Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που χάθηκες βρε BARBIE? Εσύ πως είσαι?

Ελενακι μου προσπαθω να λειπω οσο μπορω απο το σπιτι γιατι θελω να παιρνω αερα λογω της κλεισουρας που θα φαμε μετα! απο το πρωι που θα σηκωθω σκεφτομαι τη βολτα κι αυτο θα κανω σε λιγακι παλι. παω βολτα στα μαγαζια, κανα κομμωτηριο και μετα παω στο μαγαζι του αντρα μου για κανα καφεδακι. αρκει να περνα η ωρα εκτος σπιτιου...

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α κι εμενα μου την εχει δωσει η κλεισουρα αλλα δεν εχω αντοχη για βολτες...Μετα νιωθω οτι εσκαβα.Αλλα δεν μπορω και συνεχεια καθιστη...Σημερα θα κανω διαφορα παλι ,τωρα πεταχτηκα μεχρι τη γωνια που εχει μαγαζι με βιολογικα και πηρα πορτοκαλια κτλ...Με καροτσακι λαικης παρακαλω...δεν κουβαλαω.Θελω να κινουμαι δεν μπορω...Θα κανω και δουλιτσες τωρα και -μη με βρισετε- θα ξεκινησω σε λιγο μελομακαρονα...:tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Αλέκα τα παιδάκια σου θα τα προσέχει καμιά μαμά ή κάποιος άλλος? Θυμάμαι στεναχώρια όταν ξεκίνησα την δουλειά και άφησα την Αγγελική στην πεθερά μου 2 μηνών!

Με είχε πιάσει και ψιλοκατάθλιψη.... Εσύ πως είσαι από αυτό το θέμα?

Η καταθλιψη δεν με αφορά!!:P:p:p Στον Άγγελο ειχα κάτι ψιλοστεναχωριες αλλα νομίζω ήταν επειδη πρωτη φορά ήμουν τόοοοσο χαλια. γιατι δεν ήμουν μόνο μετα τη γεννα έτσι αλλά και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Άρα δεν ήταν επιλόχειος. Τώρα, τιποτα... εξακολουθω να ειμαι πολύ χαρούμενη και όσο κατεβαινουν τα κιλά ειμαι και πιο χαρούμενη!!:cool: Τον Αγγελάκο θα τον έχει η μάνα μου. Το μικρούλι θα έχω νταντα που είναι 28 χρ, μαμά ενός 8χρονου και μένει απέναντι από το σπίτι μου. Αλλά μεχρι τα Χριστουγεενα θα ειναι εδω και η μανα μου, και εγω θα λειπω για 4-5 ωρες την ημέρα.

Φυσικά και με λυπει αυτό... πολύ όμως! Από την άλλη όμως σκεφτομαι ότι είμαι και τυχερη που κάνω μια δουλεια που μου αρέσει και μου αποφερει καλά χρηματα. και επειδη έτσι μεγαλωσε και το Αγγελάκι μου, δόξα τον Θεό, όλα πήγαν καλά. Ο θεός να βοηθησει να πάνε και τωρα. Ευτυχως το γραφειο είναι ένα τεταρτο από το σπίτι.

aleca mou mia xara einai o beboulis sou e? Ginetai antraki siga siga! Oso gia th griph, an katalhxeis pes mou ki emena. Paroles tis pieseis san egguos den to kanw. O antras mou pou to ekane th Pempth htan xalia thn epomenh mera kai to xeri tou exei ginei ntaouli apo to prhximo. Fovamai polu gia ton Oresth pou erxetai se epafh me tosa paidakia logw sxoleiou. H paidiatros leei na tou to kanoume prin ta Xristougenna gia na exei adiswmata apo Ianouario kai na mh kinduneuei kai to mwrouli mas. Egw omws? Oso to psaxnw kai diavazw toso kai berdeuomai..

