Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νατασούλα αν δεν είμαι αδιάκριτη,σε ποια στάση βολευτήκατε τελικά γιατί θέλω κι εγώ να το προσπαθήσω τώρα που έρχεται και το ΣΚ!!!

Σου έστειλα π.μ.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

10 μερες μονο!!!!Ντορακι εσυ θα γινεις ο ντελαλης μου που εχεις το τηλ.μου οκ?Θα σου στειλω οταν ερθει η ωρα εκτος εαν με προλαβεις με αυτα που κανεις για να βγει γρηγοροτερα η μπουμπου σου...χεχε...;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

10 μερες μονο!!!!Ντορακι εσυ θα γινεις ο ντελαλης μου που εχεις το τηλ.μου οκ?Θα σου στειλω οταν ερθει η ωρα εκτος εαν με προλαβεις με αυτα που κανεις για να βγει γρηγοροτερα η μπουμπου σου...χεχε...;)

Ελίνα επίσπευσε και εσύ την διαδικασία, μπές και εσύ στο club μας!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Ελίνα επίσπευσε και εσύ την διαδικασία, μπές και εσύ στο club μας!!!!!!!!!

Νατασουλα μου εγω νιωθω τοσο ξεχαρβαλωμενη και ποναω τοσο πολυ παντου που δεν υπαρχει τετοια περιπτωση, οποτε θα με παει χαλααααραααα...Μεχρι να αποφασισει να βγει ο μικρος που πολυ θα το θελα να βγει μετα το ραντεβου που εχω τη Δευτερα...Λογικα θα με σκαλισει ο γιατρος απο κατω και εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις που μετα σε πιανουν πονοι και γεννας ακομη και την επομενη μερα...Για να δουμε εαν θα μας κανει τη χαρη να γεννησω μεσα στην αλλη εβδομαδα!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελίνα καλή ξεκούραση.

Μόλις πήρα τις τιμές του τρίκλινου για το Μητέρα γιατί από ότι φαίνεται εκεί θα γεννήσω τελικά. Για όσες ενδιαφέρονται:

Φυσ. τοκετός Καισ. Τομή

Οικονομικό τρίκλινο: 1600+425(επισκληρίδιος) 2000+425(επισκληρίδιος)

Κανονικό τρίκλινο: 2400+425(επισκληρίδιος) 2600+425(επισκληρίδιος)

Πηγαίνω και εγώ προς το παρόν να συμμαζέψω λίγο την κουζίνα, να μαγειρέψω και να καθαρίσω το καθαρό μπάνιο. Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια !!!!!!!!

Από τις 8 παρά το πρωί έχω ψιλοπονάκια ανά τέταρτο. Πριν λίγο πήρα και το γιατρό μου και τον ενημέρωσα,μου είπε έχουμε ακόμα ώρα .......

Βρε λέτε ???????????????????

Καλημέρα!!!!

Σήμερα θα δω το μωράκι μου στον υπέρηχο και ανυπομονώ!!!! :-)

Σχετικά με τα ενθύμια, στην πρώτη μου κόρη κράτησα το καρτελάκι του μαιευτηρίου, τα βραχιολάκια, όλες τις κάρτες από τους επισκέπτες (από δώρα-λουλούδια κτλ),φωτογραφίες και κρατάω 2 διαφορετικά ημερολόγια (το ένα για τον πρώτο χρόνο και το άλλο για τα πρώτα 5 χρόνια). Τα ίδια θα κρατήσω και στη δεύτερη κόρη μου. Επίσης κράτησα τον αφαλό, τα βαπτιστικά και ορισμένα αντικείμενα που για κάποιο λόγο σημαίνουν κάτι. Για παράδειγμα η μικρή μου είχε ξετρελαθεί εντελώς με τα πρώτα της κόκκινα παντοφλάκια και έχω δεθεί μαζί τους!!!(μην γελάτε) Αποκόμματα εφημερίδων και τέτοια δεν κράτησα γιατί ήδη μπορείς να βρεις τα πάντα στο ίντερνετ. Φανταστείτε λοιπόν σε μερικά χρόνια πόσο εύκολο θα είναι να δεις λεπτομέρειες για εκείνη τη μέρα... Απλώς κρατάω πράγματα συναισθηματικής αξίας και τα έχω όλα τακτοποιημένα και οργανωμένα. (α, επίσης ενθύμια από τον παιδικό σταθμό)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημέρα κορίτσια !!!!!!!!

Από τις 8 παρά το πρωί έχω ψιλοπονάκια ανά τέταρτο. Πριν λίγο πήρα και το γιατρό μου και τον ενημέρωσα,μου είπε έχουμε ακόμα ώρα .......

Βρε λέτε ???????????????????

Λεμε λεμε!!!!Μακάρι κοριτσάκι να τελειώνεις κι εσύ!!! Αντε, θέλω πολλά μωράκια σήμερααααααα!!!!!

Ρε κορίτσια, αυτό το 20λεπτο κοντεύει να με στοιχειώσει!!! Από τις 4 παρά τα ξημερώματα!!! Έλεος! Δε με λυπάται καθόλου ο γιος μου???

Πήρα και το γιατρό άλλα έκανε αλλαγή και θα τον ξαναπάρω σε λίγο. Λέτε να με πάει μέχρι αύριο έτσι? Κράτησα και τον αντρούλη μου σπίτι...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...