Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουφ και πάλι ούφ!!

ήρθε και μια καουρίτσα σήμερα...βρε τι τραβάμε!!! Μελσας με την μακαρονάδα προχτές μια χαρά ήμουν, σήμερα που έφαγα μια φετα του τοστ με τυρί με τρέλανε... τι να πείς, κάθε μέρα μακαρονάδα θα τρώω :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγραψα πριν και δεν το βρισκω τωρα λοιπον ξαναρωταω πια ειναι ο ντελαλης για να στειλω τηλεφωνο?Στην Αλεκα?
μαρινακι κανονικά ειναι η σοφια μ αλλά για καλό και για κακό σου στελνω και το δικό μου τηλ!!!!
ουφ και πάλι ούφ!!

ήρθε και μια καουρίτσα σήμερα...βρε τι τραβάμε!!! Μελσας με την μακαρονάδα προχτές μια χαρά ήμουν, σήμερα που έφαγα μια φετα του τοστ με τυρί με τρέλανε... τι να πείς, κάθε μέρα μακαρονάδα θα τρώω :D

:P:p:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια σας κοριτσακια μου.. Βλεπω εχουμε γεννητουρια ε???

ΦΑΜ μου να σου ζησει ο μπεμπαρος.. Να ναι παντα υγιης κ ευτυχισμενος κ να τον καμαρωνεις!!!

Εγω περιττο να πω οτι εχω συνδεθει απο τις 11 κ τωρα καταφερα να κατσω να γραψω..

Η μικρη ετρωγε απο τις 9 μεχρι τις 11 με μικρα διαλειματα των 5 λεπτων για να ρευτει, κ οταν πλεον την αφησα κ καθισα την επιασε λοξυγγας.. Οποτε την ξαναεβαλα στο στηθος για να της περασει κ ειχαμε αλλο εναν γυρω μεχρι τις 12. Και μετα πηρα τον Χαρουλη να τον παω για υπνο κ με ξυπνησε η μανα μου στις 2,30 να μου πει οτι το μωρο παλι θελει να φαει. Βεβαια εφαγε κανα 20λεπτο κ κοιμηθηκε οποτε προλαβα να διαβασω κ λιγο τα νεα σας..

Αυτα που σας ελεγα για την ανανηψη δεν ξερω αν ισχυουν παντα η ετυχε να ειναι χαζοβιολα η μαια που ειχε βαρδια εκεινη την ωρα..

Πιστευω πως ειναι θεμα ανθρωπου πως θα συμπεριφερθει.. Εκτος απο αυτο το περιστατικο δεν ειχα αλλο προβλημα. Ολες οι κοπελες ηταν γλυκητατες κ εκαναν οτι μπορουσαν. Χωρις ομως να υπαρχουν κ πολλα περιθωρια.. τι να κανει μια μαια κ μια νοσοκομα που ηταν στη βαρδια οταν υπηρχαν 40 γυναικες εκει? Ποσο μπορει να ασχοληθει ο αλλος μαζι σου, οσο κ να το θελει?

Αλεκα μου τοσο νωρις για δουλεια??? Δεν θα το αντεχα να αφησω το μωρακι τοσο μικρο. Εγω το σκεφτομαι αν θα βγω εξω απο το σπιτι μεχρι να σαραντισω.... Βεβαια αμα ειναι δικη σου η δουλεια κ ο εργοδοτης (εσυ δηλαδη:tongue:) δεν σου δινει αδεια τι να κανεις?

Το μικρουλι το θηλαζεις?

Απο κιλα εγω εχασα μονο 5.. ειμαι 70. Βεβαια ειχα παρει 10 κ αντιστοιχουν στα μισα αλλα δεν βλεπω κ καμια διαφορα στο σωμα μου για να πω την αληθεια.. Μονο η πολυ κοιλια εφυγε.. Και μου εχει μεινει παρα πολυ ακομα Δεν το βλεπω να επανερχεται αυτη τη φορα.. Ασε που δεν μπορω να φορεσω κορσε με τιποτα με ενοχλει αφανταστα. Δεν ξερω τι θα κανω..:(

Σοφου μου πολλα μου φαινονται αυτα που θα κρατησεις..

