Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

προσπαθησα να σας διαβασω αλλα ξεχασα οτι ηθελα να γραψω...:-(

πριν σας τα εγραψα βιαστικά απο την χαρά μου που ξαναμπήκα!!!

λοιπόν... την Κυριακή όπως ξερετε μπηκα για εξετάσεις... οταν βγηκαν τα αποτελεσματα ημουν στο σαλονι στην υποδοχη κ η γιατρός μου μου ανακοινωσε οτι θα γεννησω σημερα οποτε εγω ξεσπασα σε κλαματα κ της ελεγα οτι δεν θελω να γεννησω κ εκεινη να προσπαθει να με ηρεμησει λεγοντας μου οτι ε, ενταξει σημερα θα γινει αλλα θα το παμε χαλαρα! λοιπον το χαλαρα ηταν να ειδοποιησω τον Νίκο να ερθει κ μολις ηρθε , ( μετα απο 3 τεταρτα ) με πηραν αμεσως χειρουργειο!!!!:shock::shock::shock::shock:

τοσο χαλαρα!!!! το καλό είναι οτι δεν καταλαβα τίποτα. ημουν σαν να ημουν στον κόσμο μου κ συνηλθα μολις ακουσα τις μικρες να κλαίνε!!!!! η αληθεια ειναι οτι εκεινη την στιγμη κοκαλωσα αλλα - Αλέκα- ουτε εγω εκλαψα! βεβαια εγω το κλαμα το εριψα αργοτερα... τελος παντων!

ακομα όμως δεν μπορω να συνειδητοποιησω τι εχει γίνει , ισως λογω της καταστασης...

θελω να είμαι αισιοδοξη οτι θα εχουμε πάρει τις μικρες πριν τα Χριστουγεννα.,...

και Σοφακι.... σε ευχαριστώ άλλη μια φορα για τις πληροφορείες κ για την βοήθεια απο την αδερφή σου!!!

α, και τελικα η καισαρικη δεν ειναι κ τιποτα το φοβερό;)

Φοιβη μου να σου ζησει ο κουκλος!!!!! καλέ τι αντρακλας ειναι αυτος???

γεννησε καμια αλλη???

που την είδες βρε? πηγες απο εκει???

δεν ξερω βρε Σοφακι....:-(

σημερα θα ξαναπροσπαθουσαν να δωσουν γαλα... αυριο θα μας πουν αν το πηραν... εχουν χασει κ πολυ όμως .... 300γρ. η καθε μια...

ρικα κ melsas με το καλο!!!

μου εστειλε η αδερφη μου φωτο της.σου την εστειλα πριν λιγο,δεχεται mms to κινητο σου?την ελαβες?ναι μου ειπε η αδερφη μου οτι εχασαν λιγο βαρος αλλα αυτο συμβαινει παντα,ακομα και στα τελειομηνα οταν βγαινουν απο το νοσοκομειο.θα παρουν γρηγορα τα πανω τους,προσπαθησε να μην στενοχωριεσαι σοφακι.

αααα και να μην με ξαναευχαριστησεις,δεν εκανα απολυτως τιποτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφια ολα καλά θα πάνε, εύχομαι να έχετε καλά αποτελέσματα με το γαλατάκι σήμερα!!

Rica με το καλό να αντικρύσεις το μωρούλι σου σήμερα!!!

Melsas μειώθηκε στο 15; Καλό σημάδι νομίζω..αντε να δουμε και σήμερα!!!

Καλημέρα!!!

Σοφια να σου ζήσουν και παλι οι κουκλες και γρηγορα να ειστε ολοι σπιτι!!!

Μεσλας ελπιζω να γεννησες τελικα τη νυχτα και να κρατας το μωρακι στην αγκαλια σου τωρα!!!

Ρικα με το καλο, ευχομαι ολα να πανε καλα και να σε ξετρελανει και σενα το μωρακι σου!!!