τελικά εβιτακι εμεις δεν θα το κανουμε. Στον Άγγελο δεν θα το κανω έτσι και αλλιως, έλεγα για εμενα και τον Νικο. Η αδερφη μου ειναι βιοχημικός, δουλευει σε φαρμακοβιομηχανία και μόλις άκουσε ότι θα κανω το εμβόλοιο με πηρε τηλεφωνο ουρλιάζοντας να μην!!! Τρια εμβολια υπάρχουν, Τα δύο έχουν παρενεργειες νευρολογικής φυσης ( αυτοάνοσα, σκληρυνση κλπ), το τριτο που κανουν οι έγκυες, δεν έχουν υδραργυρο που προκαλει όλα αυτά αλλά έχει άλλα που ευθυνονται για καρκινογεννεση...

Αν το κολλήσουν τα μεγαλύτερα παιδακια μας, θα το ξεπερασουν μην αγχωνεσαι. έχουν κανει του πνευμονιόκοκκου και της εποχιακής. Δεν θα έχουν θέμα. Το κακό ειναι τα μικρούλια μας. Οπότε σχολαστική τηρηση κανονων υγιεινης, μασκες κλπ. έτσι και αλλιως και να κανουμε το εμβόλιο δε σημαινει ότι δε μπορουμε να μεταφερουμε τον ιό παρά μόνο ότι δεν θα νοσησουμε βαριά.

Αλεκάκι και λοιπές μανούλες έχετε ζυγαριά στο σπίτι ή έρχεται παιδίατρος??? Αλεκάκι έχεις συνηδειτοποιήσει ότι έχεις 2 παιδάκια??? Ψυχολογικά και σωματικά πάντως είσαι μια χαρά από ότι καταλαβαίνω, και δίνεις ΤΡΕΛΟ κουράγιο σ εμάς τις άπειρες (εννοώ χωρίς πείρα, προς Θεού όχι με τα άπειρα κιλά!!!!!!)

εγω Φαμουλα πήρα ζυγαριά. 35 ευρω για 3 μηνες ειναι. Μόλις γεννησετε θα περάσει καποιος να σας ενημερωσει για ενοικιαση. Όντως είμαι μια χαρά, δόξα τον θεό. Και εσεις μια χαρά θα εισαστε... όταν τα παιδακια μας ειναι καλά ειμαστε κα εμεις.

Αλεκα, γυρνάς τόσο νωρίς στη δουλειά??? Γιατί έτσι??? Τί δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται?!!
Ναυτικό Δικαιο έχω σπουδασει, σε ναυτιλιακή είμαι... οικογενειακη επιχειρηση, από το μπαμπά. Από τη μια καλά, αλλά από άδειες, ωραρια κλπ... δεν έχει. Αλλά είπαμε... ουδεν κακόν αμιγες καλού.;)
Koritsia egw giati den niw8w tipota?? Oi prosagwgoi den me ponane pleon kai h mesh tipota..

και εγω με το που μπήκα στο μηνα μου σταματησα να ποναω. Στον 8ο είχα ψοφησει!!!

Εγώ συσπάσεις δεν έχω καθόλου νομίζω,πονάω πολύ όμως χαμηλά,σα σουβλιές,δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι...

Έκλεισα ραντεβού στη Βιοιατρική για υπέρηχο την Τετάρτη,δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τις 9/12 που θα πάω στο γιατρό,θέλω να ξέρω πού βρίσκεται η μικρή,πόσο βάρος έχει πάρει,γενικά το τι γίνεται μες στην κοιλιά μου.

Η αλήθεια είναι ότι ούτε πολύ πιπί θέλω να κάνω,ούτε η μέση μου πονάει,ούτε το στήθος μου έχει πρηστεί...Μάλλον έχω πολύ καιρό ακόμα ε??

