Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

maliv καλά αποτελέσματα και ψυχραιμία!! Τι βάρος έδειξε οτι έχει το μωρό σου ο υπέρηχος;;;

ΦΑΜ ναι, μαλλον δεν πρόλαβα καμία σας γιαυτό και η αηπνία ξαναχτύπησε την πόρτα! Εκεί που ξυπνούσα κατα τις 5 κάθε μέρα τις τελευταίες μέρες ξυπνάω πάλι στις 4 :( και την νιώθω αυτή τη διαφορά της μιας ώρας, δεν αντέχω στο κρεβάτι και σηκώνομαι.

melsas εγω πολλές καούρες δεν έχω αλλα προσπάθησα η μακαρονάδα μου να μην έχει πολλά πολλά για να μην με πειράξει. Στις 4 που ξύπνησα πάλι πεινούσα..τι κακό είναι αυτό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maliv καλά αποτελέσματα και ψυχραιμία!! Τι βάρος έδειξε οτι έχει το μωρό σου ο υπέρηχος;;;

QUOTE]

Ειχε παρει μια περιεργη θεση, ηταν πολυ στριμωγμένο και η κοιλιτσα του πιεσμενη, δεν μπορεσε να κανει σωστη μετρηση, το εβγαζε 2600 αλλα μου ειπε πως δεν ειναι σωστο, πρεπει να ειναι παραπανω.

Dora καλή επιστροφή.Να το χαίρεσαι το νινάκι σου και να είναι πάντα έτσι ήσυχο!!!!Όπως επιθυμείς να το δεις:-P.ΦΑΜ μου επιτέλους έφτασε και η δική σου σειρά!!!Όλα θα πάνε καλά,να μην αγχωθείς καθόλου και να σκ΄φτεσαι οτι σε χωρίζουν μόλις λίγες ώρες απο το θαυματάκι σου.Δεν πονάει πολύ:pMaliv εγώ ήμουν ένα μήνα χωρίς αμνιακό υγρό(μου έσπασαν νωρίτερα).Με είχαν με ορό για να μην κάνω συσπάεις και ναι την crp την κάνουν για να δουν αν τυχόν υπάρχει κάποια λοίμωξη και υπάρξει κίνδυνος για το μωρό.Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό μην ανησυχείς για τίποτα.Το αμνιακό είναι για να προστατεύει το μωρό,Αν τρέφεται κανονικά απο τον πλακούντα δεν υπάρχει περίπτωση να στο πάρουν νωρίτερα.Δες εμένα:ΕΝΑ μήνα χωρίς υγρό και γέννησα ένα υγιέστατο αγοράκι.Αν δεν είχα κάνει συσπάσεις(απο λάθος ορό που έβαλε η μαία)δεν θα είχα γεννήσει ακόμη

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Kalhmera koritsakia!

Phzw sth douleia alla den adexa na mh bw na sas pw ena geia!

dora mou kalws orisate sto spitaki sas! Xalia oi katastaseis pou perigrafeis alla to koritsaki sou einai mia xaroula kai auto metraei.

doraki kalo mhna! twra metras ki esu epishma anapoda!

Famoula mou mia meroula emeineeeeeeeeeeeee! Eisai etoimh? Elpizw na koimh8eis apopse giati apo avrio 8a eisai sthn uphresia tou bouboukou sou :)))

aleca me to kalo na pas sth douleia..kai grhgora pisw :) Einai duskoloi autoi oi apoxwrismoi alla mia xara 8a einai to mwraki sou.

Sugnwmh se oses ksexasa! Tha epanel8w!

Smhera o mikros piezei toso polu pou fovamai pws 8a dw kana xeraki na me xairetaei sto wc..

makiaaa

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Kalhmera koritsakia!.....Phzw sth douleia alla den adexa na mh bw na sas pw ena geia!....Famoula mou mia meroula emeineeeeeeeeeeeee! Eisai etoimh? Elpizw na koimh8eis apopse giati apo avrio 8a eisai sthn uphresia tou bouboukou sou :))).....Smhera o mikros piezei toso polu pou fovamai pws 8a dw kana xeraki na me xairetaei sto wc..

Εβιτούλα δεν θα δούλευες απο το σπίτι τις τελευταίες ημέρες??? Καλή δύναμη!!! Κι εγώ ελπίζω να κοιμηθώ απόψε, αλλά δεν το βλέπω...με τόσες σκέψεις και όνειρα...Τουλάχιστον κοιμήθηκα χθες βράδυ!!!

