Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Doraki πιστεύω ότι είναι αυτό που λες. Το αποφεύγουν για να μην ξεκινήσει ο τοκετός νωρίτερα. Τώρα για τις τελευταίες ημέρες κάποιος λόγος επίσης θα υπάρχει. Άλλωστε ο γιατρός που σε παρακολουθεί θα κρίνει πότε είναι έτοιμο το μωρό να βγει... ΄΄Ισως είμαι και προκατειλημμένη πλέον με τις μαίες, αλλά τουλάχιστον αυτές που γνώρισα εγώ ήταν ψιλοκολλημένες με το να διαφωνούν με τους γιατρούς και να προωθούν τις δικές τους μεθόδους και τον φυσιολογικό τοκετό. Δεν λέω και εγώ είμαι κατά των καισαρικών χωρίς λόγο, αλλά επίσης κατά των φυσιολογικών τοκετών και μεθόδων με κάθε κόστος, απλά για να πούμε ότι το προσπαθήσαμε "φυσιολογικά".

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ δεν έχω κάποια ανάλογη εμπειρία με μαίες,πάντως αυτά που λέει η κοπέλα που μας έκανε τα μαθήματα τα έχω τσεκάρει με τη μαμά μου,που κάποια γνώση πάνω στα θέματα την έχει κι εκείνη λόγω επαγγέλματος.

Τώρα αν υπάρχουν μαίες που θέλουν ντε και καλά να διαφωνήσουν με τους γιατρούς,είναι άλλο θέμα.

Και οπωσδήποτε δεν μένουμε κολλημένες σε μια τακτική και προοπτική όταν τα δεδομένα αλλάζουν,μόνο και μόνο για να γεννήσουμε φυσιολογικά....

oCxsp2.png

Σοφάκι συγχαρητήρια για τις κουκλες σου, να σου ζήσουν!!! Ευχομαι γρηγορα να τις υποδεχτείτε στο σπιτι σας!!!

ΦΑΜ, αντε σε βλεπω να παιρνεις σειρα τωρα, με το καλο!!!

Εμεις παμε σημερα στο γιατρο, να δουμε τι νεωτερο θα μας πει. Εγω συνεχίζω να εχω συσπασεις και ενοχλήσεις και ο μικρος με εχει ταραξει στα κλωτσομπουνιδια...για να μην μιλησω για το μαρτυριο της τουαλετας καθως και της μικροακρατειας που με βασανιζει...πανω απ'ολα ομως με εχει πιασει φοβερη ανυπομονησια, περιμενω πως και πως να ερθει η ωρα αν και μολις μπηκα στο μηνα μου...

Στα άρθρα που μόλις είδα στο νετ, λέει αυτό ακριβώς το πράγμα, doraki και lucy. Για να μην έχουμε πρόωρο τοκετό. Τώρα, κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί πρόωρος από τη στιγμή που είμαστε στο μήνα μας, δεν ξέρω... Και δεν πιστεύω ότι με 2-3 φορές που θα πάει η προσταγλανδίνη πάνω στον τράχηλο μπορεί να τον χαλαρώσει τόσο ώστε να ξεκινήσει ο τοκετός (αυτό, βέβαια, παίζει από γυναίκα σε γυναίκα), αλλά είμαι της άποψης ότι αν είναι να'ρθει, θα'ρθει, αλλιώς θα περιμένει!!! :)

Πάντως, εγώ δεν είχα καμία εμπειρία από μαίες.

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εμεις παντως την προσπαθεια μαλακωσης του τραχήλου την αρχίσαμε...;););)

Έεεεεετσι, έεεεετσι!!! χιχι!:D

Κοριτσάκια, πάω για σίδερο... :(

Ευτυχώς ήρθαν χθες οι γονείς μου και έχουμε φαγητό και για σήμερα και για αύριο!

15y6xxxv0qx3picm.png

Κορίτσια,δεν ξέρω τι με έχει πιάσει,μπορεί το κρύο,αλλά σήμερα πεινάω πάρα πολύ....

Και έχουμε ρεβύθια αλλά και τυρόψωμα τηγανιτά οπότε καλά θα φάμε για μεσημέρι!!!

Ε και μετά φρουτάκι,μπανάνα με νουτέλα!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια σεξ κανετε για να το ευχαριστηθειτε... σε όσες επιτρεπει ο γιατρός. Εγω δεν πιστευω ότι θα σε κανει να σε πιασουν πόνοι.

.. λέω να κάνω καμιά βαλίτσα σιγά σιγά μην τρέχουμε τελευταία στιγμή... μμμ μάλλον αύριο...

Αλέκα σματς, συμφωνώ για το εμβόλιο, ούτε θα το κάνω ούτε το συστήνω προσωπικά...

ετοιμασου ντε! Το κοριτσακι σου τι λέει?? Το περιμένει?? 'Ασχετο... γιατί όταν με λένε dr δεν κάνεις καμια μηνυση??:P Αστειο ήταν ε! Εγω 'εχω εξηγησει ότι ΔΕΝ ειμαι γιατρός!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια σας κοριτσάκια. Είχα να μπώ δυο μερούλες και τα έχασα τα γεννητούρια.

Dora και Sofia_m να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!!!!!!!! Να είναι πάντοτε ευτυχισμένα!!!!!!!!!!! Σοφία θυμάμαι που σου είπα κάποια στιγμή ότι επειδή έχουμε ίδια ΠΗΤ να δούμε ποια θα γεννήσει και τελικά εσύ έκανες την έκπληξη. Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα με τις ζουζούνες σου!!!!!!!!!!!!!

Αύριο έχω και εγώ ραντεβού με τον γιατρό να δώ και την δική μου την ζουζούνα η οποία παρεπιπτώντως πρέπει να έχει μεγαλώσει αρκετά γιατί κλωτσάει και σπρώχνει την μαμά συνέχεια σαν να λέει ''Κάνε πιο πέρα, θέλω λίγο χώρο''!!!!!!!! Από ότι φαντάζομαι θα με εξετάσει και κολπικά για να δεί τον τράχηλο, ελπίζω πάντως να κοντεύω γιατί δυσκολεύομαι λιγάκι με το πρήξιμο και το βάρος.

ΦΑΜ άντε κοντεύεις και εσύ!!!!!!! Δυο μερούλες σου έμειναν ακόμα και μετά θα είσαι με τον μπεμπούλη σου αγκαλιά!!!!!!!!!! Άχ θέλω και εγώ!!!!!!!

Όσο για το σέξ, βρε κορίτσια εμένα ο αντρούλης μου δεν νομίζω να θέλει να κάνουμε. Νομίζω όμως ότι ούτε και εγώ θέλω. Εμένα με ηρεμούν πολύ οι αγκαλιές και τα γλυκόλογα. Πάντως είναι πολύ σκεπτικός αυτές τις μέρες, μάλλον συνειδητοποιεί ότι θα γίνει πατέρας αν και πιστεύω ότι μόλις πάρει την μπεμπούλα μας αγκαλιά τότε θα το καταλάβει για τα καλά και προβλέπω να λιώνει!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...