Μην αγχωνεσαι... απλά συνηθισες καλή μου. ¨οντως όμως, αφου πας φυσιολογικά έχεις κανα μηνα ακόμη.
Μήπως η ουροδόχος κύστη σου είναι σε σημείο που δεν πολυπιέζεται από την μπεμπούλα????...Αλλά αυτές τις απορίες μόνο η Αλέκα ή γιατρός πρεπει να τις λύνει!!! Αν σε προβληματίζει πάντως η μη ύπαρξη συχνοουρίας, γιατί δεν επικοινωνείς με τον γυναικολόγο σου??? Όχι να είσαι χορτάτη από τον ύπνο αλλά να είσαι και στην τσίτα!!! Κρίμα είναι...
Θα μπορούσε λογικά να ειναι αυτός ο λόγος, έτσι δεν ειναι? Ή δεν είναι υπερβολικά μεγαλη η μήτρα. Φανταζομαι Ντοράκι δεν εισαι ιδιαιτερα μικροσωμη σαν κατασκευη, έτσι δεν είναι?? Τότε, αν και η μπεμπούλα είναι μικρή, δεν θα σε πολυπιέζει.;)

Εγω κανω δουλιτσες, ταισα το μικρούλη και πάιζω λιγο μα τον Αγγελακο που είναι ένας θησαυρός!!!!!! έστι θα λέτε και εσεις με τα παιδακια σας.... χαζευει ο άνθρωπος!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα κι από μένα!!! Είχατε οίστρο πρωινιάτικα, ε?

Πριν μισή ώρα ξύπνησα! Χθες κοιμήθηκα κατά τη μία (μετά από προσπάθεια μαλάκωσης του τραχηλου ;) χιχι - ε,ναι έτσι πρέπει τώρα...) σηκώθηκα για τουαλέτα στις 7 που έφυγε ο άντρας μου, άνοιξα τα μάτια μου κατά τις 10... και τα ξανάκλεισα!!! Κατά τις 11 και κάτι σηκώθηκα απλά γιατί είχε περάσει η ώρα... Θα μπορούσα να κοιμηθώ καμιά ώρα ακόμα... Είμαι καλά???? Ούτε συχνοουρία, ούτε αϋπνίες, ούτε πόνοι στη μέση, όπως το doraki.

Χθες ήρθαν οι γονείς μου και είπε η μαμά μου ότι βλέπει να πρήστηκε το προσωπό μου (έχει 2 εβδομάδες να με δει - εγώ που με βλέπω κάθε μέρα ζορίζομαι λίγο να το καταλάβω) πρήστηκαν και τα χείλια μου (ήταν που ήταν, τώρα ήρθαν και απόγιναν!!!) και με βλέπει να γεννάω μέσα στην εβδομάδα.

Μια φίλη της μαμάς μου της είπε το φλυτζάνι και της είπε "Ένας Σκορπιός (ο άντρας μου) θα σου πει νέα σε 3". Οι 3 μέρες περάσανε, 3 εβδομάδες δεν παίζει, οπότε σκέφτηκα για 3/12. Και μία θεία του άντρα μου μας είπε το φλυτζάνι και είδε και στους δυο μας το "3". Οπότε το'δεσα ότι θα γεννήσω στις 3/12!!!

Ο μικρός κατέβηκε, αλλά είναι πολύ ζωηρός και ειδικότερα το βράδυ!!!! Αυτό σημαίνει ότι θα μου γίνει βραδινός τύπος? Την έκατσα!!!

Κι εγώ θέλω να βγω αλλά βαριέμαι να ετοιμαστώ. Έχει και συννεφιά σήμερα, στη Θεσσαλονίκη μας και δε σε προδιαθέτει για βόλτα...

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλημέρα και από εδώ!

Τί κάνετε ;;;

Καταρχήν να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου...

dora και sofia να σας ζήσουν τα κορίτσια σας!!!

και να σας πληροφορήσω κι εγώ ότι δεεεεεεεεεεεεν ακόμα, περιμένουμε .... λέω να κάνω καμιά βαλίτσα σιγά σιγά μην τρέχουμε τελευταία στιγμή... μμμ μάλλον αύριο...

Αλέκα σματς, συμφωνώ για το εμβόλιο, ούτε θα το κάνω ούτε το συστήνω προσωπικά...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Αχ ρε aleca γιατί μου το είπες αυτό τώρα?????Για να χαρώ???

Ελπίζω μην κλείσω και τις 40 εβδομάδες...

Πάντως αυτή τη βδομάδα θα ξεκινήσω κι εγώ σ-ε-ξ μπας και επισπεύσουμε λίγο το θέμα.....

Δεν μπορώ άλλο,θέλω να πάρω την κόρη μου αγκαλιά!!!

