Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ινακι μου πλησιάζει ηωρα και για εσενα. Καλά βρε αθεόφοβο Ινακι, τα 20 κιλά που τα έχεις βάλει??? Αλλά να σου πω, αν πήρες και εσυ 20 που εισαι μια σταλίτσα μοντελάκι ε τότε τα 34 τα δικά μου λογικά μου φαινονται...Σε εμένα όμως γιατι φαινεται κάααθε κιλό? Οέο?

Aleca και εγώ απορώ...αν υπολογισω 6-7 κιλά το μωρό πλακούντα κτλ μου μένουν 13 κιλά. Ολα αυτά εχουν κάτσει στα πόδια μου και κυρίως στα μπούτια μου;;; Εσύ πρέπει να είχες και μεγάλη κατακράτηση και φαινόσουν πρησμένη γιαυτό φαινόντουσαν πολύ, εγώ αντε να έχω 2-3 κιλά κατακράτηση...

ΦΑΜ ετσι μπράβο, μόνο θετικές σκέψεις τώρα!! και όπως είπα και στην Αλέκα όταν ήταν η ώρα...

ΦΑΜ ΓΕΝΝΝΑΜΕ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είδες βρε παιδί μου... ειναι σημαντικό πού π΄πανε τα κιλά. Αν δεν παχαινεις πάνω, δε φαινεσαι χοντρή. Εγώ πάχυνα πολύ στα χερια, πρόσωπο, στηθος... σε όλο το πάνω μέρος. Τεσπα.

Μια που τα πόδια μου έχουν ξεπρηστει, εχθές νόμιζα ότι θα μου κάνουν οι μπότες μου. Πάω να τις βάλω... πουυυυυυ?? Μπαινουν αλλά δεν κουμπώνουν!! Ξεπρηστηκα μεν, έχω ακόμη πολλά κιλά δε!!! Έχασα άλλο ένα κιλάκι, στο συνολο 16 λοιπόν. Μέχρι τον Απριλη το πολύ θα τα έχω χασει τα ρημαδια. Και πάλι όμως θελω κανα χρόνο να μαζεψω, άσχετο με τα κιλά. Αυτό το β%$ι έχει πεσει στο πάτωμα. Η κοιλιά καλά κρατεί. Το ότι δεν κανω ραγαδες μάλλον βοηθαει στο να μην χαλαρωσει πολύ.

Οπότε περιμενουμε το καλοκαιρι που με τα μπανια θα ξαναβρουμε τη φόρμα μας...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα από μια ακόμη χοντρούλα! :tongue:

Και ναι! Πάλι δεν έκλεισα μάτι το βράδυ!

Πριν από μερικές ημέρες έλεγα ότι δεν θέλω να γεννήσω ακόμα, λόγω του ότι δεν έχω σκοπό να κάνω άλλο μωράκι και πως γι'αυτό τον λόγο δεν θα ξαναζήσω εγκυμοσύνη! Τώρα όμως.....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!!!!!!!!!!!!! Θέλω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος! Και δεν μπορώ άλλο τις καούρες............:(

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγαπημένες μου εγκυούλες!!!

Πάλι από το χάραμα πιάσατε την κουβέντα??Γιατί και ΠΩΣ ξυπνάτε τόσο νωρίς?Αρχίζω και νιώθω τύψεις που ξυπνάω στις 9...

ΦΑΜ γλυκιά μου πολύ θα ήθελα να είμαι στη θέση σου σήμερα,να γεννήσω Δεκέμβρη και να κάνει κρύο ρε παιδί μου,όχι να έχει 22 βαθμούς και ήλιο...Αχ σε ζηλεύω πολύ!!

Ο Θεός να είναι μαζί σου και με το μωρό,μην ξεχνάμε,το σοκ είναι μεγαλύτερο για εκείνο παρά για εμάς!!!

aleca μου δε σε έχω ξεχάσει αλλά από χτες δεν την έχω δει τη μαμά μου ακόμα!!

Χτες η ταινία ήταν τζίφος,είδαμε τη μισή και μετά ξαπλώσαμε...

