Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σεξ??? Τι είπες ρε κοπελια μεσημεριατικα? το αλλο με τον Ποντιο το ξερεις?

Δεν είναι θέμα του άντρα μου αλλα δικο μου εγώ δεν μπορώ ν βγω απο τη μπανιερα την Εμμανουελα στην Αφρικη θα κάνω? Τρελαθηκες εντελώς?:confused::confused::confused:

Μιλάμε για τρελή επιθυμία!!!!!!! Μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσω από ότι φαίνεται.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ω ναι... πώς να γυρίσω και πού να κάτσω??? Εγώ πάντως στις εγκυμοσύνες απέχω κανα μήνα πριν και κανα μήνα μετά. Όχι ότι τον υπόλοιπο καιρό γίνεται και τίποτα σοβαρό αλλά... έτσι για να λέμε ότι κάναμε και κάτι!

Βρε Αλέκα τον ενα μηνα μετα το καταλαβαίνω... τον ενα πριν????:confused:

παντως κ εμας κ να μας αφηνε δηλ.... ΔΕΝ!!! εδω φιλαω τον αντρα μου κ μου κοβεται η αναπνοη!!!! ποσο μάλλον.....

baJfp2.png

Καλα ρε Αλεκα γιατι μας σαμποταρεις την δουλεια δηλαδη?????:):):)

:P:p:p βρε... εγώ σας έχω κάνει χρυσούς τόσα χρόνια!! Ξέρεις τι κόλλημα είχα??? Κάποτε έκαν ειδική διατροφή για να χάσω έναν πόντο (1!!!!!!). απλά... τώρα ξέρω!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Α για την μπανιερα Ινακι προχθες την εκθειαζα στον αντρα μου γιατι εμας ειναι στρογγυλη και εχει και θεσουλα να καθεσαι!Ημουν τρομερα κουρασμενη και δεν μπορουσα να κανω ορθια μπανιο,ε λοιπον εκατσα για πρωτη φορα και το καταευχαριστηθηκα μιλαμε!!!!Ξεκουραστηκα απιστευτα!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ε καλε για πειτε μου με την μπανιέρα πώς τα πάτε;;; εγω πήρα ενα καρεκλάκι που είχε η γιαγιά μου για να κάνει μπάνιο και εχω βρεί την υγειά μου!!! :D :D

αααα! οχι ακομα χωραω!!!!!

σοβαρα τωρα... ακομα δεν εχω προβλημα, ορθια κανω... μονο που προσεχω παααρα πολυ μην γλιστρησω

baJfp2.png

σοβαρα τωρα... ακομα δεν εχω προβλημα, ορθια κανω... μονο που προσεχω παααρα πολυ μην γλιστρησω

Πάρε αυτά τα πατάκια που έχουν βεντούζες (δεν ξέρω πώς τα λένε) και μπαίνουν μέσα στην μπανιέρα. Εγώ με αυτά σώθηκα, διαφορετικά θα είχα φάει τούμπα.

eH1op2.png

LMcjp2.png

ε καλε για πειτε μου με την μπανιέρα πώς τα πάτε;;; εγω πήρα ενα καρεκλάκι που είχε η γιαγιά μου για να κάνει μπάνιο και εχω βρεί την υγειά μου!!! :D :D
χαχα βρε Ινάκι... Μπα... εγώ μόνο όρθια. Φοβάμαι μην κάτσω και δε μπορώ να σηκωθώ μετά!:D
Βρε Αλέκα τον ενα μηνα μετα το καταλαβαίνω... τον ενα πριν????:confused:....
Μέχρι να μπω στον 8ο κάτι γίνονταν. αλλά μετά το σταμάτησα το άθλημα! καλά στον ¨αγγελο μέχρι τελευταια στιγμή καιγότανε. Τώρα εκτός του ότι ψιλοβαριέμαι, δε μπορώ να πάρω και τα πόδια μου. αφού προχθές έλεγε ένας φίλος του άντρα μου ότι δε μπορεί να κάνει κάτι με τη γυναίκα του τωρα που είναι έγκυος και ο δικός μου ο ανώμαλος έλεγε ότι δεν κάθομαι εγώ. του λέω, δε φτάνει που φροντίζω για την αισθητική σου, έχεις και παράπονο.
:):):)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ας μιλήσουμε για την μπανιέρα καλύτερα!!!!!

Η δική μας είναι από τις παλιές κι έχει στον τοίχο αυτό που είναι σαν ραφάκι κι από εκεί πιάνομαι και μπαινοβγαίνω... Καταλάβατε??? Αυτό που ειναι μες στον τοίχο να ακουμπάς σαπούνια και λοιπά κι έχει και χερούλι...

Αν δεν ήταν αυτό νομίζω κι εγώ θα χρησιμοποιούσα το σκαμνάκι της συγχωρεμένης της γιαγιάς μου (μιλάμε για το ίδιο Ινάκι??? - άσπρο ριγέ) που το έχω κρατήσει για να ανεβαίνω στα πάνω ντουλάπια (καθότι και πανύψηλη!!!!) Βέβαια θα είχα τον φόβο της Αλέκας...εντάξει έκατσα.....πώς σηκώνονται τώρα???????

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια λέω να ξαπλώσω λιγάκι γιατί μου ήρθε πάρα πολύ έντονα αυτή η υπνηλία που περιγράφω παραπάνω (μάλλον πάει πακέτο με την διάθεση για sex) και θα με πάρει κάνας ύπνος πάνω στο PC. Να πάρω και δυνάμεις γιατί το απόγευμα έχω και σίδερο.

Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Πάρε αυτά τα πατάκια που έχουν βεντούζες (δεν ξέρω πώς τα λένε) και μπαίνουν μέσα στην μπανιέρα. Εγώ με αυτά σώθηκα, διαφορετικά θα είχα φάει τούμπα.

λες ??? καλη ιδεα!!!! καλη ξεκουραση Νατασουλα!!!!

Μέχρι να μπω στον 8ο κάτι γίνονταν. αλλά μετά το σταμάτησα το άθλημα! καλά στον ¨αγγελο μέχρι τελευταια στιγμή καιγότανε. Τώρα εκτός του ότι ψιλοβαριέμαι, δε μπορώ να πάρω και τα πόδια μου. αφού προχθές έλεγε ένας φίλος του άντρα μου ότι δε μπορεί να κάνει κάτι με τη γυναίκα του τωρα που είναι έγκυος και ο δικός μου ο ανώμαλος έλεγε ότι δεν κάθομαι εγώ. του λέω, δε φτάνει που φροντίζω για την αισθητική σου, έχεις και παράπονο.

αμα σου πω τι καταλαβα.... αλλα μάλλον φαινεται οτι εχω αποβλακωθει λογω εγκυμοσυνης κ αλλα λετε αλλα καταλαβαίνω...

baJfp2.png

Εμενα υπνηλια δεν το λες μια και ξυπναω τις πιο κουλες ωρες οποτε μετα ξανακοιμαμαι...Παντως καποιες φορες κλεινουν τα ματια μου απιστευτα...Αλλα εχω ενα κακο...σκεφτομαι παρα πολυ οταν παω να πεσω για υπνο και ενω νιωθω κομματια το ματι μου γαριδα και σκεφτομαι ολες τις δουλειες που εχω να κανω την επομενη μερα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...