Melsas κι εμένα μου το είχαν πει αυτό πριν 9 μέρες,και καλά σε 1-2 βδομάδες θα γεννήσω και ήδη τώρα διανύω τη 2η εβδομάδα και πραγματικά δε νομίζω ότι θα γεννήσω,τζάμπα και το όνειρο για 2/12 απόγευμα!!

oCxsp2.png

Και εγώ θα ξεκινήσω σήμερα τη βαλίτσα... Το άργησα αυτή τη φορά και τρόμαξα προχτές με τα πονάκια που είχα. Έχουμε όλα τα άλλα άγχη ας μην έχω και το άγχος της βαλίτσας... Θα την ξεκινήσω σε λίγο... :-)

Σχετικά με το sex, εμένα ο γιατρός μου ήταν κάθετος και τις 2 φορές. Στο τρίτο τρίμηνο απαγορεύεται! Όχι σε εμένα προσωπικά, αλλά αυτή είναι η γραμμή του...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Doraki μου, εγώ το'χω βάλει σκοπό να μαλακώσουμε τον τράχηλο όπως και δήποτε!!! Ούτως ή άλλως 8 μέρες μου έμειναν (ελπίζω ο μικρός να μη θέλει να φύγει και πέρα από την ΠΗΤ!!!) Τώρα μόνο βάρος παίρνει, οπότε με βολεύει άπειρα να βγει νωρίτερα για να μη ζορίσει πολύ τη μανούλα!

Αλλά μου'χει κάτσει για 3/12! ε, 5 μέρες νωρίτερα δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο νομίζω! Άσε που, σύμφωνα με την τελευταία μου περίοδο, άλλες "μηχανές υπολογισμού" μου βγάζουν ΠΗΤ 5/12, που σημαίνει άλλες 3 μέρες νωρίτερα... Κι εμένα 28/2 έπρεπε να μου έρθει η τελευταία περίοδος??? Κουτσοφλέβαρος!!! Μας χαλάει τους υπολογισμούς!

15y6xxxv0qx3picm.png

Σχετικά με το sex, εμένα ο γιατρός μου ήταν κάθετος και τις 2 φορές. Στο τρίτο τρίμηνο απαγορεύεται! Όχι σε εμένα προσωπικά, αλλά αυτή είναι η γραμμή του...

Ώστε και σ' αυτό το θέμα υπάρχουν διχογνωμίες??? Αν είναι δυνατόν!!! Πάντως και ο δικός μου λέει "Βουρ" ειδικά μετά την 38η εβδομάδα, αλλά και σε πολλές πηγές που διάβασα λέει ότι βοηθάει.

Αυτή η επιστημονική κοινότητα ας συμφωνούσε τουλάχιστον σε ένα θέμα!!! Είναι απίστευτοι!

Δε μπορώ να καταλάβω, διαφορετικά βιβλία διαβάζουν???

15y6xxxv0qx3picm.png

Εσύ melsas μου δεν έχεις μεγάλη διαφορά έτσι κι αλλιώς....

Εγώ όμως:

ΠΗΤ ημερολογιακή 17/12

ΠΗΤ υπερηχογραφική 28/12

ΠΗΤ ονείρου 2/12 (δεν την αναφέρω σαν έγκυρη φυσικά!!!)

Ποια ισχύει???Ποια θα πάρετε καλέ κυρία???

Επίσης,ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι γιατροί δεν μπορούν να συμφωνήσουν,κι εγώ το έχω απορία αν διαβάζουν άλλα βιβλία...Εμάς η μαία μας είπε να κάνουμε σεξ κάθε μέρα,γιατί το σπέρμα περιέχει προσταγλανδίνη,και αυτή την ουσία την παρέχουν με τον ορό όταν κάνουν πρόκληση τοκετού,πολύ λογικό μου φαίνεται λοιπόν να δοκιμάσω κι εγώ!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Επίσης,ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι γιατροί δεν μπορούν να συμφωνήσουν,κι εγώ το έχω απορία αν διαβάζουν άλλα βιβλία...Εμάς η μαία μας είπε να κάνουμε σεξ κάθε μέρα,γιατί το σπέρμα περιέχει προσταγλανδίνη,και αυτή την ουσία την παρέχουν με τον ορό όταν κάνουν πρόκληση τοκετού,πολύ λογικό μου φαίνεται λοιπόν να δοκιμάσω κι εγώ!!!

