Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μπηκα επισημως στον μηνα μου εχω αρχισει απιστευτη γκρινια ποναω ποναω ποναω θελω να βγω εξω και δεν μπορω ομικρος εχει λαλησει απο την κλεισουρα στολισα το σπιτι ο αντρας μου εκανε 2 ωρε ακριβως εχτες για να βαλει τα φωτακια στο μπαλκονι γιατι εβλεπε και τη μπαλα κρυφα κατα τα αλλα ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσύ melsas μου δεν έχεις μεγάλη διαφορά έτσι κι αλλιώς....

Εγώ όμως:

ΠΗΤ ημερολογιακή 17/12

ΠΗΤ υπερηχογραφική 28/12

ΠΗΤ ονείρου 2/12 (δεν την αναφέρω σαν έγκυρη φυσικά!!!)

Ποια ισχύει???Ποια θα πάρετε καλέ κυρία???

Επίσης,ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι γιατροί δεν μπορούν να συμφωνήσουν,κι εγώ το έχω απορία αν διαβάζουν άλλα βιβλία...Εμάς η μαία μας είπε να κάνουμε σεξ κάθε μέρα,γιατί το σπέρμα περιέχει προσταγλανδίνη,και αυτή την ουσία την παρέχουν με τον ορό όταν κάνουν πρόκληση τοκετού,πολύ λογικό μου φαίνεται λοιπόν να δοκιμάσω κι εγώ!!!

δεν εχω ρωτησει καν τον γιατρο μου αν κανει η οχι γιατι κανω αποχη δεν μπορω να κουνηθω θα κανω την Κομανετσι?Αλλα σε ενα βιβλιο διαβασα οτι ναι μεν το σεξ δεν ενοχλει αλλα το σπερμα απαγορευεται.Τωρα σε κποιο αλλο βιβλιο πιθανον ή μαλλον σιγουρα θα λεει το αντιθετο δεν γνωριζω καθολου

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κοριτσια βλεπω εχετε πιασει θεμα ερωτικου περιεχομενου..πονηρες.!!!εμεις χτες καναμε αλλα γενικα βρε κοριτσια εγω ανησυχω μηπως με καμια αποτομη κινηση εχουμε τιποτα απροοπττα,παροτι γινετε τοσο χαλαρα που κοντευω να κοιμηθω..παντως και εγω εχω διαβασει οτι επιτρεπετε αν εχεις μια φυσιολογικη εγκυμοσυνη και οι γιατροι το επιτρεπουν για να μαλακωσει ο τραχηλοσ τι να πω ο καθενας με την δικη του αποψη..

:-D

Pwpw koritsia! Xara sto kouragio sas! Apo th stigmh pou bhka sto mhna mou, borei na niw8w kala alla sto 8ema sex eimai edelws off! Fovamai mwre me th koilouba, xwria pou prin apo 2 evdomades eimastan apla sta prokatarktika kai o mikros mas eixe taraksei kai tous 2 sta klwtsidia! Telika katalhxame na gelame kai na xazeuoume ta akrovatika tou.

Tou xronou pali me to kalo mou fainetai.. :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Τι έγινε?Το ρίξαμε στον ύπνο όλες??

Εγώ ένα 2ωράκι το κοιμάμαι σχεδόν κάθε μέρα πια,το έχω τρομερή ανάγκη!

Το απόγευμα θα πάμε βόλτα και για περπάτημα,οπότε πρέπει να είμαι ξεκούραστη.

Επιτέλους έπιασε λίγο κρύο ε?

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ με 10 ώρες βραδινό ύπνο, πού να βρώ νύστα??? :)

Μόλις φάγαμε μεσημεριανό, γιατί ο αντρούλης μου γυρνάει στις 4, στην καλύτερη των περιπτώσεων, από τη δουλειά και τώρα άπλα στον καναπέ με ένα mini Kit-Kat!!!

Έχω κι άλλο σίδερο, αλλά προς το παρόν, βαριέμαι...

15y6xxxv0qx3picm.png

και εγώ τώρα εφαγα και θα πάω στο leroy να πάρω κατι πράγματα! κάντε μια ευχή να μήν έχει κίνηση!!!

