Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

kaoures are back!! Kai mazi kai oi aipnies! Den tha to adeksoooooo kai aftoooooooooooooo

Vre koritsia, ti nero anthrakouho na pino gia kaoures ehoume pei? (tha me trelanei o bebis mehri na vgei...)

Υπομονή μωρέ και εγώ εδώ μαζί σου...

Καλημέρα και καλό μήνα...

Από πότε είχες καούρες?

Πλησιάζει η στιγμή....

Φιλιά...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κ παλι.. γυρισαμε κ εμεις σπιτακι μας χτες το απογευμα.. ευτυχως η μικρη αρχισε να παιρνει βαρος κ μας αφησαν να φυγουμε γιατι δεν την παλευα αλλο στο νοσοκομειο.

Ο χαρης τρελαθηκε οταν την ειδε, του αρεσε παρα πολυ κ ειπε "μαμα ειναι μια κουκλα η αδελφουλα μου" κ ολη την ωρα την χαιδευει κ τη φιλαει κ αμα του την βαλουμε αγκαλια καμαρωνει σαν γυφτικο σκεπαρνι :P

Περιμενω πως κ πως να ξυπνησει η μικρη για να την δει..

Γενικα ειναι ησυχη, τρωει ευκολα. Σημερα ηταν σαν να μην υπηρχε καθολου στο σπιτι.. Την ξυπνουσα για να φαει..

Χτες το βραδυ ειχε καποιες ενοχλησεις στο στομαχακι της γιατι δεν ειχε κανει κακα της κ περασαμε ολο το βραδυ αγκαλια απο τις 2 μεχρι τις 6 το πρωι να με εχει κανει πιπιλα..

Το αποτελεσμα βεβαια ηταν να αυξηθει κατα πολυ η παραγωγη μου κ να πρηστω λιγο αλλα την ξυπνουσα συχνα για να τη θηλασω οποτε ειμαι μια χαρα..

Κ η μικρη ηρεμη.

Στο μαιευτηριο η αληθεια ειναι οτι δεν βοηθησαν κ πολυ με τον θηλασμο (καμια σχεση αυτα που μας ελεγε η μαια Ντορακι) .

ναι μεν επιμενουν στον θηλασμο κ δεν παροτρυνουν για ξενο κ μαλιστα δινουν πολυ δυσκολα, αλλα δεν βοηθανε κιολας.

Η μαια μας ελεγε οτι το μωρο θηλαζει αμεσως, οτι τα περιποιουνται διπλα στη μαμα, ακομα κι αν αυτη κανει καισαρικη κ τα βαζουν αμεσως στο στηθος οσο εισαι στην ανανηψη..

Δεν ειδα ουτε ακουσα να γινεται κατι τετοιο..

Και αντε ενταξει εμενα ηταν ενα δυσκολο χειρουργειο κ το πηραν το μωρο.. Το πηραν ομως κ στην κοπελα που ηταν διπλα μου κ γεννησε φυσιολογικα.. Κ στις 2 ωρες που ηταν στην ανανηψη δεν της το πηγαν να το θηλασει..

Της το εδωσαν οταν ηρθε στο δωματιο..

Τη δικια μου την εφεραν μια ωρα μετα απο μενα στο δωματιο.

Στην ανανηψη ειμασταν 4 κοπελες κ μονο εγω πηρα το μωρο μου για οσο ημουν εκει (κ μαλιστα μετα απο κανα μισαωρο κ αφου ειχα κανει ολοκληρη φασαρια).

Τα μωρα ηταν μονα τους σε εναν διπλα νο θαλαμο που χωριζοταν με τζαμαρια κ ειχαν πλανταξει στο κλαμμα κ κανεις δεν πηγαινε τα τα κοιταξει.. Τα εβαζαν κατω απο λαμπες για να ζεσταθουν. (αφου τα ειχαν για ποση ωρα παρατημενα κ τυλιγμενα με αυτα τα υποστρωματα που βαζουμε στο κρεβατι για να μην το λερωσουμε..

