Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

aleca έχεις σκεφτεί ή είναι δυνατόν να παίρνεις το μωρό μαζί σου?.

το σκεφτομαι....αλλά το λυπάμαι το ζωντανό!!!:confused: Και πάλι σε κανενα ραντεβου τ θα πω? Συγνωμη αλλά χεστηκε ο γιος μου>?? :tongue: Βασικά θα πω στη νταντά να έρθει μετά το φλεαρη, να φυγει το μεγαλο ρισκο και προς το παρον να μεινει μόνο με τη μανα μου.

Aλεκα με καλυψες απολυτα μονο που ειπες οτι η δουλεια ειναι δικη σου.Το ξερω απο τον αντρα μου με το μαγαζι που φευγει 4.30 το πρωι και γυρναει 11 δεν ξερει τι θα κανει ο κακομοιρης με εμενα και τον μικρο γιατι οποτε αφηνει το μαγαζι παρολο που ολα τα παιδια ειναι σουπερ κατι θα γινει σκεψου οτι παει και κυριακες οποτε έχεις απολυτο δικιο.?
α γεια σου.Πριν γεννησω τον Άγγελο ειχα κοιμηθει και στο γραφειο!! :-(
Ε καμιά φορά τους χρειάζεται κάτι τέτοιο εξτρίμ,μπας και καταλάβουν πια πώς πρέπει να μας προσέχουν...Στην κόρη του όμως μεθαύριο θα καταλαβαίνει την παραμικρή διαφορά!!!
εννοειται ντορακι μου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, τι καλα νεα σημερα!!!

Μπραβο ΦΑΜουλα για τον παιδαρο, να σας ζησει!!!! Με το καλο σπιτακι σας!!!

Μιρενα, ευχομαι και συ να εισαι αγκαλιτσα με το μωρακι σου τωρα και ολα να πηγαν καλα!!!

Νατασουλα και Ντορακι, μια χαρα τα μπεμπακια σας, υπομονη και η σειρα μας θα ερθει!!!

Αχ, τι καλα, μπηκε δυναμικα ο μηνας!!! Για να δουμε, ποια θα ειναι η επομενη???

γεια σας κοριτσια.

ΦΑΜ να σου ζησει ο γιος σου!!!!4100 και δεν ηταν και τελειομηνο,φαντασου να πηγαινε μεχρι τελους!!!!ΑΨΟΓΟΣ!

Μιρενα απο τοσο νωρις διαστολη ε???σε ζηλευω!

Νατασουλα και εγω παιρνα buscopan αλλα υποθετα για να μαλακωσει ο τραχηλος.

Melsas εισαι πολυυυυυυυυ κοντα!αντε και με το καλο οι 5λεπτοι πονοι :P:p.

ειδα σημερα και την μια κορη της σοφιας!ΘΕΑ!!!μια κουκλα ειναι η ψυχουλα μου!!!!

πηγα σημερα για nst,ψιλοταλαιπωρηθηκα γιατι η μικρη ουτε με σοκολατα δεν κουνιοταν και εκανα την εξεταση 2 φορες.μια ωρα σε πολυθρονα !!!!!!!και δεν με κοιταξε και απο κατω:-(:sad:δεν ξερω γιατι.μου ειπε την αλλη εβδομαδα δευτερα η πεμπτη να κανω αλλο ενα nst και θα με κοιταξει κιολας.της λεω θα ερθω δευτερα γιατι μεχρι την πεμπτη θα εχω γεννησει :D:D:D:D.12 μερες ακομααααααααααα!

Καλέ πού πήγατε όλες?

Ο αντρούλης μου ήθελε να του φτιάξω μαργαρίτα να πιει και για να με καλοπιάσει μου έφερε ένα σακούλι φουντούνια,τα εξαφάνισα εννοείται και πίνει κι αυτός τη μαργαρίτα του!!

aleca μου ο πλακούντας grade II και σε κάποιες περιοχές III,τι σημαίνει???

oCxsp2.png

Καλέ πού πήγατε όλες?