Εύχομαι να μην έχει κίνηση τώρα που το inaki μας θα πάει στο leroy merlin!!!

:D:D:D:D:D:D

15y6xxxv0qx3picm.png

Εύχομαι να μην έχει κίνηση τώρα που το inaki μας θα πάει στο leroy merlin!!!

:D:D:D:D:D:D

Κι εγώ!!! Ιν'άκι θα πάρεις και χριστουγεννιάτικα??? Ζήλειαααα!!!!:mrgreen:

Κορίτσια πήγα για καρδιοτοκογράφημα όπου μας πήρε 2 - 2,5 ώρες..ΤΑ ΠΑΙΞΑ...ο μπεμπούλης δεν κλωτσούσε κι έφαγα ζάχαρη πάλι και μετά εντάξει...μετά είχα αρκετά πονάκια και με γύρισαν ανάσκελα (γιατί ήμουν στο πλάι) για να καταγράφει καλύτερα το μηχάνημα, με αποτέλεσμνα να περάσω 1 ώρα φοβερής δυσφορίας...Τελικά με ΟΚ γιατρού έφυγααααα!!!!

Κλείσαμε ραντεβού Τετάρτη 2/12!!!! Στις 10 να είμαι ΙΑΣΩ και 12 να ξεκινήσει το χειρουργείο... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟ!!!!!

Σας παρακαλώ εσάς τις παλιές, ό,τι σας έρθει στο κεφάλι να μου το πείτε, για να πάω όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένη!!!!!

Και μια ηλίθια απορία: πώς δουλεύει το σύστημα χαρτζηλικώματος με μαίες-τραυματιοφορείς και λοιπά????????

γεια σας κορίτσια !! πως παει? εγω είχα γυναίκα σήμερα για τις δουλειές γιατι δυστυχως ούτε ένα ποτήρι δεν αντέχω να πλύνω πλέον. τώρα έχω βάλει μουσικούλα και περιμένω να ερθει ο αντρούλης (που μαλλον θα αργησει :( )

να ρωτήσω κάτι που είσαστε πιο έμπειρες?

τώρα είμαι 35 εβδ. είναι νωρίς να αρχίσω να τακτοποιώ το παιδικό δωμάτιο? έχω πάρει ότι χρειάζομαι και εχω πλύνει ρουχαλάκια. αύριο θα έρθει η μανούλα να τα σιδερώσει. είναι νωρίς ακόμη λέτε? απλά επειδή είμαι τέρας οργάνωσης, κρατιέμαι με το ζόρι τόσο καιρό και λεω για καλό και για κακό να το φτιάξω τώρα γιατι ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται.... εσείς τι λέτε? είναι νωρίς ακομη? σκεφτομαι να βαλω τα ρουχαλάκια αναμεσα σε σεντονάκια και μεσα στην συρταριερα .. θα θέλουν πάλι πλύσιμο λέτε? για πείτε μια γνώμη γιατι εχω πελαγώσει ..

Διαφημίσεις

Inaki... μακαρι να μην έχει κινηση!! :D

Σας παρακαλώ εσάς τις παλιές, ό,τι σας έρθει στο κεφάλι να μου το πείτε, για να πάω όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένη!!!!!

Και μια ηλίθια απορία: πώς δουλεύει το σύστημα χαρτζηλικώματος με μαίες-τραυματιοφορείς και λοιπά????????

Τι άλλο να σου πω Φαμούλα... ό,τι και να σου πω και πάλι θα τα χασεις!! Εδω εγω που ήταν η δευτερη φορά και πάλι σα ρομπότ ήμουν. Το μόνο που θα σου ξαναπω είναι ότι δεν ποναει πα΄ρα λίγο τη πρωτη μέρα, όλα θ απάνε καλά και θα ΄΄εχεις αγκαλίτσα το τζουτζούκο σου!!!

Χαρτζηλίκι - αν θες- κάνε 20άρικα να δωσει ο μπαμπας σε αυτούς που θα βγαλουν το μωρό και εσένα!

