Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλεκακαι μου έχεις δικιο και εγω τα έχω παιξει σημερα μπηκα στο μετρο με μασκα με κοιταγαν σαν εξωγηινη αλλα φοβαμαι απιστευτα για το μικρο και ειναι και πολυ δυσκολο να μεινεις μεσα ακομα και αν δουλευεις δεν μπορεις 6 μηνες να κανεις Κωσταλεξη απλως οποιος ερχεται βγαλσιμο παπούτσια Μαντηλακια Ντετολ και σαπουνακι και μασκα και οσο γινεται το μωρο σε αλλο χωρο και πολυ καλο αερισμα καθημερινα του χωρου μονο αυτα τι αλλο να κανεις?Δεν μπορεις να εμβολιασεις και την φουρναρισα που θα παρεις ψωμι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλο μηνα κοριτσακια!!!!!!σας διαβαζω συνεχεια και μαθαινω τα νεα σας.

ΦΑΜ αυριο η μεγαλη μερα ε????με το καλο κοπελα μου να υποδεχτεις το μωρο σου!

Dora να σου ζησει η κορη σου!!!

ΔΗ+ΧΡ να σου ζησει ο γιος σου!τυχερη!τον ειδες νωρις!!!

Maliv μην μου στενοχωριεσαι μια χαρα θα βγουνε οι εξετασεις σου!!!

aleca δικιο εχεις να ανησυχεις και δεν ξερεις και ποιον γιατρο να ακουσεις με τετοια διχογνωμια πια.

εγω ειμαι σε αναμονη....εχω τα πονακια μου αλλα δεν ειναι σταθερα για να ανησυχησω,ειναι τα προεορτια.αυριο εχω nst και μετα θα με κοιταξει η γυναικολογος και κολπικα για να δει τον τραχηλο:-(:sad:και εχω φαει μια φρικη οσο να"ναι.λενε οτι μετα το "χερι"που σου βαζει καποιες γεννανε την αλλη η την μεθεπομενη μερα.ωραια μια χαρα με βολευει να γεννησω στις 4/12(που ειναι και η πητ μου βασει περιοδου+τα γενεθλια του αντρα μου)

μιλησα και με την σοφια εχτες.καλα ειναι οι μικρες,η μια χωρις οξυγονο η αλλη με ελαχιστο.τα μαθαινω και απο την αεδρφη μου βεβαια που τις 2 προηγουμενες νυχτες ειχε την μια απο τις 2 να προσεχει.

ααα τωρα τελευταια εχουμε και θεμα με τα αυτοκινητα μας:P.πριν μιαμιση εβδομαδα παει να φυγει ο αντρας μου για δουλεια με το αυτοκινητο του....τιποτα,δεν επαιρνε μπρος.παει να φυγει με το δικο μου ....τιποτα.2 αυτοκινητα και τα 2 νεκρα.τελικα την αλλη μερα ετσι απλα πηρε εμπρος το δικο του.και σημερα το μεσημερι που σχολασε εμεινε στο δρομο απο λαστιχο:confused::confused:.ωραια λεω φαντασου να τον ειχα παρει τηλεφωνο στην δουλεια οτι γενναω για να ερθει να με παρει και να ειχε μεινει:confused:.και δεν ειμαστε και 2 βηματα....τι να πω!!!!!

Γεια σας γλυκές μου φιλεναδίτσες-συνγκαστρούλες και καλό μας μήνα. Επιτέλους ο μήνας μας !!!!!!!!!!!!!!!! Φαμούλα μας θα είσαι η πρώτη που θα τον εγκαινιάσει. Το αγοράκι σου θα είναι το πρώτο μωράκι του Δεκέμβρη.......Αχχχχχ κι εγώ τώρα θα βάλω τα κλάματαααααα......από συγκίνηση.......(αυτές οι ορμόνες μας !!!)
Καλησπερα κοριτσακια ολα!!!ΦΑΜ μου πω πω αυριο θα χεις αγκαλιτσα το μωρακι σου!!!!Ο Θεος να ειναι μαζι σου και να πανε ολα τελεια!!!!...
...ΦΑΜ με το καλό το μωράκι σου, να είναι γερό και να βγεί με έναν πόνο που λένε! όλα να πάνε καλά!
Βρε κορίτσια πως πέρασε ο καιρός.....Πότε ήταν που αρχίσαμε να μαζευόμαστε στο γκρουπάκι μας, με τις πρώτες ανησυχίες, τις χοριακές μας , τις αναγούλες, τα πονάκια, την εξάντληση........μετά περάσαμε στις εξετάσεις ...α'επιπέδου, β'επιπέδου, doppler, και κάθε φορά και άλλες αγωνίες αλλά πάντα να συνοδεύονται με μεγάλες δόσεις αισιοδοξίας, συμπαράστασης, κουτσομπολιού (κοινωνικού πάντα:P:p),

