Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον κοριτσια εχω παθει πλακα πως πηδατε τα θεματα...απο τα γλυκα ,στα κιλα , στις θερμιδες, στο σεξ και τελος στην μπανιερα!!!! Δεν σας προλαβαινωωωωω!!!!!!!!!!

και που να σου πω για την σημερινη κινηση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα υπνηλια δεν το λες μια και ξυπναω τις πιο κουλες ωρες οποτε μετα ξανακοιμαμαι...Παντως καποιες φορες κλεινουν τα ματια μου απιστευτα...Αλλα εχω ενα κακο...σκεφτομαι παρα πολυ οταν παω να πεσω για υπνο και ενω νιωθω κομματια το ματι μου γαριδα και σκεφτομαι ολες τις δουλειες που εχω να κανω την επομενη μερα...

Ελίνα μου εσύ είσαι μια κατηγορία μόνη σου, αφού αγαπάς τόσο το νοικοκυριό και τις δουλειές, που ακόμη και στο τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης, συνεχίζεις ακάθεκτη!!!!

Πραγματικά σε θαυμάζω...εγώ πάντα αφορμή έψαχνα να τεμπελιάσω...και τώρα έχω την καλύτερη: ΜΙΑ ΚΟΙΛΑΑΑΑΑΑΑΡΑ!!!

Ελίνα μου εσύ είσαι μια κατηγορία μόνη σου, αφού αγαπάς τόσο το νοικοκυριό και τις δουλειές, που ακόμη και στο τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης, συνεχίζεις ακάθεκτη!!!!

Πραγματικά σε θαυμάζω...εγώ πάντα αφορμή έψαχνα να τεμπελιάσω...και τώρα έχω την καλύτερη: ΜΙΑ ΚΟΙΛΑΑΑΑΑΑΑΡΑ!!!

Ναι ξερω!Ανηκω στη καλυτερη κατηγορια...Ειναι η "ταλαιπωρησε μονη σου τον εαυτο σου...Μπορεις!!!!"

Αστα να πανε...Ολο ελεγα πως θα παρω γυναικα να με βοηθησει τον τελευταιο μηνα αλλα τελικα δεν θελω γιατι πιο πολυ θα αγχωθω!Αναποδη παιδι μου...Γιαυτο ο Θεος μου εδωσε τον πιο χαλαρο και αναβλητικο αντρα σε ολες τις δουλειες....Για να αλληλοσυμπληρωνομαστε...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ναι ξερω!Ανηκω στη καλυτερη κατηγορια...Ειναι η "ταλαιπωρησε μονη σου τον εαυτο σου...Μπορεις!!!!"

Αστα να πανε...Ολο ελεγα πως θα παρω γυναικα να με βοηθησει τον τελευταιο μηνα αλλα τελικα δεν θελω γιατι πιο πολυ θα αγχωθω!Αναποδη παιδι μου...Γιαυτο ο Θεος μου εδωσε τον πιο χαλαρο και αναβλητικο αντρα σε ολες τις δουλειες....Για να αλληλοσυμπληρωνομαστε...

Xαχαχα!! Καλό! με κάνεις και γελάω βρε Ελινάκι!!!!

Πάντως νομίζω ότι η αναβλητικότητα είναι χαρακτηριστικό των περισσότερων αντρών...Τουλάχιστον ισχύει για τον δικό μου και σχεδόν όλους τους άντρες των φιλενάδων μου....

Μου αρέσει επίσης πως μόνο έμεινες στην σκέψη της βοήθειας από γυναίκα.. Εγώ έχω κάθε 15 ημέρες από πριν να μείνω έγκυος!!!!

Εντωμεταξύ την περίμενα σήμερα και μου έστειλε μήνυμα ότι αρρώστησε και δεν ήρθε.

Τώρα αγχώθηκα, γιατί άν έχει κάποια ίωση δεν θα πρέπει να με πλησιάσει για άλλες 15 ημέρες τουλάχιστον...τί θα απογίνει το σπίτι???

Ινάκιιιιιι (που είσαι και γειτονάκι) έχεις καμιά γυναίκα υπ΄ όψιν σου??? Αν είναι στείλε μου πμ, σε παρακαλώ!!!

Σοφία_μ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Σοφάκι καλορίζικα. ΦΑΜ μου εγώ εδώ είμαι!! Παίζ με το μικρό μπας και κοιμηθεί και γράφω συγχρόνως!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλέ ναι! Πού πήγατε όλες???

Melsas το χαμομήλι δεν απαγορεύεται (σύμφωνα με τον δικό μου γιατρό τουλάχιστον). πάντως για τον πονόλαιμο κάνε γαργάρες με ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ και θα με θυμηθείς!!!!

ΦΑΜ μου, έκανα γαργάρες με αλατόνερο και σε θυμήθηκα 2 φορές χθες και 2 φορές σήμερα! :D Η αλήθεια είναι ότι οι αμυγδαλές μου είναι καλύτερα. Παράλληλα, ήπια και 4 χαμομηλάκια με μέλι, 1 καραμελίτσα strepsils και μία lysopaine. Πήρα και ένα ντεπόν γιατί από σήμερα το πρωί έχω και καταρροή και εδώ και 4 ώρες άρχισα τα φτερνίσματα. Ωραία πράγματα,ε??? γμτ!!! Μόλις έφαγα και θα τσακίσω και ένα ντεπονάκι!!! Τι να κάνω??? Το λέω έτσι μπας και σκεφτώ ότι είναι κάτι εύγευστο!

Εν τω μεταξύ, ο μικρός έχει ξεποπωθεί να κουνιέται!!! :eek: Η μόνη λύση που βρήκα (και αυτή δε δουλεύει πάντα) είναι να λέω "κοίτα, κοίτα, κοίτα" και καλά ότι λέω σε κάποιον να δει ότι κουνιέται, και σταματάει. Εσάς το κάνουν? Μόλις λέω σε κάποιον να δει πώς κουνιέται, μαρμαρώνει! Με έχει κάνει ρόμπα, μιλάμε...

Ουφ... Η μύτη μου έχει γίνει κατακόκκινη από το σκούπισμα... και είναι μόνο λίγες ώρες... Άντεεεεεεεεεεεεεε.................. :(

15y6xxxv0qx3picm.png

Εν τω μεταξύ, ο μικρός έχει ξεποπωθεί να κουνιέται!!! :eek: Η μόνη λύση που βρήκα (και αυτή δε δουλεύει πάντα) είναι να λέω "κοίτα, κοίτα, κοίτα" και καλά ότι λέω σε κάποιον να δει ότι κουνιέται, και σταματάει. Εσάς το κάνουν? Μόλις λέω σε κάποιον να δει πώς κουνιέται, μαρμαρώνει! Με έχει κάνει ρόμπα, μιλάμε...

χαχα, και μενα τα ίδια κάνει!!!!

α και εμένα το κάνει αυτό Μελίνα μου... είδες τα αγορια??? ¨Ολα για τη μανούλα!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αααα οπότε δεν είναι θέμα φύλου... είναι αδυναμίες!!;)

χαχα, και μενα τα ίδια κάνει!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...