Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Doraki καλορίζικα τα πραγματάκια!!! Ευχαριστώ για τα φιλάκια!!! Θα τα πάρω μαζί μου αύριο!!!!

ΟΚ Μαρινάκι το έπιασα το υπονοούμενο!!!;)

Ινάκι ξαφνικά θα ξυπνήσουμε μια μέρα και θα έχουμε όλες αγκαλιά τα ζουζούνια μας και θα μιλάμε για γάλατα και δόντια και μύξες... και θα θυμόμαστε όοοολη αυτή την αναμονή με μια γλύκα... Φαντάζομαι!!!

Αλεκάκι ποιές είναι οι εναλλακτικές? Αν κατάλαβα καλά ή το καινούριο, ή το παλιό? Και ποιός? Σύζυγος, εσύ, νταντά, μωρά?

Αν πηγαίνεις στη δουλειά με μάσκα, δεν φιλάς κόσμο, δεν μπαινοβγαίνουν σπίτι σου, πλένετε ΟΛΟΙ χέρια πριν και μετά από ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΙΑΣΕΤΕ? Αν όλα αυτά δεν σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής, τότε εμβολιαστείτε οικογενειακώς...αλλά πάλι μήπως έχεις επηρεαστεί από την πρώτη μέρα που αποχωρίστηκες το αγγελούδι Νο2 με το αγγελούδι Νο1 να κλαίει και τα βλέπεις λίγο δύσκολα τα πράγματα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν σας χαιρετώ προσωρινά, σας στέλνω την αγάπη μου και πάω να κάνω μπάνιο και να τελειώσω τη βαλίτσα μου!!!!

Θα είστε μια γλυκιά σκέψη που θα μου δώσει δύναμη αύριο!!!

Καληνύχτα Μανούλες Δεκεμβρίου!!!!!

Λοιπόν σας χαιρετώ προσωρινά, σας στέλνω την αγάπη μου και πάω να κάνω μπάνιο και να τελειώσω τη βαλίτσα μου!!!!

Θα είστε μια γλυκιά σκέψη που θα μου δώσει δύναμη αύριο!!!

Καληνύχτα Μανούλες Δεκεμβρίου!!!!!

kalo vradu koritsaki! mhn skeftesai xazomaritses kai kane focus sto oti meta apo toooosous mhnes 8a gnwriseis epitelous to bouboukaki sou! Molis deis auta ta matakia na se koitane, tipota den 8a exei shmasia pia. Milame gia trello erwta!

H skepsh mas kai ooooooooooles oi kales euxes mas einai mazi sou :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Αλεκάκι ποιές είναι οι εναλλακτικές? Αν κατάλαβα καλά ή το καινούριο, ή το παλιό? Και ποιός? Σύζυγος, εσύ, νταντά, μωρά? Αν πηγαίνεις στη δουλειά με μάσκα, δεν φιλάς κόσμο, δεν μπαινοβγαίνουν σπίτι σου, πλένετε ΟΛΟΙ χέρια πριν και μετά από ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΙΑΣΕΤΕ? Αν όλα αυτά δεν σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής, τότε εμβολιαστείτε οικογενειακώς...αλλά πάλι μήπως έχεις επηρεαστεί από την πρώτη μέρα που αποχωρίστηκες το αγγελούδι Νο2 με το αγγελούδι Νο1 να κλαίει και τα βλέπεις λίγο δύσκολα τα πράγματα???

Μπορει να φταιει και αυτό αλλά ασ'τα αυτα τωρα... αυριο ειναι η μέρα σου... δηλαδή η μέρα σας, εσένα και του μεγαλύτερου έρωτα της ζωής σου. Δεν ξέρω αν θα κλάψεις όταν τον δεις, εγώ δεν έκλαψα. Ούτε αν εχεις συνειδητοποιησει ότι μια ζωούλα έρχεται στον κόσμο για να σου φερει ευτυχία. Εγώ δεν το είχα καταλάβει. Θυμάμαι όμως το πρωτο βράδυ που έφυγε ο άντρας μου από το μαιευτηριο και με άφησε με το μπόμπιρα... ένιωθα ότι από εκεινη την ημέρα δεν θα ήμουν ποτέ μόνη, πάντα τα ματάκια του θα γαληνευουν την ψυχη μου.

Σου ευχομαι λοιπόν αυτά τα ματάκι απου θα έρθουν στη ζωούλα σου να καθρεφτιζουν την ευτυχία και την πληρότητα σου. Όλα θα πάνε καλά, οι προσευχες μας θα σε ακολουθούν και ο Θεός θα ειναι διπλα σου. Φιλάκια... με το καλό.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΦΑΜουλα ολα θα πανε καλα αύριο!! εχεις όλη την θετική μας σκέψη και πολλές θετικές ευχές !!!