Ο αντρούλης μου ήθελε να του φτιάξω μαργαρίτα να πιει και για να με καλοπιάσει μου έφερε ένα σακούλι φουντούνια,τα εξαφάνισα εννοείται και πίνει κι αυτός τη μαργαρίτα του!!

φυσιολογικός ειναι ο πλακούντας ντορακι μου...θα φτασει και ΙΙΙ μέχρι να γεννησεις!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καλέ πού πήγατε όλες?

φυσιολογικο ειναι αυτο, σημαινει πως σε καποια σημεια (συνηθως στις ακρες) εχει παραπανω ασβεστωσεις, οποτε χαρακτηριζεται σαν Grade III αλλα το οτι δεν ειναι ολος Grade III ακομα, ειναι πολυ πολυ καλο!

Δηλαδή όντως έχω καιρό ακόμα ε?

μακαρι να επαιζε μονο ο πλακουντας ρολο...εμενα να φανταστεις ειναι ακομα Grade I προς ΙΙ αλλα τα υπολοιπα (μειωμενος τραχηλος και λιγο αμνιακο υγρο) μαρτυρουν πως δε θα αργησω να γεννησω...

Επεξεργάστηκαν by maliv

Χμμμμ...Εμένα τράχηλο ακόμα δε μου έχει μετρήσει ο γιατρός μου (μάλλον την άλλη Τετάρτη που έχω ραντεβού) και όσο για το αμνιακό,σήμερα στον υπέρηχο μου είπε ότι είναι φυσιολογικό...

Τουλάχιστον ας μη γεννήσω το 2010!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή όντως έχω καιρό ακόμα ε?

δεν έχει σημασια τόσο το grade... παιζουν ρόλο και άλλα.

Έχετε σκεφτεί τι ενθύμια θα κρατήσετε από τη μέρα που θα γεννήσετε?

Έχω ακούσει για κάποια εφημερίδα από εκείνη τη μέρα,το πρώτο φορμάκι του μωρού κλπ κλπ...

εγω και για τα δυο μωρά έχω κρατησει (και θα κρατησω), αφαλό, βραχιολάκι από μαιευτηριο, πρωτο φορμακι, πρωτο μπιμπερό, πρωτα μαλάκια που έκοψα, πρωτες πάνες (αχρησιμοποιητες εννοειται), ευχητηριες καρτες, το καρτελακι από το πυρεξακι του μαιευτηρίου, και από ένα ημερολόγιο εγκυμοσυνης και κατορθωματων μέχρι ενός χρονών!!!! αλλά επειδη είναι αγορια όπως έχω πει δεν θα τους τα δωσω παρά μόνο αν κανουν δικά τους παιδιά και δεν έχω ψοφολογησει μέχρι τότε.

Άσχετο... έχετε δει την διαφημιση με τα δύο 'παιδιά' σε διώροφο??Πρπει να ειναι του καφε Bravo. φανταζομαι ότι ξερετε τι μου θυμιζει :P

221882cb0gkyh7q4.gif

Μμμ..το καρτελάκι του μαιευτηρίου και το μπιμπερό δεν τα είχα σκεφτεί...

Έχω ήδη πάρει το κουτί που θα βάλω τα πραγματάκια της αλλά σκέφτομαι ότι θα αργήσει να γεμίσει!

Τα ημερολόγια τα έχω κι εγώ,εγκυμοσύνης και μωρού μετά..

Του bravo είναι,πολύ πετυχημένη!!!!Η aleca σε 20 χρόνια!!

oCxsp2.png

γειά σας κοριτσάκια!!

λοιπόν πήγα κι εγώ στο γιατρό σήμερα..μου έριξε ένα χούφτωμα κορίτσια αλλο πράμα...με έπιασε νευρικό γέλιο :D :D Πίεζε απο εδώ, πίεζε απο εκεί, βγήκε και λίγο αιματάκι. Κανονίσαμε επόμενο ραντεβού στις 15/12 αν και πιστεύει οτι θα έχω γεννήσει μέχρι τότε. Αν δεν έχω, πάμε 16 ή 17 με πρόκληση. Η μικρή μου είναι 3 κιλάκια, μια χαρά την κόβω ;)

bravo Inaki mou!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...