τώρα είμαι 35 εβδ. είναι νωρίς να αρχίσω να τακτοποιώ το παιδικό δωμάτιο? έχω πάρει ότι χρειάζομαι και εχω πλύνει ρουχαλάκια. αύριο θα έρθει η μανούλα να τα σιδερώσει. είναι νωρίς ακόμη λέτε? απλά επειδή είμαι τέρας οργάνωσης, κρατιέμαι με το ζόρι τόσο καιρό και λεω για καλό και για κακό να το φτιάξω τώρα γιατι ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται.... εσείς τι λέτε? είναι νωρίς ακομη? σκεφτομαι να βαλω τα ρουχαλάκια αναμεσα σε σεντονάκια και μεσα στην συρταριερα .. θα θέλουν πάλι πλύσιμο λέτε? για πείτε μια γνώμη γιατι εχω πελαγώσει ..

φτιαξ΄το παιδάκι μου... φτιάξ'το να περάσει η ώρα σου. Μια χαρά είναι οι εβδομαδες σου!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Inaki ευχομαι να μην εχει κινηση!!!;)

Αντζυ φτιαχτο καλε το δωματιο μετα δεν θα χεις κουραγιο θα βαρυνεις περισσοτερο.Εγω ετσι και το αφηνα για τωρα θα χα φρικαρει...Τωρα εχω να φρικαρω μονο με τις δουλειες του σπιτιου και δεν εχω και το βαρος του παιδικου...Ειναι χαρα να το ετοιμαζεις αλλα εαν αρχιζεις και νιωθεις τρελα κουρασμενη χανεις την ορεξη σου.Γιαυτο να το κανεις τωρα να το φχαριστηθεις...

Ασχετο αλλαξα τη σακουλα στην ηλεκρικη σκουπα και εισεπνευσα καπνο και εχω βηχα..αι στο καλο φλομωσα και το αγορακι μου....:(

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κι εγώ!!! Ιν'άκι θα πάρεις και χριστουγεννιάτικα??? Ζήλειαααα!!!!:mrgreen:

Κορίτσια πήγα για καρδιοτοκογράφημα όπου μας πήρε 2 - 2,5 ώρες..ΤΑ ΠΑΙΞΑ...ο μπεμπούλης δεν κλωτσούσε κι έφαγα ζάχαρη πάλι και μετά εντάξει...μετά είχα αρκετά πονάκια και με γύρισαν ανάσκελα (γιατί ήμουν στο πλάι) για να καταγράφει καλύτερα το μηχάνημα, με αποτέλεσμνα να περάσω 1 ώρα φοβερής δυσφορίας...Τελικά με ΟΚ γιατρού έφυγααααα!!!!

Κλείσαμε ραντεβού Τετάρτη 2/12!!!! Στις 10 να είμαι ΙΑΣΩ και 12 να ξεκινήσει το χειρουργείο... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟ!!!!!

Μπραβο Φαμουλα μου τελεωσες με το καλο να μας έρθει ο επομενος κουκλος μας Συμβουλη μην βάλεις μασκαρα θα γινεις καραγκιοζης απο το κλαμα μολις τον δεις και θα σε τσουζει και το ματι...........

Οσο γι το χαρτζικωμα μην φοβασαι θα ερχονται στον αντρα σου να του πουν οτι εισαι καλα χαρτζιλικι θα ερθει μια αλλη να πει οτι το μωρο ειναι καλα χαρτζιλικι θα ερθει μια αλλη να δειξει το μωρο και το μεγαλο φιναλε θα τραβηξει την πανα να φανει η κακαρακα του και εκει θα γινει πολεμος θα ψαχνει λεφτα ο παππους ο πατερας ο συμπεθερος ο θειο ςκτλ μην πατε με 50ρικα χαλαστε πρωτα σε ενα περιπτερο με 10ρικα 20ρικα και προς ΘΕΟΥ μην μπερδεψουν τις τσεπες

[sIGPIC][/sIGPIC]

κουκου!! οι ευχές σας πέτυχαν, σας ευχαριστώ όλες πολύ!!! :)

ΦΑΜ αντε, με το καλό να έρθει η τετάρτη!!!

Κάτι βλακειούλες πήρα για τον μικρό μας κήπο δεν πήρα χριστουγεννιάτηκα..ούτε κάν τα κοίταξα!!!!! Αύριο όμως λέω να φωνάξω τον ανηψιό να φτιάξουμε το δέντρο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...