Εμενα μου εφερε η μαια τη μικρη αφου τη ζητουσα επιμονα κ αρχισα να κανω φασαρια, ακομα δεν την ειχαν πλυνει (κ ειχαν περασει και 2 ωρες απο τη στιγμη που την γεννησα) τυλιγμενη σε ενα τετοιο υποστρωμα, κ ουσιαστικα μου την πεταξε πανω μου, τη στιγμη που εγω ημουν ξαπλα εντελως, χωρις να μπορω να κανω ουτε στοιχειωδης κινησεις αφου ειχα την επισκληρυδιο , κ μπορουσα να κουνησω μονο τα χερια μου κ φυσικα δεν εκανε καμια κινηση να με βοηθησει να βαλω το μωρο στο στηθος.. Προσπαθησα να την βαλω μονη μου, η μικρη ειχε γκανιασει στο κλαμμα (οπως κ ολα τα καημενα τα μωρακια στο θαλαμο) ηταν καταπαγωμενη κ οταν τη φωναξα να με βοηθησει μου απαντησε "καλα, σε λιγο εχω δουλεια" κ εξαφανιστηκε..

Τελικα την τακτοποιησα μονη μου κ απο την τσαντιλα μου κουνησα τα ποδια μου σε ενα τεταρτο (ενω κ καλα μπορει να κανεις κ διωρο) για να παω μια ωρα αρχιτερα στο δωματιο..

v1j0p2.png

aiUQp2.png

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!

Dora καλώς ορίσατε στο σπιτάκι σας!!! Χαίρομαι που η μικρούλα σου είναι καλόβολη και άλλο τόσο που ο Χαρούλης την δέχθηκε τόσο θερμά! Εύχομαι να είναι πάντα αγαπημένα αδερφάκια!!

Οσο για την συμπεριφορά της μαίας αυτό και μόνο

ηταν καταπαγωμενη κ οταν τη φωναξα να με βοηθησει μου απαντησε "καλα, σε λιγο εχω δουλεια" κ εξαφανιστηκε..

είναι απαράδεκτο!!!

Για εξηγήστε μου,στην ανάνηψη δεν αφήνουν κανέναν δικό σου να έρθει; Είσαι εντελώς μόνη;

καλημερα σε όλες και καλό μηνα. Ινακι εγω δεν έχω αυπνιες αλλά έχω το μπεμπάκο που πειναει!!! Ντόρα καλώς έφτασες στο σπιτακι σου!!! Καλά λέμε για τα χαλια του ιδιωτικού, αλλά είναι και το δημόσιο... και εκει και να φωναξεις δεν τους νοιάζει

Αντζι μου εμένα μου ψιλοπέρναγαν με τα περιέ.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλή σας όρεξη αλέκα :D

φαντάζομαι οτι τέτοιο ωράριο θα έχει η κοράκλα και όταν γεννηθεί..με βάζει σε πρόγραμμα απο τώρα!

Angie εγώ είχα πάρει ξυνό νερό Φλώρινας. Είναι πιο ελαφρύ απο το περιέ εχω την εντύπωση.

Διαφημίσεις

Λοιπόν πάω να κάνω γρηγορα ένα μπανάκι γιατί σημερα θα πάω για λίγο στο γραφειο. Είναι 1 του μήνα και πρέπει να κανω μερικά πραγματακια... έχω άγχος που θα αφησω το μπεμπάκο μου αλλά πρέπει να συνηθιζω σιγά σιγά με την ιδέα γιατί από Δευτέρα θα πηγαινω καθε μέρα. Απλά θέλω να κάνω έτσι το πρόγραμμα που τουλάχιστον να πεταγομαι από το γραφειο και να τον ταιζω εγω!!

ΣΑς αφηνω τσούπρες, θα τα πούμε μετά.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημεραααααααα !!

πωπω τι υπνος και αυτος ? ο θεος να τον κανει υπνο .. ξύπνησα για πιπι, ξαναξύπνησα για νερο, ξαναξύπνησα για πιπι, ξαναξύπνησα για τις καούρες, στριφογύρισα κανα 2ωρο, ξανακοιμηθηκα αλλα ξαναξύπνησα για να φαω μια φρυγανια μπας και στρωσει το στομάχι, ξαναξύπνησα μετα για πιπι παλι .. ε καλα , αυριο παλι υπνος !!

