Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Εγω ειδα πριν λιγο πιτσιλες αιματος στο εσωρουχο...πηρα το γιατρο, μου ειπε να τον παρω σε καναδυο ωρες για να τον ενημερωσω εαν στο μεταξυ θα εχω και πονους...ακομα τιποτα...μου ειπε πως μαλλον ξεκιναω διαστολη...

λετε να ειναι σημερα η ημερα μου?:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ το είπα τα μωρά προτιμούν ημερομηνίες κοντά στην πανσέληνο :D

melsas κάνε ενα ζεστό μπάνιο διάβασα οτι βοηθάει..επίσης κοίτα και αυτό το λινκ

http://acupuncture.rhizome.net.nz/Acupressure/induce.aspx

δεν έχω ιδέα αν ισχύουν όλα αυτά, δεν έχω καμία εμπειρία σε τέτοια θέματα ... αλλα επειδή είσαι κοντά και ήδη έχεις πονάκια δεν νομιζω οτι θα σου κάνει κακό να δοκιμάσεις... στο λινκ θα βρείς 2 σημεία στα οποία αν πιέσεις μπορεί να βοηθήσεις τον τοκετό να προχωρήσει πιο γρήγορα. Εχει επίσης και σημεία που πιέζοντας θα ανακουφιστείς απο τους πόνους, αυτό σίγουρα θα βοηθήσει...το οτι το μασάζ και οι πιέσεις βοηθάνε οταν νιώθεις πόνο δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας!!!

Τί πάθατε όλες καλέ???

Ψυχραιμία! Και εγώ είχα πριν 2-3 μέρες πονάκια περιόδου κάθε 4-5 λεπτά για πάνω από μισή ώρα, αλλά δεν κατάφερα να επικοινωνήσω με τον γιατρό μου... Τελικά μου πέρασαν.

Ξεκουραστείτε και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. :-)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Γεννανε Λούσυ μου... η μία μετά την άλλη, χαχα!! με το καλό κοριτσαρες!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Λοιπόν τα νεότερα:

Τα πονάκια ανά τέταρτο σταθερά.Πριν λίγο είχα και βλέννα με ελάχιστο καφέ.

Κατά τα άλλα .....όπως λέει και το Αλεκάκι ...φέεεεετα ;););)

Λέτε να βγεί το όνειρο του Γιώργου για 4/12 ?????

Θα κοιλοπονάω μέχρι το βράδυ και η μπεμπούλα θα έχει γενέθλια την ημέρα που γιορτάζει το πυροβολικό ?????

Βλήμα δηλαδή ????????????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Λοιπόν τα νεότερα:

Τα πονάκια ανά τέταρτο σταθερά.Πριν λίγο είχα και βλέννα με ελάχιστο καφέ.

Κατά τα άλλα .....όπως λέει και το Αλεκάκι ...φέεεεετα ;););)

Λέτε να βγεί το όνειρο του Γιώργου για 4/12 ?????

Θα κοιλοπονάω μέχρι το βράδυ και η μπεμπούλα θα έχει γενέθλια την ημέρα που γιορτάζει το πυροβολικό ?????

Βλήμα δηλαδή ????????????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:P:p:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγώ το είπα τα μωρά προτιμούν ημερομηνίες κοντά στην πανσέληνο :D

melsas κάνε ενα ζεστό μπάνιο διάβασα οτι βοηθάει..επίσης κοίτα και αυτό το λινκ

http://acupuncture.rhizome.net.nz/Acupressure/induce.aspx

δεν έχω ιδέα αν ισχύουν όλα αυτά, δεν έχω καμία εμπειρία σε τέτοια θέματα ... αλλα επειδή είσαι κοντά και ήδη έχεις πονάκια δεν νομιζω οτι θα σου κάνει κακό να δοκιμάσεις... στο λινκ θα βρείς 2 σημεία στα οποία αν πιέσεις μπορεί να βοηθήσεις τον τοκετό να προχωρήσει πιο γρήγορα. Εχει επίσης και σημεία που πιέζοντας θα ανακουφιστείς απο τους πόνους, αυτό σίγουρα θα βοηθήσει...το οτι το μασάζ και οι πιέσεις βοηθάνε οταν νιώθεις πόνο δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας!!!

Λοιπόν, αρχικά πάω για ζεστό μπανάκι!!! Άντε να δούμε! Α, ρε μπέμπη...

15y6xxxv0qx3picm.png

Geia sas koukles!

Grafeio shmera kai ta muala sta kagkela! Kale ti ginetai? Gennate oles? Monh mou 8a meinw telika??

Ante me to kalo koukles mou kai mh fovaste tipota!

X8es to vradu eixa miatrellh dusforia, ta'da ola. Kapws eixe gurisei o mikros kai eixe tsitw8ei h koilia mou, ponouse h lekanh mou..xarma! Trellh drasthriothta to terataki!

Tha xanabw gia ta neakia sas!

makia makia

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

ποιά η διαφορά του οικονομικού τρίκλινου απο το κανονικό;;;

Τα οικονομικά τρίκλινα είναι τα παλιά τετράκλινα και βρίσκονται στον 2ο όροφο, έτσι μου είπε η κοπέλα από το Μητέρα. Τετράκλινα δεν υπάρχουν πλέον.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Επιτέλους λίγος χρόνος για να μάθω τα νέα σας!!!!ΦΑΜ μου να σου ζήσει ο παίδαρος!!!!!!Γερός,τυχερός και καλότυχος να είναι πάντα!!:PΣε όσες πλησιάζει η ώρα:με το καλό!!!!Δεν υπάρχει ωραιότερη εμπειρία!!!!!Ο μπέμπης μεγαλώνει και ζωηρεύει!!Απο χθες έχει γκρίνια γιατί μάλλον έχει κολικούς.Αύπνη με άφησε η φατσούλα μου!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Επιτέλους γύρισα από Εθνική-ΟΑΕΔ...Μου φαίνεται ότι τουλάχιστον βγήκε μια άκρη...

Ελίνα μου εγώ εδώ,ο καλός τελάλης!!!

Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να κάνω κάτι για να έρθει η μικρή πιο γρήγορα,όπως λες κι εγώ νιώθω εντελώς ξεχαρβαλωμένη,άσε μη μας φύγει κάνα γοφί την ώρα του πάθους και τρέχουμε!!

Καλέ,όλες θα γεννήσετε σήμερα??????

oCxsp2.png

Καλημέρα!!!Επιτέλους λίγος χρόνος για να μάθω τα νέα σας!!!!ΦΑΜ μου να σου ζήσει ο παίδαρος!!!!!!Γερός,τυχερός και καλότυχος να είναι πάντα!!:PΣε όσες πλησιάζει η ώρα:με το καλό!!!!Δεν υπάρχει ωραιότερη εμπειρία!!!!!Ο μπέμπης μεγαλώνει και ζωηρεύει!!Απο χθες έχει γκρίνια γιατί μάλλον έχει κολικούς.Αύπνη με άφησε η φατσούλα μου!!

Γεια σου Δήμητρα. Χαίρομαι που όλα είναι μια χαρά και ας έχει και λίγη γκρίνια ο ζουζούνος, δεν πειράζει.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...