Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι νομίζατε,ε? ότι θα γλιτώνατε από μένα τόσο σύντομα??? :)

Οι πόνοι συνεχίζονται, αλλά ο σκατούλης είναι ακόμα ψηλά... Όταν λέω ότι από τώρα μας δουλεύει... Για τους πόνους μου είπε ο γιατρός να πάρω buscopan plus. Τώρα, θα πάμε Δευτέρα να δούμε σε τι φάση είμαστε, αν δε σπάσουν τα νερά το σκ, και βλέπουμε...

Όταν λέω ότι δε θέλει να βγει...

Τώρα είμαστε σε φίλους και παίζουμε wii!!!!

Φιλάκια κοριτσάκια μου!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

καλημερα!!!!! γεννησε καμια?? άντε κοριτσαρες μου!!! Λοιπόν ο μικρουλης μου έχει μεγαλωσει πολύ, και τον κάνω πολύ χαζι!!! μου σκαει και κατι χαμογελα φαφουτικα και τρελαινομαι... έτσι... για να σας ανοιγω την όρεξη!! Τώρα είναι 4100.Ακόμη πολύ αδυνατος μου φαινεται. Βασκά ειναι ψηλουλης και μαλλον για αυτό μου φαινεται αδυνατς. Είναι 57 πόντους. Γεννηθηκε 3630, 53 π. Τον πήρα από το μαιευτηριο 3450, άρα σε 2 εβδομαδες που τον εχω σπίτι, πήρε 4πόντους και 650 γρ. Καλά ειναι. Βιάζομαι να πάει 2-3 μηνων, να φυγουν οι πρωτες αγωνιες!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

απο οτι ειδα δεν γεννησε ακομα καμια!

εμενα με τρωνε οι δρομοι γι΄αυτο κ δεν μπαινω πολυ πλεον... βεβαια ελπιζω πως ισως χασω καποια κιλά ετσι, γιατι απογοητευτικα που εχασα μονο 10....

Lucy πες τους ξεκαθαρα πως οχι! αν ειναι δυνατον να μην καταλαβαινουν!!!!

εγω τα εχω αυτα τα πονακια εδω και μιαμιση εβδομαδα.και χτες το βραδυ ποναγα παρα πολυ(φαντασου ποσο αντεχω τον πονο που ελεγα απο μεσα μου "καντε μου μια επισκληριδιο:D)και λεω ωραια σημερα γενναμε.εεε ακομα δεν γεννησα :-(:sad::-(:sad::-(.ειναι τα προεορτια παντως.

Σοφακι σου εχει πει ποτε περιπου ο γιατρος σου???

melsas βλεπω το μικρο σου πολυ ζορικο!!!

καλημερα!!!!! γεννησε καμια?? άντε κοριτσαρες μου!!! Λοιπόν ο μικρουλης μου έχει μεγαλωσει πολύ, και τον κάνω πολύ χαζι!!! μου σκαει και κατι χαμογελα φαφουτικα και τρελαινομαι... έτσι... για να σας ανοιγω την όρεξη!! Τώρα είναι 4100.Ακόμη πολύ αδυνατος μου φαινεται. Βασκά ειναι ψηλουλης και μαλλον για αυτό μου φαινεται αδυνατς. Είναι 57 πόντους. Γεννηθηκε 3630, 53 π. Τον πήρα από το μαιευτηριο 3450, άρα σε 2 εβδομαδες που τον εχω σπίτι, πήρε 4πόντους και 650 γρ. Καλά ειναι. Βιάζομαι να πάει 2-3 μηνων, να φυγουν οι πρωτες αγωνιες!!!

αχ αυτος ο παιδαρος!!!!! θα τρελανει κ εσας κ εμας;)!!!!

baJfp2.png

Αλεκάκι πολύ ψηλώνει ο μικρός σου!!!Οτι ζηλεύουμε ζηλεύουμε αλλα που θα πάει θα έρθει και η σειρά μας, χιχιχι

έτσι μεγαλωνουν τον πρωτο καιρό όλα. Θα δειτε.

καλημερα!

απο οτι ειδα δεν γεννησε ακομα καμια!

