Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινακι και εσυ παιδι μου, όσα κιλά και να πάρεις αδυνατη θα εισαι!!!! εγώ τι να πω που λέω έχασα 16 κιλά και ειμαι ακόμη 96??? χαχα!!! Λοιπόν αυτη την εγκυμοσύνη την ξεκινησα με 78. Τα 70 είναι τα ιδανικά μου, και ας ακούγονται πολλά. Για να δούμε.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα......

ΦΑΜ με το καλο κοριτσι μου... και γρηγορα να μας πεις τα χαρμοσυνα νεα...

Μαρινακι αντε και εσυ πηρες σειρα....

Δεν υπαρχει αλλη ενδοιαμεσα?Θελω μια να μας πιασει στα πρασα να μην ειναι με ραντεβου και να ειναι φυσιολογικα να μας πει εντυπωσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρινακι και εσυ παιδι μου, όσα κιλά και να πάρεις αδυνατη θα εισαι!!!! εγώ τι να πω που λέω έχασα 16 κιλά και ειμαι ακόμη 96??? χαχα!!! Λοιπόν αυτη την εγκυμοσύνη την ξεκινησα με 78. Τα 70 είναι τα ιδανικά μου, και ας ακούγονται πολλά. Για να δούμε.

Αλεκα δεν θελω να παιξω μετον πονο σου αλλα τωρα ειμαι 73 με 23 συν χοχοχοχοχοχοχο σε καλο μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

aleca μου λοιπόν,τη ρώτησα τη μαμά μου για το Γιώργο,που κι εκείνος δουλεύει κανονικά και έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο,μου είπε μόνο της γρίπης το απλό να κάνει.

Αυτός ο καινούριος ιός δεν είναι κάτι τραγικότερο σε σχέση με την απλή γρίπη που ξέρουμε τόοοοσα χρόνια!!!Απλά,αν χτυπήσει κάποιον που έχει ήδη επιβαρυμένη υγεία,μπορεί να είναι πιο δύσκολη και χρονοβόρα η ανάρρωση.

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Γιατί δε σταματάμε να μιλάμε για τα κιλά???Αφού ή γεννήσαμε ή θα γεννήσουμε μέσα στο μήνα!!!

Εγώ πάντως από 55 που παντρεύτηκα και είναι το νορμάλ μου,είμαι 80+ (σίγουρα θα έχει πάει παραπάνω αλλά σταμάτησα να μετράω πια...).

Δεν είναι τέλειο που σκοτεινιάζει τόσο πολύ ο ουρανός????

oCxsp2.png

Τι?Λες κιόλας να έχει τελειώσει?Αχ τι ωραία!!

Θα είναι στο δωμάτιο,έξω καρεκλοπόδαρα και θα θηλάζει το γιο της......

ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!(με την καλή έννοια πάντα!!)

Πάω να βάλω τη μανέστρα στο γιουβετσάκι μου,να τελειώνω,γιατί στις 3 πάω για υπέρηχο..

oCxsp2.png

Το νεο εμβολιο της γριπης το εκανε ο μπαμπας μου γιατι εχει θεμα μετη καρδια και ηταν την αλλη μερα σαν μαστουρωμενο κοτοπουλο

Ki emena to ekane o antras mou kai htan xalia thn epomenh! Me kruades kai ponokefalous. Sto metaxu akoma prhsmeno einai to xeri tou. Ton ksexesame ton giatro alla autos epimenei oti prwth fora eide tetoies parenergeies..omorfa e? Elpizw na to pei stous upoloipous as8eneis padws..

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Δεν νομιζω η φαμ να εχει παει δωματιο αν ολα πηγαν ρολοι θα ειναι στην ανανηψη τωρα λογικα που μιλαμε θα τα τσεπωνει η μαια απο τον μπαμπα και τους παππουδες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μ'αρέσει που είμαστε πολύ συγκεκριμένες στην ώρα και στο τι συμβαίνει!!!!!!!

Εμένα,ας πούμε,σε 4 λεπτά η μανέστρα θα έχει μαλακώσει,ελπίζω να έχει πιει το νερό μέχρι τότε,μη γίνει σαν σούπα!!!

oCxsp2.png

Δεν νομιζω η φαμ να εχει παει δωματιο αν ολα πηγαν ρολοι θα ειναι στην ανανηψη τωρα λογικα που μιλαμε θα τα τσεπωνει η μαια απο τον μπαμπα και τους παππουδες

hahahahaha

egrapses marina!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Αυτο που γουσταρω εδω ειναι οτι η καθεμια λεει το δικο της η μια τα κιλα τη μανεστρα ποτε γενναει η φαμ .......τρι πουλακια καθονται στου Διακου το κουμπουρι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλεκα δεν θελω να παιξω μετον πονο σου αλλα τωρα ειμαι 73 με 23 συν χοχοχοχοχοχοχο σε καλο μου

ε μα σε ειδα στο φεις χρυση μου για αυτό στο λέω!!!!

aleca μου λοιπόν,τη ρώτησα τη μαμά μου για το Γιώργο,που κι εκείνος δουλεύει κανονικά και έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο,μου είπε μόνο της γρίπης το απλό να κάνει.

Αυτός ο καινούριος ιός δεν είναι κάτι τραγικότερο σε σχέση με την απλή γρίπη που ξέρουμε τόοοοσα χρόνια!!!Απλά,αν χτυπήσει κάποιον που έχει ήδη επιβαρυμένη υγεία,μπορεί να είναι πιο δύσκολη και χρονοβόρα η ανάρρωση.

σε ευχαριστω πάρα πολΎ!!!! Δεν ανησυχω αν κολλήσει ο οποιοσδηποτε αλλά να μην κολλήσει το μικρούλι. Με της εποχιακής άραγε, θα είναι λιγοτερες οι πιθανότητες να κολλήσει κάποιος??!!!!
Το νεο εμβολιο της γριπης το εκανε ο μπαμπας μου γιατι εχει θεμα μετη καρδια και ηταν την αλλη μερα σαν μαστουρωμενο κοτοπουλο

Φανταζομαι... άσε εγω δεν ξερω τι να κάνω.

Γιατί δε σταματάμε να μιλάμε για τα κιλά???Αφού ή γεννήσαμε ή θα γεννήσουμε μέσα στο μήνα!!!

Εγώ πάντως από 55 που παντρεύτηκα και είναι το νορμάλ μου,είμαι 80+ (σίγουρα θα έχει πάει παραπάνω αλλά σταμάτησα να μετράω πια...)?

Ρε Ντοράκι... πώς και πώς περιμενα να γεννησω να χασω κανα γραμμαριο!!! Πάντως εγω από τα κανονικά μου κιλά είμαι + 28!!! καλό καλοκαιρι!

Η Φαμούλα πρεπει να ειναι στην ανάνηψη. Ποιάν θα ενημερώσει?? Για να χαρούμε επίσημα δηλαδή!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...