Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Sofia με το καλό η επιστροφή στο σπίτι σου!!Να σου ζήσουν οι κοράκλες σου και σύντομα όλοι μαζί στο σπίτι!Βλέπω οτι ο άντρας σου είναι το ίδιο αντικειμενικός με εμένα που έλεγα στην φίλη μου(και νονά του μικρού) οτι ο μπέμπης μου ΕΝΤΕΛΩΣ αντικειμενικά είναι το ομορφότερο μωράκι(ναι είμαι πολύ κουκουβάγια τελικά!!:P:pRica όλα να πάνε καλά!!!Melsas τι θα γίνει με το αντράκι σου?Σαν πολύ καλά δεν βολεύτηκε εκεί μέσα???Νομίζω ήρθε η ώρα να του πεις οτι δεν αντέχεις άλλο και θες να τον σφίξεις στην αγκαλιά σου!!Α ναι!!!Καλημέρα σε όλες!!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιλενάδα, με παρακολουθείς??? :P

Την άλλη φορά που θα πάω τουαλέτα, δηλαδή, να το μυρίσω??? Σας είπε η μαία ότι σπέρμα με σπέρμα έχει διαφορετική μυρωδιά? ε? Αχ, τι τραβάμε κι εμείς οι wannabe μάνες!!!

φυσικά και σε παρακολουθώ....αφού 100 άτομα έρχονται ανά μισάωρο και με ρωτάνε αν γέννησες....να μην ξέρω;;;;

α που να ξέρω για διαφορές...μόνο του άντρα μου ξέρω πως μυρίζει!!!! :P;):P

καλέ μήπως πρέπει να πας καμιά βόλτα στο γιατρό;;;;

i1lzp2.png

Καλή μου Mummycool,η melsas νομίζω εννοεί εκτός από τη διαφορά στο σπέρμα από άντρα σε άντρα,μυρίζει διαφορετικά και στον ίδιο άντρα ανάλογα με το τι έχει φάει,γι'αυτό λένε και καλά το κρέας το κάνει πιο βαρύ,τα φρούτα πιο γλυκό κλπ κλπ κλπ....

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Σε αφήναν να δεις το γιό σου όσο ήσουν στο μαιευτήριο? Θα μπορεί λες να γίνει καμιά εξαίρεση και να μου τη φέορυν πάνω? (θα είμαι σε μονόκλινο). Γιατί φαντάζομαι ότι τις 2 πρώτες μέρες δεν θα μπορώ να περπατήσω από την καισαρική...!!!

Αχ Λούσυ μου, εγώ ειχα ρωτησει για μονοκλινο και μου είπαν ότι δεν επιτρεπεται. Αλλα νομίζω πες πες, τελικά κάτι θα καταφερεις. Εγω τελικά δεν τον ειδα καθολου στο νοσοκομειο για αυτό έφυγα μια μερα νωριτερα. Αλλα φοβόμουν μηπως στεναχωρηθει που θα έφευγε και θα με άφηνε εκει.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αχ Λούσυ μου, εγώ ειχα ρωτησει για μονοκλινο και μου είπαν ότι δεν επιτρεπεται. Αλλα νομίζω πες πες, τελικά κάτι θα καταφερεις. Εγω τελικά δεν τον ειδα καθολου στο νοσοκομειο για αυτό έφυγα μια μερα νωριτερα. Αλλα φοβόμουν μηπως στεναχωρηθει που θα έφευγε και θα με άφηνε εκει.

Και εγώ φοβάμαι ότι δεν θα το επιτρέψουν... Τουλάχιστον να κατεβαίνω μέχρι το σαλόνι να τη δω, όταν θα είμαι σε θέση...