με πολλές εναλλαγές χαράς, λύπης, ανασφάλειας, λιγούρας, υπερέντασης,χιούμορ, αυτοσαρκασμού........Και τώρα μπήκαμε στον μήνα μας.Ο μήνας του ''γκρουπακίου'' μας.Μανούλες ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 !!!!!!!!!!!

Αχχχ παρεάκι μου όμορφο, μου φαίνεται σαν όνειρο.....ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.Σε λίγες μέρες θα κρατάμε τα μωράκια μας αγκαλιά και θα είμαστε ακόμη εδώ.Πάλι εμείς οι ίδιες που οι περισσότερες δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ,με καινούριες ανησυχίες-αγωνίες-απορίες.........και φτου κι απ΄την αρχή......όλες μαζί, όπως έχουμε μάθει τόσους μήνες τώρα.........

Αχ Σοφου μου ετσι είναι... το πιστευετε ότα σας προτιμω από το να μιλάω με φιλες μου από παλιά στο τηλέφωνο???? Άντε να γεννησουμε, να ανοίξει ο καιρός και να βρεθούμε με τα μπεμπάκια μας.

ΦΑΜ μου γλυκεια, με το καλό άυριο!!!!Πάντα γλυκεια με καλά λογάκια για όλες... σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου μια ευκολη γεννα και ενα υγιέστατο και τυχερό μωρακι!!

Γιά όλο το σημερινό μου συγκινητικό σορόπιασμα ξέρετε ποιά φταίει ?????? Η Φαμούλα μας που γεννάει αύριο !!!!!!!!!!!!! (είχαμε και την ίδια ΠΗΤ.... )

Αφού να φανταστείτε σήμερα για πρώτη φορά στα χρονικά δεν έχω όρεξη για βόλτα !!!!!!!!!!!!!!!! Κάθομαι με το laptop αγκαλιά σας διαβάζω και σας γράφω τα ''σοροπιαστά'' μου. Αφού και στο Γιώργο σήμερα όλο για εσάς μιλάω.....Αχχ βρε Φαμούλα μας τι μου έχεις κάνει..................

Τί να σας πω δεν ξέρω???!!! Είστε υπέροχες!!! Μπήκα τρελαμένη στο forum... η αγωνία μου, μου βγαίνει σε νεύρα φαίνεται... Κι έλεγα σίγουρα οι συγκαστρούλες μου θα με κάνουν να νιώσω καλύτερα!!! Πράγματι, διαβάζοντας τα λογάκια σας παίρνω μεγάλη βοήθεια, αλήθεια σας λέω!!! σαν να έχω δίπλα μου φίλες καρδιακές και μου κρατούν το χέρι!!!

Τα γυαλιά πάνε για πλύσιμο με σαπουνόνερο...τέτοια πιτσίλα δεν βγαίνει με το πανάκι!!!!!!!

Κορίτσια,είπα να φτιάξω μια μηλόπιτα γιατί είχα κάτι μήλα και κόντευαν να σαπίσουν αλλά μάλλον θα αποτύχει...

Στη ζύμη μου έπεσε σχεδόν η διπλάσια ζάχαρη και τώρα επειδή βιάζομαι την έχω βάλει ψήσιμο πάνω κάτω στους 180 αντί για αέρα στους 130...

