Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Inaki, ούτε εγώ είμαι του τηλεφώνου. Αφού το κινητό, όταν ήμουν στη δουλειά το είχα χαμηλωμένο και όταν ερχόμουν σπίτι, ούτε καν το έβγαζα από την τσάντα. Τέτοια σχέση! Απάθειας!!! Και στο τηλ όταν μιλάω, 5 λεπτά και πολύ είναι! Βαριέμαι αφόρητα! Και αφού μου λες ότι έχουμε ίδια τηλε-αντιμετώπιση, με καταλαβαίνεις...

doraki, μισό φλυτζάνι??? του καφέ ή του τσαγιού? δε ρώτησες??? :) αχ αυτές οι πεθερές!!!

Lucy μου, έχεις δίκιο! Στον κόσμο τους! Εγώ πλέον δέχομαι μόνο πολύ κοντινούς φίλους, φυσικά, δεν κάνω ετοιμασίες και τους περιποιείται ο άντρας μου. Εγώ στον καναπέ μου, αραχτή! Αλλά με όποιον μίλησα, είπα ότι προτιμώ να έρθουν στην κλινική και όχι στο σπίτι, γιατί στην κλινική, κάθεσαι μια ώρα και φεύγεις. Στο σπίτι, φοβάμαι ότι δε θα έχουν ξεκουνημό!!!

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε νομίζω πως λίγη αντικοινωνικότητα στην κατάσταση που είμαστε και που θα είμαστε για κάποιο διάστημα επιτρέπεται...

Κι εμένα μου το λένε να έρθουν,επειδή πριν είχαμε συνέχεια κόσμο στο σπίτι,αλλά τώρα δε γίνεται ρε άνθρωπε...

Τα έχω τακτοποιήσει όλα στην εντέλεια μετά από προσπάθεια τόσων μηνών,πρέπει να έρθεις εσύ με το παιδάκι σου να μου τα κάνει άνω κάτω??

Άσε που δεν έχω και τόση όρεξη όσο πριν για καλέσματα,κεράσματα,μαζέματα,σκουπίσματα,σφουγγαρίσματα.......

oCxsp2.png

doraki, μισό φλυτζάνι??? του καφέ ή του τσαγιού? δε ρώτησες??? :) αχ αυτές οι πεθερές!!!

Α εσύ το γελάς,εκείνη όμως μου το λέει αυτό από τη μέρα που τους είπαμε ότι είμαι έγκυος...

Έλεος πια...

Μάλλον του τσαγιού εννοεί...

Και μετά το μάθημα με τη μαία,της είπα ότι η μήτρα δεν ξεμένει ποτέ από αμνιακό υγρό,όσο φεύγει,τόσο παράγει και δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να στεγνώσει το μωρό,κι εκείνη εκεί,να επιμένει...

Ε δεν ξαναμιλάω πια...

Μου έλεγε κιόλας ότι έπλεξε ένα ζακετάκι και ένα σκουφάκι,ένα σετ για μένα και ένα για την κουνιάδα μου,εκείνη θα το πάρει για να βγάλει το μωρό από το μαιευτήριο και της λέω (ευγενικά πάντα...) εγώ έχω πάρε ολόσωμη φορμίτσα,ε μου λέει,θα το βάλεις από πάνω,δεν πειράζει...

Σκεφτείτε τώρα,το μωρό με:εσώρουχο,φορμάκι-ρούχο,φορμίτσα ΚΑΙ ζακετάκι....

oCxsp2.png

Μωράκι-κρεμμυδάκι!!!

Εμένα πρότεινε να βγάλουμε τον μπέμπη από την κλινική με το φορμάκι που φορούσε ο άντρας μου όταν βγήκε. Ένα όλο κίτρινο με ένα παπάκι!!!