Μου λείπει ήδη...:(

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

φυσικά και σε παρακολουθώ....αφού 100 άτομα έρχονται ανά μισάωρο και με ρωτάνε αν γέννησες....να μην ξέρω;;;;

α που να ξέρω για διαφορές...μόνο του άντρα μου ξέρω πως μυρίζει!!!! :P;):P

καλέ μήπως πρέπει να πας καμιά βόλτα στο γιατρό;;;;

Θα τον πάρω τηλ το απόγευμα να δούμε τι γίνεται. Αλλά δε θέλω να κατέβω και να με κρατήσουν μέσα χωρίς λόγο! Η κουνιάδα μου είχε υγρά σαν κι εμένα (μόλις μιλήσαμε και μου το είπε) λίγα-λίγα και όταν πήγε στο γιατρό, της έκαναν ένα τεστ με το pH να σιγουρευτούν ότι ήταν αμνιακά. της είπαν ότι είχε ρήξη και όντως ήταν αμνιακά και την κράτησαν από το απόγευμα, την τάισαν μια νερόσουπα και γέννησε ξημερώματα της επόμενης. Αχ, δε μπορώ τόσες ώρες! Θέλω να τελειώνω!!!

Καλή μου Mummycool,η melsas νομίζω εννοεί εκτός από τη διαφορά στο σπέρμα από άντρα σε άντρα,μυρίζει διαφορετικά και στον ίδιο άντρα ανάλογα με το τι έχει φάει,γι'αυτό λένε και καλά το κρέας το κάνει πιο βαρύ,τα φρούτα πιο γλυκό κλπ κλπ κλπ....

doraki, και αυτό που λες λέω, αλλά και ότι διαφέρει γενικότερα από άντρα σε άντρα.

15y6xxxv0qx3picm.png

Κορίτσια του Δεκέμβρη,πού είστε όλες??

Έκλεισα ραντεβού στο γιατρό την Τετάρτη,φαντάζομαι θα μου κάνει κι αυτή την περιβόητη ψηλάφιση...Άντε να δούμε τι θα μας πει κι αυτός...

Κατά τα άλλα νυστάζω,αλλά δε λέει να κοιμηθώ τώρα,το απόγευμα θα είμαι σαν κοτόπουλο..

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ εδώ είμαι... Δυστυχώς... :(

Σκούπισα, ξεσκόνισα και τώρα παίζω κανένα παιχνιδάκι να περάσει η ώρα.

Όταν είσαι στις μέρες σου, τι χαμός είναι αυτός στο τηλ?????

8 άτομα σε μία ώρα!!!! Έλεος!!!!! Τα νεύρα μου!!!

Και όλοι λένε "Δεν ήθελα να σε πάρω, τι έγινε?". Ναι, αλλά με πήρες! Έχω τον πόνο μου, έχω να λέω και την ίδια ιστορία 15 φορές τη μέρα! Εκνευρίζομαι έτσι κι αλλιώς όταν λέω τα ίδια πράγματα 2-3 φορές, σήμερα έσπασαν τα νεύρα μου! Χθες έβαζα τον άντρα μου να το σηκώνει, αλλά σήμερα που τον έστειλα στη δουλειά, αναγκαστικά το σήλωνα εγώ. Και αν δεν το σήκωνα, θα έπαιρναν στα κινητά! "Γεννήσατε???"

Ουφ... Κουράστηκα! Αυτός ο Γκράχαμ Μπέλ μας κατέστρεψε!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Εδώ είμαι εγώ...είπα αφού κοιμήθηκα λίγο σήμερα να τελειώσω καμια εκρεμμότητα του γραφείου γιατι θα γεννήσω και ακόμα στην αναμονή θα τα έχω...

Αντε με το καλό η εξέταση...και όπως εχω ξαναπεί δεν πονάει παντα, εξαρτάται πόσο επεμβατικός είναι ο γιατρός. Με το σεξακι τι κανατε τελικα;;

Εγώ εδώ είμαι... Δυστυχώς... :(

Σκούπισα, ξεσκόνισα και τώρα παίζω κανένα παιχνιδάκι να περάσει η ώρα.

Όταν είσαι στις μέρες σου, τι χαμός είναι αυτός στο τηλ?????

8 άτομα σε μία ώρα!!!! Έλεος!!!!! Τα νεύρα μου!!!

