Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α επίσης μου είπε ο γιατρός που έκανε τον υπέρηχο ότι ο πλακούντας είναι grade II και σε κάποιες περιοχές ΙΙΙ,η μπέμπα είναι με το κεφαλάκι κάτω εμπεδωμένο και γι'αυτό νιώθω τα κόκκαλα της λεκάνης να κάνουν πάρτι και ότι το πιο πιθανό,θα πάρω αρκετό από το μήνα ακόμα.........

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο Doraki τελεια η μπουμπου!!!

Αχ καλε πλανταξα στο κλαμα η γυναιακα! Στην Στεφανιδου εχουν ενα μωρακι -κουκλακι που δεν μεγαλωνει...δηλ. ειναι 2 1/2 και μοιαζει με 1....Αχ Θεε μου εχε καλα ολα τα μωρακια του κοσμου

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

α και εμενα λεει το τικερακι 11 μερες μεινανε........αγχωθηκα!!!

Δεν αγχωνόμαστε Ελινάκι,χαιρόμαστε που επιτέλους θα δούμε τα μωρά μας!!!

Μετά από τόσα χρόνια που το ήθελα και μετά από 9 μήνες αναμονή,ε ας πάει από κει που ήρθε το άγχος...!!!:D

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Αχ το είδα αυτό το μωράκι στην Τατιάνα,κουκλί είναι το μαναράκι μου..

Θεέ μου φύλαγε τα παιδιά μας...

Ε Εβιτάκι,μια φορά έγινε η κόρη μου 2872!!!Να μην το γιορτάσω???

Επίσης και το μωρό της ΦΑΜ και της Μιρένα???

Αξίζουν ένα κομμάτι ακόμα,αλλά θα το φάω το βράδυ με το γάλα μου!!!

oCxsp2.png

γεια σας και απο μενα φαμ μου να σου ζησει ο μπεμπαρος..192330w69jt3a3vk.gif

μελινα και εγω ειχα βλεννα στην πρωτη εγκυμοσυνη 2βδομαδες πριν γεννησω αλλα σε καθε γυναικα διαφερει..αντε με το καλο ευχομαι εισαι πολυ κοντα..

:-D

Διαφημίσεις

Ama allaxei h suxnothta sta ponakia, etoimasou siga siga filenada!

An dhladh erxodai ta ponakia ka8e 3-5 lepta, me fora apo thn plath xamhla pros ta mpros..tote gennas sigoura!

ΦΑΜΟΥΛΑ μας να σου ζήσει το αντράκι σου!!! Γιατί 4100 αγοράκι δεν το λες... :)

Άρχισα να έχω πονάκια σχεδόν κάθε ώρα. Είχα και βλέννα στο εσώρουχο, αλλά ήταν διαφανής, όχι ματωμένη. Ο μικρός σήμερα σπρώχνει ανελέητα! Καμία πρόβλεψη??? Είναι κάτι ή τζάμπα χαίρομαι???

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Να' μαι και εγώ!!!!!!!!!!

Φοίβη να σου ζήσει ο γιός!!!!!!!!!! Τί παίδαρος είναι αυτός κοπέλα μου; Άντρας ολάκερος. Χαλάλι τα πρηξίματα, χαλάλι τα κιλά, χαλάλι όλα!!!!!!!!!!!!!!

Είδα και εγώ στην Τατιάνα το κοριτσάκι που δεν μεγαλώνει και συγκινήθηκα πάρα πολύ. Αχ Παναγίτσα μου κάνε όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι πάντοτε καλά!!!!!!!!!!!

Είχαμε πάει και εμείς χθές στον γιατρό, η ζουζουνίτσα μου είναι 3 κιλά παρά 80γρ. Είναι με το κεφάλι προς τα κάτω αλλά δεν έχει κατέβει ακόμα μέσα στην λεκάνη, συν το ότι ο τράχηλός μου είναι σκληρός και μακρύς. Με λίγα λόγια έχουμε ακόμα μέρες μπροστά μας. Εκτός και αν σπάσουν τα νερά, διαφορετικά από ότι φαίνεται θα πάμε ως το τέλος. Προς το παρόν ο γιατρός μου συνέστησε να περπατάω 3-4 χιλόμετρα καθημερινά, να κάνω πολλές δουλειές, με λίγα λόγια να κινούμαι συνέχεια μήπως και μέχρι τις 20 του μηνός κατέβει η μπεμπούλα μου. Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά και εγώ και το μωρό, όλα πάνε δεξιά Δόξα Σοι ο Θεός!!!!!!!!

Είπαμε πώς θα ξεκινήσουμε με φυσιολογικό τοκετό, αν δεν έχω πόνους ως τις 20 Δεκεμβρίου θα πάω μέσα με πρόκληση. Αποφασίσαμε μαζί με τον γιατρό πώς αν ο τοκετός είναι πολύωρος και δύσκολος να προχωρήσουμε σε καισαρική τομή. Δεν θέλουμε κανένας μας να πιέσει το μωρό μετά από όλα αυτά που πέρασε. Τώρα η επόμενη επίσκεψη μας είναι σε 9 ημέρες και βλέπουμε.

Doraki μια χαρά είναι η μπεμπούλα σου!!!!!!!!!!!

Melsas λές να κοντεύει η ώρα. Μακάρι κοπέλα μου!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Συγνωμη ήθελε η Φαμ να παρει ολο το μηνα και να γεννησει φυσιολογικα?4500 κιλα .θα τον εκανε θηριο ο μικρος μας.Για να δουμε το μελινακι.

Αλεκα Συγνωμη που ρωταω αλλα βρε κοριτσι μου ειναι αδυνατο να κατσεις σπιτι σου τουλαχιστον μεχρι να σαραντησεις?Δεν νομιζω να χαλασει ο κοσμος εσυ θελεις να πας τοσο νωρις στη δουλεια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α ξέχασα, μου συνέστησε και sex, πολύ sex!!!!!!!!!!!!! Επί καθημερινής βάσης μη σας πώ!!!!!!!!!!!!!

Και μου έδωσε και τα χάπια τα Buscopan, παίρνει καμιά σας; Θα πρέπει να πίνω ένα κάθε μέρα πριν βγαίνω για περπάτημα.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...