ετοιμαζομαι τωρα για μαλλι (επιτελους θα βγω απο το σπιτι) αλλα θα κανω το short version γιατι οι δυναμεις ειναι λιγοστές. θα γίνω επιτέλους ξανα γυναίκα με κανονικά μαλλιάααααααααααα :)

:P ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ :P

ΦΑΜ αύριο η μεγάλη μέρα? Πραγματικά απίστευτο! Στην αρχή λέμε πως θα περάσει όλος αυτός ο καιρός και τελικά ούτε που τον καταλαβαίνουμε, έτσι? Όλα να πάνε καλά κοπέλα μου!

Dora καλή δεύτερη αρχή με το νέο σας μωράκι! Να είναι καλότυχο και ευτυχισμένο! Σε πια κλινική είπαμε ότι γέννησες? Τι χάλια είναι αυτά? Δηλαδή έλεος!!!!!

Εγώ είμαι σε άθλια κατάσταση :(! Λόγω της καούρας περισσότερο. Δεν τολμάω να φάω τίποτα πια! Εχθές κατά τις 23:00 γουργούριζε το στομαχάκι μου τόσο, που δεν άντεξα και έφτιαξα λίγη σουπίτσα. Αφού πρώτα πήρα maalox plus! Και φυσικά δεν έκλεισα μάτι όλο το βράδυ! Πολύ άσχημο να πεινάς και να μην μπορείς να φας! :( :( :( :(

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!!

Σήμερα μπαίνουμε και επίσημα στο μήνα μας,ναι,είναι Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ!!!

Γεννάμε!!!

Dora μου πολύ στεναχωρήθηκα με αυτά που διάβασα...Πραγματικά είχα πολύ καλή γνώμη...Κι εμένα μου έκανε εντύπωση τη μέρα που μπήκα ότι στην κοπέλα που μόλις είχε γεννήσει ζήτησαν φορμάκια για το μωρό,ενώ η μαία μας είχε πει ότι δίνουν...

Τι να πω?Εσύ είσαι και τσαμπουκαλού και καλά έκανες και τους τα έχωνες εκεί που έπρεπε,εγώ φοβάμαι μήπως λουφάξω και δε μιλήσω καθόλου...Ελπίζω πως όχι...

Κι εγώ τις τελευταίες μέρες έχω κάτι ψιλές καούρες,όχι τόσο στο στομάχι,όσο στον οισοφάγο,και χωρίς να φάω κάτι ιδιαίτερο...Επίσης,συνεχίζω να πονάω χαμηλά,νιώθω σαν να κουνιούνται τα κόκκαλα της λεκάνης μου δεξιά-αριστερά...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια και καλό μήνα!!!!

Είστε υπέροχες και πραγματικά έχετε υπάρξει (και πιστεύω θα συνεχίσετε να είστε) μεγάλο στήριγμα για εμένα!!!

Τα λογάκια σας τα γλυκά κάτω από την φωτογραφία μου, πραγματικά, ένιωσα πως προέρχονται από κοπέλες που νοιάζονται για μένα και χαίρονται με τη χαρά μου!!! Και φυσικά με κάνατε και γέλασα πολύ γιατί έχετε και χιούμορ τρομάρα σας!!!! Είναι απίστευτο πως ένα μάτσο άσχετες γκαστρούλες γίναμε τόσο ζεστή παρεϊτσα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!

Dora ελπίζω να έχω κι εγώ τη δύναμη και να μιλάω όταν γίνονται βλακείες!!! Ευτυχώς είστε όλοι καλά και είστε σπίτι σας και μια υπέροχη σχέση 2 αδερφιών ξεκίνησε!!!

Doraki για εσένα ειδικά ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!

Melsas τα μελομακάρονά σου πρέπει να έγιναν υπέροχα γιατί τώρα τα βλέπεις ΟΛΑ γλυκά!!! Έτσι γλυκό θα είναι και το μπεμπάκι που θα κρατήσεις αγκαλίτσα!!!