ΦΑΜούλα μην αγχώνεσαι,αύριο τέτοια ώρα λογικά θα κρατάς το γιο σου αγκαλιά,θα τον έχεις θηλάσει και σίγουρα θα σου έχει χαμογελάσει μια φορά!!!

Τι καλύτερο???

Αλήθεια,τα γυαλιά μπορούμε να τα πλύνουμε με νερό????

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

αχ, κοριτσια, ευτυχως η crp μου ειναι αρνητικη που σημαινει πως δεν υπαρχει κανενα μικροβιο οποτε και να εχω μικρη απωλεια, δεν με επηρεαζει και πολυ στην παρουσα φαση!!! ηρεμησα λιγακι...

Αλεκα, εγω μολις γεννησω θα κανω το εμβολιο του πνευμονιοκοκου και της απλης γριπης, το ιδιο και ο αντρας μου. Οσο γι'αυτο της νεας, οσο θηλαζω δεν προκειται να το κανω, το πολυ πολυ να το κανει μονο ο αντρας μου. Ο γυναικολογος μου ειναι αντιθετος, το ιδιο και ο παιδιατρος.

Ντορακι, πολυ καλη συνταγη μηλοπιτας και ευκολη ειναι αυτη, την εχω κανει πολλες φορες πετυχαινει!!!

http://www.parousiasi.gr/recipe.asp?id=47

καλο μηνα κοριτσακια!!!!!!σας διαβαζω συνεχεια και μαθαινω τα νεα σας.

ΦΑΜ αυριο η μεγαλη μερα ε????με το καλο κοπελα μου να υποδεχτεις το μωρο σου!

Dora να σου ζησει η κορη σου!!!

ΔΗ+ΧΡ να σου ζησει ο γιος σου!τυχερη!τον ειδες νωρις!!!

Maliv μην μου στενοχωριεσαι μια χαρα θα βγουνε οι εξετασεις σου!!!

aleca δικιο εχεις να ανησυχεις και δεν ξερεις και ποιον γιατρο να ακουσεις με τετοια διχογνωμια πια.

εγω ειμαι σε αναμονη....εχω τα πονακια μου αλλα δεν ειναι σταθερα για να ανησυχησω,ειναι τα προεορτια.αυριο εχω nst και μετα θα με κοιταξει η γυναικολογος και κολπικα για να δει τον τραχηλο:-(:sad:και εχω φαει μια φρικη οσο να"ναι.λενε οτι μετα το "χερι"που σου βαζει καποιες γεννανε την αλλη η την μεθεπομενη μερα.ωραια μια χαρα με βολευει να γεννησω στις 4/12(που ειναι και η πητ μου βασει περιοδου+τα γενεθλια του αντρα μου)

μιλησα και με την σοφια εχτες.καλα ειναι οι μικρες,η μια χωρις οξυγονο η αλλη με ελαχιστο.τα μαθαινω και απο την αεδρφη μου βεβαια που τις 2 προηγουμενες νυχτες ειχε την μια απο τις 2 να προσεχει.

ααα τωρα τελευταια εχουμε και θεμα με τα αυτοκινητα μας:P.πριν μιαμιση εβδομαδα παει να φυγει ο αντρας μου για δουλεια με το αυτοκινητο του....τιποτα,δεν επαιρνε μπρος.παει να φυγει με το δικο μου ....τιποτα.2 αυτοκινητα και τα 2 νεκρα.τελικα την αλλη μερα ετσι απλα πηρε εμπρος το δικο του.και σημερα το μεσημερι που σχολασε εμεινε στο δρομο απο λαστιχο:confused::confused:.ωραια λεω φαντασου να τον ειχα παρει τηλεφωνο στην δουλεια οτι γενναω για να ερθει να με παρει και να ειχε μεινει:confused:.και δεν ειμαστε και 2 βηματα....τι να πω!!!!!

Σοφάκι1978 θα είναι τέλειο να γεννήσεις στα γενέθλια του άντρα σου...δεν νομίζω να σου ζητήσει ποτέ άλλο δώρο για την υπόλοιπη ζωή σας!!!!!!! Όσο για τα τουτού, κοίτα σύμπτωση!!!! Ευτυχώς που τρίτωσε τώρα!