Τωρα δεν φαινονται αλλα σκεψου οτι απο τη στιγμη που θα γεννηθει θα εχει παρα πολλες σημαντικες στιγμες στη ζωη του κ παντα θα θες να κρατας κατι σαν αναμνηστικο.. Πρεπει να εχεις πολυ χωρο για να τα βαλεις..

Ετσι ξεκινησα κ εγω κ στο τελος κατεληξα να πεταω πραγματα κ να κραταω μονο φωτογραφιες..

Εχω κρατησει μονο το βραχιολακι κ τον αφαλο μαζι με τα βαφτιστικα.

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Τελικά, ξύπνησα νωρίτερα από τις 10 το πρωί... Είμαι από τις 4 παρά τέταρτο στο πόδι.

Τώρα έχω πονάκια κάθε 20 λεπτά περίπου, αλλά δεν είναι της ίδιας έντασης.

Ήμουν μισή ώρα τουαλέτα. Ο μικρός ζορίζει το έντερο μάλλον και καλύτερα να πάω τουαλέτα απίτι μου παρά στην κλινική.

Περιμένω να πάνε τα πονάκια στο 10λεπτο για να κάνω ντουζάκι και να ξυπνήσω τον άντρα μου, αν δεν έχει πάει 6 το πρωί, που σηκώνεται ούτως ή άλλως για τη δουλειά... Μου φαίνεται σήμερα δε θα τον αφήσω να πάει στη δουλειά!

Ήρθε η ώρα!!!

Η ώρα είναι 06:37 και είμαι ακόμα ξύπνια...

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

καλημερα, Μελίνα μου με το καλό!!!! Έτσι γεννησε και το κοτοπουλάκι από το Νοέμβρη... κοριτσια ποναω, κοριτσια ξαναπονάω...ξαφνικά τη χασαμε και μα ςπήρε τηλεφωνο ότι γεννησε.Πανευκολα!!

Ντορα μου δεν θηλάζω, κλαψ!Δεν πήρα χαπι για αντο κόψω αυτη τη φορά... προσπαθούσα λιγο στην αρχη, έκλαιγε ο μικρός που δεν έτρωγε, τελικά έχω να τον βαλω στο στηθος 5-6 μέρες τωρα. Αλλά και που τον έβαζα δεν έβγαζα γαλατακι και έκλαιγε!!!

Ξέρεις τι? Λέμε ότι πολλά πράγματα δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλά αν ερχόταν η ώρα και ήταν αναγκη, πολλά από αυτά θα καναμε... δυστυχώς! καιεγω ξέρεις για πόσα έχω πει δε θα μπορούσα κια τα έχω φαει στη μάπα??? Είναι όμως όντως πολύ δύσκολο. Σε εσάς τι ειπε η παιδιατρος για το εμβόλιο της νεας γρίπης?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αστα να πανε,αυτο το φοβαμαι πιο πολυ απο τον τοκετο..αντε κοντευεις και εσυ..εγω θα ειμαι η τελευταια που θα γεννησω..εγω 19ξανα στο γιατρο..

Μαζί θα γεννήσουμε Annia μου! Κι εγώ από τις τελευταίες είμαι! Κουράγιο μας! Εγώ έχω ραντεβού για απλό υπέρηχο την Τρίτη.

ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑΑΑΑΑΑ!!!

Τελικά αφού ούτε εγώ κοιμάμαι το βράδυ θα αρχίσω να μπαίνω για να τα λέμε Inaki. Μην νοιώθεις ούτε εσύ μοναξιά, αλλά ούτε κι εγώ!

Πω πω! Κι άλλο μωράκι :P! Με το καλό melsas! Τι καλά!!!!!!!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

ελενακι, μαζευω γνωμες. σε εσάς τι είπε ο γιατρός για τη γρίπη??

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Βρε πάλι αυπνίες είχατε?Εμένα με έπιασε μια αυπνία για 15 λεπτά αλλά μετά ξανακοιμήθηκα!!!

melsas δηλαδή σήμερα θα γεννήσεις?????ΟΥΑΟΥ!!!3 μωρά σε 2 μέρες!!!

Εγώ σήμερα πρέπει να πάω στην Εθνική να ανοίξω λογαριασμό για τον ΟΑΕΔ και μετά αν προλάβω να πάω και στον ΟΑΕΔ να κάνω τα χαρτιά μου και φαντάζεστε πόσο βαριέμαι...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!!!!!!!