Εγω ξαναειχα πιτσιλες αιματος τη νυχτα αλλα απο πονους τιποτα...Σημερα κλεινω την 37η οποτε αποφευγω σιγουρα τη θερμοκοιτιδα!!!

Οσο για τον υπνο, που να μου κολλησει...το μυαλο μου ειναι συνεχεια στο αν γενναω η οχι...

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!!! Ακόμα εδώ...

Χθες το βράδυ ο γιος μου, μέσα από την κοιλιά τραγουδούσε "Δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω!!!!" Τι του λες??

Πάντως, κοιμήθηκα. Είχα πονάκια, αλλά ήταν ανεπαίσθητα. Λέτε σήμερα, της Αγίας Βαρβάρας, να βγει ο "βάρβαρος"? Αλλά κουράστηκα να σκέφτομαι "λες?"... Όταν είναι να'ρθει, θα'ρθει. Ούτως ή άλλως, κοντεύω.

Ήθελα πάλι να ρωτήσω όσες ξέρουν. Επειδή έχω πολλά υγρά διαυγή σχετικά και φοράω σερβιετάκι και είναι μονίμως υγρό. Υπάρχει περίπτωση να σπάσαν τα νερά και να ρέουν αργάαααα-αργάαααα? Ε? Υπάρχει?

Το απόγευμα λέω να κατάβω στο γιατρό να με τσεκάρει κι αυτός για να ξέρω τι μου γίνεται!

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλημέρες!!!!

Σοφάκι καλώς ορίσατε στο σπιτικό σας!!Και με το καλό να έρθουν και τα κορίτσια σας!!

melsas να του πεις "να φύγετε κύριε,να πάτε αλλού" μπας και το πάρει χαμπάρι ότι πρέπει να βγει!!

Αυτό για τα υγρά δεν το ξέρω,το έχω κι εγώ απορία,αλλά πιστεύω ότι θα είχες και κάποιους πόνους μετά από τόσο υγρά σερβιετάκια!!

Στον ύπνο μου είδα ότι είχα γεννήσει ένα μωρό με μαύρο μαλλί (σαν το δικό μου) και γαλάζια μάτια (σχεδόν σαν του άντρα μου) αλλά ήταν πολύ μεγάλο,σαν 4 μηνών!!!Και θήλαζε με μανία και της είχε κάνει λέει μουστάκι το γάλα!!!

oCxsp2.png

Καλημέρα!!!

Με χαρά ανακοινώνω ότι θα γεννήσω στις 19/12! :-) Η μικρή μου είναι αυτή τη στιγμή 2700 και 45cm. Προφανώς θα βγει λίγο μεγαλύτερη από την αδερφούλα της που είχε γεννηθεί τελειόμηνη 2800. Για να δούμε... Θα πιάσουμε το τρίκιλο? Έχω πολύ άγχος και σκέφτομαι ότι θα μου λείψει πολύ το άλλο μου κοριτσάκι όσο θα είμαι στο μαιευτήριο... :-(

Melsas φαντάζομαι ότι θα σε είχαν πιάσει πόνοι...

Sofia καλωσήρθες σπίτι και με το καλό και τα κοριτσάκια σου!!! Πολλές ευχές!!!! :-)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημέρα σε όλες.Συγχαρητήρια σε όσες γέννησαν και υπομονή σε αυτές που θέλουν μερικές ημέρες ακόμα.Εμείς εχθές πήγαμε στη γιατρό και μας είπε ότι η μικρή είναι 2600.Στις 37 εβδομάδες καλά δεν είναι?Μου είπε ότι άρχισε η διαστολή και ο τράχηλος είναι μαλακός αλλά θα πάρουμε ακόμα 2 εβδομάδες εκτός αν έχουμε κάτι έκτακτο.Πάντως σε λίγο θα βγω για περπάτημα μήπως βοηθήσω και εγώ λίγο την κατάσταση!Κορίτσια δεν μπορώ να περιμένω άλλο.θέλω να κρατήσω την μπέμπα μου αγκαλιά.!

hello είπα να χωθώ κι εγώ!! κουράγιο σε όλες!!

