Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ολες εχετε πονους περιοδου, εγω ξανακοιμηθηκα κι εχωκατι ψιλο πονους στο στομαχι,ζαλαδα ελαφρως και αισθημα ναυτιας...Κοινως δεν μπορω να παρω τα ποδια μου...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άντε ρε Μελινάκι,λέγαμε σήμερα θα έχεις γεννήσει!!!

Μπεμπούλη,μην ταλαιπωρείς τη μαμά,βγες έξω γρήγορα!!

inaki άσε,αυτό τον καιρό ή τα ψώνια θα σκέφτομαι ή το φαγητό!!!

marina εννοείται ότι έχουμε το πιο ωραίο και μεγάλο πανηγύρι!!!Άσχετο που φέτος δε θα πάω...

Τελικά δεν έχει βόλτα σήμερα,θα γίνεται χαμός,μπορεί να πάμε Σάββατο πρωί...

oCxsp2.png

κοιτάξτε αυτό

http://www.terraillon-shop.com/050.010@0890/Terraillon-All-in-one-Food-Processor.htm

το βρήκα στον κατάλογο της PREMAMAN. Εχει λειτουργία αποστηρωτή, θερμαντήρα, μίξερ,ατρομάγειρα..είναι σούπερ!!!

απλα χωράει 300ml μόνο, μήπως είναι πολύ λίγο;;;

κοριτσακιααααααααααααα!!!

σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!!!

δεν εχω προλάβει να διαβάσω τίποτα...

εμεις σημερα γυρισαμε απο το μαιευτήριο μετα το επισκεπτηριο στις μικρες... οπως μαθατε , για εξετασεις πηγα κ με μαντρωσανε μεσα!!! βεβαια να πω την αληθεια ισως ημουν πλεον οριακα, αφου κ μετα τη γεννα οι εξετασεις εβγαιναν χαλια....

λοιπον ... οι μικρες ειναι πραγματικα μοντελακια , ιδιες ο μπαμπας τους ( ο οποιος εχει χαζεψει τελειως:tongue::tongue::tongue: κ διατυμπανιζε σε ολο το μαιευτηριο οτι ειναι τα πιο ομορφα μωρα κ το λεει τελειως αντικειμενικα κατόπιν ωριμου σκεψεως:lol::lol::lol:), ποοοολυ αδύνατα κ μπηκαμε αμεσως θερμοκοιτιδα. ευτυχως μας εσωσαν οι ενέσεις κορτιζόνης , οποτε πηρανε οξυγόνο μονο μια μερα. ουσιαστικό προβλημα δεν υπαρχει πλην της προωροτητας οπου δεν μπορουν να τραφουν. εχουμε ξεκινήσει ζαχαρονερο κ ισως σημερα παρουμε κ γαλα!!!! εμενα μου το ζητησαν παντως , οποτε τωρα νοιωθω πλεον σαν αγελαδα που το βγαζω με το θηλαστρο , αλλα κ μόνο στη σκεψη οτι παω να δωσω κατι στα μωρακια μου που θα τα βοηθησει να συνελθουν κ να μεγαλωσουν , παιρνουμε δυναμη κ ειμαστε ικανοι να κάνουμε τα παντα!!!!

πάω να σας διαβασω κ επανέρχομαι!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ολη μερα σημερα ελεγα να σε παρω τηλεφωνο η να σου στειλω μηνυμα και ακομα σε παιρνω.....:-(:sad::-(

εγω ειδα την μια σου κορη,την "μεγαλη":p:p:p:p και ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!ενα ζουζουνι!!!!!!

σας ειπανε ποτε θα τις παρετε σπιτι??????

Και πάλι να σου ζήσουν Σοφάκι! Κουράγιο μέχρι να τις πάρεις σπίτι, αλλά θα περάσει ο καιρός χωρίς να το καταλάβεις!

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Αύριο γεννάω! Στις 08:00 μου είπε να είμαι στο μαιευτήριο, δεν εμπεδώθηκε τελικά η μπέμπα οπότε 99% καισαρική! Είμαι πολύ αναστατωμένη, έχω περίεργη ψυχολογία, κοινώς ΦΟΒΑΜΑΙ !!!!!!!!!!!!!!

Τελικά είχαμε καθόλου γεννητούρια σήμερα; Οι δυο κοπέλες που πονούσαν;;;

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

φυσικο ειναι rica μου να νιωθεις ετσι.......αυριο ομως τετοια ωρα εχεις συνειδητοποιησει οτι θα εχεις το μωρο σου αγκαλια???:P:p

ολα καλα να σου πανε κοριτσι μου!!!!

Ρικάκι με το καλό!!!!!

Σοφάκι, καλώς επιστράψατε στο σπιτάκι σας και καλώς να δεχτείτε και τις κοράκλες σας!!!

Εμένα οι πόνοι το γύρισαν στο τέταρτο. Ελπίζω να μη μας τρέχει βραδιάτικα ο μικρός. Σε όλη την εγκυμοσύνη, δεν είχα προβλήματα, όλα ρολόι. Λέτε να μου το κρατούσε για το τέλος???

Αν δεν επικοινωνήσω το πρωί, θα είμαι στην κλινική!

Καλό βράδυ σε όλες!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Όταν το σκέφτομαι Σοφάκι αυτό που λες, το δάκρυ κορόμηλο. Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω αλλά δεν το χωράει το μυαλό μου! Με τίποτα όμως!

Melsas, λες τα μωρά μας να έχουν μαζί γεννέθλια;;;

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακιααααααααααααα!!! σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!!!

δεν εχω προλάβει να διαβάσω τίποτα...

