Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν σας έγραψα τα νέα μου....

Χθες είχαμε ραντεβού με το γιατρό, κάναμε και NST και όλα είναι μια χαρά. Η μπεμπούλα είναι γύρω στα τρία κιλά αλλά η απάντηση στό πότε γεννάμε ήταν....Φέεεεεεταααα......

Αχ τί έπαθα....Και το είχα σίγουρο ότι θα γεννήσω νωρίτερα. Το μωρό είναι ψηλά ακόμα οπότε περιμένουμε....... Στο τέλος θα μου γίνει η φέτα ....''ροκφόρ'' !!!!!!!

Εαν δεν αλλάξει κάτι νωρίτερα την ημέρα της ΠΗΤ 12/12 θα μπω για τεχνητούς πόνους.

Επειδή όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία......περιμένω να δω και την 4η Δεκεμβρίου (από το όνειρο):P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα σε όλες!!!! και καλό μήνα με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα!!!

dora να σου ζήσει το μωράκι σου και να είναι πάντα ευτυχισμένο!

ΦΑΜ με το καλό το μωράκι σου, να είναι γερό και να βγεί με έναν πόνο που λένε! όλα να πάνε καλά!

βρε κορίτσια τις τελευταίες 3 μέρες έχω πόνους έντονους χαμηλά όταν κάνω συσπάσεις και όταν κινείται το μωρό. σχεδόν δεν τους αντέχω, ο γιατρός μου λέει ότι τους χρειαζόμαστε αυτούς τους πόνους, πως θα καταλάβω όταν είναι να γεννησω? θα είναι πιο έντονοι?

Dora καλή επιστροφή.Να το χαίρεσαι το νινάκι σου και να είναι πάντα έτσι ήσυχο!!!!Όπως επιθυμείς να το δεις:-P.ΦΑΜ μου επιτέλους έφτασε και η δική σου σειρά!!!Όλα θα πάνε καλά,να μην αγχωθείς καθόλου και να σκ΄φτεσαι οτι σε χωρίζουν μόλις λίγες ώρες απο το θαυματάκι σου.Δεν πονάει πολύ:pMaliv εγώ ήμουν ένα μήνα χωρίς αμνιακό υγρό(μου έσπασαν νωρίτερα).Με είχαν με ορό για να μην κάνω συσπάεις και ναι την crp την κάνουν για να δουν αν τυχόν υπάρχει κάποια λοίμωξη και υπάρξει κίνδυνος για το μωρό.Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό μην ανησυχείς για τίποτα.Το αμνιακό είναι για να προστατεύει το μωρό,Αν τρέφεται κανονικά απο τον πλακούντα δεν υπάρχει περίπτωση να στο πάρουν νωρίτερα.Δες εμένα:ΕΝΑ μήνα χωρίς υγρό και γέννησα ένα υγιέστατο αγοράκι.Αν δεν είχα κάνει συσπάσεις(απο λάθος ορό που έβαλε η μαία)δεν θα είχα γεννήσει ακόμη

Σ'ευχαριστώ Δημητρα για τη βοήθεια, οποτε μενει να δουμε τα αποτελεσματα της εξετασης...

Caterinaki και γω την ιδια απορια εχω, πως θα καταλαβω οτι γενναω αφου πονακια εχω συνεχεια...φανταζομαι οταν ερθει η ωρα, θα το καταλαβουμε....

Διαφημίσεις

Κορίτσια έφαγα μια ωραιότατη σουπίτσα γιουβαρλάκια και για επιδόρπιο μια μπανάνα και ένα μελομακάρονο λουσμένα με σιρόπι σοκολάτας...

Ψιλονυστάζω τώρα...

Το απόγευμα πάλι βόλτα...Στο Jumbo να πάρω μπιχλιμπιδάκια για το σπίτι και το δέντρο μας,να γίνει λίγο πιο πλούσιο.