Συγνώμη που βγήκα έτσι απότομα χθές και δεν σας απάντησα αλλά προσπαθούσα να γράψω μήνυμα και μου κολλούσε το PC. Και το απογευματάκι είχα επισκέψεις. Βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας το μεσημεράκι περπάτησα πάλι κανά 2-3 χιλιόμετρα και ήμουν πτώμα.

Σοφάκι τα Buscopan νομίζω ότι μου τα έδωσε και εμένα για να μαλακώσει ο τράχηλος γιατί είναι σκληρός, θα δείξει αν κάνουν δουλειά στο επόμενο ραντεβού σε μια ακριβώς εβδομάδα. Και εννοείται σε συνδυασμό με το περπάτημα και το αφέψημα με τα φύλλα της βατομουριάς.

Όσο για δουλειές, βρε κορίτσια ειλικρινά το σπίτι μου είναι πεντακάθαρο δεν ξέρω τί να κάνω. Χθές έβαλα ηλεκτρική σκούπα και σκούπιζα τα ήδη σκουπισμένα. Αφού δεν υπάρχει κανένας να τα λερώνει, ο αντρούλης μου λείπει όλη μέρα και μόνο εγώ δεν φτάνω για να κάνω το σπίτι μπάχαλο.

Α, ξέχασα να σας πώ χθές κάναμε (επιτέλους) και sex!!!!!!!! Ναι, ναι, μην γελάτε!!!!!!!!!! Δοκιμάσαμε 2-3 στάσεις και στο τέλος την βρήκαμε την λύση. Από εκείνη όμως την ώρα έχω πολλά υγρά διαυγή και άοσμα, έχω αλλάξει 3 εσώρουχα και τώρα που σας γράφω θα αλλάξω και αυτό (το άλλαξα πριν από καμιά ώρα). Είναι φυσιολογικό;

Αλέκα εμένα ο γιατρός μου απαγόρεψε να κάνω το εμβόλιο της γρίπης. Τα ίδια είπε επίσης και ο γιατρός του ΙΚΑ. Έχω ακούσει ότι έχει πολλές παρενέργειες κυρίως μακροπρόθεσμες αλλά τελικά δεν ξέρω τί ισχύει.

Μελίνα με το καλό κοπέλα μου, να πάνε όλα κατ' ευχήν Θεού!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Βρε πάλι αυπνίες είχατε?Εμένα με έπιασε μια αυπνία για 15 λεπτά αλλά μετά ξανακοιμήθηκα!!!

melsas δηλαδή σήμερα θα γεννήσεις?????ΟΥΑΟΥ!!!3 μωρά σε 2 μέρες!!!

Εγώ σήμερα πρέπει να πάω στην Εθνική να ανοίξω λογαριασμό για τον ΟΑΕΔ και μετά αν προλάβω να πάω και στον ΟΑΕΔ να κάνω τα χαρτιά μου και φαντάζεστε πόσο βαριέμαι...

Doraki ο λογαριασμός της Εθνικής έχει σχέση με το επίδομα αλληλεγγύης;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Καλημερα κοριτσακια σε ολες...Μου χαλασε το ωραιο μεγαλο λαπ τοπ μου ανεπανορθωτα:(:( και πηγε και μου πηρε ο αντρας μου ενα μικρο απο αυτα που χουν βγει...Αλλα μαλλον θα το παει πισω να το αλλαξουν γιατι κολλαει ελαφρως οταν παιζει βιντεο..Μου χει βγει και το ματι γιατι ειναι πολυ μικρουλι μωρε...Θα στραβωθω στο τελος!Ειναι χαριτωμενο και ευχρηστο αλλα...τωρα ειδα οτι εχει και ενα ειδος μεγεθυνσης...Για να δουμε ελπιζω να το συνηθισω...

Το Μελινακι μας γενναει?Με το καλο κοριτσακι μου να μας πεις τα νεα!!

Επισης εξακολουθω να νιωθω πολυ κουρασμενη αποτομα και να πονανε ολα τα κοκκαλα της λεκανης μου νομιζω ειμαι κοντα.Εχω ραντεβου με τον γιατρο τη Δευτερα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...