Ευτυχώς η μαμά μου είχε ήδη πάρει φορμάκι με σκουφάκι κτλ τέλειο και της είπα ευγενικά ότι έκλεισε το θέμα. Και ευτυχώς έχω διακριτική πεθερά και ούτε ανακατεύεται πολύ, ούτε πιέζει καταστάσεις!

Α! Τώρα μου'ρθε! Η πεθερά σου είναι σαν τη θεία του άντρα μου που λέει ότι το μωρό βγήκε συναχωμένο??? χιχιχι :)

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Αφήστε κορίτσια, η κατάσταση είναι τραγική. Δεν σκέφτονται την κατάστασή μας και ότι δεν είμαστε σε θέση να δεχόμαστε κόσμο. Θα μπορούσαν να ρωτήσουν διακριτικά. Όχι αυτή η πίεση που δέχομαι. Λες και το θέμα είναι αν θα έρθουν για λίγο ή για πολύ (που και αυτό σχετικό είναι).

Και εγώ προτιμώ να έρθουν στο μαιευτήριο, όπου αναγκαστικά δεν μπορούν να κάτσουν πολύ. Αλλά εμένα συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή μου ζητούν να έρθουν και καλά για τις γιορτές (ονομαστικές εννοώ) και όχι για το νέο μωρό. Εκεί θα έχουμε νέο γύρο...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Lucy θα έχεις γύρους επισκέψεων,όπως στο ring!!!

Γύρος 1ος:καλεσμένοι για ονομαστική

Γύρος 2ος:καλεσμένοι για Χριστούγεννα

Γύρος 3ος:καλεσμένοι για Πρωτοχρονιά

Γύρος 4ος:καλεσμένοι για νέο μωρό

Γύρος 5ος:καλεσμένοι για τη νέα γρίπη!!!!

ΕΛΕΟΣ......

oCxsp2.png

καλημεεεεερα!!!!

ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα!!! μολις γυρισαμε απο το Μητερα κ οι μικρες πηραν προαγωγη!!! πηγαμε στο θαλαμο 2!!! πλεον τρεφονται με γαλατακι, λιγο βεβαια αλλα κατι ειναι κ αυτο!!!! ουσιαστικο προβλημα δεν υπαρχει, απλα να παρουν βαρος! η μια μας ανοιξε κ τα ματια της , η αλλη το προσπαθουσε! τωρα ξανα το απογευμα!!!

σοφακι δεν εχω ενεργοποιησει mms θα κοιταξω να το κανω κ να σε ειδοποιησω να μου την ξανα στείλεις!. να φανταστεις τωρα με το ενα χερι εχω το θηλαστρο με το αλλο γραφω:tongue::tongue::tongue:!

BARBIE K BEBE-Q πολυχρονες κ με το καλό τα μωρακια σας!!!

baJfp2.png

Lucy θα έχεις γύρους επισκέψεων,όπως στο ring!!!

Γύρος 1ος:καλεσμένοι για ονομαστική

Γύρος 2ος:καλεσμένοι για Χριστούγεννα

Γύρος 3ος:καλεσμένοι για Πρωτοχρονιά

Γύρος 4ος:καλεσμένοι για νέο μωρό

Γύρος 5ος:καλεσμένοι για τη νέα γρίπη!!!!

ΕΛΕΟΣ......

Με φρίκαρες τελείως τώρα....!!!!!!!!!:P:tongue::tongue:

Μωρέ δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους κανονίζουν τη ζωή οι άλλοι. Όπως εγώ είμαι διακριτική με όλους και σκέφτομαι και τη θέση των άλλων, έτσι θέλω να φέρονται και οι άλλοι σε εμένα. Αν ξεπερνάει κάποιος τα όρια, τον βάζω στη θέση του!:mad:

Όσο για τη νέα γρίππη, φοβάμαι ότι αν δεχόμουν επισκέψεις σε όλους τους γύρους που ανέφερες, ε κάπου θα έκανε την εμφάνισή της και εκείνη!!!:tongue:

Σοφία χαίρομαι για τα μωράκια σου!!! Εϋχομαι να τα πάρεις γρήγορα σπίτι!