Αυτά τα πονάκια είναι πολύ άτιμα,ούτε να κουνηθώ δεν μπορώ (αλλά την καταναλωτική βόλτα την πηγαίνω!!!)..

oCxsp2.png

Εγω φτιαχνω μπριζολες λαδοριγανη με πατατες στην κατσαρολα...

Παντως νιωθω πολυ κουρασμενη ρε κοριτσια...

Επισης καπου διαβαζα για τη γριπη στο αλλο φορουμ οτι καποιοι που ηταν θετικοι στον ιο και τον περασαν ελαφρια ειχαν πονολαιμο και καταρροη χωρις πυρετο...Εμεις εδω περα δεν περασαμε κατι τετοιο?Η Αντζυ η Μελσας, εγω...λετε να την περασαμε και να μην το καταλαβαμε καλε?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελίνα μου είναι πολύ πιθανό αυτό που λες.Πόσο μάλλον εγώ που είχα και πυρετό και βήχα...

Εξαρτάται από το πόσο δυνατός είναι ο κάθε οργανισμός,όλοι αυτοί που έχουν πάει εντατική ή στον κάτω κόσμο,ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είχαν μόνο γρίπη...

oCxsp2.png

Εγω φτιαχνω μπριζολες λαδοριγανη με πατατες στην κατσαρολα...

Παντως νιωθω πολυ κουρασμενη ρε κοριτσια...

Επισης καπου διαβαζα για τη γριπη στο αλλο φορουμ οτι καποιοι που ηταν θετικοι στον ιο και τον περασαν ελαφρια ειχαν πονολαιμο και καταρροη χωρις πυρετο...Εμεις εδω περα δεν περασαμε κατι τετοιο?Η Αντζυ η Μελσας, εγω...λετε να την περασαμε και να μην το καταλαβαμε καλε?

ωχ, λες ?????

Διαφημίσεις

Ελίνα μου είναι πολύ πιθανό αυτό που λες.Πόσο μάλλον εγώ που είχα και πυρετό και βήχα...

Εξαρτάται από το πόσο δυνατός είναι ο κάθε οργανισμός,όλοι αυτοί που έχουν πάει εντατική ή στον κάτω κόσμο,ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είχαν μόνο γρίπη...

Συμφωνω...α ναι κι εγω ειχα βηχα!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κοριτσαρες γυρισα αλλά δεν είμαι καλά.... έχω σκασει από το άγχος μου. Το πρωι έκλαιγε ο Αγγελακος που έφυγα, η μανα μου τα ειχε παιξει, η νταντα επίσης ο άντρας μου ειχε νευριάσει και εγω τρελαινόμουν... Μέχρι να φτασω στο γραφείο είχα πλανταξει στο κλάμα. Γυρισα κατα τις 2, τριβόμουν μια ωρα να ξεβρωμισω από τους αρρωστιάρηδες, έχω και το άγχος για το μπεμπάκο μηπως κόλλησε τιποτα. Είμαι πολύ αγχωδης το ξερω, μη με παρεξηγειτε. Πώς θα περάσει αυτό το τρίμηνο δεν ξερω... θα σαλτάρω. Αρχίζω και ξανασκεφτομαι το εμβόλιο... βλέπω να το κανω στο τέλος αλλά και πάλι δεν θα θελει να το κανει η νταντα... τι θα κανω??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αχ βρε aleca μου,η περίπτωσή σου είναι δύσκολη...Μακάρι να μπορούσες να μείνεις με το μωράκι σου μέχρι να περάσει ο χειμώνας και αυτές οι παλιοιώσεις...

Πάντως το εμβόλιο δε νομίζω ότι πραγματικά έχει αποτελέσματα...Αλλιώς γιατί οι γνώμες των γιατρών να είναι ΤΟΣΟ διχασμένες???

Απλά θα πρέπει να προσέξεις πολύ με την νταντά,να τη βλέπεις όταν έρχεται στο σπίτι αν είναι καλά,έστω και λίγο μπούκωμα ή βήχα να έχει,να πηγαίνει σπίτι της ή να φοράει μάσκα,αν αυτό σε καλύπτει...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...