εμενα με τρωνε οι δρομοι γι΄αυτο κ δεν μπαινω πολυ πλεον... βεβαια ελπιζω πως ισως χασω καποια κιλά ετσι, γιατι απογοητευτικα που εχασα μονο 10....

αχ αυτος ο παιδαρος!!!!! θα τρελανει κ εσας κ εμας;)!!!!

Τα 10 κιλά δεν ειναι λίγα μονο με τη γεννα. Σε 2 εβδομαδες θα εχουν γινει 12-13. Όλα καλά θα πάνε. Άσε που μέχρι να πάρεις τις μικρες θα έχεις μεινει μιση!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα!!!!!!

Κι εγώ σήμερα μπήκα με την αγωνία να δω αν γέννησε καμία αλλά όχι...

Ρε Μελινάκι τι σου κάνει αυτός ο γιος και δε βγαίνει????Άντε να δούμε τη Δευτέρα αν θα το έχει αποφασίσει!!!

aleca μου ο γιος σου είναι από τα μεγάααααλα παιδάκια νομίζω!!Και απ'ό,τι φαίνεται,μια χαρά μεγαλώνει και ψηλώνει!!

Είμαι σχεδόν ξύπνια από τις 5:30,κατουριόμουν και πήγα τουαλέτα,μετά δεν μπορούσα να γυρίσω πλευρό,με πονάνε πολύ τα κόκκαλα της λεκάνης σήμερα,πολύ όμως...

Μετά είχα έννοια τα απλωμένα στο μπαλκόνι,αλλά ευτυχώς δεν έχουν βραχεί,αλλά ούτε και έχουν στεγνώσει!!

Ο άντρας μου με παράτησε προσωρινά,πάει σε μια δουλειά και μετά θέλω να πάμε εκείνη τη βόλτα στην Ταξιαρχών,ακόμα και με τη βροχή...

oCxsp2.png

Καλημερα δεν γέννησε καμία?Σοφακι μου 10 κιλά ειναι σουπερ τι ήθελες να βγεις μοντέλο?Οσο για τα μωρακια έτσι ψηλώνουν στηναρχη 5-6 μεχρι και 8 ποντους το μηνα στην αρχη γιατι μετα τελος αν ηταν ετσι στα 5 του θα ήταν στο υψος του Φασουλα

Μελινα αστο μωρο μου να γεννησουμε εμεις πρώτα γιατι εσυ εχεις μπλεξει με στραβοξυλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ντορακι μου όλες έχουμε αυτο το φοβο αλλά δε νομιζω να γινεται. να χανεις λίγα ναι, αλλα αυτό θα το δει ο γιατρος στην επομενη επίσκεψη

221882cb0gkyh7q4.gif

Οπότε να μην αγχωθώ...Έχω ραντεβού την Τετάρτη...

Γιατί κάθε φορά που πάω τουαλέτα και "σφίγγομαι" λίγο παραπάνω,νιώθω να βγαίνουν πραγματάκια από τον κόλπο,ελπίζω να μην είναι το αμνιακό και δεν έχω πάρει είδηση...!!

oCxsp2.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Ουτε εγω γεννησα ακομα, βλεννα ξαναειχα χθες αλλα τιποτα αλλο...Λετε ο μικρος να το φυλαει για αυριο που θα ειναι και η γιορτη του???

Παντως κοιμηθηκα σαν τουβλο, μερες ειχα να ευχαριστηθω τετοιον υπνο!!!

Αλεκα, ο γιος σου ψηλωνει με φοβερους ρυθμους, μπραβο ο παιδαρος!!!

Ντορακι, και γω τα εχω αυτα αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι ειναι ουρα...Βεβαια εαν εχεις αμφιβολια, καλο θα ειναι να παρεις τον γιατρο σου μηπως πρεπει να σε δει νωριτερα, εμενα παντως μου εκανε το τεστ με το χαρτακι και ηταν καθαρο...

Σου βαζει ενα χαρτακι στον κολπο που μετραει το ph και εαν εχεις απωλεια υγρων, αυτο αλλαζει χρώμα και γινεται μωβ. Παντως και απωλεια να εχεις, στην παρουσα φαση δεν πειραζει και πολυ παρα μονο εαν εχεις αρπαξει κανενα μικροβιο, γιαυτο εμενα με εστειλε να τσεκαρω το crp μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...