Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΡΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ. Ρε κοριτσια τι παιδαραδες κανει η ομαδα?

Σοφακι μου τι δεν καταλαβαινεις?Εδω κανουν λαθη που στοιχιζουν ζωες.Αλλα και εγω δεν το καταλαβαινω τι να σου πω?

Ελινακι εμεις ειπαμε ή γενναει ή κανει γενικη δεν μας πέρασε τιποτα αλλο απο το μυαλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΡΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ. Ρε κοριτσια τι παιδαραδες κανει η ομαδα?

Σοφακι μου τι δεν καταλαβαινεις?Εδω κανουν λαθη που στοιχιζουν ζωες.Αλλα και εγω δεν το καταλαβαινω τι να σου πω?

Ελινακι εμεις ειπαμε ή γενναει ή κανει γενικη δεν μας πέρασε τιποτα αλλο απο το μυαλο.

πες το ψεματα.... τοσες μερες στην θερμοκοιτίδα , δεν μπορεις να φανταστεις τι εχουν δει τα ματια μου!!!!

απο λαθος γιατρου , παρομοια περιπτωση με την δικη μου , ειναι 2 μωρακια 50 μερες μεσα, κ ολα αυτα επειδη πιστευε οτι εγκυμοσυνη με διδυμα θα εφτανε στις 40 εβδ. κ δεν εκανε ενεσεις κορτιζονης στην κοπέλα!!!!

κοριτσια μιας και με βλεπω να γενναω τελευταια θελετε να κανω τον ντελαλη??

προσεχεεεεεε!!!!!! κ εγω αυτο ελεγα αλλα δεν!!!!:tongue::tongue::tongue:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

εμενα δεν με χαλαει να γεννηθει και σε 2-3βδομαδες..κουραστηκα αρκετα μπορω να πω..δεν κοιμαμαι δεν βολευομαι νευρα εχω αστα να πανε..

αχ! σε καταλαβαίνω!!! απο την μια αναρωτιεμαι γιατι ρε γ...το να ερθουν ετσι τα πραγματα κ απο την αλλη νοιωθω ανακουφιση γιατι ξεπριστηκα κ πλεον κοιμαμαι το βραδυ χωρις να ξυπνησω ενδιαμεσα! αν με εβλεπες τελευταιο βραδυ θα νομιζες οτι θα εσκαγα!!!!

βεβαια δεν ξερω οταν θα γεννησεις αν θα μπορεις να κοιμασαι:?:???::?

baJfp2.png

αμα ειναι σαν την μαρια και ο μπεμπης θα ειμαι η πιο χαρουμενη μαμα του κοσμου..η μαρια παντα κοιμοτανε και ξυπνουσε καθε 3ωρο για γαλα και παλι νανι..γκρινιαζε απο της 7μεχρι της 10το απογευμα απο κολικους αυτη η γκρινια..και 50ημερων επινε τελευταιο γευμα στις 12το βραδυ και ξυπνουσε στις 6,30για γαλα και παλι νανι μεχρι της 9..μετα την κρατουσα εγω λιγο ξυπνια και μετα πλαι νανι..

:-D

αμα ειναι σαν την μαρια και ο μπεμπης θα ειμαι η πιο χαρουμενη μαμα του κοσμου..η μαρια παντα κοιμοτανε και ξυπνουσε καθε 3ωρο για γαλα και παλι νανι..γκρινιαζε απο της 7μεχρι της 10το απογευμα απο κολικους αυτη η γκρινια..και 50ημερων επινε τελευταιο γευμα στις 12το βραδυ και ξυπνουσε στις 6,30για γαλα και παλι νανι μεχρι της 9..μετα την κρατουσα εγω λιγο ξυπνια και μετα πλαι νανι..

ε, ναι ! αν ειναι ετσι πραγματι μετα θα κοιμηθεις!!!!

baJfp2.png

πες το ψεματα.... τοσες μερες στην θερμοκοιτίδα , δεν μπορεις να φανταστεις τι εχουν δει τα ματια μου!!!!

απο λαθος γιατρου , παρομοια περιπτωση με την δικη μου , ειναι 2 μωρακια 50 μερες μεσα, κ ολα αυτα επειδη πιστευε οτι εγκυμοσυνη με διδυμα θα εφτανε στις 40 εβδ. κ δεν εκανε ενεσεις κορτιζονης στην κοπέλα!!!!

προσεχεεεεεε!!!!!! κ εγω αυτο ελεγα αλλα δεν!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σιγα το πραγμα στα 19 εκανα χειρουργειο γυναικολογικο χωρις λογο και στα 26 με γνωματευση γιατρου για ολικη αφαιρεση γυναικολογικα και φυσικα δεν εκατσα και γιατι εγιναν ολα αυτα? Για να αποδειχθει στο τελος οτι ηταν προβλημα στο εντερο.Και λεμε για το τι ειναι το παιδι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Σιγα το πραγμα στα 19 εκανα χειρουργειο γυναικολογικο χωρις λογο και στα 26 με γνωματευση γιατρου για ολικη αφαιρεση γυναικολογικα και φυσικα δεν εκατσα και γιατι εγιναν ολα αυτα? Για να αποδειχθει στο τελος οτι ηταν προβλημα στο εντερο.Και λεμε για το τι ειναι το παιδι?

τι λες τωρα!!!!! σου ειπε τετοιο πραγμα?????????

baJfp2.png

Σοφια μην μπλεξεις με γιατρους αλλα αστα αυτα τωρα εσενα τι σου λενε με τις μικρες ποτε θα τις πάρετε?

αχ! μακαρι να μας ελεγαν πότε!!! το καλο ειναι οτι πανε καλα απο οσο μας λενε , τους πηγαινω γαλα 2 φορες την ημερα στο επισκεπτηριο κ μερα με την μερα τους αυξανουν την ποσοτητα.... το αρνητικο ειναι οτι εχουν χασει παρα πολυ βαρος μεσα σε αυτες τις ημερες που τρεφοντουσαν μονο με ορο, οποτε δεν ξερω ποσο θα παρει... απλα παρακαλαω να τους αυξανουν την ποσοτητα κ να παιρνουν βαρος! βεβαια ακουω κ καποιες περιπτωσεις που λενε οτι δεν τους εδιναν στην πραγματικότητα γαλα κ ολο αυτο για να αυξησουν τις μερες παραμονης τους λογω χρηματων! βεβαια αυτο το ακουσα για αλλο μαιευτηριο κ εγινε αυτο σε μια γνωστη μου κ της το ειπε κ μαια απο μεσα!!!:shock::shock::shock::shock:

απλα ελπιζω να μην συμβαινει κατι τετοιο κ σε εμας, αν κ βλεπω οτι ολοι εκει μεσα ειναι εξαιρετικοι κ ιδιως οι μαιες που βλεπω οτι τα φροντιζουν με τρυφεροτητα....

αλλα μονο τα δρομολογια να βαλεις κ την ψυχολογια σου , μετα εισαι ρακος....

baJfp2.png

σοφακι έχεις δικαιο... υπομονη να κανεις και αυτα θα περάσουν γρηγορα. Δεν θα τα θυμασαι μετά. Να χαιρόμαστε τους άντρες μας βρε!!! Και χρόνια πολλά σε όποιον άλλον γιορτάζει. καληνυχτα κούκλες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...