Διαφημίσεις

καλημεεεεερα!!!!

ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα!!! μολις γυρισαμε απο το Μητερα κ οι μικρες πηραν προαγωγη!!! πηγαμε στο θαλαμο 2!!! πλεον τρεφονται με γαλατακι, λιγο βεβαια αλλα κατι ειναι κ αυτο!!!! ουσιαστικο προβλημα δεν υπαρχει, απλα να παρουν βαρος! η μια μας ανοιξε κ τα ματια της , η αλλη το προσπαθουσε! τωρα ξανα το απογευμα!!!

σοφακι δεν εχω ενεργοποιησει mms θα κοιταξω να το κανω κ να σε ειδοποιησω να μου την ξανα στείλεις!. να φανταστεις τωρα με το ενα χερι εχω το θηλαστρο με το αλλο γραφω:tongue::tongue::tongue:!

BARBIE K BEBE-Q πολυχρονες κ με το καλό τα μωρακια σας!!!

μπραβο σοφακι!!!πολυ καλα νεα!!!!προαγωγη τα ζουζουνακια ε??????

Kαλημερα κοριτσακια μου.Τι εγινε Μελινα εδω εισαι ακομα?

Σοφακι πολυ χαιρομαι για τις μικρουλες σου ολα καλα λοιπον.

Λουσυ και εμενα με ρωτησαν για την ονομαστικη γιορτη του αντρα μου η οπια εινα 12-12 και 14 γενναω ακου μυαλο αλλα δεν εγω δεν ειμαι πολυ ευγενικη σαν και εσας ειμαι λιγο γαιδαρα απαντησα ενα <<ειστε καλα καλε? Θα λειπω>> και τελος το θεμα.Εκτος οτι ανακοινωσα επισημα σε ολους ακομα και στα αδερφια μου οτι επισκεψεις απαγορευονται και οποιος θελει να ερθει ειναι καλοδεχουμενος μονο που θα κατσει κουζινα με ανοιχτο παραθυρο ντετολ και χωρις παπουτσακια και εννοειτε πως το μωρο θα το δει μεν αλλα σε φωτογραφια.Εμενα η πεθερα μου μου ειπε το καλο επειδη αρρα βωνια ζεται ο αδερφος του αντρα μου 5 μερες μετα την γεννα του παιδιου μας οτι ε αδερφια ειναι πρεπει να παει.Εισαι καλα κυρα μου θα με αφησει μονη μου βραδιατικα με 2 μωρα λεχωνα?:shock::shock::shock: Ο οποιος κανονισε τον αρρα βωννα 1 εβδομαδα πριν απρροπτα γιατι μετα τα χριστουγεννα που ειχε πει αρχικα ακυρωθηκε διοτι ενας φιλος του θα παει ταξιδι.Θελετε να σας απαντησω αν θα παει ο αντρας μου?Αλλα ευτυχως για κορμακι προ 35 χρονων δεν μου εχουν μιλησει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lucy μου,ανάμεσα στη γρίπη και όλους αυτούς τους αδιάκριτους και κουραστικούς,προτιμώ τη γρίπη....!!!

Πάω να ξαπλώσω,άργησα σήμερα!!

Να σου πω... Δεν έχεις άδικο... Καλή ξεκούραση!

τΕλεια νεα Σοφάκι!!!

εμένα το οτι θα έρθει και η κουτσή μαρία στο μαιευτήριο είναι το χειρότερο μου. Δεν έχω καμία μα καμία ορεξη λέμε!!! Αλλα όπως λέτε και εσείς καλύτερα στο μαιευτήριο παρά μετα.. μετά να είμαστε μόνοι μας στο σπιτάκι μας!!! Οπότε θα το αντέξω...τι να κάνω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...