....ΦΑΜ μου επιτέλους έφτασε και η δική σου σειρά!!!Όλα θα πάνε καλά,να μην αγχωθείς καθόλου και να σκ΄φτεσαι οτι σε χωρίζουν μόλις λίγες ώρες απο το θαυματάκι σου.Δεν πονάει πολύ:pMaliv εγώ ήμουν ένα μήνα χωρίς αμνιακό υγρό(μου έσπασαν νωρίτερα).Με είχαν με ορό για να μην κάνω συσπάεις και ναι την crp την κάνουν για να δουν αν τυχόν υπάρχει κάποια λοίμωξη και υπάρξει κίνδυνος για το μωρό.Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό μην ανησυχείς για τίποτα.Το αμνιακό είναι για να προστατεύει το μωρό,Αν τρέφεται κανονικά απο τον πλακούντα δεν υπάρχει περίπτωση να στο πάρουν νωρίτερα.Δες εμένα:ΕΝΑ μήνα χωρίς υγρό και γέννησα ένα υγιέστατο αγοράκι.Αν δεν είχα κάνει συσπάσεις(απο λάθος ορό που έβαλε η μαία)δεν θα είχα γεννήσει ακόμη

Δήμητρα ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά παίρνω κουράγιο από τέτοια λογάκια!!! Και αυτά που λες στην Maliv είναι πολύ ενθαρρυντικά!!! Όσο για τον λάθος ορό.........................................ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΜΙΑΣ ΜΑΙΑΣ???????????????????????? ευτυχώς πήγαν όλα καλά για εσένα και το γιόκα σου!!!!

Διαφημίσεις

Καλό μηνα να εχουμε και θα ειναι μια και θα εχουμε πολλα πολλα νινακια....

Και μπήκε και ο χειμωνας επισημα πλέον....

1768551d44zjlznzr.gif

Dora να σου ζησει.... και ΦΑΜ μου πλησιαζει η μεγαλη μερα και θα πανε ολα τέλεια...

a84026bdda.png

Ακριβώς ΦΑΜ μου.Δεν φτάνει που έβαλε λάθος δοσολογία στον ορό μου άλλαξε και φλέβα για καλύτερα(μη χέσω:evil::evil:)και το έβαλε σε βουλωμένη φλέβα με αποτέλεσμα να μην περνάει το φάρμακο στον οργανισμό μου.Και απορούσε μετά πως έγινε αυτό....:mad:

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Etsi elega Famoula alla 8a er8w 2-3 fores akoma gia na mh ta afhsw ola rhmadio. Atimo filotimo! Avrio kai th Paraskeuh 8a eimai spiti sigoura..Mh to parakanw...

To provlhma einai oti shmera xupnhsa apo tis 5 (pipi kai meta me epiase to agxos gia xilia duo)..opote twra eimai hdh kommatia..kai h mera einai mono sta misa!

smoots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

ντορα μου καλως ηρθες στο σπιτακι σου και στην παρεα μας με κατι τετοια τσαντιζεσαι με τα δημοσια ρε γαμωτο.Εγω πηγα σημερα στον γιατρο κανονισαμε γαι 14 τουτουνου που ελεγε και η γιαγια μου και ξαν ε 6 μερες εξετασεις, με εχειξεπαραδιασει ο ατιμος και μου ελεγε συνεχεια οταν θα κανουμε το χειρυργειο θα σου βγαλω και 2 ποντους ετσι σαν πλαστικουλα ,ήθελα να του πω εκεινη την ωρα:με τα λεφτα που μου εχεις φαει μεγαλε και σιλικονη στα β...α πρεπει να μου κανεις δωρο αλλα τεσπα ας πανε ολα καλα και αν κανω τριτο θα με ξαναδεις...Μη φας εχουμε γλαρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

.... και ΦΑΜ μου πλησιαζει η μεγαλη μερα και θα πανε ολα τέλεια...

Ευχαριστώ Μαχούλα!!!!

Ακριβώς ΦΑΜ μου.Δεν φτάνει που έβαλε λάθος δοσολογία στον ορό μου άλλαξε και φλέβα για καλύτερα(μη χέσω:evil::evil:)και το έβαλε σε βουλωμένη φλέβα με αποτέλεσμα να μην περνάει το φάρμακο στον οργανισμό μου.Και απορούσε μετά πως έγινε αυτό....:mad:

Μήπως με μια αναφορά θα της έφευγαν όλες οι απορίες????? ΕΛΕΟΣ!!!!

Etsi elega Famoula alla 8a er8w 2-3 fores akoma gia na mh ta afhsw ola rhmadio. Atimo filotimo! Avrio kai th Paraskeuh 8a eimai spiti sigoura..Mh to parakanw...

Μπράβο Εβιτούλα το μέρα παρά μέρα μια χαρά ακούγεται!!! Δεν μας είπες όμως νέα ανηψιού!!!!!

