεστικός απο άποψη ψυχολογίας...

Αντε Ντοράκι καλή βόλτα να έχετε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...