κοριτσαρες γυρισα αλλά δεν είμαι καλά.... έχω σκασει από το άγχος μου. Το πρωι έκλαιγε ο Αγγελακος που έφυγα, η μανα μου τα ειχε παιξει, η νταντα επίσης ο άντρας μου ειχε νευριάσει και εγω τρελαινόμουν... Μέχρι να φτασω στο γραφείο είχα πλανταξει στο κλάμα. Γυρισα κατα τις 2, τριβόμουν μια ωρα να ξεβρωμισω από τους αρρωστιάρηδες, έχω και το άγχος για το μπεμπάκο μηπως κόλλησε τιποτα. Είμαι πολύ αγχωδης το ξερω, μη με παρεξηγειτε. Πώς θα περάσει αυτό το τρίμηνο δεν ξερω... θα σαλτάρω. Αρχίζω και ξανασκεφτομαι το εμβόλιο... βλέπω να το κανω στο τέλος αλλά και πάλι δεν θα θελει να το κανει η νταντα... τι θα κανω??

Αχ Αλεκάκι μου είναι πολύ σκληρό να αφήνεις πίσω το μωράκι σου, πόσο μάλλον 2 παιδάκια... Λένε πάντως οι μανούλες που πάνε στη δουλειά ότι η πρώτες ημέρες είναι ζόρικες και σιγά-σιγά το αντιμετωπίζουν καλύτερα...αλλά δεν ξέρω και καμία να γύρισε τόσο νωρίς!!! SUPER WOMAN είσαι!!!! Πάλι όμως θα τα καταφέρεις όλα και θα τα καταφέρεις και καλά!!!!

ΦΑΜούλα μην αγχώνεσαι,αύριο τέτοια ώρα λογικά θα κρατάς το γιο σου αγκαλιά,θα τον έχεις θηλάσει και σίγουρα θα σου έχει χαμογελάσει μια φορά!!!

Τι καλύτερο???

Αλήθεια,τα γυαλιά μπορούμε να τα πλύνουμε με νερό????

Κι εσύ Βρούτε-Ντοράκι???? Μη μου λέτε σας παρακαλώ να μην αγχώνομαι γιατι ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΤΕ!!!!! Συγνώμη αλλά αν το ακούσω άλλη μια φορα θα βάλω τις φωνές!!!

Για τα γυαλιά δεν ξέρω αν κάνει αλλά μία στο τόσο να σου πω την αληθεια τα σαπουνίζω για να καθαρίσουν καλά...τώρα αν τα χαλάω...θα δείξει!!! Όσο για το σκούπισμα: πεντακάθαρη πετσέτα για τα πολλά νερά και μετά το ειδικό πανάκι για να φύγουν τα στίγματα!

Αχ άντε φαμουλα μου με το καλό να κρατήσεις τον μπεμπηνσου αγκαλιτσα.doraki εγώ τα έχω καθαρίσει και με αζαξ.

Ευχαριστώ Άννια μου!!! Τώρα που το λες είναι πολύ έξυπνο!!! Τί στο καλό? Για τζάμια δεν είναι?!?!?!?!

άντε ΦΑΜ μου λίγες ώρες έμειναν!!!!! Λοιπόν έχω πάρει τηλεφωνο όλο τον ιατρικό συλλογο, γνωστους και φιλους με μωρά, όλο μου το σόι... και ακόμη δεν έχω καταλήξει!!!

ΣΟΦΟΥ εσυ ως έγγυος φανταζομαι θα το συζητησε πολύ. Τι σου ειπε ο λοιμοξιολόγος για τις παρενεργειες?

Ντορακι η μαμά σου τι λέει για την περιπτωση μου? έχω νεογεννητο, γυρναω στους δρόμους και έχω και νταντα... κλαψ... εκεινη στη θεση μου θα το έκανε???

Βοηθατε κοριτσακια γιατι θα φαω όλα τα μελομακαρονα που εχει το σπίτι μου!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Αλέκα εγώ την γνώμη μου την είπα και αυτό θα κάνω πάντως!!

Πολύ καλή αυτή η μηλόπιτα maliv, και εγώ την έχω δοκιμάσει!!!