...Εγω πηγα σημερα στον γιατρο κανονισαμε γαι 14 τουτουνου που ελεγε και η γιαγια μου και ξαν ε 6 μερες εξετασεις, με εχειξεπαραδιασει ο ατιμος και μου ελεγε συνεχεια οταν θα κανουμε το χειρυργειο θα σου βγαλω και 2 ποντους ετσι σαν πλαστικουλα ,ήθελα να του πω εκεινη την ωρα:με τα λεφτα που μου εχεις φαει μεγαλε και σιλικονη στα β...α πρεπει να μου κανεις δωρο αλλα τεσπα ας πανε ολα καλα και αν κανω τριτο θα με ξαναδεις...Μη φας εχουμε γλαρο

Γεια σου Μαρινάκι! Δηλ. γεννάς 14/12? Θύμισέ μου μαιευτήριο... Πάντως άμα σου φτιάξει το οτιδήποτε, να τον έχουμε υπόψη μας στην επόμενη γέννα!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας γλυκές μου φιλεναδίτσες-συνγκαστρούλες και καλό μας μήνα.

Επιτέλους ο μήνας μας !!!!!!!!!!!!!!!!

Φαμούλα μας θα είσαι η πρώτη που θα τον εγκαινιάσει. Το αγοράκι σου θα είναι το πρώτο μωράκι του Δεκέμβρη.......Αχχχχχ κι εγώ τώρα θα βάλω τα κλάματαααααα......από συγκίνηση.......(αυτές οι ορμόνες μας !!!)

Καλησπερα κοριτσακια ολα!!!

ΦΑΜ μου πω πω αυριο θα χεις αγκαλιτσα το μωρακι σου!!!!Ο Θεος να ειναι μαζι σου και να πανε ολα τελεια!!!!

Μαρινακι 14???Κοντα θα μαστε εμεις για να δω τι θα γινει θα παρω ολο το μηνα εως την πητ μου στις 13 η θα γεννησω την αλλη βδομαδα...

Σερνομαι λιγακι σημερα...Και ξυπνησα απο κατι δυνατες κλωτσιες του μπεμπη που με ποναγαν...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ευχαριστώ Μαχούλα!!!!

Μήπως με μια αναφορά θα της έφευγαν όλες οι απορίες????? ΕΛΕΟΣ!!!!

Μπράβο Εβιτούλα το μέρα παρά μέρα μια χαρά ακούγεται!!! Δεν μας είπες όμως νέα ανηψιού!!!!!

Γεια σου Μαρινάκι! Δηλ. γεννάς 14/12? Θύμισέ μου μαιευτήριο... Πάντως άμα σου φτιάξει το οτιδήποτε, να τον έχουμε υπόψη μας στην επόμενη γέννα!!!!!

Στο λητω γενναω.Αντε Φαμουλα μου με το καλο αυριο θα δεις θα παθεις πλακα με αυτο που θα αντικρισεις. Στην αρχη ειναι ενα σοκ το περιμενεις λιγο πιο alien και οχι τοσο<<ανθρωπακι>> θα πεις πριν μια ωρα ηταν στην κοιλια μου ?Τελειο συναισθημα απο τα πιο δυνατα που μπορει να ζησει καποιος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το αλλο σας το ειπα με τον γελοιο τον αντρα μου?Ερχεται πριν λιγο καιρο ολο καμαρι οτι ηρθε ο Καραγκουνης στο μαγαζι και να οι φωτογραφιες και να τα κερασματα με την <<παιχτουρα>> και βγαινει μετα απο λιγες μερες η παιχτουρα και λεει οτι κολησε την γριπη.ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?Μου αγκαλιαζοτανε με τον αρρωστιαρηηηηη?Και ρωταω φταιω να το κλειδωσω στο παταρι και να του πεταω ενα μελομακαρονο την ημερα και να τον εμβολιασω τωρα σαν σκυλο?Φταιω η μανα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΜΑΧΗ μου, αυτό το "welcome winter" το σκέφτηκες καλά? Μάλλον για "welcome spring"κάνει... :)

Δημητρούλα, είναι να μη την ξεχέσεις τη μαία??? Καταραμένη μονιμότητα!!! Από την άλλη, ακόμα στην αναμονή θα ήσουν! Σωστά?

Αχ βρε Μαρινάκι, ψυχούλα είναι ο γιατρός σου!!! :)

Εμένα, που ο μπέμπης εδώ και 3-4 μέρες παίζει ασανσέρ είναι λογικό? Μια μαζεύεται πάνω, μια κάτω. Το κεφαλάκι μας έχει εμπεδοθεί, οπότε δεν παίζει να μου γυρίσει τούμπα, αλλά ο ποπός του πάνω-κάτω πάει! Ο γιατρός μας είπε να πάμε τέλος Νοέμβρη να μας ξαναδει, αλλά επειδή μου'κατσε για 3/12 είπα ότι αν δε γεννήσω στις 3/12 (να μου'ρθει ξαφνικό!!!), στις 4/12 θα κλείσω ραντεβού με το γιατρό. Έτσι κι αλλιώς, κοντεύουμε...

Μαρινάκι, στείλ'τον σούμπιτο για εξετάσεις!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...