Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κορίτσια πως πέρασε ο καιρός.....

Πότε ήταν που αρχίσαμε να μαζευόμαστε στο γκρουπάκι μας, με τις πρώτες ανησυχίες, τις χοριακές μας , τις αναγούλες, τα πονάκια, την εξάντληση....

....μετά περάσαμε στις εξετάσεις ...α'επιπέδου, β'επιπέδου, doppler, και κάθε φορά και άλλες αγωνίες αλλά πάντα να συνοδεύονται με μεγάλες δόσεις αισιοδοξίας, συμπαράστασης, κουτσομπολιού (κοινωνικού πάντα:P:p),

με πολλές εναλλαγές χαράς, λύπης, ανασφάλειας, λιγούρας, υπερέντασης,χιούμορ, αυτοσαρκασμού........

Και τώρα μπήκαμε στον μήνα μας.

Ο μήνας του ''γκρουπακίου'' μας.

Μανούλες ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 !!!!!!!!!!!

Αχχχ παρεάκι μου όμορφο, μου φαίνεται σαν όνειρο.....ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.

Σε λίγες μέρες θα κρατάμε τα μωράκια μας αγκαλιά και θα είμαστε ακόμη εδώ.

Πάλι εμείς οι ίδιες που οι περισσότερες δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ,με καινούριες ανησυχίες-αγωνίες-απορίες.....

....και φτου κι απ΄την αρχή......όλες μαζί, όπως έχουμε μάθει τόσους μήνες τώρα.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλεκάκι πάρε ένα τηλέφωνο τον γιατρό σου (που από όσα μας έχεις πει εμπιστεύεσαι απόλυτα ), πες του όλους σου τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες και κάνε ότι σου πει εκείνος χωρίς άλλο ψάξιμο και άλλες γνώμες.

Ακολούθησε μία γραμμή γιατί διαφορετικά θα τρελαθείς.

Αχ Σοφου μου ετσι είναι... το πιστευετε ότα σας προτιμω από το να μιλάω με φιλες μου από παλιά στο τηλέφωνο???? Άντε να γεννησουμε, να ανοίξει ο καιρός και να βρεθούμε με τα μπεμπάκια μας.

ΦΑΜ μου γλυκεια, με το καλό άυριο!!!!Πάντα γλυκεια με καλά λογάκια για όλες... σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου μια ευκολη γεννα και ενα υγιέστατο και τυχερό μωρακι!!

Αχ κοριτσακια μου... Ντοράκι εσένα η μαμά σου τι λέει για το εμβόλιο??? Γιατί σχεδόν όλοι οι γιατροί μας απειλούν συναισθηματικά για να το κανουμε εμεις οι μανούλες???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αλεκάκι πάρε ένα τηλέφωνο τον γιατρό σου (που από όσα μας έχεις πει εμπιστεύεσαι απόλυτα ), πες του όλους σου τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες και κάνε ότι σου πει εκείνος χωρίς άλλο ψάξιμο και άλλες γνώμες.

Ακολούθησε μία γραμμή γιατί διαφορετικά θα τρελαθείς.

Ο παιδιατρος λεει να το κανουμε... ο γυναικολόγος λεει όχι. Ποιάν άλ΄λη ειδικότητα να ρωτησω ρε γμτ???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

εφόσον το να κάνεις το εμβόλιο δεν σημαίνει οτι δεν θα νοσήσεις, τοτε δεν έχει νόημα να το κάνεις τώρα. Απλα να τηρείς τους κανόνες υγειηνής. Σχολαστικό καθάρισμα χεριών όσων μπαίνουν στο σπίτι και όποιος νιώθει την παραμικρή ενόχληση αν δεν γίνεται να μην έρχεται καθόλου στο σπίτι πρέπει απαραίτητα να φοράει μάσκα. ΜΗΝ τρελαίνεσαι Αλέκα. Είναι ενας ιός σαν όλους τους άλλους.

Ο παιδιατρος λεει να το κανουμε... ο γυναικολόγος λεει όχι. Ποιάν άλ΄λη ειδικότητα να ρωτησω ρε γμτ???

Εαν εγώ είχα γεννήσει θα άκουγα τον παιδίατρο, τον γυναικολόγο θα τον συμβουλευόμουν μόνο κατά τη διάρκεια της κύησης.

Στη δική μου περίπτωση τη ''συμβουλή'' στο να κάνουμε εγώ καιμ ο Γιώργος το εμβόλιο την πήραμε από λοιμωξιολόγο. Πριν το κάνω όμως τηλεφώνησα στο γυναικολόγο μου γιατί χωρίς την έγκρισή του δεν θα το έκανα ότι και αν μου έλεγαν όλοι οι άλλοι.

sofou τι συγκινητικά που τα λες σήμερα!!!

Έχω στολίσει και το σπίτι,έπιασε και το κρύο (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,Θεέ μου κάνε να κρατήσει!!) και νιώθω πια ότι ο καιρός είναι ΠΟΛΥ κοντά!!!

Μετά θα λέμε πόσο γάλα πίνουν τα καμάρια μας,κάθε πόση ώρα ξυπνάνε,τι χρώμα είναι τα κακά τους κλπ κλπ κλπ....Και η ζωή συνεχίζεται,αλλά τόσο μα τόσο διαφορετική!!!

aleca μου η μαμά μου σε κανένα παιδάκι από αυτά που παρακολουθεί δεν έχει κάνει το εμβόλιο.Έχει κάποιες πελάτισσες που τρελαίνονται αλλά την εμπιστεύονται,οπότε το πολύ πολύ να κάνουν το απλό της γρίπης.

Αν κάποιο νοσήσει,κάνει τη θεραπεία του και μια χαρά γίνεται...

Και επίσης,αυτό που λέει το inaki,είναι ένας ιός σαν όλους τους άλλους.

oCxsp2.png

Γιά όλο το σημερινό μου συγκινητικό σορόπιασμα ξέρετε ποιά φταίει ??????

Η Φαμούλα μας που γεννάει αύριο !!!!!!!!!!!!! (είχαμε και την ίδια ΠΗΤ.... )

Αφού να φανταστείτε σήμερα για πρώτη φορά στα χρονικά δεν έχω όρεξη για βόλτα !!!!!!!!!!!!!!!!

Κάθομαι με το laptop αγκαλιά σας διαβάζω και σας γράφω τα ''σοροπιαστά'' μου.

Αφού και στο Γιώργο σήμερα όλο για εσάς μιλάω.....

Αχχ βρε Φαμούλα μας τι μου έχεις κάνει..................

Διαφημίσεις

Χαχα sofou μου,εμένα πάλι με έχει πιάσει τρελή μανία να βγω από το σπίτι...

Σήμερα πήγε η μαμά μου σε μια φίλη της να πληρώσει τη δόση για τις κατσαρόλες που μου πήρε δώρο,πήγα κι εγώ από κοντά και ψώνισα το κατιτίς μου!!

Και τώρα που θα έρθει ο Γιώργος,πάλι θα πάμε στο Jumbo να βρω ένα ωραίο στεφάνι..

Όσο πλησιάζει ο καιρός,δεν μπορώ να μείνω μέσα...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...