Σου εύχομαι η ημ/νία να είναι η καλύτερη για το μωράκι σου! :)

Επίσης, εξαφάνισε xbox, playstation, περιοδικά για μηχανές, ό,τι έχετε τέλοσπάντων, και βουρ στον πατσά! Κάνει καλόοοοοοο!!! Σε όλουουουουουουουουουςςςς! χιχι!:P

15y6xxxv0qx3picm.png

Ώστε και σ' αυτό το θέμα υπάρχουν διχογνωμίες??? Αν είναι δυνατόν!!! Πάντως και ο δικός μου λέει "Βουρ" ειδικά μετά την 38η εβδομάδα, αλλά και σε πολλές πηγές που διάβασα λέει ότι βοηθάει.

Αυτή η επιστημονική κοινότητα ας συμφωνούσε τουλάχιστον σε ένα θέμα!!! Είναι απίστευτοι!

Δε μπορώ να καταλάβω, διαφορετικά βιβλία διαβάζουν???

:D:D:D:D:D:D

Το motto του δικού μου είναι:

πρώτο τρίμηνο ΟΧΙ

δεύτερο -"- ΝΑΙ

τρίτο -"- ΟΧΙ

χωρίς εξαιρέσεις...:P

Τί να πω... Κάθε φορά ξεχνάω να ρωτήσω λεπτομέρειες γιατί έχω ένα σωρό άλλες ερωτήσεις να κάνω σχετικά με το μωράκι μου, που αυτό το βάζω σε τελευταία μοίρα... Εξάλλου όπου να'ναι γεννάμε τώρα...:P

Σου εύχομαι η ημ/νία να είναι η καλύτερη για το μωράκι σου! :)

Επίσης, εξαφάνισε xbox, playstation, περιοδικά για μηχανές, ό,τι έχετε τέλοσπάντων, και βουρ στον πατσά! Κάνει καλόοοοοοο!!! Σε όλουουουουουουουουουςςςς! χιχι!:P

Α ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα με αυτό το θέμα,μόλις πω ΟΚ θα γίνει!!!

Χτες με κυνηγούσε,του λέω άσε με βρε,δεν μπορώ να κουνηθώ καλά καλά,αλλά τώρα πια δεν πάει άλλο,θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει!!!;)

Και όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι μετά!!!

oCxsp2.png

Εσύ melsas μου δεν έχεις μεγάλη διαφορά έτσι κι αλλιώς....

Εγώ όμως:

ΠΗΤ ημερολογιακή 17/12

ΠΗΤ υπερηχογραφική 28/12

ΠΗΤ ονείρου 2/12 (δεν την αναφέρω σαν έγκυρη φυσικά!!!)

Ποια ισχύει???Ποια θα πάρετε καλέ κυρία???

Σχετικά με τις μαίες, επειδή έχουν ψιλοκοντρίτσα με τους γιατρούς από ό,τι κατάλαβα από προσωπική εμπειρία, προτιμώ να ακολουθώ τη γνώμη των γιατρών.

Έχω ακούσει και εγώ ότι το sex βοηθάει στο να ξεκινήσει ο τοκετός, αλλά προφανώς υπάρχουν και κίνδυνοι, τους οποίους αγνοούμε. Αλλιώς γιατί να απαγορεύουν κάποιοι το sex στο τρίτο τρίμηνο;;

Μήπως το αποφεύγουν ακριβώς για να μην ξεκινήσει ο τοκετός??

Δεν ξέρω τι να πω,πάντως και στο βιβλίο της εγκυμοσύνης που έχω το γράφει,μας το είπε η μαία,το γράφει και το ticker (!!!),κάποιο πρόβλημα που να είναι ανασταλτικός παράγοντας δεν υπάρχει,οπότε γιατί να μην γίνει??

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...