Ινάκι μου αν το ευχόμασταν, θα κοιμόσουν...ήταν που ήμαστε εκτός forum...Φιλάκια γλυκούλα τσιμπιούλα!

Έλενα πώς πέρασε ο καιρός, ε???? Ακόμα κι εσύ που το ζεις 2η φορά δεν παύει να είναι ένα θαύμα!!! Με το καλό κι εσύ να φέρεις στον κόσμο το αδερφάκι της Αγγελικούλας!!!

Angie και Έλενα από τη δική μου εμπειρία με τις καούρες, είτε έτρωγα, είτε όχι, είτε λίγο, είτε πολύ ... οι καούρες ήταν εκεί!!! Απλά χειροτέρευαν με το πολύ και το καθόλου φαγητό και ανακουφιζόμουν με γάλα, maalox και καθιστή θέση...ε ναι λοιπόν έμαθα να κοιμάμαι καθιστή!!!!

Aleca είσαι η πιο δυναμική της παρέας!!! Καλή δύναμη στην δουλειά και γρήγορα πίσω αγκαλίτσα με τα αγοράκια σου!!!!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Ρε inaki, τι μακαρονάδες μας λες ότι τρως βραδιάτικα??? Εγώ μισό τοστ έφαγα στις 10 και για να κοιμηθώ πήρα maalox.Πώς τα καταφέρνεις??? Δυστυχώς, για μένα το νερό του Βίκου δεν κάνει θαύματα! Δεν ξέρω αν βοηθάει λίγο, αλλά όταν ξαπλώνω έχω καούρες, ακόμα κι αν έχω πιει. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8!!! Καλό, ε?

Γλυκειά μου ΦΑΜούλα, τα γλυκά τα βλέπω γλυκα και τα ξινά ξινά (γιατί υπάρχουν και τέτοια στον περίγυρό μου...). Τον μπεμπάκο μου, όμως, σίγουρα θα τον βλέπω σαν ξερολούκουμο!!! :)

Dora, απίστευτη η μαία! Ένα μπινελίκι το σήκωνε άνετα!!! Και μη μου πεις ότι ήταν και στη γέννα και τη χαρτζιλίκωσαν οι δικοί σου!!! Για μπουνιές!!! Επιεικώς...

15y6xxxv0qx3picm.png

Γλυκειά μου ΦΑΜούλα, τα γλυκά τα βλέπω γλυκα και τα ξινά ξινά (γιατί υπάρχουν και τέτοια στον περίγυρό μου...). Τον μπεμπάκο μου, όμως, σίγουρα θα τον βλέπω σαν ξερολούκουμο!!! :)

Αχ νομίζω ότι όλες θα τα βλέπουμε τα μωρά μας σαν τα πιο όμορφα, τα πιο γλυκα, τα πιο χαριτωμένα, τα πιο έξυπνα...και λίγα λέω!!!

Αλλά θα είναι κιόλας!!!

Καλημερα κοριτσια και καλο μηναααααα!

ΦΑΜουλα με το καλο αυριο, καλο ποδαρικο ευχομαι να κανεις στο Δεκεμβρη!!!

Ντορα, μη τα θυμασαι και συγχίζεσαι, τωρα εισαι σπιτακι με την οικογενεια σου και ολα καλα θα πανε! Απαραδεκτη σταση παντως...

Εμεις πηγαμε χθες στο γιατρο, ο μικρος εχει παρει για τα καλα την κατηφορα αφου ο τραχηλος μειωθηκε κι αλλο (ειναι μολις 2εκ τωρα) και μου ειπε μεχρι να σημπληρωσω την 37η εβδομαδα (σε 5 μερες) να προσεχω υπερβολικα πολυ (οχι βαρη,περπατημα,σκαλες,δουλειες κτλ) για να αποφυγουμε την περιπτωση της θερμοκοιτιδας...Επισης, το αμνιακο υγρο ηταν σαφως μειωμενο, μου εκανε την εξεταση με το χαρτακι αλλα δεν εδειξε τιποτα και με εστειλε να κανω σημερα γενικη αιματος και crp...Ευχομαι να ειναι φυσιολογικα και να μην εχουμε αλλα γιατι τρομοκρατηθηκα λιγακι...Καλως εχοντων των πραγματων θα ξαναπαμε την αλλη Τεταρτη οπου εαν ο τραχηλος θα εχει μειωθει κι αλλο, ισως κανονισουμε να γεννησουμε με ραντεβου γιατι οπως μου ειπε χαρακτηριστικα, υπαρχει περιπτωση να τρεχω και να μην προλαβαινω επειδη το μωρο ειναι σχετικα μικρο οπως και ο τραχηλος και λογικα θα γεννησω γρηγορα..