Και όλοι λένε "Δεν ήθελα να σε πάρω, τι έγινε?". Ναι, αλλά με πήρες! Έχω τον πόνο μου, έχω να λέω και την ίδια ιστορία 15 φορές τη μέρα! Εκνευρίζομαι έτσι κι αλλιώς όταν λέω τα ίδια πράγματα 2-3 φορές, σήμερα έσπασαν τα νεύρα μου! Χθες έβαζα τον άντρα μου να το σηκώνει, αλλά σήμερα που τον έστειλα στη δουλειά, αναγκαστικά το σήλωνα εγώ. Και αν δεν το σήκωνα, θα έπαιρναν στα κινητά! "Γεννήσατε???"

Ουφ... Κουράστηκα! Αυτός ο Γκράχαμ Μπέλ μας κατέστρεψε!!! :)

αχχχ γενικά δεν είμαι του τηλεφώνου...και πόσο μάλλον όταν είναι τέτοιου τύπου...σε καταλαβαίνω απολυτα!!!

Κι εμένα με πήρε η πεθερά μου την ώρα που σιδερώνα και να μου λέει για τη γρίπη και μετά για το πώς γέννησε το κάθε παιδί και ότι στον άντρα μου έχανε αμνιακό λίγο λίγο και δεν το κατάλαβε και το μωρό είχε μείνει με μισό φλιτζάνι και όταν γυρνούσε μες στην κοιλιά της πονούσε κλπ κλπ κλπ,είχα τον ασύρματο στον ώμο και σιδέρωνα,πιάστηκα και νευρίασα....

inaki τελικά με το σεξ δεν κάναμε τίποτα,τα κόκκαλά μου στη λεκάνη πάνε κι έρχονται,νιώθω περίεργα,δεν έχω και πολλή όρεξη και είπα να μην ανοίξω καν το θέμα.Τώρα αν ο αντρούλης μου θυμηθεί ότι στο κρεβάτι κάνουμε και σεξ και δε διαβάζουμε μόνο περιοδικά ούτε βλέπουμε απαραίτητα doctor house,ε τότε μπορεί να γίνει κάτι!!

oCxsp2.png

Ούτε εγώ είμαι του τηλεφώνου, αλλά αυτό που με εξοργίζει πραγματικά είναι που θέλουν όλοι να περάσουν για επίσκεψη ή σου λένε "πότε θα συναντηθούμε?" Τώρα τελευταία έχουν κάτσει πολλές γιορτές και η ερώτηση ήταν

-θα κάνετε γιορτή? Τί, δεν θα κάνετε; Μα γιατί; Να έρθουμε έστω για λίγο; Δεν θα σε κουράσουμε...

ή χειρότερα:

- Δεν ρωτούν αν θα δεχθούμε κόσμο και σου δηλώνουν ότι θα περάσουν

ή ακόμα χειρότερα, αφού καταλαβαίνουν τελικά ότι δεν θα κάνουμε γιορτή, μου δηλώνουν ότι θα έρθουν μια άλλη μέρα για να ευχηθούν.

Ρε πάτε καλά όλοι σας????????????? Εϊμαι 9 μηνών έγκυος, έχω τους πόνους μου και δεν μπορώ να περπατήσω καλά καλά, περιμένω να γεννήσω, σας λέω ότι δεν θα κάνω κανενός είδους γιορτή και επιμένετε να έρθετε????? Τα έχω πάρει κανονικά. Αυτό το σκηνικό παίχτηκε πριν λίγες μέρες και θα ξαναπαιχτεί σύντομα. Έχω αρχίσει να γίνομαι αγενής. Αν επιμένει κανείς πάρα πολύ, λέω ότι θα τα πούμε στο μαιευτήριο. Και να δείτε ότι όταν γεννήσω όλοι αυτοί δεν θα πατήσουν στο μαιευτήριο, αλλά θα θέλουν να έρθουν σπίτι από τις πρώτες μέρες. Ναι καλά.. Έχω γίνει τελείως αντικοινωνική. Ο καθένας σκέφτεται τον εαυτό του και μόνο...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...