Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το μεγαλο φιναλε θα τραβηξει την πανα να φανει η κακαρακα του και εκει θα γινει πολεμος θα ψαχνει λεφτα ο παππους ο πατερας ο συμπεθερος ο θειο ς

α ρε Μαρινάκι πάλι έγραψες!!! προσκυνώ, είσαι παραστατικότατη!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας παρακαλώ εσάς τις παλιές, ό,τι σας έρθει στο κεφάλι να μου το πείτε, για να πάω όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένη!!!!!

Μπραβο Φαμουλα μου τελεωσες με το καλο να μας έρθει ο επομενος κουκλος μας Συμβουλη μην βάλεις μασκαρα θα γινεις καραγκιοζης απο το κλαμα μολις τον δεις και θα σε τσουζει και το ματι...........

Οσο γι το χαρτζικωμα μην φοβασαι θα ερχονται στον αντρα σου να του πουν οτι εισαι καλα χαρτζιλικι θα ερθει μια αλλη να πει οτι το μωρο ειναι καλα χαρτζιλικι θα ερθει μια αλλη να δειξει το μωρο και το μεγαλο φιναλε θα τραβηξει την πανα να φανει η κακαρακα του και εκει θα γινει πολεμος θα ψαχνει λεφτα ο παππους ο πατερας ο συμπεθερος ο θειο ςκτλ μην πατε με 50ρικα χαλαστε πρωτα σε ενα περιπτερο με 10ρικα 20ρικα και προς ΘΕΟΥ μην μπερδεψουν τις τσεπες

χαχα!!!! ¨ασχετο, στον άγγελο εγω δεν έβγαλα δακρυ... βρε να με κοιτανει μαιες και γιατροί, εγω ούφο! Σ'αυτον πλάνταξα...δε μπορούσα να σταματησω.

Επίσης μηνβαψετε νυχια. σας τα ξεβαφουν

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μπραβο Φαμουλα μου τελεωσες με το καλο να μας έρθει ο επομενος κουκλος μας Συμβουλη μην βάλεις μασκαρα θα γινεις καραγκιοζης απο το κλαμα μολις τον δεις και θα σε τσουζει και το ματι...........

Οσο γι το χαρτζικωμα μην φοβασαι θα ερχονται στον αντρα σου να του πουν οτι εισαι καλα χαρτζιλικι θα ερθει μια αλλη να πει οτι το μωρο ειναι καλα χαρτζιλικι θα ερθει μια αλλη να δειξει το μωρο και το μεγαλο φιναλε θα τραβηξει την πανα να φανει η κακαρακα του και εκει θα γινει πολεμος θα ψαχνει λεφτα ο παππους ο πατερας ο συμπεθερος ο θειο ςκτλ μην πατε με 50ρικα χαλαστε πρωτα σε ενα περιπτερο με 10ρικα 20ρικα και προς ΘΕΟΥ μην μπερδεψουν τις τσεπες

Μαρίνα θεά!!!

Όντως, ΦΑΜούλα μου! Θεά, όχι αστεία!!! Ακούς εκεί "κακαράκα"!!!! :D:D:D

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Ελινάκι ΣΟΣ!!! Πάω να κάνω τα μελομακάρονα! Δεν έχω σκόνη γαρύφαλλο, έχω τα κοτσανάκια... Πώς λες να το χρησιμοποιήσω??? Ε???????

Εαν μπορεις να τα αλεσεις στο μουλτι καντο να γινουν σκονη αλλιως μη βαλεις καθολου ετσι κι αλλιως εχει πολυ εντονη μυρωδια το γαρυφαλλο και γιαυτο χρειαζεται πολυ λιγο!!Οποτε εαν δεν βαλεις δεν εγινε και τιποτα βαλε μπολικη καννελιτσα βγαινει ωραιο κι ετσι!;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εαν μπορεις να τα αλεσεις στο μουλτι καντο να γινουν σκονη αλλιως μη βαλεις καθολου ετσι κι αλλιως εχει πολυ εντονη μυρωδια το γαρυφαλλο και γιαυτο χρειαζεται πολυ λιγο!!Οποτε εαν δεν βαλεις δεν εγινε και τιποτα βαλε μπολικη καννελιτσα βγαινει ωραιο κι ετσι!;)

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! Βουρ στην κουζίνα!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

φαμούλα όταν θα γεννησεις θα ξεπρηστεις. είπαμε... σαν και εμένα δεν έγινες!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΦΑΜούλα ακόμα και με το πρήξιμο, είσαι μια γλύκα! Σαν τα μελομακάρονά μου!!! (Περήφανη!!! Δεν κάνω συχνά τέτοια πράγματα... :))

Τέλεια κορίτσια (όχι το μπικίνι, όπως λέει η διαφήμιση...)!!! Βοήθησε και ο αντρούλης μου στην ετοιμασία υλικών και να τα πλάσουμε. Τα δικά του έγιναν σαν χειροβομβίδες, βέβαια, αλλά δε βαριέσαι... Δεν ήθελα να γκρινιάξω, αφού μόνος του προσφέρθηκε να βοηθήσει! Σωστά?

Φιλάκια πολλά και καλό σας βράδυ!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...