(αχ, να δουμε εγω τι θα κανω όταν ερθει η ώρα να κρατήσω το αντράκι μου στην αγκαλιά μου.. μετα απο τόσους μήνες στην κοιλια, τόσες κλωτσιές και τόσο αγχος .., εξαγωγή δοντιού και μικροεπεμβαση με ραμματα χωρίς νάρκωση - 3ων μηνών, πεσιμο και σπασμένο πλευρό στον 5ο μήνα, ζάχαρο, πείνα και ινσουλίνη, αναπαυση στον καναπε για δίμηνο σχεδον ....... παει, μουτζούρα πάλι τα μάτια .. φοράω και τους φακούς γμτ )

angie εσύ μετα απο όλα αυτά νομίζω οτι θα ρίξεις το κλάμα της ζωής σου :D

Τόσο χάλια δεν έχω ξανακοιμηθεί στην εγκυμοσύνη, ειχα πολλές συσπάσεις και μερικές πονούσαν κι όλας..δεν με βόλευε καμία στάση, μέχρι τις 4:00 στριφογυρνούσα και μετά ξύπνησα για τα καλά ,με πονάει πάλι ο λαιμός μου αλλα και ο αυχένας μου. Γενικά νιώθω χάλια!!!

Εφτιαξα το δεντράκι μου χτες , το εβγαλα φωτογραφία για να σας το δείξω αλλα χάλασε η κάρτα μνήμης της φωτογραφικής μου!!!

Τελοσπάντων θα πάρω ενα ντεπόν να συνέλθω γιατι σήμερα είναι ωραία μέρα, θέλω να τελειώσω κάτι δουλειές, την βαλιτσούλα μου και το βραδάκι θα πάω στο γιατρό!

ΦΑΜ με το καλό, η σκέψη μας είναι μαζί σου!!!

Καλημέρααααα!!!

Πού να κοιμηθώ κι εγώ που με έπιασε το αυχενικό μου από χθες το απόγευμα κι έχω λιώσει στον πόνο!!!! Ινάκι συμπάσχουμε - ελπίζω να είναι λόγω της αυξημένης υγρασίας και να μας περάσει γρήγορα...

Τί γλυκές ευχούλες μάζεψα πάλι!!!!

Αλεκάκι οι περιγραφές σου είναι υπέροχες!!! Μήπως τις ελέυθερές σου ώρες (εννοώ από την Ιατρική), συγγράφεις??? Θα μπορούσες!!!!

Angie πέρασες πολλά και σίγουρα ο γιοκας σου θα σε ανταμείψει με τον ερχομό του!!!!

Μαρίνα, Εβίτα, Felinidoc ευχαριστώ όλες τις μανούλες!!!!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα!!!!

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω απο τι είναι αλλα να φύγει ο πόνος να πάει απο εκεί που ήρθε!!

Τι λέει το πρόγραμμα ΦΑΜούλα;;; Τι ώρα θα φύγεις;

9.30 φεύγουμε και δεν με βλέπω να ξανακοιμάμαι...και ήδη πεινάω, αλλά δεν πρέπει να φάω τίποτα!!! Να είναι καλά το ίντερνετ και τα παιχνιδάκια!!!

Σκεφτομαι την Ελίνα που θα φεύγει να γεννήσει και θα σκέπτεται το νοικοκυριό της...εδώ εγώ που δεν πολυασχολούμαι και που θα κυκλοφορεί και η μαμά μου, αναρωτιέμαι πώς θα είναι το σπίτι όταν γυρίσω...Μπορεί να είμαι ακατάστατη, αλλά γνωρίζω τη θέση του κάθε πράγματος και αναρωτιέμαι αν θα βρίσκω μετά τα πράγματά μου??? Αλλά μάλλον δεν θα με ενδιαφέρουν πια, ε??? Θα με νοιάζει μόνο ο μπουμπούκος μου!!!

Παλιοϋγρασία!!!!!

9.30 φεύγουμε και δεν με βλέπω να ξανακοιμάμαι...και ήδη πεινάω, αλλά δεν πρέπει να φάω τίποτα!!! Να είναι καλά το ίντερνετ και τα παιχνιδάκια!!!

Σκεφτομαι την Ελίνα που θα φεύγει να γεννήσει και θα σκέπτεται το νοικοκυριό της...εδώ εγώ που δεν πολυασχολούμαι και που θα κυκλοφορεί και η μαμά μου, αναρωτιέμαι πώς θα είναι το σπίτι όταν γυρίσω...Μπορεί να είμαι ακατάστατη, αλλά γνωρίζω τη θέση του κάθε πράγματος και αναρωτιέμαι αν θα βρίσκω μετά τα πράγματά μου??? Αλλά μάλλον δεν θα με ενδιαφέρουν πια, ε??? Θα με νοιάζει μόνο ο μπουμπούκος μου!!!