Κορίτσια δε νομίζω ότι τελικά θα μπορέσω να κάνω σεξ για τον τράχηλο,ούτε καν για τη δική μας ευχαρίστηση...Τα κοκκαλάκια της λεκάνης πονάνε πολύ και σήμερα που θα πάω για υπέρηχο θα ρωτήσω τον άνθρωπο αν βλέπει κάτι συγκεκριμένο και τι συμβαίνει τέλος πάντων...

oCxsp2.png

Μην ανησυχείς βρε Evita. Θα κοιμάται. Κι εμένα το ίδιο. Έχω κανένα 2ωρο να το νοιώσω. Ξέρει εκείνο! Με το που ξαπλώσω θα αρχίσει τις στροφές.

Ξέρεις πολλές φορές με το που βάλω μουσικούλα αρχίζει και χορεύει. Δοκίμασέ το! Είσαι στη δουλειά όμως?

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Evita μου κούνα λίγο την κοιλιά σου,φάε ένα γλυκό ή κάτι άλλο που συνήθως τον κάνει να κουνιέται...Το ίδιο έπαθα κι εγώ την προηγούμενη Τρίτη,δεν την ένιωθα πολύ.Δεν ήταν κάτι τραγικό αλλά ένιωσα καλύτερα που με είδε ο γιατρός.

oCxsp2.png

Spiti eimai koritsia!

Efaga kati gluko molis kai xaplwsa sto plai..Kati eniwsa alla polu nw8ro. Ti ton epiase shmera kai me laxtaraei etsi??

Ax Doraki rwta th mama sou gia to emvolio giati exw blextei ki egw afadasta. Gunaikologos kai paidiatros lene na to kanoume oloi mas alla exw tis epifulaxeis mou!

Aaaa! Mou thn exwse th klwtsia :) Glukaki h8ele mwre..san th mama!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Αχ είδες που είναι γλυκατζής κι αυτός???

Μα τι "μαζόχες" που είμαστε,αν δε τη φάμε την κλωτσιά μας,δεν ηρεμούμε!!!

Εβίτα μου όπως είπα και χτες η μαμά μου προσωπικά δεν είναι υπέρ και ούτε το συστήνει το εμβόλιο.Αλλά αν εσύ εμπιστεύεσαι τους γιατρούς σου,τότε θα πρέπει να ακούσεις τη γνώμη τους,μη σε πάρω εγώ από δω στο λαιμό μου!!!

oCxsp2.png

To xerw mwre re Doraki alla katalavainw pws kai autoi den 8eloun na paroun thn eu8unh kai pane gia thn eukolh lush. H paidiatros htan arxika arnhtikh kai twra teleutaia allaxe gnwmh, pragma pou me provlhmatizei akoma perissotero..

To 8ema einai pws egw 8a kleistw mesa gia ena 5mhno sigoura alla o Oresths einai ekte8eimenos me to sxoleio kai anhsuxw gia to ti borei na mas ferei..

Epishs to 8ema sex to egkataleipw, telos! Kaname mia filotimh prospa8eia kai hmouna san th gria..Podia, lekanh..ola ta eniw8a 300 kila kai ponaga! Tou xronou pali :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Κι εγώ ξεχαρβαλωμένη νιώθω,ειδικά στο θέμα της λεκάνης...Εκεί που περπατάω κάνει κλακ κλακ,φοβάμαι πια για το τι μπορεί να έχει γίνει!!!

Η μαμά μου στα παιδάκια κάνει το απλό της γρίπης και σε περιπτώσεις που τα μικρά είναι αρρωστιάρικα,και του πνευμονιόκοκκου (ΣΠΑΝΙΑ όμως,γενικά το αποφεύγει).

oCxsp2.png

καλημέρα!!!

τελικά γεννάμε και εμείς σήμερα!!!!! μπαίνουμε στο ΜΗΤΕΡΑ το μεσημέρι, γιατί έχουμε μεγάλη διαστολή, οπότε ελπίζω οτι μέχρι το βράδυ, θα κρατάμε τη μικρή μας αγκαλιά. :tongue:

φιλιά σε όλες & θα σας ενημερώσω με την επιστροφή στο σπίτι!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...