ΦΑΜ λογικό είναι που είσαι νευρική, ξέρεις οτι αύριο είναι η μεγάλη μέρα που περιμενες τόσο καιρό.Αύριο θα τα έχεις ξεχάσει ΟΛΑ όμως!!! και εμείς που είμαστε στην αναμονή πολύ σε ζηλεύουμε για αυτό!!!:tongue::cool:

Κι εσύ Βρούτε-Ντοράκι???? Μη μου λέτε σας παρακαλώ να μην αγχώνομαι γιατι ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΤΕ!!!!! Συγνώμη αλλά αν το ακούσω άλλη μια φορα θα βάλω τις φωνές!!!

Για τα γυαλιά δεν ξέρω αν κάνει αλλά μία στο τόσο να σου πω την αληθεια τα σαπουνίζω για να καθαρίσουν καλά...τώρα αν τα χαλάω...θα δείξει!!! Όσο για το σκούπισμα: πεντακάθαρη πετσέτα για τα πολλά νερά και μετά το ειδικό πανάκι για να φύγουν τα στίγματα!

Ευχαριστώ Άννια μου!!! Τώρα που το λες είναι πολύ έξυπνο!!! Τί στο καλό? Για τζάμια δεν είναι?!?!?!?!

Αν σου πούμε να αγχωθείς, θα πετύχουμε το ποθητό αποτέλεσμα???? :)

Καλέ όχι με άζαξ. Έχει αναθυμιάσεις που πάνε στο μάτι!!! Με νεράκι και 1-2 σταγόνες απορ/κο για τα πιάτα, τα καθαρίζεις με τα δάχτυλα, και για το σκούπισμα, όπως λες ΦΑΜούλα, μια πετσέτα για να φύγουν τα πολλά νερά και μετά το ειδικό πανάκι, ή από την αρχή με ποτηρόπανο. Και τα κάνει αόρατα!!!

Βοηθατε κοριτσακια γιατι θα φαω όλα τα μελομακαρονα που εχει το σπίτι μου!!!

Αλεκάκι, εμένα θα μου τα φάει ο άντρας μου!!! Όλα!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

φαμ εχεις απολυτο δικιο πρεπει να αγχωθεις ειναι πολυ δυσκολο αυτο που θα κανεις θα σου κανουν μια τεραστεια τομη θα πονας και δεν θα σου ινει σημασια κανεις θα σε αφησουν να πεθανεις μονη σου σαν το σκυλι στο αμπελι και θα δωσουν το παιδι σου για υιοθεσια.Αγχωσου μελοθανατη.Τι θες να σου πουμε ρε κοπελια ολα τα παραπανω?Θα καταλαβεις και μονη σου οτι δεν ειναι τιποτα βεβαια ειναι η πρωτη σου φορα και εχεις μεγαλο δικιο.Εγω να σου πω την αληθει τωρα ειμαι λιγο αγχωμενη γιατι θα ειμαι ξυπνια αλλα μονο που θα τον δεις θα καταλαβεις οτι αυτη ειναι η ωραιοτερη στιγμη της ζωης σου ουτε γαμος ουτε τιποτα που λενε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια πήγα στο jumbo,πήρα ωραία πραγματάκια,τα στόλισα,όσο περνάνε οι μέρες το σπίτι γίνεται μαμαδίστικο και ειδικά η κουζίνα,που είναι και το αγαπημένο μου δωμάτιο (μετά του μωρού,εννοείται...).

Επίσης,η μηλόπιτα έγινε ανέλπιστα καλή,φαίνεται δεν ασχολήθηκα και πολύ και έκανε ό,τι μπορούσε για να δείξει ότι αξίζει!!Τσάκισα ένα κομμάτι με ζάχαρη άχνη και κανέλα!!

Τώρα θα δούμε dvd "Τα σύνορα της μοναξιάς",ελπίζω να είναι κάτι καλό και να μην κόψω τις φλέβες μου!!!

Φιλάκια σε όλες και ιδιαίτερα στη ΦΑΜ!!!!!!!!!Περιμένουμε νέα σου το συντομότερο!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...