Παλιοϋγρασία!!!!!

Με το που βγεί απο μέσα σου θα κάνεις σε όλα delete!! Εξάλλου πόσο πια θα τα έχουν αλλάξει;;; Βαλε στη μαμα σου τις φωνές να μην αλλάξει τίποτα :P

Με το που βγεί απο μέσα σου θα κάνεις σε όλα delete!! Εξάλλου πόσο πια θα τα έχουν αλλάξει;;; Βαλε στη μαμα σου τις φωνές να μην αλλάξει τίποτα :P

Μπα δεν πιάνει...είμαστε το ίδιο ξεροκέφαλες!!! Χαχαχαχα!!!

Πάω στον καναπέ να χαζέψω τηλεόραση, μήπως πάρω και κανέναν υπνάκο...το στομάχι γουργουρίζει...όχι από αγωνία, από πείνα!!!

Κάνω μόνο θετικές σκέψεις!!!

Σας ξαναχαιρετώ!!!

(αχ, να δουμε εγω τι θα κανω όταν ερθει η ώρα να κρατήσω το αντράκι μου στην αγκαλιά μου.. μετα απο τόσους μήνες στην κοιλια, τόσες κλωτσιές και τόσο αγχος .., εξαγωγή δοντιού και μικροεπεμβαση με ραμματα χωρίς νάρκωση - 3ων μηνών, πεσιμο και σπασμένο πλευρό στον 5ο μήνα, ζάχαρο, πείνα και ινσουλίνη, αναπαυση στον καναπε για δίμηνο σχεδον ....... παει, μουτζούρα πάλι τα μάτια .. φοράω και τους φακούς γμτ )

:P:p:p εσυ θα κλαις και από χαρά και από ανακουφιση!!!

Τόσο χάλια δεν έχω ξανακοιμηθεί στην εγκυμοσύνη, ειχα πολλές συσπάσεις και μερικές πονούσαν κι όλας..δεν με βόλευε καμία στάση, μέχρι τις 4:00 στριφογυρνούσα και μετά ξύπνησα για τα καλά ,με πονάει πάλι ο λαιμός μου αλλα και ο αυχένας μου. Γενικά νιώθω χάλια!!!
Ινακι μου πλησιάζει ηωρα και για εσενα. Καλά βρε αθεόφοβο Ινακι, τα 20 κιλά που τα έχεις βάλει??? Αλλά να σου πω, αν πήρες και εσυ 20 που εισαι μια σταλίτσα μοντελάκι ε τότε τα 34 τα δικά μου λογικά μου φαινονται...Σε εμένα όμως γιατι φαινεται κάααθε κιλό? Οέο?
Αλεκάκι οι περιγραφές σου είναι υπέροχες!!! Μήπως τις ελέυθερές σου ώρες (εννοώ από την Ιατρική), συγγράφεις??? Θα μπορούσες!!!!!!!

Ω ναι...τα άπαντα μιας χοντρής και αγχωμένης μαμάς!;)

Σκεφτομαι την Ελίνα που θα φεύγει να γεννήσει και θα σκέπτεται το νοικοκυριό της...εδώ εγώ που δεν πολυασχολούμαι και που θα κυκλοφορεί και η μαμά μου, αναρωτιέμαι πώς θα είναι το σπίτι όταν γυρίσω...Μπορεί να είμαι ακατάστατη, αλλά γνωρίζω τη θέση του κάθε πράγματος και αναρωτιέμαι αν θα βρίσκω μετά τα πράγματά μου??? Αλλά μάλλον δεν θα με ενδιαφέρουν πια, ε??? Θα με νοιάζει μόνο ο μπουμπούκος μου!!!!!!!

Και εγω τα έχω αυτά τα άγχη αλλά όταν γυρισα ήταν μια χαρά όλα. Θα τα προσεχει η μανούλα σου βρε, μην στεναχωριέσαι. Για εμένα πάντως αυτη τη φορά καθάρισε η πεθερά μου. Λαμπικο το ειχε κανει.

ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜΜ ήρθε η μέρα!!!!!!!! Απίστευτο! Θυμαμαι τις αγωνιες μιας μιας κοπέλας...έχω ΚΑΙ μνημη ελέφαντα εκτός τα κιλά του! Είδες μωρέ??? Αχ και να'μουν από μια μεριά να σε 'βλεπα τι θα κανεις όταν τον δεις...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...