η μαία προχθες μας είπε ότι το αμνιακό υγρό μυρίζει σαν σπέρμα, έτσι μπορείς να καταλάβεις αν είναι κολπικά υγρά ή αμνιακό υγρό... ε αφού το ξέρω είπα να το παραθέσω :P

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσακια μου, Λούσυ σε καταλαβαινω αλλά ευτυχως περναει γρηγορα ο καιρός. Με το καλό και εσυ λοιπόν. Ντορακι από όνειρα άλλο τίποτα οι έγκυες.Μπάρμπι, πολύχρονηηηη!!!! Το πέτυχα σημερα ε?? χαχα Α και η Μπεμπέ γιορταζει. Πολύχρονες και οι δυο σας. Με το καλό τα μωρακια σας.

Μελσας και μαρακι, εισαστε πολύυυ κοντα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Βρε aleca καλά που υπάρχεις κι εσύ...Όλη τη μέρα χτες το θυμόμουν και σήμερα το ξέχασα!!!

Barbie και bebe-q χρόνια σας πολλά και σύντομα (το πολύ σε μια βδομάδα...) να κρατάτε τα μωράκια σας αγκαλίτσα!!

Σήμερα έχει τόσο ωραία μέρα,είπα να κατέβω μια βόλτα στα μαγαζιά αλλά τελικά θα κάνω δουλειές στο σπίτι,ναι,μετά από 7 μήνες θα ξαναβάλω ηλεκτρική!!!

oCxsp2.png

hello είπα να χωθώ κι εγώ!! κουράγιο σε όλες!!

η μαία προχθες μας είπε ότι το αμνιακό υγρό μυρίζει σαν σπέρμα, έτσι μπορείς να καταλάβεις αν είναι κολπικά υγρά ή αμνιακό υγρό... ε αφού το ξέρω είπα να το παραθέσω :P

Φιλενάδα, με παρακολουθείς??? :P

Την άλλη φορά που θα πάω τουαλέτα, δηλαδή, να το μυρίσω??? Σας είπε η μαία ότι σπέρμα με σπέρμα έχει διαφορετική μυρωδιά? ε? Αχ, τι τραβάμε κι εμείς οι wannabe μάνες!!!

Βαρβάρες, χρόνια πολλά!!! Barbie και bebe-q να σας χαίρονται αυτοί που σας αγαπάνε!!!

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

καλημέρα κοριτσακια μου, Λούσυ σε καταλαβαινω αλλά ευτυχως περναει γρηγορα ο καιρός. Με το καλό και εσυ λοιπόν. Ντορακι από όνειρα άλλο τίποτα οι έγκυες.Μπάρμπι, πολύχρονηηηη!!!! Το πέτυχα σημερα ε?? χαχα Α και η Μπεμπέ γιορταζει. Πολύχρονες και οι δυο σας. Με το καλό τα μωρακια σας.

Μελσας και μαρακι, εισαστε πολύυυ κοντα

Σε αφήναν να δεις το γιό σου όσο ήσουν στο μαιευτήριο? Θα μπορεί λες να γίνει καμιά εξαίρεση και να μου τη φέορυν πάνω? (θα είμαι σε μονόκλινο). Γιατί φαντάζομαι ότι τις 2 πρώτες μέρες δεν θα μπορώ να περπατήσω από την καισαρική...

Πολλές ευχές σε όλες τις Βαρβάρες!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλέ εδώ άλλες τροφές να φάμε,μυρίζουν διαφορετικά και τα δικά μας τα υγρά και του συζύγου,άντε να καταλάβεις τη διαφορά.

Πρέπει να είσαι τρελό λαγωνικό ή κάθε φορά που γινόταν η εκσπερμάτιση,να μύριζες τα υγρά,μόνο έτσι μπορείς να ξέρεις τη μυρωδιά...

Λίγο δύσκολο μου φαίνεται...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...