Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επιτέλους γύρισα από Εθνική-ΟΑΕΔ...Μου φαίνεται ότι τουλάχιστον βγήκε μια άκρη...

Ελίνα μου εγώ εδώ,ο καλός τελάλης!!!

Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να κάνω κάτι για να έρθει η μικρή πιο γρήγορα,όπως λες κι εγώ νιώθω εντελώς ξεχαρβαλωμένη,άσε μη μας φύγει κάνα γοφί την ώρα του πάθους και τρέχουμε!!

Καλέ,όλες θα γεννήσετε σήμερα??????

Doraki μη φοβάσαι, δεν θα πάθεις τίποτα!!!!!!!!!!! Ούτε γοφός θα σου βγεί, ούτε τίποτα. Μη σου πώ ότι θα θέλεις και άλλο μετά.......... Εγώ τουλάχιστον αυτό έπαθα!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε κορίτσια μου ανοίγετε την όρεξη!!! αλλα σε μάς δεν παίζει, είναι ψυχολογικό το θέμα...

Το παν είναι να μην το σκέφτεσαι!!!!!! Και εγώ την πρώτη μέρα που μας είπε ο γιατρός να ξεκινήσουμε δεν μπορούσα να μπώ σε αυτήν την διαδικασία. Μόλις ηρέμησα, τσούπ ήρθε και μάλιστα ήταν και πολύ καλό!!!!!!! Ε, τόση αποχή είχαμε.......

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Τότε πάω πάσο. Πάντως και ο δικός μου δεν ήθελε αλλά μόλις το είπε ο γιατρός να δείς πότε του ήρθε η όρεξη!!!!!!

εμ εμείς δεν είχαμε τέτοιες δηλώσεις απο το γιατρό!!! και μαλακό τράχηλο είχα και το μωρό εχει κατέβει...καμιά δικαιολογία :tongue: :tongue:

γεια σας κοριτσια!!

ινακι συγνωμη,σημερα κοιμηθηκα παραπανω,ξυπνησα μια και μιση τελικα:P.επισης δεν εισαι μονη στο θεμα του σεξ,ακριβως το ιδιο εχω και εγω με τον συζηγο.βρε καλε μου βοηθησε με να γεννησω πιο ευκολα....και μου δινει ενα ΟΧΙ πιο μεγαλο απο την 28ης οκτωβρη.:-(:sad::-(:sad:.ειναι ψυχολογικο λεει.8 μηνες ψυχολογικα????????????????

melsas και εγω περιμενα πως θα ειναι πιο συχνα τα πονακια σου και θα εχεις παει νοσοκομειο αλλα ο μπεμπης θελει λιγο ακομα!

doraki σε εσενα ειχε πει μαια οτι 2-3 μερες πριν τον τοκετο ισως εχουμε διαρροια???ε λοιπον ετσι ξυπνησα σημερα ;);););),μαλλον κοντοζυγωνει!

Διαφημίσεις

Δε μας είχε πει ακριβώς διάρροια,απλά ότι ο οργανισμός αποφασίζει να αδειάσει το έντερο!!!!

Άντε,πλησιάζεις κι εσύ,και το μισό φόρουμ...Εγώ πάλι τελευταία και καταιδρωμένη έμεινα.....

oCxsp2.png

Τελικα ο δικος μου συναγερμος μαλλον ηταν λαθος αφου δεν με επιασαν πονοι. Ο γιατρος μου ειπε πως μπορει να ξεκιναω διαστολη ή να εγινε καμια δυνατη συσπαση της μητρας που να προκαλεσε το αιμα, οποτε δεν το βλεπω για σημερα τελικα εφοσον ουτε το αιμα συνεχιστηκε ουτε πονοι με επιασαν...Πριν λιγο βεβαια εβγαλα και βλενα, τι να πω...

Δε μας είχε πει ακριβώς διάρροια,απλά ότι ο οργανισμός αποφασίζει να αδειάσει το έντερο!!!!

Άντε,πλησιάζεις κι εσύ,και το μισό φόρουμ...Εγώ πάλι τελευταία και καταιδρωμένη έμεινα.....

αυτο doraki δεν το ξερεις!!!!μπορει η κορη σου να ανυπομονει να σε δει και να βγει πιο νωρις απο την δικια μου!!!!και να μεινουμε εμεις τελευταιες και καταιδρωμενες :P:p:p:p.

προχτες που πηρε η κολλητη μου τηλεφωνο μου ειπε και εκεινη για διαρροια και θυμηθηκα και αυτο που ειχες πει και εσυ!

χτες εν τω μεταξυ ειχαμε παει στο mall με τον συζηγο και λεω καπου θα πετυχω το doraki αλλα δεν ηταν η μερα σου εχτες:D.

κάπου διάβασα αυτό: Αν και συχνά η βλέννα δεν αποβάλλεται πριν αρχίσουν οι ωδίνες, ο τράχηλος μπορεί να διασταλεί τόσο, ώστε να ξεκολλήσει το πήγμα, δώδεκα ημέρες πριν από τον τοκετό. Οπότε στην αναμονή για άλλα συμπτώματα maliv μου!!

Τελικα ο δικος μου συναγερμος μαλλον ηταν λαθος αφου δεν με επιασαν πονοι. Ο γιατρος μου ειπε πως μπορει να ξεκιναω διαστολη ή να εγινε καμια δυνατη συσπαση της μητρας που να προκαλεσε το αιμα, οποτε δεν το βλεπω για σημερα τελικα εφοσον ουτε το αιμα συνεχιστηκε ουτε πονοι με επιασαν...Πριν λιγο βεβαια εβγαλα και βλενα, τι να πω...

¨Μαρακι όπως και να'χει εισαι κοντά... σήμερα, αυριο θα ειναι η μέρα σου!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...