Να σας πω την αληθεια αγχώθηκα, περιμενω με αγωνια τις εξετασεις για το αμνιακο υγρο, εχει καμια σας καμια παραπανω γνωση πανω σε αυτο το θεμα? Αποτι βρηκα στο ιντερνετ, με την εξεταση crp βλεπουν εαν υπαρχει καποια λοιμωξη στον οργανισμο συνεπως εαν υπαρχει και η πιθανοτητα καποιο μικροβιο να προκαλεσε μικρη ριξη του αμνιακου σακου και να υπαρχει απωλεια υγρων...ουφ, κοριτσια, βοηθεια!!!

Καλημερα κοριτσια και καλο μηναααααα!

ΦΑΜουλα με το καλο αυριο, καλο ποδαρικο ευχομαι να κανεις στο Δεκεμβρη!!!

Ντορα, μη τα θυμασαι και συγχίζεσαι, τωρα εισαι σπιτακι με την οικογενεια σου και ολα καλα θα πανε! Απαραδεκτη σταση παντως...

Εμεις πηγαμε χθες στο γιατρο, ο μικρος εχει παρει για τα καλα την κατηφορα αφου ο τραχηλος μειωθηκε κι αλλο (ειναι μολις 2εκ τωρα) και μου ειπε μεχρι να σημπληρωσω την 37η εβδομαδα (σε 5 μερες) να προσεχω υπερβολικα πολυ (οχι βαρη,περπατημα,σκαλες,δουλειες κτλ) για να αποφυγουμε την περιπτωση της θερμοκοιτιδας...Επισης, το αμνιακο υγρο ηταν σαφως μειωμενο, μου εκανε την εξεταση με το χαρτακι αλλα δεν εδειξε τιποτα και με εστειλε να κανω σημερα γενικη αιματος και crp...Ευχομαι να ειναι φυσιολογικα και να μην εχουμε αλλα γιατι τρομοκρατηθηκα λιγακι...Καλως εχοντων των πραγματων θα ξαναπαμε την αλλη Τεταρτη οπου εαν ο τραχηλος θα εχει μειωθει κι αλλο, ισως κανονισουμε να γεννησουμε με ραντεβου γιατι οπως μου ειπε χαρακτηριστικα, υπαρχει περιπτωση να τρεχω και να μην προλαβαινω επειδη το μωρο ειναι σχετικα μικρο οπως και ο τραχηλος και λογικα θα γεννησω γρηγορα..

Να σας πω την αληθεια αγχώθηκα, περιμενω με αγωνια τις εξετασεις για το αμνιακο υγρο, εχει καμια σας καμια παραπανω γνωση πανω σε αυτο το θεμα? Αποτι βρηκα στο ιντερνετ, με την εξεταση crp βλεπουν εαν υπαρχει καποια λοιμωξη στον οργανισμο συνεπως εαν υπαρχει και η πιθανοτητα καποιο μικροβιο να προκαλεσε μικρη ριξη του αμνιακου σακου και να υπαρχει απωλεια υγρων...ουφ, κοριτσια, βοηθεια!!!

Κοριτσάκι μου γιατί αγχώθηκες??? Εγώ κατάλαβα ότι και κοντά στη γέννα είσαι και σχετικά εύκολη θα είναι!!!

Να δεις που όλα θα πάνε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

Μπορεί οι έξτρα εξετάσεις να γίνονται για καλό και για καλό όταν η γυναίκα γεννάει φυσιολογικά, και φυσικά πάντα ανάλογα τον γιατρό!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...