Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαχαχα Μάχη μου όντως μάλλον πρόσκληση θέλει ο μπέμπης σου!!!!

Δε θα είσαι μόνη σου καλέ,όλο και κάποια άλλη θα βρεθεί να γεννάει την ίδια μέρα με σένα!!Αν θυμάσαι,είχαμε ίδια ημερομηνία μέχρι που ο γιατρός ο 2ος μου την άλλαξε,μπορεί όμως η μπέμπα μου να πάρει την "πρόσκλησή" της την ίδια μέρα με τον δικό σου!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΧΗ μου σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,είναι στιγμές που νιώθω χάλια,με μια μέση σαν περιφέρεια από βαρέλι....

Για τα τηλέφωνα δεν ξέρω,πάντως το δικό μου το έχουν 3-4-5-6 κοπέλες!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέραααααααααα

Γέννησε το Κατερινάκι μας......... να σου ζησει κούκλα μου.... ελεγα ισως εχω μια παρεα και εγω για την γεννα αλλα ο μπεμπης της βιαζοτανε.... σε αντιθεση με τον δικο μου που μια χαρα εχει βολευτει και δε θελει να βγει... χτες πηγα στον γιατρο μου και μου ειπε πως εχω ακομη σιγουρα 10 μερες.... μετα κλεινουμε ραντεβού για πρόκληση.... το συζητουσε χθες με τους γονεις μου και ο μπαμπας μου δεν ακουσε καλα και λεει: "δηλαδή τη πρόσκληση θελει ο μπεμπης?"

Θέλω να γεννησω ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

και εγω θελω να γεννησωωωωωωωωωωωωωωω!

9 μερες υπολοιπο.....

Ελινάαααααακι πού είσαι??

Καλέ μήπως γέννησες και δεν το πήραμε χαμπάρι?

Αφού είχαμε πει θα είμαι ο ντελάλης σου!!!

Κορίτσια μου,σας αφήνω για σήμερα,έχουμε να πάμε επίσκεψη,θα σας δω ή αύριο ή τη Δευτέρα!!

Ελπίζω Μελινάκι να έχεις γεννήσει!!

oCxsp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!!!!!!!!

Κατερινάκι να σου ζήσει το μωράκι σου, να είναι πάντοτε ευτυχισμένο!!!!!!!

Κορίτσια τί να σας πώ, έχω τρελαθεί στις βόλτες. Πονάνε τόσο πολύ τα πόδια μου που σέρνομαι. Ελπίζω όμως την Πέμπτη που θα πάμε πάλι στον γιατρό να έχει κατέβει κάπως η ζουζουνίτσα μας. Νομίζω όμως ότι της αρέσει πολύ μέσα στην κοιλίτσα της μαμάς και δεν θέλει να βγεί!!!!!!!!!!! Και εμείς ως τις 22 Δεκεμβρίου έχουμε ΠΗΤ αλλά μάλλον θα πάμε με πρόκληση στις 20/12, αν βέβαια δεν έχω γεννήσει ως τότε. Οπότε υπολογίζω ότι σε 15 μερούλες από σήμερα θα έχω στην αγκαλίτσα μου το κοριτσάκι μου.

Χρόνια Πολλά Barbie και Bebe_q για τις ονομαστικές σας εορτές!!!!!!!

Εγώ ετοιμάζομαι να κάνω ένα ντουζάκι τώρα και να βγώ μια βολτίτσα με τον σύζυγο και τους φίλους μας. Θα μου πείτε τώρα που την βρίσκω την όρεξη αλλά ακόμα νιώθω ότι οι δυνάμεις μου δεν με έχουν εγκαταλείψει τελείως. Να φανταστείτε ότι τις τελευταίες 2 μέρες έκανα μελομακάρονα και κουραμπιέδες και από Δευτέρα θα στολίσω και το σπίτι. Εξάλλου ο γιατρός είπε να κινούμαι για να κατέβει και το μωράκι μας και προσπαθώ όσο μπορώ να τηρώ τις συμβουλές του.

eH1op2.png

LMcjp2.png

κατερινα να σου ζησει ο μικρος. Ντορακι και εμενα μου ειχαν πει την αρχη και στο α επιπεδου οτι ειναι κοριτσι και τελικα ειναι αγορακι μου ηρθε λιγο αποτομο αλλα αυτο που εχει σημασια αιναι το μωρο να ειναι καλα.Η περιπτωση που ανεφερα δεν συμβαινει τακτικα οποτε δεν υπεαρχει λογος ανυσηχιας.Ναι?

Η Ελινα που ειναι ρε παιδια εχω να την δω ολοκληρη μερα ή κανω λαθος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κατερινακι να σου ζησει το μωρούλι... όντως πρέπει να γεννησε τωρα. πάω να ψαξω στο φεις!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσαρες γεννησε η Ρικα!!!!! 4 κιλάκια και κάτι λέει στο φεις!!! Τι καλά. Τα μωρά Δεκεμβριου είναι παίδαροι!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ουφ!!! ηρθα κ εγω!!! πραγματι με βλέπω να τα χάνω πολυ γρηγορα τα κιλα με τους ρυθμους που τρεχουμε!!!!

caterinaki & rica να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!!

Και ξανακάνω edit... Πάμε να πάρουμε το Wii fit plus!!! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! Φιλάκια!

αχ! θέλω κ εγω!!! ειχα στο νου μου να παρω το wii fit μολις παρω σειρα με τις μικρες... αλλα ποια η διαφορά με το plus?????

κοριτσια γεννησε η νυφη μιας γνωστης μου πριν λιγο καιρο περιμενανε κοριτσακι ολοι οι υπερηχοι ελεγαν κοριτσι τα πηραν ολα ροζ καλαθουνες εβαψαν τοιχους εβαλαν πεταλουδες και εκανε στο τελος εναν αντρακλα 3800:shock::shock::shock::shock: Το σκεφτεστε?Εψαχναν πως θα βγαλουν το παιδι απο το νοσοκομειο και βρηκαν ενα δανικο καλαθακι.Η αντιδραση του μπαμπα μολις του το ειπανε ήταν:γιατρε την εχει μικρη?

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! δεν μ πορω να καταλαβω πως γίνεται ομως τετοιο λαθος...

Ντορακι κουκλα εισαι.... ολο και ποιο ομορφη εγκυουλα εισαι....

Επισης ποια συγκεντρωνει τα τηλεφωνα μας?

εγω εχω καποια τηλ. αλλα τωρα δεν εγγυομαι τιποτα:-(:sad::-(

λογω καταστασης δεν ξερω αν θα προλαβω να σας ενημερωσω....

baJfp2.png

Κοριτσακια μου γεια σας!Γεννησανε τα κοριτσακια βλεπω!!!Να σας ζησουν!!!!:P:p:p

Εγω ειχα προβλημα με το λαπ τοπ που πηραμε ηταν ελαττωματικο και το πηρανε να το τσεκαρουν και τωρα εχω ενα δανεικο...Σημερα πηγα στον γιατρο με ψαχουλεψε δοξα το θεο δεν πονεσα απλα μετα ειχα μια ψιλοενοχληση σαν πονακι περιοδου..Τωρα ολα οκ νιωθω την πιεση απο κατω απο τον μπεμπη βεβαια...Λοιον ο γιατρος μου πε οτι μαλακωσε ο τραχηλος και το κεφαλακι του μπεμπη πιεζει για την εξοδο..Σε λιγες μερες λεει βλεπει να γενναω...Ειμαστε πολυ κοντα...:P

Θα ενημερωσω το Ντορακι οταν ερθει η ωρα να σας πει...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...