εμεις σημερα γυρισαμε απο το μαιευτήριο μετα το επισκεπτηριο στις μικρες... οπως μαθατε , για εξετασεις πηγα κ με μαντρωσανε μεσα!!! βεβαια να πω , αλλα κ μόνο στη σκεψη οτι παω να δωσω κατι στα μωρακια μου που θα τα βοηθησει να συνελθουν κ να μεγαλωσουν , παιρνουμε δυναμη κ ειμαστε ικανοι να κάνουμε τα παντα!!!!!!!

θα περασει γρηγορα ο καιρός Σοφακι μου...να σου ζήσουν και πάλι.
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Αύριο γεννάω! Στις 08:00 μου είπε να είμαι στο μαιευτήριο, δεν εμπεδώθηκε τελικά η μπέμπα οπότε 99% καισαρική! Είμαι πολύ αναστατωμένη, έχω περίεργη ψυχολογία, κοινώς ΦΟΒΑΜΑΙ !!!!!!

με το καλό να κρατησεις το κοριτσακι σου... όλα καλά θα πάνε. να μας ενημερωσεις

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ρικα μου με το καλο κθολου αγχος ολα θα πανε καλα.

Σοφακι μου να σου ζησουν και να τις παρεις γρηγορα στο σπιτι.Βλακεια θα ρωτησω αλλα μοαζουν?

Μελινα θα τρεχεις μεσα στο βραδυ και αυριο το απογευμα θα σου ευχομαστε για τον μικρο σου. με το καλο

Εχω τρελαθει απο την χαρα μου ρε κοριτσια νομιζω οτι γεννανε πολυ δικοι μου ανθρωποι δεν ειναι περιεργο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

προσπαθησα να σας διαβασω αλλα ξεχασα οτι ηθελα να γραψω...:-(

πριν σας τα εγραψα βιαστικά απο την χαρά μου που ξαναμπήκα!!!

λοιπόν... την Κυριακή όπως ξερετε μπηκα για εξετάσεις... οταν βγηκαν τα αποτελεσματα ημουν στο σαλονι στην υποδοχη κ η γιατρός μου μου ανακοινωσε οτι θα γεννησω σημερα οποτε εγω ξεσπασα σε κλαματα κ της ελεγα οτι δεν θελω να γεννησω κ εκεινη να προσπαθει να με ηρεμησει λεγοντας μου οτι ε, ενταξει σημερα θα γινει αλλα θα το παμε χαλαρα! λοιπον το χαλαρα ηταν να ειδοποιησω τον Νίκο να ερθει κ μολις ηρθε , ( μετα απο 3 τεταρτα ) με πηραν αμεσως χειρουργειο!!!!:shock::shock::shock::shock:

τοσο χαλαρα!!!! το καλό είναι οτι δεν καταλαβα τίποτα. ημουν σαν να ημουν στον κόσμο μου κ συνηλθα μολις ακουσα τις μικρες να κλαίνε!!!!! η αληθεια ειναι οτι εκεινη την στιγμη κοκαλωσα αλλα - Αλέκα- ουτε εγω εκλαψα! βεβαια εγω το κλαμα το εριψα αργοτερα... τελος παντων!

ακομα όμως δεν μπορω να συνειδητοποιησω τι εχει γίνει , ισως λογω της καταστασης...

θελω να είμαι αισιοδοξη οτι θα εχουμε πάρει τις μικρες πριν τα Χριστουγεννα.,...

και Σοφακι.... σε ευχαριστώ άλλη μια φορα για τις πληροφορείες κ για την βοήθεια απο την αδερφή σου!!!

α, και τελικα η καισαρικη δεν ειναι κ τιποτα το φοβερό;)

Φοιβη μου να σου ζησει ο κουκλος!!!!! καλέ τι αντρακλας ειναι αυτος???

γεννησε καμια αλλη???

ολη μερα σημερα ελεγα να σε παρω τηλεφωνο η να σου στειλω μηνυμα και ακομα σε παιρνω.....:-(:sad::-(

εγω ειδα την μια σου κορη,την "μεγαλη":p:p:p:p και ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!ενα ζουζουνι!!!!!!

σας ειπανε ποτε θα τις παρετε σπιτι??????

που την είδες βρε? πηγες απο εκει???

δεν ξερω βρε Σοφακι....:-(

σημερα θα ξαναπροσπαθουσαν να δωσουν γαλα... αυριο θα μας πουν αν το πηραν... εχουν χασει κ πολυ όμως .... 300γρ. η καθε μια...

ρικα κ melsas με το καλο!!!

baJfp2.png

μαρινακι ολοϊδιες ειναι!!!!!

το ξεραμε βεβαια αυτο απο πριν, αφου ηταν στον ιδιο σακο , αλλα διαφορετικα να τις βλεπεις!!!!

κοριτσακια καλο σας βραδυ , θα ξαναμπω αυριο αλλα παω να ξαπλωσω γιατι αυριο εχουμε τρεξιμο....

καλα γεννητουρια σε οσες τις πιασουν αυριο!!!!

baJfp2.png

Kαι εγω σημερα συνηδητοποιησα οτι δεν εχω συνηδητοποιησει οτι σε 10 μερες θα εχω ενα γατακι μεσα στο σπιτι μου που θα θελει την προσοχη μου και την περιποιηση του.

Θυμαμαιι στον δημητρη απο το κλαμα που εριξα μολις μου τον εφεραν δεν θυμομουν καθολου το προσωπο του δεν τον ειδα μονο ακουγα και εβλεπα ενα ανοιχτο στοματακι μετα παρακαλουσα τις νοσοκομες να μου τον ξαναφερουν για να τον δω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...