Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κοριτσακια μου.Τι εγινε Μελινα εδω εισαι ακομα?

Σοφακι πολυ χαιρομαι για τις μικρουλες σου ολα καλα λοιπον.

Λουσυ και εμενα με ρωτησαν για την ονομαστικη γιορτη του αντρα μου η οπια εινα 12-12 και 14 γενναω ακου μυαλο αλλα δεν εγω δεν ειμαι πολυ ευγενικη σαν και εσας ειμαι λιγο γαιδαρα απαντησα ενα <<ειστε καλα καλε? Θα λειπω>> και τελος το θεμα.Εκτος οτι ανακοινωσα επισημα σε ολους ακομα και στα αδερφια μου οτι επισκεψεις απαγορευονται και οποιος θελει να ερθει ειναι καλοδεχουμενος μονο που θα κατσει κουζινα με ανοιχτο παραθυρο ντετολ και χωρις παπουτσακια και εννοειτε πως το μωρο θα το δει μεν αλλα σε φωτογραφια.Εμενα η πεθερα μου μου ειπε το καλο επειδη αρρα βωνια ζεται ο αδερφος του αντρα μου 5 μερες μετα την γεννα του παιδιου μας οτι ε αδερφια ειναι πρεπει να παει.Εισαι καλα κυρα μου θα με αφησει μονη μου βραδιατικα με 2 μωρα λεχωνα?:shock::shock::shock: Ο οποιος κανονισε τον αρρα βωννα 1 εβδομαδα πριν απρροπτα γιατι μετα τα χριστουγεννα που ειχε πει αρχικα ακυρωθηκε διοτι ενας φιλος του θα παει ταξιδι.Θελετε να σας απαντησω αν θα παει ο αντρας μου?Αλλα ευτυχως για κορμακι προ 35 χρονων δεν μου εχουν μιλησει

Καλά ο άλλος κανόνισε τον αρραβώνα τις μέρες που θα γεννήσεις?:confused: Όσο για τους άλλους που θέλουν να έρθουν για επίσκεψη 2 μέρες πριν γεννήσεις, δεν θέλουν ευγένειες. Εγώ είμαι σχετικά ευγενική σε αυτούς που έλεγαν να έρθουν 2-3 βδομάδες πριν, όχι 2 μέρες!!!!!:mad: Και ξέρεις αν πεις "ναι, ελάτε" σε κάποιους θα έχουν απαίτηση να έρθουν και άλλοι. Ξέρεις πάει αλυσίδα αυτό... Και δεν θέλω να την πάθω όπως η μαμά μου. Που όταν ήμουν μικρή έκανε γιορτή σε εμένα, μαγείρεψε και τραπέζωσε πολύ κόσμο και την άλλη μέρα το πρωί την έπιασαν οι πόνοι και γέννησε τον αδερφό μου...!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

λουσυ κανε αυτο που εκανα εγω στην δικη μου γιορτη το καλοκαιρι :ΦΥΓΕ αληθεια σου λεω

Δεν τη γλυτώνω... Αφού μου έλεγαν ότι αν δεν κάνω γιορτή την ίδια μέρα, θα έρθουν την επόμενη ή την μεθεπόμενη. Αυτά έγιναν στη γιορτή μου η οποία πέρασε και μέχρι την τελευταία στιγμή έπρεπε να λέω τα ίδια και τα ίδια. Τώρα έπεται η γιορτή της κόρης μου και το τελευταίο που θέλω να δω στο σπίτι μου, είναι παιδιά!!!!!!!!:mad:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

μόλις ήρθα κοριτσακια... εμβολιαστηκα και εγώ!!!! λοιπόν, Λούσυ εγω δεν δεχομαι επισκεψεις, το δηλωσα και χεσρτηκα αν καποιος νευριασει!!!! Σοφούλα ωραια τα νεα απο τα κοριτσακια σου!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Δεν τη γλυτώνω... Αφού μου έλεγαν ότι αν δεν κάνω γιορτή την ίδια μέρα, θα έρθουν την επόμενη ή την μεθεπόμενη. Αυτά έγιναν στη γιορτή μου η οποία πέρασε και μέχρι την τελευταία στιγμή έπρεπε να λέω τα ίδια και τα ίδια. Τώρα έπεται η γιορτή της κόρης μου και το τελευταίο που θέλω να δω στο σπίτι μου, είναι παιδιά!!!!!!!!:mad:

Θα σου φανει κουλο Εφυγα για 2 μηνες πηγα στο εξοχικο οποτε εσυ ναι δεν την γλειτωνεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Λουσυ καλυτερα να μην σου φερουν τη μικρη γιατι μετα δεν θα θελει να φυγει και θα κλαιει και μηπως δημιουργησει προβλημα σε αυτους που θα την κρατανε υπομονη 4 μερουλες ειναι και θα ενθουσιαστει και με το μωρο μολις το δει στο σπίτι

[sIGPIC][/sIGPIC]

μόλις ήρθα κοριτσακια... εμβολιαστηκα και εγώ!!!! λοιπόν, Λούσυ εγω δεν δεχομαι επισκεψεις, το δηλωσα και χεσρτηκα αν καποιος νευριασει!!!! Σοφούλα ωραια τα νεα απο τα κοριτσακια σου!!!

Αλεκα ποιο εμβολιο εκανες τελικα?

Κορίτσια το μεσημέρι που ξάπλωσα για καμιά ωρίτσα είχα πονάκια περιόδου,πολύ ελαφριά όμως..

Μπορεί να "ξεκινάμε" κι εμείς σιγά σιγά??

εγω τα εχω αυτα τα πονακια εδω και μιαμιση εβδομαδα.και χτες το βραδυ ποναγα παρα πολυ(φαντασου ποσο αντεχω τον πονο που ελεγα απο μεσα μου "καντε μου μια επισκληριδιο:D)και λεω ωραια σημερα γενναμε.εεε ακομα δεν γεννησα :-(:sad::-(:sad::-(.ειναι τα προεορτια παντως.

Διαφημίσεις

Λουσυ καλυτερα να μην σου φερουν τη μικρη γιατι μετα δεν θα θελει να φυγει και θα κλαιει και μηπως δημιουργησει προβλημα σε αυτους που θα την κρατανε υπομονη 4 μερουλες ειναι και θα ενθουσιαστει και με το μωρο μολις το δει στο σπίτι

ναι και εγω έτσι το σκεφτηκα.. Εν τω μεταξυ όλες τις μερες δεν μου μιλούσε στο τηλ. Όχι για καποιο λόγο, έτσι κανει με το τηλεφωνο, γενικά. Πάντως δεν πολυστεναχωρηθηκε που έλειπα και ελπίζω το ιδιο να γινει και με εσας

Αλεκα ποιο εμβολιο εκανες τελικα?

το 'κακό'!!:P Παιδια, ηρεμησα! Και τελικά νιωθω πως έκανα το σωστό. Ως τωρα νιωθω μια χαρα. Ήταν πολλές έγκυες και πολ΄αμικρα παιδακια που περιμεναν, και όσο να' ναι ένιωσα πιο ασφαλής. οι γιατροί μέσα κοροιδευαν.. ρωταγαν αν καπνιζουμε και το 90% έλεγε ναι. Και έλεγαν αυτοί, το τσιγαρο που σιγουρα θα σας σκοτωσει δεν το κοβετα, για το εμβόλιο φωναζετε..

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

me to kal;o melinaki moy!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...